Assegureu-vos que el vostre allotjament web empresarial inclogui aquestes funcions

funcions essencials-allotjament de negocis


Tots els negocis necessiten un lloc web. Però, com distingiu el vostre lloc de la resta de la vostra competència? Si bé en aquests dies és més fàcil que mai crear la vostra presència en línia, quan creeu un lloc web d’empresa, no podeu simplement combinar uns quants paràgrafs i un parell de fotos i tindreu la possibilitat de guanyar. Necessiteu contingut de qualitat. Però fins i tot més enllà o abans, hi ha diversos elements essencials que necessiteu per mantenir un lloc web de negocis amb èxit. Donem una ullada a alguns aquí.

10 elements essencials d’allotjament per a un lloc web d’empresa amb èxit

1. Maquinari comercial
Els vostres servidors web han d’incloure unitats d’estat sòlid (SSD) i els recursos adequats (memòria, nuclis de CPU, emmagatzematge RAID) per proporcionar un allotjament fiable i ràpid al vostre lloc web de negocis..

2. Entorn de cau optimitzat
La velocitat dels llocs web és especialment crucial per als llocs de negocis. Un lleuger retard pot provocar que el vostre client potencial faci clic a un dels vostres competidors. Per tal d’assegurar-se que el vostre lloc web es carrega ràpidament i proporciona una millor experiència per als vostres visitants, assegureu-vos que el vostre pla d’allotjament web inclogui tecnologia especial propietat o optimitzada que proporciona caché per accelerar els temps de càrrega de la pàgina web..

3. Còpia de seguretat automàtica de dades
Tot i que sempre haureu de realitzar les vostres còpies de seguretat de dades només per estar al costat segur, el vostre host web ha de proporcionar còpies de seguretat automàtiques diàries de les dades del vostre lloc web. A més, per a un lloc web d’empresa, heu d’assegurar-vos que hi ha un nombre adequat de còpies de seguretat de les quals podeu seleccionar la versió a restaurar. Preferim un registre de còpia de seguretat de 30 dies com a mínim.

4. Seguretat proactiva
A més de la còpia de seguretat del lloc web, el vostre lloc comercial també s’ha de protegir contra atacs maliciosos amb funcions com la mitigació de DDoS i seguretat proactiva, com ara l’exploració de programari maliciós..

5. Emmagatzematge i amplada de banda il·limitats
L’emmagatzematge i l’ample de banda no solen suposar molts problemes en aquests dies. Tanmateix, com que la vostra empresa es pot enlairar de sobte i esdevenir molt popular, mai no haureu de preocupar-vos per sobrepassar els límits d’emmagatzematge o transferència de dades. Afortunadament, molts plans d’allotjament web ara inclouen aquesta funció.

6. Aplicacions de programari
Així com hi ha molts tipus de negocis diferents, hi ha un gran nombre d’aplicacions de programari que podeu triar per crear el vostre lloc web empresarial. També és possible que vulgueu provar diferents plataformes de llocs web per veure quina funciona amb els vostres clients. Normalment, el vostre pla d’allotjament web inclourà diverses opcions de programari. Tot i això, us recomanem que busqueu un pla d’allotjament cPanel que inclogui l’instal·lador de programari Softaculous. Aquests plans d’allotjament web solen incloure centenars d’aplicacions de programari.

7. Atenció al client responsable
L’assistència al client és una de les parts més importants del vostre pla d’allotjament web. I si teniu un lloc web d’empresa, segur que voleu accedir ràpidament i rebre ajuda a l’equip d’assistència al client del vostre hoste web. Assegureu-vos que el vostre pla d’allotjament inclogui opcions de suport de telèfon, correu electrònic i suport en xat en directe.

8. Correu electrònic il·limitat
El correu electrònic continua sent la forma més eficaç de comercialitzar un negoci. El vostre pla d’allotjament web d’empresa ha d’incloure funcions de correu electrònic il·limitades, com ara nombre de comptes i missatges. A més, el filtrat o la protecció contra correu brossa pot ajudar a reduir almenys el número molest de correu brossa.

9. Certificats SSL
SSL ja no és un element de luxe ni opcional. Tots els llocs web d’empresa haurien d’executar https, ja que Google i els navegadors web marquen aquests llocs sense SSL com a no segurs. Si bé podeu adquirir un certificat SSL al vostre host web, diversos plans d’allotjament web ara inclouen els xifrats de certificats SSL gratuïts. I, a més, les instal·laran per a vosaltres.

10. Màrqueting de motors de cerca
Si bé podeu fer el treball vosaltres mateixos, alguns plans d’allotjament web inclouran una bonificació per a l’enviament de motors de cerca i per a la publicitat dels motors de cerca. Aquesta ajuda addicional per a la cerca orgànica i de pagament pot ajudar-vos a promocionar el vostre lloc web.

Molts hostes web asseguren tenir allotjament web per a negocis. Però, un veritable pla d’allotjament web d’empreses hauria de contenir les funcions anteriors. Si actualment compres pel pla d’allotjament web d’empresa adequat, assegureu-vos d’obtenir aquests articles abans d’inscriure’s al pla d’allotjament.

Consulteu la nostra guia sobre allotjament web per a petites empreses aquí

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector