Kajian VPS InMotion Hosting

inmotion-hosting-vps-ulasan


Web Hosting Terbaik 2019Hosting VPS Terbaik Sejak tahun 2009, saya telah menjadi pelanggan InMotion Hosting dan menikmati perkhidmatan dan sokongan yang luar biasa dengan rancangan Business Hosting bersama mereka. Namun, dengan peningkatan permintaan lalu lintas dan sumber daya, saya membuat keputusan untuk beralih ke rancangan hosting VPS. Sama baiknya dengan rancangan hosting bersama mereka, ciri VPS InMotion lebih hebat lagi, jadi itu adalah pilihan mudah untuk menggunakan Hosting SSD VPS Terkawal mereka — dikuasakan oleh awan.

Sekiranya anda mempertimbangkan hosting VPS untuk laman web perniagaan anda, atau anda perlu beralih dari rancangan hosting web bersama, saya mendorong anda untuk membaca tentang pengalaman saya dengan VPS InMotion Hosting dan melihat hasil saya.

Dapatkan Diskaun 51% untuk VPS InMotion Hosting Di Sini

InMotion mempunyai tiga rancangan hosting VPS yang berbeza:

VPS-1000HA-S
RAM 4GB
Pemindahan Data 4TB
Ruang Cakera 75GB
3 Alamat IP Khusus
$ 29.99 sebulan. VPS-2000HA-S
RAM 6GB
Pemindahan Data 5TB
Ruang Cakera 150GB
4 Alamat IP Khusus
$ 49.99 sebulan. VPS-3000HA-S
RAM 8GB
Pemindahan Data 6TB
Ruang Cakera 260GB
5 Alamat IP Khusus
$ 74.99 sebulan.

Ciri VPS InMotion Hosting

 • Ciri Ketersediaan Tinggi untuk Redundansi Masa Sebenar
 • Lesen cPanel percuma
 • Pemacu SSD percuma
 • Hosting Terurus
 • Teknologi Zon Kelajuan Maksimum
 • E-mel Selamat
 • Dioptimumkan untuk eCommerce
 • Papan Pemuka Sumber
 • Fungsi Snapshot
 • Perlindungan Serangan DDoS
 • Sandaran Data Percuma
 • Masa Penggunaan 99.9%
 • Jaminan Pulangan Wang 90 Hari

Setelah akaun anda disediakan, anda boleh mengaksesnya dari Panel Pengurusan Akaun (AMP). Antaramuka serupa dengan Shared Hosting InMotion, namun anda akan melihat beberapa pilihan tambahan:
inmotion-vps-amp

Manage My Cloud Server menyediakan pautan pantas di mana anda boleh menghentikan dan memulakan semula pelayan anda, mendapatkan akses root, dan mengakses cPanel dan WHM. Anda juga dapat memantau penggunaan sumber untuk Lebar Band, Ruang Disk, RAM, dan Rata-rata Beban.

Saya sangat menyukai ciri Snapshot Server yang boleh anda akses dari kawasan ini. Apabila anda membuat snapshot, anda dapat kembali ke keadaan fail pelayan, pangkalan data dan konfigurasi anda, sekiranya anda mempunyai masalah dan perlu kembali. Penting untuk diingat bahawa gambar ini tidak dimaksudkan sebagai pengganti sandaran penuh data anda yang betul — yang masih harus anda lakukan. Sebaik sahaja anda membuat tangkapan gambar, gambar itu tersedia selama 10 hari. Sekiranya anda ingin menyimpannya untuk jangka masa yang lebih lama, anda perlu membeli slot simpanan jangka panjang.
snapshot dalam pelayan-vps-pelayan

WHM (atau WebHost Manager) membolehkan anda mengubah dan melihat item seperti konfigurasi pelayan, pengesahan, laporan penghantaran e-mel, dll..
inmotion-vps-whm

Walaupun cPanel dengan InMotion Hosting VPS mempunyai penampilan yang berbeza daripada cPanel Shared Hosting mereka, fungsi dan aplikasinya sama (dengan beberapa penambahan). Anda juga dapat mengakses maklumat pelayan anda di lajur sebelah kanan. Satu perkara yang perlu diingat adalah bahawa VPS cPanel tidak termasuk Softaculous untuk pemasangan aplikasi perisian. Anda perlu memasang perisian anda secara manual, misalnya WordPress, atau anda boleh membeli lesen Softaculous dengan harga $ 50 per tahun.
inmotion-vps-cpanel

Kelajuan dan Prestasi

Manfaat utama hosting VPS adalah kemampuan untuk menangani permintaan sumber yang lebih besar sehingga laman web anda dapat berjalan lancar walaupun trafik anda meningkat. Pengalaman saya setakat ini dengan rancangan VPS InMotion Hosting sangat hebat. Prestasi laman web sangat baik, dan kelajuan laman web saya bertambah baik. Berikut adalah perbandingan hasil Hosting Bersama saya dan hasil Hosting VPS saya.
inmotion-shared-hosting-speedKelajuan Hosting Berkongsi InMotionlaju-vps-kelajuanKelajuan Hosting InMotion VPS

Sokongan pengguna

Sokongan pelanggan selalu menjadi salah satu kelebihan InMotion Hosting. Dengan VPS Hosting, lebih penting lagi anda mempunyai pasukan sokongan yang boleh anda andalkan. Dan dalam kes saya, InMotion memberikan bantuan yang sangat baik untuk membantu saya mengatur akaun hosting VPS saya dan untuk menjawab sebarang pertanyaan mengenai pertukaran ke VPS.

Berikut adalah contoh transkrip sembang:
transkrip sembang-sembang

Syor

Secara keseluruhan, Hosting VPS InMotion sangat baik. Sumber tambahan yang digabungkan dengan kelebihan pelayan awan ketersediaan tinggi meletakkan InMotion di bahagian atas senarai cadangan VPS kami. Saya sangat menghargai ciri hosting yang dikendalikan bersama dengan sokongan pelanggan mereka.

Dan, prestasi laman web saya sangat baik — sesuatu yang saya jangkakan dari InMotion Hosting selama ini. Saya tahu ada banyak pelanggan lain yang berkongsi perasaan saya tentang mereka. Berikut adalah contoh beberapa ulasan yang disiarkan di laman web kami:
Pelanggan InMotion Arjun
Pelanggan InMotion Steven R
Pelanggan InMotion Brad
Pelanggan InMotion Danielle
Pelanggan InMotion Troy

Untuk laman web perniagaan, mempunyai sumber daya yang dijamin dan kawalan tambahan terhadap persekitaran pelayan anda yang anda dapatkan dengan hosting VPS sangat penting — terutamanya jika anda menjangkakan lalu lintas laman web anda akan bertambah. Dan di antara semua rancangan hosting VPS yang ada, InMotion Hosting pasti mendapat suara saya sebagai salah satu yang terbaik.
inmotion-vps-hosting

Klik Disini untuk Diskaun 51% untuk VPS InMotion Hosting

Penilaian VPS InMotion Hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector