Cel mai bun web hosting pentru consultanți

cel mai bun web-hosting-pentru-consultanți


Deși există mai multe domenii diferite pentru consultanții profesioniști, indiferent în ce domeniu de activitate specializați, site-ul dvs. web este crucial pentru promovarea calificărilor și abilităților dvs. Un site web profesional și eficient poate fi o primă impresie excelentă pentru cei care caută asistență. Să aruncăm o privire asupra modului în care puteți construi un site web de succes pentru afacerea dvs. de consultanță, ce trebuie să luați în considerare atunci când alegeți găzduirea dvs. web și ce gazde web vă recomandăm pentru consultanți.

Construirea unui site de consultanță

  • profesionalism
  • Fiabilitate

Pentru consultanți, site-ul dvs. web ar trebui să transmită într-adevăr un sentiment de profesionalism și încredere potențialilor dvs. clienți. Trebuie să vă preocupați atât frontendul, cât și backendul site-ului dvs. Acest lucru înseamnă, din punct de vedere al designului, doriți un site curat, ușor de navigat, cu aspect de afaceri. Și, de asemenea, doriți să vă asigurați că platforma și găzduirea pe care o alegeți sunt la viteză.

Cu toate că doriți cu siguranță ca informațiile dvs. de contact să fie afișate și disponibile în mod vizibil pe site-ul dvs. web, nu uitați de e-mail marketing. E-mailul este în continuare cel mai eficient instrument de marketing pentru mulți oameni, așa că asigurați-vă că, indiferent de platforma de site-uri pe care o alegeți, aveți posibilitatea de a integra un instrument de marketing cu liste de e-mail cu site-ul dvs..

Considerații de gazduire web

Consilierea este un domeniu în care nu doriți cu adevărat să vă dați cu ochii de găzduire web. Aveți nevoie într-adevăr de un site performant, care se încarcă rapid și este foarte disponibil. Din perspectivă de proiectare, există câteva șabloane profesioniste în căutarea de site-uri de la producătorii de site-uri, cum ar fi Wix și SquareSpace. Cu toate acestea, dacă decideți să parcurgeți acea rută, asigurați-vă că achiziționați unul dintre planurile premium care oferă mai multe resurse pentru o performanță mai bună.

Dacă preferați să aveți mai mult control și flexibilitate, puteți opta pentru o companie de găzduire WordPress. Pentru consultanți, aș recomanda un plan de găzduire gestionat. Cu o gazdă WordPress administrată premium, veți avea resurse mai bune care sunt configurate special pentru WordPress, ceea ce duce la o performanță mai mare. Și cu un plan de găzduire gestionat, sarcini de întreținere, cum ar fi actualizări, backup de date și monitorizare de securitate sunt incluse, astfel încât să vă puteți concentra mai mult timp pe activitatea dvs. de consultanță..

Dacă aveți nevoie de mai multe site-uri web pentru activitatea dvs. de consultanță, consultați recomandările mele pentru găzduire web de domenii multiple.

Recomandări de găzduire web

Acesta este cu siguranță unul dintre domeniile / afacerile în care un tip de brosură online poate fi foarte eficient. Prin urmare, opțiunile de constructor de site-uri precum Wix și BoldGrid sunt cele mai bune opțiuni pentru mulți consultanți.

Wix

Wix are câteva șabloane de site-uri foarte impresionante pentru consultanți. Sunt concepute pentru a vă prezenta serviciile și clienții. Puteți include, de asemenea, formularele de contact și informațiile despre locație. Din nou, vă recomandăm să mergeți cu unul dintre planurile lor premium pentru resurse mai bune și să eliminați reclamele Wix.

Iată câteva site-uri de consultanță în Wix.
Wix-consulting-site-uri web

Faceți clic aici pentru a vedea mai multe șabloane de consultanță Wix

BoldGrid – WordPress

BoldGrid oferă ușurința creării unui site web precum Wix, totuși este construit pe WordPress, astfel încât să obțineți funcționalitatea celei mai populare platforme de internet de pe internet. Dacă credeți că aveți nevoie de mai multă flexibilitate și control cu ​​site-ul dvs. de consultanță, atunci WordPress este o soluție excelentă. Și cu BoldGrid, puteți grăbi procesul de creare a site-ului web și puteți obține totuși un site WordPress cu aspect profesionist.

Iată câteva exemple de site-uri web BoldGrid pentru consultanți.
boldgrid-consulting-site-uri web

BoldGrid este disponibil de la o serie de gazde oficiale BoldGrid. Preferăm InMotion Hosting, deoarece au fost strâns implicați în timpul fazelor de creare și lansare a BoldGrid. De asemenea, sunt una dintre cele mai bune companii de web hosting pe care le folosim.

Faceți clic aici pentru mai multe detalii despre BoldGrid și InMotion Hosting

WP Engine – WordPress gestionat

Motor WP
Pentru cea mai bună găzduire WordPress administrată premium, vă recomandăm WP Engine. În timp ce WP Engine costă mai mult decât alte gazde web, acestea se concentrează exclusiv pe WordPress. Tehnologia proprie și suportul WordPress expert sunt cele mai bune pe care le-am experimentat de la o gazdă web gestionată premium. Pentru consultanți, WP Engine vă poate ajuta cu adevărat să vă îmbunătățiți productivitatea, având grijă de sarcinile dvs. de întreținere WordPress.

Faceți clic aici pentru mai multe detalii pe WP Engine

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map