Interviu cu Stephanie Robbins – Robbins Interactive

Interviu Stephanie Robbins


Dacă aveți în prezent un blog sau intenționați să creați un blog, împreună cu împărtășirea viziunii și gândurilor dvs., poate doriți să luați în considerare să câștigați bani cu site-ul dvs. web. În timp ce există o serie de modalități prin care vă puteți monetiza blogul, trebuie să faceți mult mai mult decât să plasați o grămadă de anunțuri pe site-ul dvs. web, dacă doriți să aveți succes. Stephanie Robbins și compania ei Robbins Interactive sunt specializate în managementul afiliaților și în sensibilizarea bloggerilor. Recent am avut ocazia să vorbesc cu ea și să îi aduc informații despre ceea ce funcționează și nu funcționează atunci când vine vorba de monetizarea blogului.

Web Hosting Cat: Ne puteți spune despre fondul dvs. și despre cum ați început cu marketingul online?

Stephanie Robbins: Am venit dintr-un mediu de marketing / comunicări, iar apoi au inventat internetul. Mi-a plăcut faptul că poți urmări și raporta și avea un ROI solid. Deci, aceasta a fost de fapt prima mea introducere în marketingul online – chiar atunci când am început să facem bannere cu animația micuță gif. Am făcut un spin pe glob și ne-am gândit că suntem foarte misto! Acesta a fost începutul. Am intrat în marketing online acum aproximativ 15 ani. Și atunci am fost introdus în marketingul afiliat și tocmai m-am îndrăgostit, pentru că ador să lucrez cu persoane fizice și să îi ajut să devină de succes cu marketingul online și să folosesc experiența mea de marketing digital pentru a ajuta afiliații să aibă succes.

WHC: Care ar fi sfatul tău numărul unu pentru a începe bloggerii care încearcă să-și monetizeze site-ul?

SR: Sfatul numărul unu este să nu fiți timizi în privința cărora le solicitați oamenilor să facă clic. Cred că de multe ori bloggerii devin nesiguri, pentru că simt că „Oh, ei vor crede că mă vând!” Sau, „Aceasta va jigni pe cineva”. Trebuie să își dea seama dacă cineva urmărește blogul, pentru că la un anumit nivel vor să fie ca tine. Și, a le oferi un produs care îi ajută să fie mai mult ca tine, este de fapt un serviciu pe care îl oferiți. Deci, nu fiți timizi să spuneți: „Hei, acesta este un produs grozav. Acesta este motivele pentru care o iubesc. Acesta este motivul pentru care cred că v-ar putea plăcea ”.

WHC: Vă recomandăm să așteptați o anumită perioadă de timp pentru a vă crea blogul înainte să încercați să-l generați cu bani?

SR: Cred că depinde. Vrei să te asiguri că ai un echilibru. Dacă tot ce faceți este să generați bani pe site-ul dvs., dar nu oferiți valoare, veți pierde adepți. Și cred că aceste povești de groază îi determină pe oameni să fie cu adevărat timizi. Deci, doriți să vă asigurați că o porțiune bună din conținutul dvs. și stabilirea acestei relații nu este monetizată. Cu toate acestea, nu așteptați până când nu aveți adepți de gazillion și simțiți că oh, trebuie să fiu un blogger de top listat în BuzzStream pentru a avea succes. Pe măsură ce îți vei construi adepții, vei putea efectiv să-l monetizezi mai mult.

WHC: În experiența dvs., ce duce la mai mult succes în monetizare? Link-uri din conținutul dvs. sau reclame banner?

SR: 100% legături în conținut. Când ești blogger, oamenii se conectează personal cu tine. Și se datorează faptului că ești expert în ceva – fie că este mamă, fie fotograf. Ei au încredere în tine pentru că ai experiență în ceva și le place stilul tău. Așadar, cea mai bună metodă de a genera bani cu blogul dvs. este să aveți părerea dvs. acolo, deoarece tocmai de aceea sunt acolo. Și dacă un banner este doar un tip pe lateral, este la fel ca retargeting. Este doar un fel de aleatoriu dacă dau clic pe el. Nu veți obține rezultate bune deloc. S-ar putea să obțineți unul sau doi.

WHC: Care sunt unele dintre instrumentele tale preferate de blogger pentru a ajuta la creșterea conversiilor de vânzări?

SR: Unele dintre ele sunt specifice rețelei și depinde într-adevăr de ce tip de blog sunteți. De exemplu, dacă ești un blogger de modă și abia începi, trebuie să te uiți la ShopStyle și RewardsStyle, deoarece îți vor fi ușor. Vă vor conecta imediat cu mărcile. Vrei să te asiguri că știi să creezi legături cu ușurință. Și, ShareASale și AvantLink și CJ, toate au pluginuri pentru browserul dvs. pentru a vă asigura că puteți crea linkuri de afiliere cu ușurință. Și apoi cu adevărat pentru generarea de bani, este vorba doar despre instrumente bune pentru blogging. Cum ar fi, Yoast este unul dintre instrumentele mele preferate. Pentru a fi foarte bun la monetizare, vrei să te asiguri că persoanele care caută acel produs sau caută acea soluție, te pot găsi pe internet și apoi devin adept pentru că ai răspuns la acea problemă pentru ei.

WHC: Robbins Interactive lucrează cu Affiliate Management și Blogger Outreach. Care sunt unele dintre serviciile pe care compania dvs. le oferă?

SR: Fac management de afiliere pentru companii de sănătate și wellness. Aceasta este pasiunea mea Și consider că mă descurc mult mai bine dacă sunt pasionat de ceva. Am doar mai mult succes. Așadar, am clienți precum Grokker.com, care este yoga online, fitness și gătit – precum și uleiuri naturale pentru vindecare și 100% Pure, care este cosmetică organică și îngrijire a pielii – totul, de la bebeluși, bărbați, la femei. Și ceea ce fac pentru ei este un plus pentru a face ceea ce cred majoritatea oamenilor ca marketing de afiliere, care este cupon și se ocupă de afiliați – ceea ce are cu siguranță un loc în marketingul afiliat. În cazul în care îmi aduc cu adevărat valoarea, mă simt și ceea ce mă diferențiază este faptul că, pe lângă faptul că furnizez venituri incrementale, asigur ascensiunea mărcii prin colaborarea cu afiliați de conținut de calitate – fie că sunt bloggeri sau afiliați de nișă SEO. Acest lucru este pentru mine, unde se află o mare parte din puterea de marketing afiliat. Așadar, creez o mulțime de instrumente pentru bloggerii și afiliații de nișă de conținut și pentru persoanele care sunt noi în marketingul de afiliere pentru a le introduce în marketing afiliat – chiar dacă nu este unul dintre clienții mei. Doar pentru că sunt atât de pasionat de locul în care vreau să meargă această industrie.

WHC: Unde vezi viitorul monetizării pe blog?

SR: Știi, în ultimii cinci ani, bloggerii au fost nuggetul de aur pe care toată lumea încearcă să-l abordeze. Și cred că unii bloggeri capătă cu adevărat sensul pentru ceea ce mă face fericit. Așadar, ceea ce văd este că mai mulți bloggeri înțeleg că își pot monetiza site-ul și au un mix de venituri cu adevărat sănătos. Deci, au câteva postări sponsorizate. Au unele marketing afiliat. Au o anumită publicitate – doar un mix frumos, dar tot o fac pentru că atât de multe mărci doresc să lucreze cu ele, unde sunt complet adevărate pentru ei înșiși. Și cred că asta este cheia. Asta în condițiile în care toate formele de monetizare funcționează. Dacă utilizați cu adevărat produsul sau serviciul, sunteți pasionați de el – la fel cum aleg sănătatea și sănătatea, pentru că sunt mai bun în ceea ce fac. Este același lucru și pentru un alt blogger de acolo – indiferent că sunt sănătate sau cookie-uri, sau indiferent de pasiunea lor. Câteva zile sunt cookie-uri pentru mine!

Accesați RobbinsInteractive.com pentru mai multe informații despre gestionarea afiliaților și serviciile de informare a bloggerilor.

Asigurați-vă că ascultați interviul complet cu Stephanie Robbins pe podcast-ul Cat Gazduire Web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map