Cel mai bun web hosting pentru site-uri de modă și frumusețe

cel mai bine-fashion-frumusete-web-hosting


Moda și frumusețe sunt de departe două dintre cele mai populare subiecte pentru site-uri și bloguri. Aici, aruncăm o privire la modul în care vă puteți crea site-ul de modă sau frumusețe, ce caracteristici trebuie incluse pentru atragerea și creșterea publicului și ce opțiuni aveți pentru construirea site-ului dvs. Ne vom concentra apoi asupra a ceea ce trebuie să iei în considerare atunci când alegi gazduirea ta web. Și în final, vom oferi recomandările noastre pentru găzduirea site-urilor de modă și frumusețe.

Construirea unui site de modă sau frumusețe

 • Blogging
 • Funcționalitatea magazinului online
 • Adăugați cu ușurință fotografii
 • Social Media Linking
 • Afiliat cu anunțuri prietenoase
 • E-mail Marketing Newsletter

De obicei, site-urile de modă și frumusețe se încadrează într-una din două categorii – sau o combinație a celor două. Există mulți bloggeri de modă și frumusețe online. De asemenea, există multe magazine online care prezintă produse de modă și frumusețe. Foarte des, bloggerii de modă și frumusețe vând și promovează produse pe site-urile lor. Așa cum vă puteți imagina, există multe opțiuni pe care trebuie să le luați în considerare atunci când vă creați site-ul de modă sau frumusețe.

Evident, dacă încercați să construiți un blog, veți dori o platformă de blogging (credeți WordPress). De asemenea, doriți să puteți adăuga fotografii cu ușurință pe site-ul dvs., precum și link-uri către conturile de social media. Cu siguranță, veți dori să construiți următoarele, așadar asigurați-vă că includeți e-mail marketing pe site-ul dvs. web. Dacă intenționați să vindeți produse pe site-ul dvs., veți avea nevoie de funcționalitatea comerțului electronic. Cu toate acestea, dacă intenționați să generați vânzări de afiliere de pe site-ul dvs., atunci trebuie să vă asigurați că software-ul dvs. de site este compatibil cu anunțurile de afiliere.

Considerații de gazduire web

Pentru blogurile de modă și frumusețe, vă recomandăm cu siguranță să folosiți WordPress pentru a vă crea site-ul. Deoarece este extrem de popular, există o mulțime de planuri de găzduire web care includ WordPress. Ce va trebui să decideți este ce nivel sau tip de găzduire WordPress aveți nevoie. Deși puteți opta pentru un plan de găzduire WordPress gestionat, acestea tind să fie pe partea scumpă și probabil nu aveți nevoie de toate clopotele și fluierele pe care le oferă un plan de găzduire gestionat. Probabil o alegere mai bună pentru blogul dvs. de modă sau frumusețe este o gazdă web care oferă un mediu WordPress optimizat împreună cu actualizări automate și backup la un cost mai mic.

Dacă intenționați să aveți un magazin online, puteți alege o gazdă web tradițională sau puteți merge cu un site web construit din Wix sau SquareSpace. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de soluții ușoare de comerț electronic, este posibil să doriți să luați în considerare o platformă precum Shopify, care este orientată special către vânzarea online și simplifică considerabil procesul de creare a site-urilor de comerț electronic..

Recomandări de găzduire web

A2 Gazduire

a2-hosting
Pentru unele dintre cele mai bune funcții WordPress la cea mai bună valoare, vă recomandăm Gazduire A2. A2 Hosting va preinstala WordPress pentru tine, astfel încât să poți începe imediat. Mediul lor WordPress este optimizat pentru viteză și securitate. Concluzia este că obțineți multe dintre caracteristicile unui plan de găzduire gestionat la un cost mult mai rezonabil. Folosim A2 Hosting și suntem întotdeauna impresionați de calitatea serviciului și suportului lor.

Consultați A2 Gazduire Aici

BoldGrid

Dacă doriți să utilizați WordPress pentru blogul dvs. de modă, dar căutați un constructor de site-uri mai ușor de utilizat, vă recomandăm să alegeți o gazdă BoldGrid. BoldGrid vă permite să creați mai rapid și mai ușor un site WordPress cu aspect minunat. Și pentru că este bazat pe WordPress, păstrați proprietatea și controlul site-ului dvs. web, chiar dacă decideți să vă mutați la o altă gazdă web. Practic, obțineți avantajele unei platforme de constructor de site-uri precum Wix, împreună cu flexibilitatea WordPress.

Gazda oficială BoldGrid pe care o recomandăm este InMotion Hosting. Au fost instrumentale în lansarea BoldGrid și sunt, de asemenea, una dintre cele mai bune companii de găzduire web pe care le folosim. Iată un eșantion de câteva site-uri de modă și frumusețe de la BoldGrid.
boldgrid-fashion-frumusete-site-uri web

Faceți clic aici pentru mai multe detalii despre InMotion Hosting și BoldGrid

Shopify

Dacă scopul principal al site-ului dvs. de modă sau frumusețe este de a vinde produse, atunci vă recomandăm să aruncați o privire la Shopify. În timp ce puteți utiliza alte platforme de site-uri, Shopify vă permite să creați cu ușurință un magazin online. Spre deosebire de alte soluții de comerț electronic, Shopify se ocupă de procesarea plăților, calcularea sumelor de transport și impozit și inventar. Găsim Shopify o soluție mult mai ușoară decât WordPress pentru vânzarea produselor online.

Iată un exemplu de șabloane disponibile în Shopify.
Shopify-fashion-frumusete-site-uri web

Vezi mai multe exemple de magazin aici

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map