Tinjauan Hosting WordPress Terurus InMotion Hosting

inmotion-diuruskan-wordpress-hosting


Web Hosting Terbaik 2019Hosting Blogger Terbaik Saya telah menjadi pelanggan InMotion Hosting sejak tahun 2009, dan rancangan hosting perniagaan mereka terbukti sangat baik untuk banyak jenis platform laman web — terutama WordPress. Kedua-dua prestasi dan sokongan luar biasa dan InMotion selalu menjadi salah satu syarikat hosting laman web terbaik kami. Oleh itu, saya pasti ingin tahu dan berminat apabila orang-orang InMotion memberitahu saya awal tahun ini bahawa mereka akan keluar dengan platform hosting WordPress yang baru. Baiklah, WordPress yang dikendalikan InMotion telah tiba dan saya pasti ingin mencubanya untuk melihat bagaimana dibandingkan dengan Business Hosting mereka.

InMotion Managed WordPress vs Business Hosting

Mari mulakan dengan ciri rancangan hosting yang anda dapat. Ciri-ciri Business Hosting InMotion selalu berada di kedudukan teratas dalam penilaian kami. Rancangan Hosting WordPress Terurus yang baru dibina berdasarkan ciri rancangan perniagaan teras untuk merangkumi ciri yang lebih hebat dan bermanfaat yang dioptimumkan secara khusus untuk WordPress. Berikut adalah melihat item utama yang anda terima dengan platform InMotion Hosting Managed WordPress berbanding rancangan Business Hosting.

Terdapat beberapa keadaan di mana memilih rancangan Perniagaan InMotion Hosting lebih sesuai untuk anda. Dengan Rancangan Perniagaan Tahap Pro, tidak ada batasan keras pada jumlah laman web yang boleh anda hoskan. Oleh itu, jika anda perlu membuat sebilangan besar laman web, anda pasti ingin memilih rancangan itu. Dan jika WordPress bukan platform pilihan anda, maka jelaslah pakej WordPress yang diuruskan bukan untuk anda. Walau bagaimanapun, jika anda merancang untuk menggunakan WordPress, anda pasti ingin membaca lebih lanjut.

Hosting Perniagaan
Lebar Jalur Tidak terhad
E-mel Tanpa Had
Pemacu SSD percuma
Sandaran Data Percuma
Zon Kelajuan Maks
SSL percuma
Antara muka cPanel
Pra-pemasangan WordPress
Pembina Laman BoldGrid
Jaminan Pulangan Wang 90 Hari Hosting WordPress
Lebar Jalur Tidak terhad
E-mel Tanpa Had
Pemacu SSD percuma
Sandaran Data Percuma
Zon Kelajuan Maks
SSL percuma
Antara muka cPanel
Pra-pemasangan WordPress
Pembina Laman BoldGrid
Jaminan Pulangan Wang 90 Hari
Cache Pelayan Lanjutan *
Kemas kini WordPress Automatik *
Kemas kini Tema dan Pemalam automatik *
Tema Premium BoldGrid dan Langganan Plugin *
Persekitaran Pementasan *

Membina Laman WordPress anda

Seperti rancangan hosting web InMotion Hosting yang lain, anda boleh memilih untuk memasang WordPress terlebih dahulu semasa anda membuat pesanan. Walau bagaimanapun, walaupun anda memilih untuk memasang WordPress kemudian, anda boleh memanfaatkan pilihan pemasangan satu klik yang sangat mudah dari dalam cPanel. Dan, jika anda memindahkan laman WordPress anda dari hos web lain, InMotion Hosting menyediakan penghijrahan laman web secara percuma.

Anda mempunyai beberapa pilihan untuk membina laman web anda. Anda boleh bekerja dengan WordPress dengan cara konvensional di papan pemuka pentadbir WordPress. Atau, jika anda memilih kaedah yang lebih mesra pengguna dengan cepat dan mudah membuat laman web WordPress yang profesional, anda boleh menggunakan pembangun laman web BoldGrid. InMotion adalah hos BoldGrid rasmi dan berperanan dalam pembuatan produk. Untuk melihat lebih terperinci mengenai BoldGrid, anda boleh membaca ulasan saya di sini.
boldgrid

Anda boleh memasang BoldGrid dari Panel Pengurusan Akaun (AMP) atau dari cPanel.
panel inmotion-wordpress-hosting-akaun-pengurusan-akaun

Ciri WordPress Premium

Walaupun anda tidak perlu menggunakannya, BoldGrid memang menonjol dalam hosting WordPress Terurus InMotion. Sebilangan besar ciri WordPress premium seperti kemas kini tema dan pemalam automatik, pementasan, dan tema premium dan langganan pemalam, secara khusus berkaitan dengan penggunaan pembangun laman web BoldGrid.
tema-tema tebalTema WordPress BoldGrid Premiumplugin boldgridPemalam WordPress BoldGrid

Walau bagaimanapun, bintang sebenar hosting WordPress InMotion adalah persekitaran pelayan yang dioptimumkan dengan cache pelayan canggih dan Cloud Linux dengan NGINX. Kelajuan laman web yang unggul bersama dengan ciri-ciri lain menjadikan InMotion Hosting Managed WordPress sebagai pemenang bagi saya.

Kelajuan dan Prestasi Hosting WordPress

Inilah salah satu bidang yang sangat saya minati untuk mencuba. Sekali lagi, InMotion selalu menjadi salah satu hos web dengan prestasi paling pantas yang pernah kami gunakan pada masa lalu. Dan dengan Hosting WordPress Terurus mereka dilabel 10 kali lebih pantas daripada rancangan hosting pelancaran asas mereka, kami pasti ingin melihat bagaimana ia berfungsi. Berikut adalah contoh data dari ujian kami.

inmotion-diuruskan-wordpress-speed-vs-business-hosting

Kami menguji laman web WordPress yang serupa di platform Hosting Perniagaan dan Hosting WordPress Terurus InMotion. Seperti yang anda lihat, hosting WordPress yang baru diuruskan menunjukkan prestasi yang lebih cepat. Saya terkejut dengan seberapa besar platform baru melebihi platform yang ada. Kombinasi Cloud Linux dengan NGINX, cache pelayan canggih dengan Pengurus Cache milik mereka, dan penambahbaikan khusus lain benar-benar meningkatkan kelajuan laman web. Hosting WordPress Terurus InMotion lebih pantas di seluruh negara. Dan di dalam Max Speed ​​Zone, terdapat perbezaan yang lebih besar lagi.

Apa yang saya dapati bekerja di papan pemuka WordPress saya ialah kelajuan pemprosesan backend terasa lebih cepat. Memasang tema dan pemalam sangat pantas — sangat mengagumkan!

Keselamatan Laman Web WordPress

InMotion Hosting sentiasa memberikan keselamatan terbaik untuk laman web saya. Sama seperti kepantasan dan prestasi, hosting WordPress yang dikendalikan mereka melangkah lebih jauh. Selain perlindungan DDoS dan firewall aplikasi web, anda mendapat perlindungan hack dan malware dari WordPress. Fail diimbas dan ditambal untuk kelemahan, sementara kemungkinan ancaman dikarantina.

InMotion menyediakan SSL peribadi percuma untuk laman WordPress anda yang boleh anda gunakan untuk tujuan eCommerce atau untuk menerima pembayaran dalam talian. Anda boleh mengaktifkan SSL percuma anda dari Panel Pengurusan Akaun anda dengan mudah, dan sijil SSL percuma anda secara automatik ditambahkan ke domain anda.
inmotion-diuruskan-wordpress-free-ssl

Sokongan Pelanggan Pakar

Salah satu kelebihan InMotion Hosting adalah sokongan pelanggan mereka yang sangat baik. Dengan rancangan hosting WordPress yang dikendalikan, saya telah mendapat sokongan profesional dan responsif yang sama seperti yang biasa saya terima di InMotion. Anda boleh mengakses sokongan 24 × 7 mereka melalui telefon, e-mel, sembang langsung, atau Skype.

Kesimpulan dan Cadangan

Dengan Hosting WordPress Terurus mereka, InMotion telah memberikan pilihan yang lebih baik lagi untuk pemilik laman WordPress yang serius dan anda yang mencari pengalaman WordPress premium. Dan dengan enam tahap hosting terkelola untuk dipilih, anda pasti dapat mencari rancangan yang sesuai dengan keperluan anda. InMotion Hosting Managed WordPress menggabungkan yang terbaik dari hosting perniagaan mereka bersama dengan persekitaran yang dioptimumkan untuk kelajuan dan prestasi yang lebih baik.

Klik Di Sini untuk Harga Diskaun Istimewa pada InMotion Hosting Managed WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map