Premiile pentru cel mai bun web hosting web 2019

cel mai bun web-hosting-premii-2019


Bine ați venit la noi Premiile pentru cel mai bun web hosting web pagină! Iată câștigătorii în 14 categorii de găzduire web. Companiile de găzduire web de mai jos au demonstrat servicii și asistență extraordinare pentru proprietarii de site-uri Web până la aplicațiile de găzduire întreprindere.

Cel mai bun gazduire comună

greengeeks
GreenGeeks
Gazduirea web partajată a parcurs de-a lungul anilor. Nu mai este doar o linie de găzduire la nivel de intrare pentru începători. De fapt, unele planuri de găzduire partajate oferă performanțe extraordinare. Acesta este cazul GreenGeeks. GreenGeeks oferă funcții de găzduire deosebite, un mediu optimizat pentru viteză și securitate și asistență excelentă pentru clienți. Din aceste motive, GreenGeeks primește anul acesta premiul pentru cel mai bun hosting comun.

Cel mai bun hosting VPS

InMotion VPS Gazduire
Gazduire InMotion
Dacă doriți să treceți la găzduire VPS pentru mai multă energie și resurse, InMotion Hosting este din nou câștigătorul nostru. Cu Gazduirea VPS administrată de InMotion, veți obține mai multă putere de performanță împreună cu redundanța infrastructurii cloud și gestionarea gratuită a serverului.

Cel mai bun hosting dedicat

Servere web dedicate lichide
Web lichid
În timp ce Liquid Web a făcut titluri cu găzduirea lor WordPress și Managed WooCommerce, au și cea mai impresionantă linie de servere dedicate pe care le-am văzut.

Cel mai bun suport pentru clienți

SiteGround
SiteGround
SiteGround continuă să ofere cea mai consistentă asistență remarcabilă pentru clienți și soluționarea problemelor. Pregătirea riguroasă a site-ului SiteGround pe care o realizează fiecare membru al echipei de asistență înainte să li se permită să ajute clienții continuă să obțină beneficii pentru proprietarii de site-uri care utilizează serviciile lor de găzduire.

Cel mai bun gazduire verde

GreenGeeks
GreenGeeks
GreenGeeks continuă să conducă furnizorii de gazduire web ecologică. Sunt partener EPA Green Power din 2009 și colaborează cu Fundația Bonneville pentru Mediu pentru a readuce de trei ori energia pe care o folosesc în rețea.

Cel mai bun Gazduire Blogger

-InMotion Hosting
Gazduire InMotion
Pentru experiența optimă de blogging WordPress, găzduirea WordPress administrată este soluția pentru mulți bloggeri. Și, InMotion Hosting are combinația perfectă de accesibilitate și funcții premium WordPress. Eu personal folosesc atât găzduirea de afaceri a InMotion, cât și găzduirea lor WordPress gestionată. Deși sunt amândoi excelenți, viteza și performanța pe care le obțineți cu planul WordPress gestionat este semnificativă.

Cel mai bun Gazduire WordPress începător

Bluehost
Bluehost
În timp ce alte gazde web au simplificat și procesul de găzduire WordPress pentru clienți, Bluehost a făcut cea mai bună treabă pentru începători. Nu numai că WordPress este preinstalat pentru dvs., dar vă ghidați și în procesul de selectare a designului și funcționalității temei. Și, Bluehost oferă un tablou de bord WordPress personalizat și foarte ușor de utilizat, care vă permite să accesați rapid funcții importante.

Cel mai bine gestionat WordPress Gazduire

WP-Engine
Motor WP
Câmpul găzduit WordPress găzduit continuă să fie aglomerat cu un plan WordPress gestionat oferit acum de către toată lumea. Cu toate acestea, WP Engine rămâne standardul pentru această categorie. Și, în general, sunt în continuare cei mai buni. De fapt, WP Engine și-a actualizat gama de găzduire cu funcții și mai impresionante, cum ar fi includerea temelor gratuite StudioPress.

Cel mai bun gazduire la buget

InterServer
InterServer
Deși prețurile constructorilor de site-uri web au crescut odată cu unele planuri de găzduire web, puteți găsi totuși câteva opțiuni grozave dacă aveți un buget limitat. InterServer conține lista bugetului de găzduire web nu doar datorită garanției de blocare a prețurilor (ceea ce înseamnă că ratele de reînnoire nu cresc), ci și pentru că oferă o mulțime de funcții excelente pentru toate tipurile de site-uri web.

Cel mai bun găzduire de afaceri

-InMotion Hosting
Gazduire InMotion
InMotion Hosting continuă să fie o opțiune excepțională pentru găzduirea site-urilor de afaceri. Sunt client de mai bine de 10 ani și sunt încă impresionat de funcțiile de gazduire, performanța și asistența pe care o primesc de la ei. Cu InMotion Hosting, veți obține tehnologia lor Max Speed ​​Zone, SSL privat gratuit, backup automat de date și mai multe funcții benefice pentru site-urile web de afaceri.

Cel mai bun Gazduire WooCommerce

lichid-web
Web lichid
Liquid Web a dus cu siguranță gazduirea WooCommerce la un nou nivel. În timp ce WooCommerce este o platformă excelentă de comerț electronic, ați putea avea probleme. Și de aici puteți beneficia cu adevărat de planurile de găzduire WooCommerce administrate de Liquid Web. Echipa Web Liquid a făcut o treabă superă în crearea unui mediu optimizat care poate grăbi cu adevărat magazinul online. În plus, obțineți și tehnologia Jilt pentru a face față situațiilor de cărucior abandonate. Și cu planurile de activitate WooCommerce la nivel de companie Liquid Web, Glew.io este inclus pentru raportarea îmbunătățită – cealaltă parte a WooCommerce care nu este excelentă.

Liquid Web oferă acum și o linie de pornire a planurilor de găzduire WooCommerce, astfel încât proprietarii de magazine online noi și cei cu un buget limitat își pot permite și găzduirea excelentă gestionată.

Cel mai bun constructor de site-uri web

Wix
Wix
Câmpul constructor de site-uri continuă să se extindă, cu multe gazde web tradiționale oferind acum și propriile lor site-uri. Deși există câteva opțiuni excelente pentru nișe sau platforme specifice, în general pentru cea mai bună experiență de constructor de site-uri web, Wix primește premiul nostru. Wix face o treabă excelentă în combinarea ușurinței creării site-ului dvs. cu o linie impresionantă de modele de site-uri web.

Cel mai bun constructor de site-uri WordPress

BoldGrid
BoldGrid
Acum, când WordPress are propriul editor Gutenberg, este posibil să vă întrebați dacă mai este nevoie de un constructor de site-uri WordPress. Dar BoldGrid este mult mai mult decât un simplu constructor de pagini. BoldGrid vă ghidează prin procesul de creare a întregului site web WordPress. Și, BoldGrid include, de asemenea, funcționalități precum backup-uri automate, SEO și organizarea site-urilor web.

Cel mai bun registrator de domenii

Hai tăticu
Hai tăticu
În timp ce GoDaddy oferă o linie uriașă de produse de găzduire, inclusiv constructorul de site-uri GoCentral, puterea lor este în continuare servicii de administrare a domeniilor. GoDaddy este cel mai mare registrator de domenii și oferă posibilitatea de a cumpăra, gestiona, vinde și licita numele de domenii. Dacă trebuie să cumpărați și să mențineți mai multe nume de domeniu, GoDaddy rămâne cea mai bună opțiune.

Câștigătorii premiilor pentru cel mai bun web hosting web

Castigator al premiului
greengeeks Cel mai bun gazduire comună GreenGeeks
Inmotion-hosting Cel mai bun hosting VPS Gazduire InMotion
lichid-web Cel mai bun hosting dedicat Web lichid
SiteGround Cel mai bun suport pentru clienți SiteGround
GreenGeeks Cel mai bun gazduire web verde GreenGeeks
Inmotion-hosting Cel mai bun Gazduire Blogger Gazduire InMotion
Bluehost Cel mai bun Gazduire WordPress începător
Începător
Bluehost
wp-motor Cel mai bine gestionat WordPress Gazduire
Afaceri
Motor WP
InterServer Cel mai bun gazduire la buget InterServer
Inmotion-hosting Cel mai bun găzduire de afaceri
Buget
Gazduire InMotion
lichid-web Cel mai bun Gazduire WooCommerce Web lichid
Wix Cel mai bun constructor de site-uri web Wix
BoldGrid Cel mai bun constructor de site-uri WordPress BoldGrid
Hai tăticu Cel mai bun registrator de nume de domeniu Hai tăticu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector