SiteGround vs Pressable (май 2020 г.)

посещение SiteGround-сайт посещение ОБЛЕЧЕН


Как SiteGround сравнява с Pressable? Ако търсите хостинг на WordPress, това сравнение на SiteGround срещу преса ще покаже как съвпадат, когато става въпрос за всички важни характеристики на управлявания хостинг план на WordPress. Докато SiteGround е по-достъпната опция за хостинг, Pressable също предоставя много стойност по отношение на функциите, включени в техните хостинг планове. Нека да видим кой от тези топ хостинг доставчици на WordPress е по-добрият избор за вас.

SiteGround срещу подробности за натискане

Победителят

CategorySiteGroundSiteGroundОБЛЕЧЕНОБЛЕЧЕНКоментари
НастройвампобедителВремето за осигуряване на SiteGround е по-добро.
Контролен панелпобедителпобедителВръзвам. И двата контролни панела са лесни и лесни за използване.
Центрове за даннипобедителSiteGround има 5 центъра за данни на 3 различни континента.
Скорост на уебсайтапобедителВиж отдолу
Функции за сигурностпобедителSiteGround предлага Hack Alert Monitoring плюс проактивен мониторинг на сървъра и изкуствен интелект Anti-Bot система за спиране на груби атаки.
Архивиране и възстановяване на даннипобедителSiteGround включва автоматично архивиране на данни с вашия хостинг план. Можете да възстановите от последните 30 дни. И сега те включват опция за ръчно архивиране.
Автоматични актуализациипобедителSiteGround включва автоматични актуализации както за ядрото на WordPress, така и за плъгини.
Сървърипобедител
мрежапобедител
WordPress развитиепобедителPressable включва клониране на уебсайтове, режими на разработка и производство, както и възможност за предоставяне на достъп на сътрудници.
SSLпобедителпобедителВръзвам. И двете предоставят шифроване на SSL за свободен Let.
ресурсипобедител
постановкапобедителSiteGround предоставя истинска стъпка на уебсайтове с лесен начин за преместване на промените от поетапно към производство. Виж отдолу.
Поддръжка на клиентипобедителСтрогото обучение на обслужващия персонал на SiteGround е очевидно в отличното им обслужване на клиенти. Виж отдолу
Гарантирано връщане на паритепобедителSiteGround предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.
Цена / стойностпобедителSiteGround включва премия, управлявани хостинг функции на много по-ниска цена.

Скорост и ефективност на уебсайта

Както в нашето тестване, така и в моя личен опит с тези два уеб хоста, както SiteGround, така и Pressable осигуряват отлична скорост на уебсайта. Те са свършили чудесна работа в оптимизирането на техните среди за WordPress.

По-специално SiteGround е изключителен, що се отнася до скоростта на сайта на WordPress – по-добра от много от по-скъпите управлявани доставчици на хостинг услуги на WordPress. Такъв е случаят и тук. Докато Pressable осигурява бърза производителност на уебсайта, SiteGround всъщност е по-добър. По-долу е извадка от резултатите от нашите тестове.
SiteGround скорост тест
ОБЛЕЧЕН скорост тест

За бързината и ефективността на уебсайта победителят е SiteGround.

Постановка на уебсайтове

Поставянето на уебсайт е интересна категория, когато става въпрос за сравняване на SiteGround и Pressable. Нито една ситуация не е идеална. Натискането не предоставя истински подреждане на уебсайтове. Те включват възможността да превключвате между режимите на разработване и производство. По принцип кеширането ви и CDN са деактивирани, когато сте в процес на разработка. Въпреки че харесвам тази функция, предпочитам тя да бъде включена в истинска сценична платформа. Междувременно SiteGround предлага истинска платформа за поставяне на уебсайт – и тя е много добра. Постановката обаче е включена само с хостинг плана им на най-високо ниво GoGeek.

Тъй като планът за GoGeek на SiteGround все още е по-евтин от някои премиум управлявани WordPress решения и тъй като е много добре проектиран, SiteGround е победител тук.

Архивиране и възстановяване на данни

SiteGround и Pressable предлагат автоматизирани решения за архивиране. Определено предпочитам функциите за архивиране и възстановяване на SiteGround. С SiteGround вашите данни се архивират автоматично всеки ден и можете да изберете да възстановите данните си от последните 30 дни на архивиране. Освен това SiteGround подобри архивирането на своите данни още повече, като добави възможност за извършване на ръчно архивиране, когато е необходимо.

Pressable ви дава два различни начина за архивиране на вашите уебсайтове. Можете да използвате функцията за архивиране, налична от контролния панел, но ще трябва да създадете акаунт в Amazon или Rackspace за вашите данни. Освен това можете да изберете да използвате функцията за архивиране с Jetpack, която е включена във вашия хостинг план.

Тъй като функциите за архивиране и възстановяване на данни на SiteGround са по-рационализирани, което изисква по-малко работа от ваша страна, те са и победителят в тази категория..

Поддръжка на клиенти

С удоволствие съобщавам, че поддръжката на клиенти, предоставяна от SiteGround и Pressable, е на върха на линията. И двамата уеб-домакини имат много отзивчиви, полезни и любезни агенти на екипа за поддръжка. Поради широкото обучение, което преминават всички членове на поддръжката на клиентите на SiteGround, преди те дори да започнат да помагат на клиентите, SiteGround винаги е бил един от най-добрите (ако не и най-добрите) доставчици на поддръжка, които срещахме.

Въпреки че Pressable предоставя и отлична поддръжка на клиенти, в момента те не предлагат 24 × 7 поддръжка чрез чат на живо. Поради тази причина, SiteGround получава предимството тук.

SiteGround
SiteGround
планове:

 • Стартиране ($ 3.95 месеца)
  1 Уебсайт / 10GB съхранение
 • GrowBig ($ 5.95 месеца)
  Неограничен брой уебсайтове / 20GB съхранение
 • GoGeek ($ 11.95 месеца)
  Неограничен брой уебсайтове / 30GB съхранение

Центрове за данни: Чикаго IL, Amsterdam NL, Singapore SG, London UK
Безплатен домейн ?: Не
Гарантирано връщане на парите: 30 дни

Предимства на SiteGround

 • Безплатен трансфер на уебсайт.
 • Сървъри на три континента.
 • Включена мрежа за доставка на съдържание.
 • Включена вътрешна услуга SuperCacher.
 • Автоматични актуализации на приставките за WordPress
 • Автоматизирани ежедневни архиви с 30-дневно възстановяване
 • Безплатни Да шифроваме SSL
 • AI Anti-Bot Security
 • cPanel и Softaculous интерфейси.
 • Бърза и отзивчива поддръжка на чат на живо.

Кликнете тук за повече подробности на SiteGround

ОБЛЕЧЕН
ОБЛЕЧЕН
планове:

 • Личен ($ 25 месеца)
  5 уебсайта / 100GB съхранение
 • Стартер ($ 45 месеца)
  10 уебсайта / неограничено съхранение
 • Професионалист ($ 90 месеца)
  20 уебсайта / неограничено съхранение
 • Агенция ($ 225 месеца)
  50 уебсайта / неограничено съхранение

Центрове за данни: Тексас, САЩ
Безплатен домейн ?: Не
Гарантирано връщане на парите: 15 дневен пробен период

Предимства на пресованите

 • Режим на разработка / производство
 • Клониране на уебсайтове за по-бързо създаване на сайт
 • Мрежа за доставка на съдържание
 • Безплатни Да шифроваме SSL сертификати
 • Възможност за достъп на сътрудник
 • Сървърна оптимизация
 • Сканиране и премахване на злонамерен софтуер
 • Jetpack Premium
 • Специализирана поддръжка на WordPress

Кликнете тук за повече подробности относно Pressable

Препоръка

SiteGround и Pressable са едновременно впечатляващи управлявани хостинг доставчици на WordPress. Като цяло бих препоръчал SiteGround over Pressable в повечето случаи. Комбинацията от достъпни цени, първокласни функции на WordPress и изключителна поддръжка на клиенти дава предимство на SiteGround при сравняване на тези два хоста на WordPress. Единствената област, в която може да се предпочита Pressable, е за разработчици или агенции, които искат да създадат множество сайтове за клиенти. Функциите на Pressable като клониране на уебсайтове и достъп до сътрудници вероятно биха били полезни.

Въпреки това, при повечето WordPress хостинг ситуации, SiteGround е победител в това сравнение. Вижте нашите рейтинги за преглед на SiteGround по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map