Hvorfor du trenger Liquid Web Managed WooCommerce Hosting

væske-web-managed-woocommerce


WooCommerce er flott, men …

e-handel er varmt. Og når det gjelder bygging og vedlikehold av en nettbutikk, er WooCommerce det beste valget. Selv om det er mange andre e-handelsplattformer i disse dager, gir WooCommerce deg kraften og fordelene med WordPress – den mest populære nettplattformen. Med WooCommerce får du den beste balansen mellom enkel eCommerce-nettstedoppretting sammen med alle de avanserte funksjonene du trenger for å bygge en førsteklasses online shoppingopplevelse for kundene dine.

Selv om WooCommerce er en flott e-handelsplattform, er den ikke alltid en ideell løsning utenfor boksen. WooCommerce har noen potensielle ulemper. Først og fremst er ikke hastigheten så stor – men det er en løsning. Rapporteringsfunksjonene i WooCommerce overlater mye å være ønsket – men igjen er det en løsning. Og det er også andre funksjoner som kan forbedres, for eksempel forlatte vognsituasjoner.

Så hva er løsningen på WooCommerce-problemer som hastighet, rapportering og annen funksjonalitet? Vel, svaret er: Liquid Web Managed WooCommerce Hosting.

Hvordan Liquid Web gjør WooCommerce enda bedre

Liquid Web spesialiserer seg på administrerte hostingløsninger for oppdragskritiske nettsteder. Og e-handelsnettsteder er definitivt blant de viktigste. Her en titt på hvordan Liquid Web’s Managed WooCommerce Hosting forbedrer nettbutikken din og øker sjansene for deg å drive et vellykket eCommerce-nettsted.

Ultra-rask WooCommerce-plattform

væske-web-woocommerce-hosting-speed
Hastighet er viktig for alle nettsteder. Men når det kommer til e-handel, kan det være forskjellen mellom enorm suksess og total fiasko. Et sekund eller to her eller der kan bety forskjellen mellom noen som kjøper produktene dine eller går et annet sted. Og vi vet at Google ser på nettstedets hastighet, så du vil definitivt ha et raskere nettsted som kjører for søkemotorytelsen også. Som jeg nevnte ovenfor, er WooCommerce ikke nødvendigvis den raskeste plattformen. Likevel har Liquid Web mer enn tatt vare på noen hastighetsproblemer.

Etter mye ytelsestesting har Liquid Web optimalisert WooCommerce-vertsplattformen slik at nettbutikkene dine kan kjøre opptil ti ganger raskere. Serverne er optimalisert, og dataforespørslene dine reduseres med 95%!

Forbedret rapportering med Glew.io

Glew
WooCommerce tilbyr ikke mye data gjennom egen rapportering. Og hvis du klarer å få mer data gjennom spørsmål, vil vanligvis hastigheten på nettbutikken din bli påvirket. Så, Liquid Web har inngått et samarbeid med Glew.io for å inkludere rapporteringsfunksjonaliteten deres med WooCommerce-hosting. Med autosegmentering og avansert rapportering fra Glew kan du få alle viktige data du trenger og fremdeles ha et raskt og effektivt eCommerce-nettsted.

Inkluderer Abandoned Cart Funksjonalitet av Jilt

jilt
Og fordi forlatte vognsituasjoner koster salg og penger, inkluderer Liquid Web også Jilt sin forlatte vognfunksjonalitet, slik at du kan få kundene tilbake og øke inntektene.

Liquid Web Managed WooCommerce er ikke så dyr som du kanskje tror

Selv om administrert hosting foretrekkes for kritiske e-handelsnettsteder, tenker du kanskje at det er for dyrt for budsjettet. Visst kan du kjøpe en billig webhotellplan, installere WordPress og WooCommerce og deretter opprette din nettbutikk, men som vi har diskutert ovenfor, vil resultatene dine være mindre enn ideelle. Men sannheten er at når du tar hensyn til alt du får med Liquid Webs administrerte WooCommerce Hosting-planer, får du faktisk massevis av verdi. Kostnadene er ikke så høye som du kanskje tror. La oss dykke dypere for å se hva jeg mener.

Så tenker du meg, hei, jeg kan bare få en hvilken som helst $ 5 i måneden webhotellplan med WordPress og deretter installere WooCommerce. Og det vil koste bare 60 dollar i året. Hvis jeg følger en administrert WooCommerce-hostingplan, vil det koste meg mye mer.

Vel, Liquid Web har faktisk et bredt utvalg av WooCommerce hostingplaner til alle prisklasser. Men for eksempel, la oss ta Liquid Web’s Standard Managed WooCommerce Hosting Plan med en pris på $ 207,50 moh. på årlig basis. Liquid Web har både rimeligere og dyrere WooCommerce-hostingplaner som vi vil diskutere nedenfor, men igjen for dette eksempelet vil vi fokusere på standardplanen.

For det første kommer du først og fremst til å være toppledd. For vårt eksempel tar vi en tilsvarende administrert WordPress-hostingplan som vil koste rundt $ 99 moh. La oss legge til Glew.io-rapporteringen. Hvis du skal kjøpe Glew hver for seg, betaler du minst $ 199 moh. Du får også Jilt Abandoned Cart som vil koste deg $ 79 moh. for opptil 5000 kontakter. Og du får også den utmerkede Beaver Builder-sidebyggeren Standard Plan som koster $ 99 år. Du kan se hvor jeg skal hit. Med bare elementene ovenfor, vil kostnadene være nær $ 400 moh. Og husk at du faktisk får enda flere funksjoner som gratis SSL, gratis migrasjoner, gratis temaer osv.

Produkt / funksjon Beregnet kostnad
Sammenlignbar Premium Managed Hosting$ 99 moh.
Glew.io Rapportering199 dollar mo.
Jilt Abandoned Cart79 dollar mo.
Beaver Builder Sidebygger99 dollar.
Gratis SSL???
Gratis migrasjoner???
Gratis WooCommerce-temaer???
Total estimert månedskostnad:400 dollar mo.

Liquid Web Standard WooCommerce Hosting Plan koster deg bare $ 207,50 moh. på en årlig faktureringsplan!

Som du ser, med Liquid Web Managed WooCommerce Hosting, sparer du faktisk mye penger, og samtidig får du den beste WooCommerce-hosting som er tilgjengelig etter min mening. Og jo viktigere og misjonskritisk nettbutikken din er for deg og bedriften din, desto mer bør du vurdere å investere pengene i en oppdragskritisk vertsopplevelse.

Liquid Web Managed WooCommerce Hosting Plans

Liquid Web har også et enestående utvalg av WooCommerce-hostingplaner, uansett hvilket omsetningsnivå nettbutikken din nå oppnår. Med deres nylig avduking av noen nye administrerte WooCommerce-hostingplaner, kan du faktisk få deres WooCommerce-hosting for bare $ 39 moh..

Det er i utgangspunktet to nivåer med WooCommerce-hostingplaner:

Et lavere nivå for nettbutikker med 150 til 300 månedlige transaksjoner *:
væske-web-administrerte-woocommerce-entry-planer

Og et øvre nivå for nettbutikker med 3000 til 75 000 månedlige transaksjoner:
væske-web-managed-woocommerce-avanserte-planer

* Husk at med planene på lavere nivå får du ikke alle premiumfunksjonene du gjør med standardplanene WooCommerce og over.

Liquid Webs WooCommerce Hosting Team er enestående

Når det gjelder kunnskapsrike fagpersoner innen webhotell, har Liquid Web gjort en enestående jobb med å samle WooCommerce og WordPress hostingteamene. Gjennom årene har jeg blitt kjent med noen av menneskene på Liquid Web, og de er virkelig det beste talentet du ønsker som en del av webhotellsteamet ditt..

Her er et lydklipp fra et intervju jeg gjorde med Liquid Webs produktdirektør, Chris Lema. Chris snakker om hvordan Liquid Web forbedrer WooCommerce hostingopplevelsen din.
https://webhostingcat.com/wp-content/uploads/2019/09/Chris-Lema-on-Liquid-Web-Managed-WooCommerce-Hosting.mp3

Min erfaring med Liquid Web Managed Hosting

2019 beste webhotellBeste Vinner av WooCommerce Hosting Award Min personlige erfaring med å bruke Liquid Webs administrerte hosting-tjenester, så vel som min separate testing, har vært utmerket. Jeg vil anbefale Liquid Web til alle som leter etter en hostingløsning for sine oppdragskritiske nettsteder. Og når det gjelder e-handel, er Liquid Web’s Managed WooCommerce Hosting den beste løsningen jeg har sett i bransjen.

Klikk her for mer informasjon om Liquid Web Managed WooCommerce Hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map