Hvorfor du har brug for Liquid Web Managed WooCommerce Hosting

væske-web-managed-woocommerce


WooCommerce er fantastisk, men …

e-handel er hot. Og når det kommer til at opbygge og vedligeholde en online butik, er WooCommerce det bedste valg. Selvom der er mange andre eCommerce-platforme i disse dage, giver WooCommerce dig kraften og fordelene ved WordPress – den mest populære webplatform. Med WooCommerce får du den bedste balance mellem nem eCommerce-webstedsoprettelse sammen med alle de avancerede funktioner, du har brug for for at opbygge en førsteklasses online shoppingoplevelse for dine kunder.

Selvom WooCommerce er en fantastisk eCommerce-platform, er det ikke altid en ideel løsning uden for boksen. WooCommerce har nogle potentielle ulemper. Først og fremmest er hastigheden ikke så stor – men der er en løsning. Rapporteringsfunktionerne i WooCommerce efterlader også meget at ønske – men igen er der en rettelse. Og der er også andre funktioner, der kan forbedres, såsom forladte vognsituationer.

Så hvad er løsningen på WooCommerce’s problemer uden for boksen som hastighed, rapportering og anden funktionalitet? Nå, svaret er: Liquid Web Managed WooCommerce Hosting.

Hvordan Liquid Web gør WooCommerce endnu bedre

Liquid Web er specialiseret i styrede hostingløsninger til missionskritiske websteder. Og e-handelswebsteder er bestemt blandt de vigtigste. Her et kig på, hvordan Liquid Web’s Managed WooCommerce Hosting forbedrer din online butik og øger chancerne for dig at køre et vellykket eCommerce-site.

Ultra-hurtig WooCommerce-platform

væske-web-woocommerce-hosting-hastighed
Hastighed er vigtig for alle websteder. Men når det kommer til e-handel, kan det være forskellen mellem enorm succes og total fiasko. Et andet eller to her eller der kan betyde forskellen mellem nogen, der køber dine produkter eller går et andet sted. Og vi ved, at Google ser på webstedets hastighed, så du bestemt ønsker et hurtigere kørende websted til søgemaskinens ydeevne også. Som nævnt ovenfor er WooCommerce ud af boksen ikke nødvendigvis den hurtigste platform. Liquid Web har dog mere end taget sig af hastighedsproblemer.

Efter en masse ydelsestestning har Liquid Web optimeret deres WooCommerce-hostingplatform, så dine online butikker kan køre op til 10 gange hurtigere. Servere er optimeret, og dine dataforespørgselsbelastninger reduceres med 95%!

Forbedret rapportering med Glew.io

GLEW
WooCommerce tilbyder ikke meget data gennem deres oprindelige rapportering. Og hvis du formår at få flere data gennem forespørgsler, påvirkes normalt din onlinebutiks hastighed. Så Liquid Web har samarbejdet med Glew.io for at inkludere deres rapporteringsfunktionalitet med din WooCommerce hosting. Med autosegmentering og avanceret rapportering fra Glew kan du få alle de vigtige data, du har brug for, og stadig have et hurtigt, effektivt kørende eCommerce-site.

Inkluderer Abandoned Cart Funktionalitet af Jilt

Bedrage
Og fordi forladte vognsituationer koster dig salg og penge, inkluderer Liquid Web også Jilt’s forladte vognfunktionalitet, så du kan få disse kunder tilbage og øge din indtægt.

Liquid Web Managed WooCommerce er ikke så dyre som du måske tror

Mens administreret hosting foretrækkes til dine kritiske e-handelswebsteder, tænker du måske, at det er for dyrt for dit budget. Selvfølgelig kan du købe en billig webhostingplan, installere WordPress og WooCommerce og derefter oprette din online butik, men som vi har diskuteret ovenfor, vil dine resultater være mindre end ideelle. Men sandheden er, når du tager højde for alt det, du får med Liquid Web’s administrerede WooCommerce Hosting-planer, får du faktisk et væld af værdi. Omkostningerne er ikke så høje, som du måske tror. Lad os dykke dybere for at se, hvad jeg mener.

Så tænker du måske, hej, jeg kan bare få en hvilken som helst $ 5 pr. Måned webhotellplan med WordPress og derefter installere WooCommerce. Og det koster kun min $ 60 om året. Hvis jeg følger en administreret WooCommerce-hostingplan, koster det mig meget mere.

Nå, Liquid Web har faktisk en lang række WooCommerce hostingplaner til alle prisklasser. Men lad vores eksempel tage Liquid Web’s Standard Managed WooCommerce Hosting Plan med en pris på $ 207,50 moh. på årlig basis. Liquid Web har både billigere og dyrere WooCommerce-hostingplaner, som vi vil diskutere nedenfor, men igen for dette eksempel vil vi fokusere på standardplanen.

Først og fremmest kommer du naturligvis først på toppen af ​​det styrede hosting. For vores eksempel tager vi en ækvivalent administreret WordPress-hostingplan, der vil koste omkring $ 99 mo. Lad os nu tilføje Glew.io-rapporteringen. Hvis du skal købe Glew separat, betaler du mindst 199 dollars. Du får også Jilt Abandoned Cart, som vil koste dig $ 79 mo. for op til 5000 kontakter. Og du får også den fremragende Beaver Builder sidebygger Standard Plan, der koster $ 99 år. Du kan se, hvor jeg skal hen. Med bare ovenstående varer vil dine omkostninger være tæt på $ 400 mo. Og husk, at du faktisk får endnu flere funktioner såsom gratis SSL, gratis migrationer, gratis temaer osv.

Produkt / funktion Beregnet pris
Sammenlignbar Premium Managed Hosting$ 99 mo.
Glew.io rapportering199 $ mo.
Jilt Abandoned Cart$ 79 mo.
Beaver Builder Page Builder$ 99 år.
Gratis SSL???
Gratis migrationer???
Gratis WooCommerce-temaer???
Samlede estimerede månedlige omkostninger:$ 400 mo.

Liquid Web Standard WooCommerce Hosting Plan koster dig kun $ 207,50 mo. på en årlig faktureringsplan!

Som du kan se, sparer du med Liquid Web Managed WooCommerce Hosting faktisk en masse penge, og på samme tid får du den bedste WooCommerce-hosting, der er tilgængelig efter min mening. Og jo vigtigere og missionskritisk din online butik er for dig og din virksomhed, desto mere bør du overveje at investere pengene i en missionskritisk hostingoplevelse.

Liquid Web Managed WooCommerce Hosting Planer

Liquid Web har også et fremragende udvalg af WooCommerce-hostingplaner, uanset hvilket niveau af salg din online butik i øjeblikket opnår. Med deres nylige afsløring af nogle nye administrerede WooCommerce-hostingplaner, kan du faktisk få deres WooCommerce-hosting til kun $ 39 mo.

Der er dybest set to niveauer af WooCommerce-hostingplaner:

Et lavere niveau for online butikker med 150 til 300 månedlige transaktioner *:
væske-web-forvaltede-woocommerce-entry-planer

Og et øverste niveau for onlinebutikker med 3.000 til 75.000 månedlige transaktioner:
væske-web-styret-woocommerce-avancerede-planer

* Husk, at med planerne på lavere niveau, får du ikke alle de premium-funktioner, som du gør med standardplanerne WooCommerce og derover..

Liquid Web’s WooCommerce Hosting Team er enestående

Når det kommer til kyndige webhostingfolk, har Liquid Web gjort et fremragende stykke arbejde ved at samle deres WooCommerce og WordPress hostingteam. Gennem årene har jeg lært nogle af menneskerne på Liquid Web at kende, og de er virkelig det bedste talent, du gerne vil have som en del af dit webhosteteam.

Her er et lydklip fra et interview, jeg gjorde med Liquid Web’s VP for Products, Chris Lema. Chris taler om, hvordan Liquid Web i høj grad forbedrer din WooCommerce hosting-oplevelse.
https://webhostingcat.com/wp-content/uploads/2019/09/Chris-Lema-on-Liquid-Web-Managed-WooCommerce-Hosting.mp3

Min oplevelse med Liquid Web Managed Hosting

2019 Bedste Web HostingBedste WooCommerce Hosting Award-vinder Min personlige oplevelse ved at bruge Liquid Web’s administrerede hosting-tjenester såvel som min separate test har været fremragende. Jeg vil anbefale Liquid Web til alle, der leder efter en hostingløsning til deres missionskritiske websteder. Og når det kommer til e-handel, er Liquid Web’s Managed WooCommerce Hosting den bedste løsning, jeg har set i branchen.

Klik her for flere detaljer om Liquid Web Managed WooCommerce Hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map