Cel mai bun gazduire web pentru fotografi 2020

cel mai bun web-hosting-pentru-fotografi


Căutați să vă creați site-ul de fotografie? Acum există mai multe opțiuni ca niciodată pentru fotografi profesioniști și amatori care doresc să își împărtășească viziunea și să își promoveze serviciile. Ca fotograf eu, acesta este cu siguranță un subiect apropiat de inima mea. Deci, să aruncăm o privire la Cel mai bun gazduire web pentru fotografi în 2020.

Fotografie Web Gazduire: Ce trebuie să iei în considerare

În primul rând, trebuie să trecem peste elementele pe care ar trebui să le iei în considerare înainte de a-ți construi site-ul de fotografie. Iată câteva considerente pentru a începe.

Care este scopul principal al site-ului dvs. de fotografie?
Este acest site web pentru o afacere de fotografie sau un hobby? Dacă este pentru compania dvs. de fotografie, doriți să includeți funcționalități pentru clienții dvs., cum ar fi verificarea și comanda? Sau doriți într-adevăr să promovați și să faceți publicitate afacerii dvs. pentru achiziția de clienți? Dacă sunteți fotograf amator și doriți să vă prezentați lucrările, aveți nevoie de capacitatea de stocare foto?

Cât timp vrei să dedici creării site-ului tău?
Îți place procesul real de creare a unui site online și ai cel puțin o experiență de site? Sau doriți într-adevăr o modalitate rapidă și ușoară de a obține un site online cât mai curând posibil?

Care este bugetul site-ului dvs.?
Cât de mult sunteți dispus să cheltuiți pe site-ul dvs. web? În funcție de răspunsurile dvs. la unele dintre celelalte întrebări de mai sus, este posibil să nu fiți nevoit să optați pentru cel mai scump plan de găzduire. Există o mulțime de opțiuni bune la toate nivelurile de stabilire a prețurilor.

Gazduire Web vs Stocare Web

Înainte de a intra în detalii despre găzduire web și site-uri web, să accesăm pe scurt ceea ce nu include acest articol. Am văzut o serie de articole de găzduire web pentru fotografii care includ opțiuni precum 500px și Flickr. Cu toate acestea, consider că acestea sunt mai multe servicii de stocare foto, spre deosebire de găzduirea web pentru propriul site. Deși 500px și Flickr sunt bune pentru ceea ce oferă, nu este ceea ce considerăm aici.

Gazduire Web vs Site Builder

Următoarea distincție pe care trebuie să o facem este cea dintre găzduirea web și constructorii de site-uri web. În aceste zile, există o serie de companii care oferă planuri de site-uri care sunt o alternativă legitimă la găzduirea web tradițională. Ambele opțiuni au avantajele lor. În general, un plan de găzduire web vă oferă mai multe opțiuni și control asupra unui constructor de site-uri (precum Wix, SquareSpace, etc.), dar necesită mai mult timp și efort din partea dvs. În cazul constructorilor de site-uri web, reversul este de obicei adevărat, mai puțin controlat, dar mult mai rapid crearea site-ului.

Avantaje de gazduire web

 • Mai multe opțiuni de creare a site-urilor web
 • Un control mai bun asupra site-ului dvs. web
 • Mai bună valoare
 • Toate instrumentele online sunt incluse (e-mail etc.)
 • Mai ușor pentru a vă deplasa site-ul

Avantaje pentru constructor de site-uri web

 • Creare mai rapidă a site-ului web
 • Necesită mai puțin din timpul tău
 • Opțiuni specifice fotografului

Caracteristici de găzduire web pentru fotografi

Deci, dacă doriți un plan tradițional de găzduire web, ce caracteristici ar trebui să căutați? Iată ce consider cele mai importante elemente pe care trebuie să le includă planul dvs. de găzduire.

Stocare nelimitată și transfer de date
Cu toate imaginile pe care s-ar putea să le încărcați și să le includeți pe site-ul dvs., nu doriți cu siguranță nicio limită de spațiu web sau lățime de bandă. Din fericire, nu este prea dificil să găsești planuri de găzduire care să îți permită stocarea și transferul de date neschimbate.

Viteza site-ului
Viteza site-ului este importantă pentru toate site-urile web. Dar cu site-urile de fotografie devine și mai vital. Din nou, cu toate fotografiile pe care site-ul dvs. le poate conține, doriți să vă asigurați că site-ul dvs. web se încarcă suficient de rapid pentru vizitatorii site-ului și potențialii dvs. clienți.

Rețea de livrare de conținut
O rețea de livrare de conținut (sau CDN) vă poate ajuta să îmbunătățiți viteza site-ului dvs. și timpii de încărcare a paginilor. Rețelele de livrare a conținutului sunt deosebit de eficiente atunci când aveți mult conținut static (cum ar fi fotografii) pe site-ul dvs. Cu un CDN, conținutul dvs. poate fi stocat pe diferite servere de pe glob, astfel încât atunci când cineva încearcă să acceseze site-ul dvs., conținutul dvs. (fotografii în acest caz) poate fi accesat de pe un server mai aproape de locația sa, reducând astfel timpul de încărcare a site-ului..

Backup și restaurare date
Salvarea datelor site-ului dvs. web este esențială și, de asemenea, cea mai bună apărare împotriva atacurilor de pe site-ul dvs. În timp ce ar trebui să vă asigurați întotdeauna să efectuați propriile backup-uri ale site-ului dvs., după cum este necesar, pentru o garanție suplimentară, trebuie să selectați un plan de găzduire web care să includă copii de rezervă automate zilnice ale site-ului. Dacă aveți copii de rezervă ale site-ului dvs. disponibile pentru restaurare, vă va economisi o tonă de timp, în loc să recreați întregul site web.

Securitatea site-ului web
În timp ce copierea de siguranță a site-ului dvs. este cea mai bună măsură de securitate, doriți, de asemenea, să vă asigurați că planul dvs. de găzduire web include funcții de securitate, cum ar fi scanarea malware, reducerea DDoS și alte măsuri de securitate proactive. În timp ce nu puteți împiedica complet site-ul dvs. să nu fie hackat vreodată, există cu siguranță funcții de securitate care vă pot proteja pe cât posibil.

Mai multe platforme de site-uri web
Întrucât unul dintre avantajele unui plan tradițional de găzduire web este mai mult controlul asupra conținutului dvs., ar trebui să vă asigurați că gazda dvs. web include mai multe platforme de site web pe care să le utilizați. Cu siguranță, aș recomanda ca planul dvs. de găzduire să includă sistemele majore de gestionare a conținutului, precum WordPress, Joomla și Drupal. Dar, aș recomanda, de asemenea, să mergeți cu un pachet de găzduire cPanel care include multe alte aplicații web pe care le puteți folosi. În acest fel, nu ești conectat la un singur sistem.

Recomandări de găzduire web pentru fotografi

Bine, haideți să ne uităm la recomandările de găzduire web pe care le avem pentru fotografi. Deși există multe opțiuni bune, am selectat aici trei gazde web pe care le consider nu numai cele mai bune pentru site-uri de fotografie, ci și pe care le-am folosit personal de mai mulți ani acum.

GreenGeeks

greengeeks-web-hosting-pentru-fotografi

Caracteristici GreenGeeks:

 • Tehnologia PowerCacher
 • Alegerea a 5 centre de date
 • Asistență rapidă pentru clienți
 • Spațiu nelimitat pe disc și lățime de bandă
 • Criptați SSL Wildcard gratuit
 • CDN gratuit Cloudflare
 • Backupuri nocturne de date
 • Alimentat cu 300% energie regenerabilă
 • Gazdă izolarea contului
 • Monitorizarea serverului proactiv
 • Scanare în timp real de securitate
 • Protecție sporită sporită
 • Nume de domeniu gratuit

Deși GreenGeeks poate fi cunoscut ca fiind cea mai ecologică companie de găzduire web, sunt, de asemenea, recomandarea mea pentru multe tipuri de site-uri web – inclusiv site-uri de fotografie..

GreenGeeks are una dintre cele mai importante platforme de găzduire web, optimizate pentru rapiditate și securitate pro-activă. Tehnologia lor PowerCacher împreună cu serverele LiteSpeed ​​și MariaDB optimizate oferă performanțe deosebite – în special pentru sistemele de gestionare a conținutului, cum ar fi WordPress. Spre deosebire de alte gazde web, cu GreenGeeks veți primi SSC Wildcard gratuit. Și cu planul lor Ecosite Premium, obțineți gratuit SSL GobalSign Premium Wildcard pentru o protecție și mai mare. Securitatea GreenGeeks este excelentă și cu monitorizarea proactivă a serverului și scanarea securității în timp real.

Iar când vine vorba de asistență pentru clienți, GreenGeeks oferă timp de răspuns rapid și asistență utilă atunci când este nevoie.

Faceți clic aici pentru mai multe pe GreenGeeks

Bluehost

Bluehost

Caracteristici Bluehost:

 • Instalarea automată a WordPress
 • Crearea site-ului WordPress ghidat de utilizator
 • Interfață personalizată WordPress Dashboard
 • Cache de performanță
 • Actualizări automate de plugin și temă WordPress
 • Stagiul site-ului Web este inclus
 • Asistență clienților responsabili prin telefon, e-mail și chat live
 • Furnizare rapidă de site-uri web
 • Criptați SSL gratuit
 • Site-ul gratuit CDLock

În ceea ce privește găzduirea WordPress, Bluehost nu este recomandat doar de WordPress.org, ci sunt și cele mai importante opțiuni ale mele – în special pentru noii proprietari de site-uri WordPress. Bluehost oferă mai multe îndrumări la crearea primului dvs. site WordPress. Și au dezvoltat un tablou de bord personalizat, ușor de utilizat, personalizat, care vă permite să localizați rapid și să accesați toate funcționalitățile importante de care aveți nevoie atunci când lucrați pe site-ul dvs..

De asemenea, Bluehost a adus câteva îmbunătățiri semnificative la caracteristicile, performanțele și asistența pe care o obțineți cu găzduirea lor web. În testarea mea, viteza și performanța site-ului web sunt semnificativ mai bune decât în ​​anii precedenți. De asemenea, timpul de răspuns al clienților este mult îmbunătățit. Răspunsul pentru asistența la chat live a fost aproape întotdeauna instantaneu pentru mine.

Dacă preferi să folosești o aplicație web diferită de WordPress, Bluehost oferă și una dintre cele mai bune interfețe cPanel personalizate pe care le-am văzut.

Faceți clic aici pentru mai multe pe Bluehost

InMotion Gazduire WordPress gestionat

Gazduire WordPress administrată de InMotion

 • Tehnologia zonei de viteză maximă
 • Preinstalarea WordPress sau Joomla
 • Include BoldGrid Site Builder
 • Asistență clienți responsivi
 • 90 de zile Garantie de returnare a banilor

Sunt client de InMotion Hosting de peste 10 ani. Planurile Business Power și Pro includ stocare și lățime de bandă nelimitate împreună cu mai multe resurse de server. Cu InMotion, veți obține tehnologia lor de viteză maximă, care vă poate oferi o viteză mare a site-ului web, atunci când locația dvs. se află în zona zonei de viteză.

Cu toate acestea, pentru o experiență mai bună de găzduire WordPress pentru fotografi, recomand planurile de găzduire WordPress gestionate de InMotion. Vei obține o viteză mai bună cu cauarea serverului avansat și actualizările și securitatea gestionate.

InMotion este potrivit în special pentru site-urile WordPress și puteți chiar să le preinstalați pentru WordPress atunci când plasați comanda. Iar pentru utilizatorii WordPress, cu planul dvs. de găzduire InMotion, veți obține și constructorul de site-uri BoldGrid. BoldGrid simplifică și grăbește procesul de creare a site-ului web, oferindu-ți totodată funcționalitatea populară a WordPress. Și deoarece InMotion Hosting este o gazdă oficială BoldGrid (de fapt, au fost instrumentale în dezvoltarea produsului), veți primi cel mai bun suport pentru acest constructor de site-uri. Consultați următoarea secțiune a constructorilor de site-uri web pentru mai multe informații despre BoldGrid.

Faceți clic aici pentru mai multe despre InMotion Gazduire

Recomandări de constructor de site-uri pentru fotografi

Dacă ați decis să utilizați mai degrabă un constructor de site-uri pentru site-ul dvs. pentru fotografii, aici sunt cele mai bune opțiuni pe care vi le recomandăm.

BoldGrid

boldgrid-pentru-fotografi

BoldGrid dispune de interfață drag-and-drop
Pagini nelimitate
WooCommerce Compatible
Funcționalități de forme integrate
Advanced Blogging și Post Building
Site-uri încorporate / Sandboxed
Plugin SEO Premium
Plugin de rezervă Premium
Editare avansată a imaginilor

 • Crearea ușoară și rapidă a site-urilor WordPress
 • Teme bazate pe fotografie
 • Mai bun control și proprietate decât cu alți constructori de site-uri
 • Funcționalitate WordPress
 • Poate fi folosit cu orice gazdă WordPress WordPress

BoldGrid nu este creatorul dvs. de site-uri web. După cum am descris mai sus, este un constructor de site-uri bazat pe WordPress care vă permite să creați cu ușurință site-uri web cu aspect profesionist. Printre numeroasele teme de site-uri disponibile în BoldGrid se numără câteva modele bazate pe fotografie. Marele avantaj al utilizării BoldGrid este că oferă beneficiile unui constructor de site-uri precum Wix sau SquareSpace, dar îți oferă puterea WordPress, plus un control și o proprietate mai bună a site-ului tău..

Deoarece BoldGrid este de fapt un set de plugin-uri WordPress, îl puteți folosi cu orice gazdă web care acceptă WordPress. Cu toate acestea, pentru cea mai ușoară experiență, aș recomanda alegerea unei gazde oficiale BoldGrid, cum ar fi InMotion Hosting.

Faceți clic aici pentru mai multe pe BoldGrid

SmugMug

SmugMug

Funcții SmugMug propriul dvs. site web personalizabil
Încărcări nelimitate de fotografii și video
Design sensibil – se adaptează la dispozitive mobile, tablete și monitoare
Aplicație mobilă gratuită pentru editare, arhivare și partajare din mers
Total gazduit, trafic nelimitat
Încorporați fotografii și videoclipuri pe alte site-uri web
Adaugă fotografii și sincronizează întreaga bibliotecă din Lightroom
Vizualizați statistici și analize detaliate
Utilizați instrumente SEO robuste, inclusiv meta tag-uri și sitemap-uri XML
Suport real 24/7 uman
Acordați și aflați cu ajutorul tutorialelor video
Profitați la maximum contul dvs. cu ajutorul nostru centru de ajutor aprofundat
Participați la evenimente de instruire online, în direct SmugMug
Creați o pagină de pornire complet personală
Personalizare simplă a site-ului drag-and-drop
Puneți logo-ul sau numele de marcă pe site-ul dvs.
21+ șabloane moderne de design premad
Creați teme personalizate folosind propriile combinații de fonturi și culori
Folosiți-vă propriul domeniu
Personalizare opțională prin HTML și CSS
Organizare ușoară pentru fotografiile și site-ul dvs. web
Fiecare imagine a fost salvată cu Amazon Web Services
Stocarea în cloud permite accesul oricând, de oriunde
Dreptul de autor este întotdeauna al tău
Descărcați fotografiile originale și copiile de rezervă ale galeriei în orice moment
Parola protejează folderele, galeriile, paginile sau întregul site
Limitați vizibilitatea la dosare, galerii și pagini doar celor cu care ați împărtășit un link
Faceți orice folder, galerie sau pagină complet privat
Adăugați filigrane personalizate pentru a proteja imaginile
Creați galerii inteligente pentru colecții automate
Partajează prin Facebook, Twitter, Google+ și multe altele
Aplicație mobilă gratuită pentru editare, arhivare și partajare din mers
Comandați printuri și produse de la un laborator de imprimare profesional chiar de pe site-ul dvs.
Coș de cumpărături complet găzduit și casă
Prelucrare card de credit și servicii pentru clienți incluse
Cumpărați cărți foto, cadre, etc., de la mai mulți furnizori
Expediați oriunde
Completați comenzile cu laboratoare de top: Bay Photo, WHCC, EZPrints și Loxley (Marea Britanie)
Creați prețuri personalizate și vindeți dintr-o selecție de peste 1.000 de printuri și produse cu profit
Acceptați monede globale la comenzi (USD, CAD, GBP, EUR, AUD, JPY, CHF, NZD, SEK, HKD)
Vindeți descărcări de imagini digitale și video
Activați întârzierea dovezii și adăugați modificările finale înainte de expediere
Site optimizat SEO
Obțineți informații despre comportamentul spectatorului cu statistici și analize încorporate

 • Platforma Web site specifică fotografiei
 • Rulează-ți afacerea de fotografie online
 • Permiteți clienților să vizualizeze fotografiile online
 • Spațiu de stocare nelimitat
 • Restricți sau acordați acces la fotografii după cum doriți
 • Conectați-vă la Adobe Lightroom pentru a îmbunătăți fluxul de lucru
 • Comandați imprimeuri online de la laboratoarele foto

Fără îndoială, gazda web / vehiculul web final pentru fotografi este de la SmugMug. SmugMug este special pentru fotografi de toate nivelurile și oferă planuri pentru toate tipurile de site-uri de fotografie. Există soluții pentru aceia dintre voi care doresc doar să prezinte o parte din munca dvs. și să aibă o zonă de stocare sigură pentru imaginile dvs., precum și site-uri web pentru fotografi profesioniști care doresc să își desfășoare afacerea online.

SmugMug are unele dintre cele mai frumoase modele de site-uri cu fotografii. Fotografiile dvs. pot fi păstrate în cel mai sigur spațiu de stocare disponibil. Și, ce este grozav în ceea ce privește SmugMug este că puteți permite accesul la fotografiile dvs. doar pentru cei pe care i-ați hotărât ar trebui să li se permită să le vizualizeze. Puteți utiliza, de asemenea, filigranele și protecția parolelor pentru securitate suplimentară.

Dar partea de afaceri a fotografiei este ceea ce separă cu adevărat SmugMug de concurență. SmugMug include toate funcționalitățile de care aveți nevoie pentru a rula o afacere de fotografie. Cu SmugMug, puteți include liste de prețuri personalizate pentru clienții dvs. Puteți permite clienților dvs. să selecteze și să descarce fotografiile lor online. Și, vă puteți vinde fotografiile și descărcările digitale prin coșul de cumpărături și procesul de finalizare.

SmugMug vă ajută, de asemenea, cu sistemul dvs. de flux de lucru. Vă puteți conecta la Adobe Lightroom prin intermediul pluginului pentru a încărca și organiza fotografiile. Și, dacă utilizați laboratoare foto, cum ar fi whcc sau BayPhoto.com, aveți acces la ele prin SmugMug.

Faceți clic aici pentru mai multe pe SmugMug și pentru a obține încercarea gratuită de 14 zile

Gazduire Web pentru Recomandari pentru fotografi

Web HostPriceSolution
a2-hostingA2 Gazduire2,99 USD lunar. – 14,99 USD lunar.Web hosting
BluehostBluehost2,95 USD lunar.Web hosting
Gazduire InMotionGazduire InMotion6,99 USD lunar. – 19,99 USD lunar.Web hosting
boldgridBoldGrid3,99 USD lunar. – 13,99 USD lunar.WordPress Site Builder
SmugMugSmugMug12,50 USD lună – 25,00 USD lunar.Platformă specifică fotografiei
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map