DreamHost Remixer Review

Dreamhost-remixer-katsaus


DreamHost on jo kauan tunnustettu heidän WordPress-isännöintinsä samoin kuin heidän pilvipalveluidensa tuotteista. Remixer-verkkosivustojen rakennustyökalullaan heillä on nyt myös toimiva ratkaisu ensimmäistä kertaa verkkosivustojen omistajille, jotka haluavat helpomman tavan luoda web-läsnäolo liiketoimintaan tai henkilökohtaisiin etuihinsa. Täällä minun DreamHost Remixer Review, Katan tuotteen ominaisuudet ja edut ja käyn läpi verkkosivustojen luomisprosessin.

Remixer-ominaisuudet

 • Helppo opastettu verkkosivustojen luomisprosessi
 • Osoita ja napsauta sivueditoria
 • Luo rajoittamaton verkkosivustoja
 • Ei sivurajoituksia
 • Mobiiliystävälliset teemat
 • Ilmainen 14 päivän kokeiluversio
 • Kyky viedä verkkosivusto WordPressiin
 • 24/7 asiakastuki

Kokeile Remixeria ilmaiseksi

DreamHost antaa sinulle ilmaisen 14 päivän kokeilujakson, jotta voit kokeilla Remixeria ilmaiseksi. Sinun ei tarvitse tässä vaiheessa antaa luottokorttia tai mitään maksulomaketta. Ja se on loistava tilaisuus nähdä todella Remixerin toiminta ja arvioida, onko se oikea verkkosivustoympäristö sinulle.

Verkkosivustosi luominen Remixerissä

Remixerin ensimmäisen julkaisun jälkeen DreamHost on virtaviivaistanut ja yksinkertaistanut sivuston luomisprosessia entisestään. Aiemmin jouduit kirjautumaan ensin ja valitsemaan ja mukauttamaan verkkosivustoasi. Nyt, kun siirryt DreamHost-verkkosivustolle ja Remixer-sivulle ja aloitat Remixer-ilmaisen kokeilujakson, opastat heti verkkosivustosi asettelun, värivalikoiman, kuvatyylin tai toimialan ja fonttityypin valitsemisessa..
Remixer Valitse AsetteluRemixer: Verkkosivun asettelun valitseminenremixer-valitse-image-tyyliinRemixer: Sivustokategorian tai kuvatyylin valitseminen

Kun olet valinnut perusteet, kirjoitat rekisteröintitietosi. Olet sitten heti Remixer-hallintapaneelissa, jossa voit jatkaa verkkosivustosi rakentamista.
remixer luoda vapaa-tilin

Remixer-editoria on erittäin helppo käyttää. Voit helposti muokata tai lisätä uutta tekstiä ja valokuvia sivuillesi. Ja sivusi osioiden järjestys on erittäin helppoa.
remixer-editori

Remixer-verkkosivustosi julkaiseminen

Remixer-julkaisusivusto
Kun olet suunnitellut uuden sivustosi, napsauta vain oikeassa yläkulmassa olevaa julkaisupainiketta saadaksesi verkkosivustosi verkkoon. Ilmaisen kokeilujakson aikana sivustosi julkaistaan ​​väliaikaisella DreamHost-URL-osoitteella. Kun olet päivittänyt maksulliseen Remixer-suunnitelmaan, voit linkittää verkkosivustosi omaan mukautettuun verkkotunnukseen.

Päivitys maksettuun Remixer-suunnitelmaan

Kun olet työskennellyt Remixerin kanssa ja luonut verkkosivustosi, haluat päivittää maksulliseen Remixer-palvelusuunnitelmaan. Voit valita joko vakiosuunnitelman, jonka hinta on 4,95 dollaria kuukaudessa. tai All Access -suunnitelma 7,95 dollaria kuukaudessa. Ero on siinä, että All Access -palvelun avulla saat sähköpostitilejä.

Kun olet päivittänyt Remixer-suunnitelmasi, voit yhdistää verkkosivustosi omaan mukautettuun verkkotunnukseen. Lisäksi voit sitten viedä sivustosi WordPressiin, jos haluat tulevaisuudessa.

Vie Remixer-verkkosivusto WordPressiin

Remixer on täydellinen perusta perussivustojen luomiseen yritys- ja henkilökohtaiseen käyttöön. Se ei kuitenkaan tarjoa niin monta lisäominaisuutta kuin jotkut muut verkkosivustojen rakentajat. Siksi on hienoa, että DreamHost on nyt lisännyt sinulle mahdollisuuden viedä Remixer-sivustosi WordPressiin.

Kun olet muunnannut sivustosi WordPressiksi, sinulla on kaikki verkon suosituimman alustan toiminnot. WordPressin avulla voit rakentaa kaiken tyyppisiä verkkosivustoja, joita tarvitset. On myös toiminto, jonka avulla voit muuntaa sivustosi takaisin Remixeriksi, jos haluat jostain syystä tehdä sen.

Remixerin edut

 • Erittäin helppo käyttää
 • Ilmainen 14 päivän kokeiluversio – luottokorttia ei tarvita
 • Luo rajoittamaton verkkosivustoja
 • 24/7 tuki
 • Voi viedä verkkosivuston WordPressiin
 • Maksetut suunnitelmat sisältävät ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäisenä vuonna

Remixerin haitat

 • Ei niin monta verkkosivustojen mallia kuin muut sivuston rakentajat
 • Ei niin paljon lisätoimintoja kuin muut sivuston rakentajat

Vaihtoehdot Remixerille

DreamHostin Remixer on erittäin helppokäyttöinen verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voit myös viedä sivustosi WordPressiin. Jos etsit helpoimpia sivustonluontityökaluja, kannattaa ehkä tutustua myös A2 Hosting -sovelluksen verkkosivujen rakennusaineeseen tai GoDaddy’s GoCentraliin. Jos kiinnostuksesi on enemmän WordPressistä, sinun kannattaa myös katsoa BoldGridiin.

Suositus

Mielestäni DreamHostilla on voittaja Remixerissä. He ovat todella tehneet hyvää työtä tarjoamalla helppokäyttöisen verkkosivustojen luontityökalun, joka sopii täydellisesti yksinkertaisemmille ja perustyyppisille sivustoille. Pidän myös siitä, että DreamHost on vielä helpottanut verkkosivujen luomisen aloittamista Remixerilla. Ja koska kyky viedä Remixer-verkkosivustoja WordPressiin, sinulla on mahdollisuus luoda edistyneempi ja vankempi sivusto WordPress-alustalla.

Napsauta tätä ilmaiseksi Remixer 14 päivän kokeiluversiosi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector