Premiile pentru cel mai bun web hosting 2017

cel mai bun web-hosting-premii-2017


Este timpul încă o dată să anunțăm câștigătorii premiilor noastre pentru cel mai bun Web Hosting 2017. În acest an, recunoaștem douăsprezece categorii de excelență în serviciile de găzduire web. Există o serie de câștigători repetiți în acest an, deoarece performanța lor extraordinară continuă a meritat să fie recompensată din nou în 2017. Datorită popularității crescânde a constructorilor de site-uri web, am decis să avem premii atât pentru constructorii de site-uri WordPress cât și pentru cei care nu sunt WordPress..

Cel mai bun hosting VPS

Gazduire InMotion
Timp de mulți ani, m-am bucurat de o găzduire web remarcabilă de la InMotion. În acest an, am decis să trec la upgrade la Planul lor de gazduire VPS de înaltă disponibilitate gestionat. Rezultatele au fost la fel de impresionante. De fapt, în testările noastre recente de găzduire VPS, InMotion Hosting s-a clasat în partea de sus a listei.

Cel mai bun gazduire comună

SiteGround
SiteGround combină găzduirea partajată și asistența excelentă a clienților, împreună cu caracteristicile de găzduire administrate deseori în planurile de găzduire mai scumpe. Anul trecut, și-au modernizat întreaga platformă de găzduire partajată. Și au continuat să inoveze cu serviciile lor de atunci.

Cel mai bine gestionat WordPress Gazduire

Motor WP
Există multe astfel de numite planuri de găzduire WordPress gestionate pe piață. Dar când vine vorba de găzduire WordPress, gestionată premium, WP Engine rămâne standardul industriei. Cu toate acestea, nu s-au sprijinit pe laurii lor și continuă să prezinte funcții inovatoare și unice care permit proprietarilor de site-uri WordPress să rămână în fruntea performanței și securității..

Cel mai bun Gazduire Blogger

A2 Gazduire
Există o serie de candidați demni pentru această categorie. Cu toate acestea, A2 Hosting are onorurile în acest an, deoarece combinația lor de hosting optimizat WordPress și opțiuni rapide Turbo, împreună cu planuri de găzduire cu pachete, oferă bloggerilor tot ceea ce au nevoie pentru a reuși.

Cel mai bun găzduire de afaceri

Gazduire InMotion
Totuși campion când vine vorba de găzduire web de afaceri, InMotion Hosting este din nou câștigătorul nostru din această categorie. Site-urile de afaceri necesită un amestec adecvat de performanță, securitate, aplicații software, viteză de rețea și server și asistență utilă pentru clienți. Pentru 2017, InMotion Hosting rămâne în opinia noastră standardul pentru găzduirea de afaceri.

Cel mai bun gazduire la buget

InterServer
Iată un alt câștigător repetat pentru 2017. InterServer oferă cea mai impresionantă gamă de funcții pentru prețul lor redus. Dar ceea ce le diferențiază este garanția de blocare a prețurilor – ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji în privința ratelor de reînnoire puternice. Veți plăti același preț pentru toată viața contului!

Cel mai bun constructor de site-uri web

GoCentral
Constructorii de site-uri web sunt cu siguranță toată furia în aceste zile. În timp ce Wix și SquareSpace obțin cea mai mare parte a recunoașterii pentru construirea de site-uri web rapide, GoDaddy oferă o soluție alternativă cu produsul lor GoCentral. Pentru a crea tipuri simple de brosuri online de site-uri, ne place cel mai bine GoCentral.

Cel mai bun constructor de site-uri WordPress

BoldGrid
În trecut, trebuia să alegeți între WordPress și să folosiți un constructor de site-uri web ușor de utilizat. Cu toate acestea, acum lucrurile s-au schimbat. Acum există un număr tot mai mare de producători de site-uri și produse de produse concepute pentru a simplifica procesul de creare a site-urilor web. BoldGrid este încă constructorul nostru preferat de site-uri WordPress. Creat de InMotion Hosting, cu BoldGrid puteți crea rapid și ușor site-uri WordPress cu aspect minunat. În plus, veți obține toate avantajele planului excelent de găzduire web al InMotion. Și, aveți 100% proprietate asupra site-ului dvs. web!

Cel mai bun hosting dedicat

Gazduire InMotion
Am văzut de prima dată impresionanta serie de servere dedicate din centrul de date al InMotion Hosting. Combinând tehnologia hardware de ultimă oră cu celelalte caracteristici și suport de excepție ale acestora, InMotion este din nou câștigătorul din categoria Gazduire Dedicată.

Cel mai bun gazduire web verde

GreenGeeks
Nu am găsit o soluție mai bună atunci când vine vorba de web hosting verde decât GreenGeeks. Au dovedit de-a lungul anilor că nu trebuie să sacrifici calitatea și funcțiile de hosting de top atunci când dorești, de asemenea, un plan de găzduire web prietenos cu mediul.

Cel mai bun Gazduire Podcast

Blubrry
Continuăm să utilizăm Blubrry Podcast Hosting pentru propriul nostru Web Gazduire Cat Podcast. Nu am avut niciodată probleme și încă le considerăm cea mai convenabilă și eficientă soluție pentru găzduirea podcasturilor.

Cel mai bun registrator de nume de domeniu

Hai tăticu
GoDaddy este cel mai mare registrator de nume de domeniu și este încă alegerea noastră pentru gestionarea numelor de domeniu. Instrumentele de nume de domeniu permit o întreținere ușoară. Au o selecție extinsă de noi extensii de domeniu disponibile. Și, GoDaddy oferă și brokeruri de domeniu și servicii de licitație.

Câștigătorii premiilor pentru cel mai bun web hosting 2017

Castigator al premiului
Inmotion-hosting-vpsCel mai bun hosting VPSGazduire InMotion
SiteGroundCel mai bun gazduire comunăSiteGround
Motor WPCel mai bine gestionat WordPress GazduireMotor WP
a2-hostingCel mai bun Gazduire BloggerA2 Gazduire
Inmotion-hostingCel mai bun găzduire de afaceriGazduire InMotion
InterServerCel mai bun gazduire la bugetInterServer
Hai tăticuCel mai bun constructor de site-uri webGoCentral
boldgridCel mai bun constructor de site-uri WordPressBoldGrid
Inmotion-hosting-dedicatCel mai bun hosting dedicatGazduire InMotion
greengeeksCel mai bun gazduire web verdeGreenGeeks
BlubrryCel mai bun Gazduire PodcastBlubrry
Hai tăticuCel mai bun registrator de nume de domeniuHai tăticu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map