Cel mai bun cPanel Hosting 2020

Cel mai bun-cPanel-hosting


După ce achiziționați găzduirea dvs. web și începeți să parcurgeți procesul de construire și creștere a site-ului dvs., veți găsi că vă petreceți destul de mult timp lucrând în panoul de control al găzduirii dvs. Panoul dvs. de control este locul unde puteți instala aplicații, configura conturi și domenii de e-mail, faceți backup pentru datele dvs., accesați informațiile contului dvs. de găzduire, precum și multe alte activități legate de site-ul web.

Practic, aveți trei opțiuni atunci când vine vorba de panouri de control de găzduire web: cPanel, o interfață grafică similară sau un panou de control bazat pe text. cPanel este interfața noastră favorită a panoului de control. Și datorită popularității sale, tot mai multe gazde web includ cPanel cu planurile lor de găzduire. Aici, să aruncăm o privire mai atentă asupra cea mai bună găzduire cPanel Opțiuni.

Web HostPriceBBB Rating
Gazduire InMotionGazduire InMotion3,99 USD lunar.A+
Gazduire GreenGeeks cPanelGreenGeeks2,95 USD lunar.A+
BluehostBluehost2,95 USD lunar.A
a2-hosting-cpanelA2 Gazduire2,96 USD lună.A+

Ce este cPanel?

cPanel este interfața panoului dvs. de control în care puteți accesa funcții pentru fișierele dvs. web, e-mail, baze de date, aplicații software și multe altele. Ecranul dvs. cPanel vă va oferi, de asemenea, detalii importante despre contul dvs. de găzduire web (adresa IP, utilizarea domeniului și a subdomeniilor, conturi de e-mail etc.)

De ce ne place cPanel

Cu cPanel, obțineți o interfață bazată grafic, care vă permite să accesați cu ușurință funcțiile site-ului dvs. web. Grafica și gruparea funcțiilor este foarte intuitivă și ușurează colaborarea cu site-ul dvs. web. Și, cPanel vă oferă acces la unele aplicații și funcționalități excelente ale site-urilor.

De exemplu:

Manager de fișiere
cPanel File Manager
Cu Managerul de fișiere, puteți accesa și lucra cu ușurință cu fișierele site-ului dvs. web. Fie că aveți nevoie să încărcați, să descărcați, să editați sau să ștergeți fișiere, File Manager vă permite să efectuați toate aceste sarcini. Puteți crea, de asemenea, arhive comprimate ale fișierelor dvs. pentru backup.

webalizer
cPanel Webalizer
cPanel vă oferă de obicei mai multe modalități de accesare și vizualizare a statisticilor dvs. web. Îmi place să folosesc Webalizer cel mai bine. Cu Webalizer, veți obține reprezentări grafice și statistice frumoase ale datelor site-ului dvs. web.

phpMyAdmin
cPanel phpMyAdmin
Dacă utilizați un sistem de gestionare a conținutului pentru site-ul dvs. web, cum ar fi WordPress sau Joomla, va trebui să accesați deseori bazele de date. phpMyAdmin vă permite să accesați bazele de date MySQL. Puteți utiliza phpMyAdmin pentru a exporta și importa bazele de date pe lângă efectuarea interogărilor de baze de date.

E-mail
e-mail cPanel
Când aveți nevoie să creați conturi de e-mail sau să efectuați alte funcții de e-mail, puteți obține acces rapid prin pictogramele din grupa de e-mailuri din cPanel. Aici, puteți lansa, de asemenea, SpamAssassin pentru a reduce cantitatea de e-mailuri nedorite care se înghesuie în curierul de intrare.

Softaculous
Softaculous
Aplicații softaculoase
Una dintre cele mai bune caracteristici ale cPanel este includerea Softaculous. Softaculous vă oferă posibilitatea de instalare cu un singur clic pentru până la sute de aplicații software pentru site-ul dvs. web. Cu Softaculous, puteți instala aplicații WordPress, Joomla, Drupal, eCommerce și alte aplicații web..

Instrumente de securitate cPanel

Căutați o protecție suplimentară pentru site-ul dvs. web? Dacă aveți un plan de găzduire web cPanel, există o serie de instrumente disponibile pentru a vă asigura site-ul și prezența online. Dacă compania dvs. de găzduire web nu utilizează cPanel, probabil că mai aveți aceste tipuri de instrumente disponibile; va trebui doar să le accesați într-un mod diferit. Dacă aveți cPanel, atunci când vă autentificați, puteți derula în secțiunea Securitate pentru a accesa aceste instrumente.
cPanel Security

Directoare de protecție prin parolă
Pentru a restricționa anumite zone ale site-ului dvs. web, puteți utiliza Directoare de protecție a parolei pentru a solicita un nume de utilizator și o parolă pentru a accesa un anumit folder de pe web. Orice subdirectorii din acel folder vor necesita, de asemenea, numele de utilizator și parola.
cPanel Directoare de protecție prin parolă

IP Deny Manager
Dacă doriți să împiedicați un anumit vizitator să acceseze site-ul dvs., puteți introduce adresa IP în Managerul de refuzuri IP pentru a bloca accesul. Puteți bloca o anumită adresă IP, precum și o serie de adrese. Am folosit acest instrument pentru a bloca cu succes anumite vizitatori nedorite. Dar rețineți că cineva ar putea folosi în continuare un IP proxy pentru a încerca să intre.
cPanel IP Negare

Protecție hotlink
Uneori, oamenii vor încerca să vă fure lățimea de bandă prin conectarea la imaginile de pe site-ul dvs. web și afișarea lor în altă parte. Cu Protecția Hotlink, puteți bloca accesul direct la anumite tipuri de fișiere (jpeg, gif, png, bmp). Și, de asemenea, puteți redirecționa aceste solicitări către o adresă URL la alegere.
cPanel Protecție hotlink

Leech Protect
Dacă aveți o parolă protejată o anumită zonă a site-ului dvs. web, Leech Protect poate împiedica mai multe conectări de la aceeași parolă. Deci, dacă cineva a dat parola altor persoane sau a fost compromisă, cPanel va dezactiva contul și vă va notifica prin e-mail.
cPanel Leech Protect

Cheile GnuPG
Puteți utiliza tastele GnuPG pentru a cripta mesajele folosind o cheie publică și privată.
cPanel Cheile GnuPG

Recomandări de găzduire cPanel

Recomandările noastre de găzduire cPanel se bazează pe o combinație între implementarea cPanel de către compania de găzduire web și performanța lor generală de găzduire web. Majoritatea companiilor de găzduire vor personaliza oarecum cPanel și ne plac toate implementările următoare ale gazdelor web.

Gazduire InMotion

Inmotion-hosting-cpanel
InMotion Gazduire este din nou pe lista noastră de cei mai buni furnizori de găzduire web cPanel. Cu InMotion, puteți accesa cPanel prin intermediul Panoului de gestionare a contului (AMP). CPanel al InMotion afișează datele site-ului dvs. web în coloana din stânga și pictogramele funcției din dreapta. Îmi place foarte mult să includă un link direct către centrul lor de asistență și chat-ul live în partea de sus a cPanel-ului lor. Este foarte convenabil dacă ai nevoie de asistență.

Împreună cu implementarea lor utilă cPanel, InMotion Hosting oferă găzduire web excepțională. M-am bucurat de performanța excelentă a site-ului, împreună cu asistența lor de ultimă generație pentru clienți. Planul dvs. de găzduire web la InMotion include hardware-ul lor de afaceri de cea mai bună calitate, inclusiv unități de stare solidă, tehnologie Max Speed ​​Zone pentru o performanță mai rapidă a site-ului web, backup-uri și restaurare gratuite de date și multe alte funcții de găzduire de afaceri..

Faceți clic aici pentru a citi recenzia noastră detaliată de găzduire InMotion

GreenGeeks

GreenGeeks-cPanel
Deși GreenGeeks poate fi cunoscut în primul rând drept cea mai ecologică gazdă web ecologică, nu numai că este excelent pentru găzduirea web ecologică, dar este, de asemenea, unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire cPanel. Tabloul de bord al GreenGeeks Account Manager oferă un acces super rapid și ușor la cPanel.

Iar interfața GreenGeeks cPanel nu numai că oferă acces facil la funcționalitatea site-ului dvs., puteți accesa cu ușurință și temele de constructor de site-uri Sitepad.
GreenGeeks-cPanel-aplicații

GreenGeeks cPanel vă oferă, de asemenea, acces la o instalare simplă cu un singur clic pentru aplicații precum WordPress, Joomla, PrestaShop, etc. Toate planurile de găzduire cPanel de GreenGeeks oferă spațiu de disc și lățime de bandă nelimitate. Și, puteți găzdui o sumă nelimitată de site-uri web. De asemenea, obțineți un domeniu gratuit, SSC Wildcard gratuit și un CDN gratuit Cloudflare. De asemenea, ceea ce este excelent în ceea ce privește GreenGeeks este că puteți alege un plan de pornire cu costuri reduse la doar 2,95 USD, sau puteți opta pentru planuri de găzduire la nivel Pro sau Premium care includ tehnologia GreenGeeks PowerCacher și resurse de calcul mai rapide pentru a accelera cu adevărat site-urile dvs..

Faceți clic aici pentru a citi recenzia noastră detaliată despre GreenGeeks

Bluehost

Bluehost-cpanel
Bluehost oferă servicii de găzduire partajate de calitate printre numeroasele lor servicii. Și, Bluehost este o altă companie de web hosting de top care utilizează cPanel. În plus față de cPanel-ul personalizat, cu Bluehost veți obține și un tablou de bord WordPress personalizat. De fapt, Bluehost este una dintre cele mai bune opțiuni pentru noii utilizatori WordPress, deoarece oferă, de asemenea, ajutor ghidat în crearea primului dvs. site WordPress, precum și link-uri către toate funcționalitățile dvs. importante pentru WordPress..

Faceți clic aici pentru a citi recenzia noastră detaliată despre Bluehost

A2 Gazduire

a2-hosting-cpanel-interfață
A2 Gazduire este cu siguranță una dintre cele mai bune opțiuni pentru cPanel Hosting. Cu interfața lor cPanel, puteți accesa cu ușurință funcțiile excepționale care sunt incluse în planul dvs. de găzduire A2. Din cPanel-ul A2 Hosting, obțineți acces cu un singur clic la Configurare optimizată A2, Backup-uri de rambursare a serverului, Cloudflare CDN, precum și toate celelalte funcții standard care vin cu cPanel. Puteți accesa cPanel-ul dvs. A2 Hosting separat sau din zona clientului dvs. A2 Hosting.

Navigarea site-ului dvs. web este de asemenea mai ușoară cu acces rapid la Cloudflare și la pagina de optimizare A2.
a2-hosting-cPanel funcții

Faceți clic aici pentru a citi recenzia noastră detaliată de găzduire A2

Comparație de găzduire cPanel

Gazduire InMotion

 • 3,99 USD lunar.
 • Rating BBB: A+
 • Caracteristici cPanel: Acces rapid și ușor la suportul chat direct în cadrul cPanel.
 • Caracteristici de găzduire: Zonele de viteză maximă, SSD-urile, hardware-ul clasei de afaceri
 • Vezi mai mult

greengeeks

 • 2,95 USD lunar.
 • Rating BBB: A+
 • Caracteristici cPanel: acces facil cu un singur clic la WordPress și alte aplicații, Teme de Web Site Builder și Cloudflare CDN.
 • Caracteristici de gazduire: Powered by 300% Energy Renewable, PowerCacher Technology, Optimized LiteSpeed ​​and MariaDB Servers
 • Vezi mai mult

Bluehost

 • 2,95 USD lunar.
 • Rating BBB: A
 • Caracteristici cPanel: dispunere personalizată și intuitivă.
 • Caracteristici de găzduire: Panou de bord WordPress personalizată
 • Vezi mai mult

cPanel continuă să fie interfața mea preferată de găzduire web și vă recomand cu siguranță să luați în considerare un plan de găzduire cPanel.

Consultați evaluările noastre de analiză de găzduire InMotion de mai jos:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map