Què és el que fa un bon host web?

allò que fa que sigui un bon web-host


L’altre dia, vaig assistir a una conferència on un dels ponents, que va treballar per a una determinada empresa d’allotjament web, va fer una observació fora de mà durant la seva presentació que tots els allotjaments web són bàsicament iguals (és a dir, tots ells fan servir servidors Dell i HP, etc.) Al sentir-ho, de seguida em vaig començar a preguntar que si aquest era el cas, per què hi ha diferències tan importants en el rendiment de l’allotjament web?

És cert que moltes empreses d’allotjament utilitzen el mateix tipus d’equips, aplicacions de programari i interfícies d’usuari. Tot i això, certament he tingut millors experiències amb algunes empreses d’allotjament web que amb altres. Aleshores, què fa exactament que un host web sigui millor o millor que altres? Haureu de mirar més enllà dels equips de maquinari i les aplicacions web que s’han convertit en estàndards del sector.

A continuació, es detallen algunes consideracions a tenir en compte a mesura que s’avalua un host web.

Optimització de la velocitat: ningú vol esperar!

 • Sistemes de caché propietaris
 • Xarxes d’entrega de contingut
 • Tecnologia de la zona de velocitat màxima
 • Configuració del servidor turbo

Comencem amb la velocitat i el rendiment del lloc web. I sí, el vostre host web pot fer una diferència en la velocitat que carrega el vostre lloc. Tot i que totes les empreses d’allotjament web poden afirmar que ofereixen llocs web ràpids, heu de mirar més enllà de les especificacions del maquinari del servidor i veure quines tecnologies i configuracions addicionals s’inclouen..

Per exemple, els sistemes de memòria cau propietaris poden fer una diferència en els temps de càrrega del lloc web, ja que les dades del vostre lloc web no s’han de recuperar d’un disc dur del servidor cada vegada. Amb una xarxa de lliurament de contingut (o CDN), les vostres dades es poden distribuir a diferents servidors de tot el món. Així, quan un usuari visita el vostre lloc, el servidor més proper a la seva ubicació pot proporcionar el contingut.

Alguns host web ofereixen funcions addicionals, com ara tecnologia de xarxa especial o configuracions de servidor premium, que també poden millorar la velocitat dels vostres llocs.

Atenció al client: tard o d’hora ho necessitareu

 • Assistència telefònica, per correu electrònic i xat 24 hores 24 hores
 • Temps de resposta i resolució ràpids
 • Agents de suport adequadament formats

Una altra part absolutament crítica d’un bon host web és l’assistència al client. Tant si teniu un principiant complet com un professional experimentat, de vegades necessitareu ajuda del departament d’assistència de la vostra empresa d’allotjament web. Assegureu-vos sempre que hi ha diverses vies on podeu obtenir ajuda (telèfon, xat, correu electrònic). A més, us suggereixo que proveu el departament d’assistència d’un amfitrió web abans de registrar-se al seu allotjament. Teniu a punt diverses preguntes i poseu-vos en contacte amb elles per xat o telèfon. Podreu fer-vos una bona idea de com de resposta i de coneixements són els seus agents de suport.

Innovació i millores: sempre podem millorar

 • Noves funcions tecnològiques
 • Actualitzacions de plataformes
 • Expansió del centre de dades
 • Millores orientades a diferents grups

El paisatge d’allotjament està en constant evolució i evolució. Una de les coses que busco quan les empreses d’allotjament web d’avaluació és la innovació i la voluntat de millorar que són. Sempre voleu que la vostra empresa d’allotjament ofereixi el millor servei amb la millor tecnologia disponible, així que estic buscant constantment per veure si s’hi afegeixen novetats o millores als seus plans d’allotjament web. Amb els anys, la meva experiència ha estat que la qualitat d’una empresa d’allotjament web pot canviar amb el pas del temps. Per tant, vull que el meu host web busqui millorar el temps!

Seguretat del lloc web: és millor que segur

 • Mitigació DDoS
 • Escaneig de programari maliciós
 • Seguretat de les aplicacions expertes (Sucuri)

La seguretat sempre ha estat important, però continua sent encara més crítica cada dia. Afortunadament, la majoria dels amfitrions web fan una bona feina d’almenys proporcionar un nivell bàsic de seguretat. Assegureu-vos sempre que el vostre host web ofereixi mitigació de DDoS i exploració de programari maliciós amb el vostre pla d’allotjament. Definitivament voleu assegurar-vos que teniu aquestes funcions al seu lloc. A més, per obtenir una protecció encara més gran, podeu buscar seguretat al lloc web a nivell d’aplicació. Per a aquest tipus de seguretat, busqueu amfitrions web que s’hagin associat amb empreses com Sucuri que s’especialitzen en proporcionar protecció de llocs web addicionals.

Còpia de seguretat de dades: la millor protecció

 • Còpia de seguretat i restauració gratuïta
 • Disponibles diverses còpies de restauració

Per descomptat, la millor protecció de seguretat del lloc web és tenir una o més còpies vàlides de les dades del lloc web disponibles com a còpia de seguretat. Com a mínim, assegureu-vos que el vostre pla d’allotjament web inclogui còpies de seguretat automàtiques diàries, preferiblement de forma gratuïta. Tot i això, us recomano que busqueu un pla d’allotjament que us proporcioni diverses còpies de restauració que podeu triar. Per exemple, alguns hostes web proporcionaran 30 dies de còpies de seguretat de les quals podeu restaurar. Aquesta és una solució òptima ja que és possible que la vostra còpia de seguretat més actual no tingui l’estat de dades original que necessiteu. Una última nota, malgrat el tipus de còpia de seguretat i restauració de dades que ofereix el vostre host web, sempre recordeu fer les vostres pròpies còpies de seguretat de forma periòdica només per estar al costat més segur..

Conclusió

És realment notable com alguns hostes web es distingeixen per sobre dels altres. La meva experiència al llarg dels anys m’ha demostrat que, tot i que hi ha moltes similituds entre les empreses d’allotjament web, hi ha alguns hostes que ofereixen continuament un servei i suport superior. Si teniu en compte els elements anteriors, us permetrà avançar el joc a l’hora d’escollir un bon host web!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map