Tekoči pregled spletnega gostovanja WooCommerce

tekoča spletna spletna trgovina - gostovanje - pregled


2019 Best Web HostingNajboljše gostovanje v WooCommerce Ali je gostovanje WooCommerce tekočega spleta vredno cene? Tukaj v mojem Tekoči pregled spletnega gostovanja WooCommerce, poglejmo, kaj točno dobite in kako lahko vaša spletna stran WooCommerce izkoristi to novo platformo.

Če spletna prodaja še naprej narašča, je povpraševanje po spletnih straneh za e-trgovino še vedno veliko. In čeprav sta Shopify in Wix dve možnosti spletnega mesta za e-trgovino, ki se jih mnogi zavedajo, je WooCommerce dejansko najbolj priljubljena platforma za spletno prodajo danes – brez dvoma, ker je zgrajena na vrhu WordPressa (najbolj priljubljena spletna platforma na spletu).

Če ste uporabnik WordPress-a ali ste oddaljeno seznanjeni s WordPressom, naj bo WooCommerce vaša izbira številka ena za vaše spletno mesto e-trgovine..

Prednosti WooCommerce

 • Zgrajena na WordPressu
 • Poenostavlja postopek izdelave spletnega mesta e-trgovina
 • Enostavna namestitev
 • Preprosto poiščite dodatno pomoč

WooCommerce je ne le enostaven za namestitev in uporabo, ampak ker je zgrajen na vrhu WordPress-a, imate tudi prednosti najbolj priljubljene platforme v spletu. Zaradi priljubljenosti WordPress in WooCommerce je veliko lažje poiskati pomoč razvijalcev ali agencij, če jo potrebujete.

Ena najboljših stvari pri WooCommerce je, da lahko spletno trgovino zaženete brez dodatnih stroškov (poleg spletnega gostovanja). Čeprav je nekaj dodatnih razširitev in tem, ki jih lahko kupite, da še bolj izboljšate svoje spletno mesto, lahko osnovno spletno trgovino zaženete brezplačno (plus vaše gostovanje).

Izdaje WooCommerce

 • Zmogljivost je lahko zelo odvisna od gostitelja
 • Native WooCommerce je lahko počasna
 • Native WooCommerce Poročanje lahko primanjkuje podatkov ali upočasni vaše spletno mesto

Čeprav WooCommerce ponuja številne prednosti lastnikom spletnih strani za e-trgovino, ni popolnoma brez težav. Dejansko je domača spletna trgovina WooCommerce lahko počasna, zaradi česar si vaše spletno mesto vzame preveč časa za nalaganje. Tudi domače poročanje v storitvi WooCommerce ne vsebuje veliko podatkov, kar lahko povzroči, da se vaše spletno mesto začne izvajati še počasneje.

Katere so prednosti gostovanja WooCommerce gostovanja s tekočim spletom?

 • V celoti osredotočen na izgradnjo najboljše upravljane platforme gostovanja WooCommerce
 • Optimizirano za boljšo hitrost (50% ali več hitrejše)
 • Vključuje glew.io za boljše poročanje in samodejno segmentacijo
 • Vključuje Jilt za reševanje zapuščenih situacij vozičkov
 • Na voljo brezplačna predstavitev in 15-dnevni izziv za uspešnost

Čeprav lahko v teh dneh najdete veliko upravljanih načrtov gostovanja WordPress, je Liquid Web prvi spletni gostitelj, ki je ponudil vrhunsko rešitev za upravljanje WooCommerce gostovanja. Tako kot na njihovi upravljani platformi WordPress je tudi Liquid Web svojim strankam zagotovil najboljšo izkušnjo gostovanja WooCommerce z najboljšimi funkcijami in uspešnostjo spletnega mesta.

Chris Lema na gostovanju izdelka WooCommerce tekočega spleta

chris-lema-liquid-web
Pred kratkim sem govoril s Chrisom Lemo, podpredsednikom produktov Liquid Web. Chris je bil odgovoren za sestavljanje ekipe in razvoj upravljanega izdelka gostovanja WooCommerce. Tukaj je povezava do mojega intervjuja.

Chris je govoril o izzivih in ciljih, ki so jih imeli pri ustvarjanju te nove vznemirljive platforme. “Poudarek je na tem, kako narediti najboljše in novo definicijo, kako izgleda upravljanje WooCommerce gostovanja,” je pojasnil. In tudi opozoril na prednosti gostovanja WooCommerce Liquid Web, ki ga rešujejo največje težave, ki izhajajo iz uporabe WooCommerce izven okvirja. „… Hitrost in poročanje sta bili prvi dve veliki, ki smo se jih lotili. In potem smo se naložili na zapuščeni voziček, zato smo sklenili partnerstvo z Jiltom … “

Kot je razvidno iz zgoraj naštetih prednosti, je s tekočim spletom vaše spletno mesto WooCommerce optimizirano za boljšo hitrost, zagotavlja boljše poročanje in lažje reši situacije opuščenih strank.

Tekoči načrti gostovanja spletnih WooCommerce

Zaganjalnik
249 dolarjev mesečno.
Za Trgovine pod $ 100.000 yr. Poklicno
749 dolarjev mesečno.
Za prodajalne od 100.000 do 500.000 dolarjev let. Posel
1499 dolarjev mesečno.
Za prodajalne od 500.000 do 1,5 milijona dolarjev letno.

tekoči-web-upravljani-woocommerce-hosting-načrti

Tekoči splet ponuja tri ravni načrtov gostovanja WooCommerce, od katerih je vsaka usmerjena v prihodke vaše spletne trgovine (glejte zgoraj za določene številke). Na voljo so tudi rešitve po meri za spletne trgovine na ravni podjetja.

Medtem ko so cene na višji strani, ne pozabite, da dobivate ne le vrhunsko zmogljivost in podporo na liniji, ampak vsak načrt gostovanja WooCommerce vključuje vrhunske funkcije, kot so poročanje Glew.io in obdelava zapuščenih vozičkov – kar bi stalo veliko več denarja, če bi jih moral dodati ločeno. Tekoči splet vključuje tudi urejanje in preizkušanje uspešnosti vašega spletnega mesta.

Tekoče spletno upravljanje funkcij WooCommerce

Tu je podrobnejši seznam vsega, kar dobite z načrti za upravljanje gostovanja WooCommerce tekočega spleta.

 • Na voljo več kot 1000 tem e-trgovine
 • Beaver Builder WordPress Page Builder
 • Vključite lahko neomejeno količino izdelkov in strani
 • Zavihek izdelkov po meri za dodatne informacije
 • Sposobnost zaščite in omejevanja digitalnih prenosov
 • Prodaja različne izdelke, kot so oblačila
 • Sposobnost prodaje fizičnih, virtualnih in zunanjih izdelkov
 • Razporedite posebne cene in pospeševanje prodaje
 • Ustvarite neomejeno število fotogalerij
 • Samodejno ustvarjanje sličic izdelkov
 • Samodejno stiskanje slik
 • Sposobnost povečave fotografij izdelkov
 • Samodejno spreminjanje velikosti virov za dinamično dodajanje več CPU-ja, RAM-a in prostora na disku, kadar je to potrebno
 • Trgovine spremljajo 24 ur na dan

Brezplačni demo in 15 dnevni izvedbeni izziv

Če trenutno že imate spletno mesto WooCommerce, je tu najboljša novica. Dejansko si lahko ogledate upravljano gostovanje WooCommerce gostovanja s tekočim spletom, ko razporedite brezplačno predstavitev v spletu. Še boljše pa je, da dejansko vidite izboljšavo svojega spletnega mesta, ki jo lahko zagotovi Tekoči splet s prijavo na njihov 15-dnevni zmogljivostni izziv.

Tekoči splet bo s 15-dnevnim izzivom zmogljivosti naredil kopijo vašega spletnega mesta WooCommerce in ga postavil na svojo platformo. Ne skrbite – to ni delujoča trgovina in ne bo odvrnilo prometa od vašega spletnega mesta v živo. Njihova ekipa bo nato opravila vrsto optimizacij in na vsakem koraku spremljala razliko v uspešnosti. V 15 dneh bodo načrtovali sestanek, na katerem bodo prikazali rezultate. Po besedah ​​podpredsednika izdelkov Liquid Web Chrisa Leme so storili na stotine izzivov glede učinkovitosti in v vsakem primeru se je hitrost spletnega mesta izboljšala za najmanj 50%!

Priporočilo

Tekoči splet je zagotovo ustvaril izjemno impresivno platformo za upravljanje WooCommerce gostovanja. Tako kot so dvignili Upravljavec WordPress Hosting na novo raven, njihovi načrti za gostovanje v WooCommerce zdaj postavljajo standard za vrhunsko gostovanje e-trgovine za spletna mesta WooCommerce.

Edina prava slaba stran so stroški. S cenami v mesecu 249 dolarjev. do 1499 dolarjev mesečno. Nekateri lastniki spletnih mest WooCommerce (zlasti začetniki) si morda ne bodo mogli privoščiti nakupa enega od teh upravljanih načrtov. Zato bi za začetnike priporočil, da najprej poiščete cenejši gostitelj WordPress in najprej ustvarite spletno mesto WooCommerce. Potem, ko se vzpostavite in začnete več prodajati, se lahko premaknete na Liquid Web in izkoristite njihove vrhunske funkcije WooCommerce..

Če ste že ustanovljeni s spletnim mestom WooCommerce, vendar si želite izboljšati uspešnost svojega spletnega mesta, vam toplo priporočam, da si oglejte Tekoči splet, tako da se dogovorite za demo spletu in se prijavite na njihov 15-dnevni zmogljivostni izziv, da boste videli samo koliko lahko izboljšajo vašo izkušnjo spletnega mesta WooCommerce.

Kliknite tukaj za popust na tekoče spletno upravljanje WooCommerce gostovanja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector