Creació del vostre primer lloc de comerç electrònic

Crea el vostre lloc de comerç electrònic


Mai no ha estat tan fàcil configurar un lloc web de comerç electrònic com és avui dia. Tanmateix, hi ha moltes decisions diferents i passos a adoptar per arribar a bon port. Descrivim exactament què heu de fer i establirem els passos que heu de fer per aconseguir que la vostra idea de negoci sigui constant. Comencem amb els conceptes bàsics absoluts.

Idea de producte

El primer pas és triar un producte (o productes) per vendre. No subestimeu la importància d’aquest pas, ja que sovint és l’aspecte més difícil de configurar el vostre nou negoci de comerç electrònic. En un món ideal, els productes que vengueu quedaran limitats en la seva disponibilitat actual, però també en demanda, una proposta complicada al llibre de qualsevol. Haureu d’avaluar el vostre producte i preguntar-vos si hi ha una necessitat del mercat o un desig d’aquest. Aleshores, haureu d’esbrinar on aneu a trobar els productes. Configurareu una relació amb un proveïdor local o introduireu el mercat mundial en importar des d’algun lloc com la Xina, per exemple?

La competició

Un altre pas vital que haureu de fer és realitzar una investigació exhaustiva sobre la vostra competició. Hi ha algú que ven el mateix tipus de producte que tu? En què es diferencien els vostres productes? Seràs més barat que ells, proporcionaràs una qualitat millor que ells, o simplement seràs millor que ells? L’establiment de la vostra diferenciació us donarà el punt de partida perfecte per identificar el vostre mercat objectiu i crear un pla d’empresa guanyador.

Registreu el vostre nom comercial

El següent pas és decidir el nom d’una empresa. L’ideal seria que el vostre nom inclogui una paraula o frase relacionada amb els productes que veneu. Diguem que el teu nom és Smith i que vens papereria; la papereria de Smith seria ideal. Haureu de comprovar que el nom no es comercialitzi a qualsevol altra persona, cosa que evitarà qualsevol problema legal. També és important comprovar que el nom de domini estigui disponible en un servei com GoDaddy.

Com començar al lloc web

Teniu diverses opcions per crear el vostre primer comerç de comerç electrònic. Els constructors en línia s’estan convertint en molt populars, i molts són fàcils d’utilitzar, oferint una simple funcionalitat d’arrossegar i deixar anar qualsevol que pot utilitzar sense cap coneixement de codificació. Per exemple, ens agrada PrestaShop i osCommerce. Tot i això, si bé aquest tipus de productes són perfectes per començar, si teniu un pressupost prou gran, potser voldreu contractar un desenvolupador web professional. Trobareu la brillantor professional que li proporciona al vostre lloc de comerç electrònic, i, el més important, us proporcionarà una base neta de codi per treballar.

Consells sobre disseny

Si voleu tenir èxit, la vostra botiga de comerç electrònic ha de tenir algunes funcions essencials. Assegureu-vos que hi hagi una bona experiència d’usuari i que el lloc flueix bé amb una navegació de primer nivell i una interacció excel·lent. Assegureu-vos que el vostre procés de comanda sigui curt i senzill; qualsevol cosa complicada espantarà la gent. I, finalment, ofereix una àmplia gamma d’opcions de pagament. No us enganxeu només a les targetes de crèdit i de crèdit; també utilitzeu serveis com PayPal.

La importància del SEO

L’optimització de motors de cerca (o SEO) és una part fonamental per proporcionar una exposició al vostre negoci de comerç electrònic. Les persones utilitzen termes de cerca per buscar coses sobre serveis com Google o Bing, i els motors de cerca mostren els resultats que consideren que són els millors. Cal assolir un nivell elevat d’aquests resultats de cerca: almenys haureu d’estar a la primera pàgina i utilitzar l’ús de tècniques de SEO és l’única manera d’aconseguir-ho. El SEO és un assumpte molt extens, no massa difícil de conèixer, però difícil de dominar. Si teniu temps a les mans, és fantàstic: podreu arribar a les qüestions bàsiques del SEO en pocs mesos. Si teniu pressa, però, és fonamental obtenir ajuda perquè la vostra empresa de comerç electrònic es posi de manifest amb el millor començament possible.

Iniciar un bloc

Finalment, una de les millors maneres d’assegurar-vos que el vostre lloc de comerç electrònic es classifiqui en termes de cerca escollits és crear un bloc. En escriure sobre temes rellevants per als vostres productes, reforçareu la vostra autoritat del sector i enviareu senyals als gustos de Google que mereixeu una classificació més alta. Creeu interès en publicar publicacions interessants i útils per als vostres clients. Comercialitzeu aquestes publicacions compartint-les a les xarxes socials i per correu electrònic, per augmentar l’exposició.

Esperem que us hagi agradat aquesta guia per a alguns dels fonaments bàsics per crear una botiga de comerç electrònic – Bona Sort!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map