Folyékony webes áttekintés

folyadék-web-felülvizsgálat


A legjobb Webtárhely 2018Legjobb dedikált tárhely, a legjobb menedzsment WordPress tárhely Folyékony webes áttekintés itt a kezelt WordPress tárhelyen alapszik. A Liquid Web arra törekszik, hogy prémium menedzselt hosting megoldásokat kínáljon ügyfelei számára. Függetlenül attól, hogy dedikált szerverekre, felhő-tárhely-szolgáltatásokra, felügyelt WordPress-re vagy e-kereskedelem-tárhelyre van szüksége – a Liquid Web elsősorban a misszió szempontjából kritikus webhelytulajdonosok segítségére koncentrál. Rendkívül lenyűgöző csapatával, amely olyan emberekből áll, mint a WordPress Evangelist Chris Lema és a fejlesztési szakértő Jason Cosper, azonnali hitelességet kapnak a prémium prémium kategóriában..

Folyékony webszolgáltatások

Íme a Liquid Web által jelenleg kínált termékek és szolgáltatások:

 • Dedikált szerverek
 • Cloud VPS
 • Dedikált felhő
 • Saját felhő
 • Felhő webhelyek
 • Kezelt WordPress
 • Menedzselt WooCommerce
 • E-mail tárolás
 • Egyéni megoldások

Folyékony, Web által kezelt WordPress tárhely-tervek

2019-re a Liquid Web frissítette a Felügyelt WordPress tárhely sort, hogy még több értéket tartalmazzon, és elérhetőbbé tegye a WordPress újabb felhasználói számára. A Liquid Web négy különböző kezelt WordPress-tervvel rendelkezik, köztük egy 29 dolláros havi összeggel. Személyes terv. Íme az új WordPress tárhely-tervek:

A Liquid Web által kezelt WordPress a következő tervekben érhető el:

Személyes:
29 USD mo.
1 Weboldal
20 GB tárhely

Szakmai:
99 USD mo.
10 webhely
100 GB tárhely Szabadúszó:
69 USD mo.
4 webhely
40 GB tárhely

Üzleti:
149 USD mo.
25 webhely
150 GB tárhely

* Az összes kezelt WordPress terv 5 TB sávszélességgel rendelkezik.
** Vannak vállalati tervek, amelyek elérhetőek legalább 100 webhelyre.

Folyékony webes menedzsment tárhely szolgáltatások

 • Automatikus bővítményfrissítések
 • Képek tömörítése a jobb sebesség érdekében
 • Ceruza a jövőbeni webhelyek gyorsabb fejlesztéséhez
 • iThemes Sync több webhely kezelésére
 • Nincs oldalmegtekintés vagy forgalmi korlátozások
 • Automatikus napi biztonsági másolat tárolt helyszínen
 • Automatikus SSL az összes webhelyen
 • Teljes szerver hozzáférés
 • Megállóhelyek
 • Támogatás telefonon, e-mailben vagy élő csevegésen keresztül

Feliratkozás a folyékony webre

Örülök, hogy elmondhatom, hogy a Liquid Web jelentősen javította webhely-előkészítési idejét. A regisztrációs folyamat a Liquid Web-ben nagyon egyszerű és egyszerű. Csak meg kell adnia a fiókját és a számlázási információkat, valamint a fizetési módot.

Nem sokkal ezután megkapja a megrendelés visszaigazolását és az üdvözlő e-mailt, amely tartalmazza az összes útmutatást a WordPress-webhely megkezdéséhez. Emellett külön üdvözlő e-maileket kap a néhány nagyszerű szolgáltatásról is, amelyeket ingyenesen tartalmaz a Liquid Web-fiókhoz: a WPMerge.io és az iThemes Security. Az alábbiakban további részleteket kapok ezekről a szolgáltatásokról.

Folyékony webes felhasználói felület és a Vezérlőpult

folyadék-web-wordpress-vezérlő-panelt
Mind a fiók, mind a WordPress vezérlőpanelje nagyszerű. Valójában a WordPress kezelőpanelje valószínűleg a legjobb, amit valaha láttam egy kezelt WordPress tárhely-tervből.

Az elrendezés révén a dolgok nagyon intuitívak és könnyen megtalálhatók. Gyorsan hozzáférhet a WordPress-webhely összes fontos szolgáltatásához, ideértve a WordPress adminisztrációs területeket, a PHPMyAdmin, a PHP verziót, a mag- és a plugin-frissítési kapcsolókat, a jelszóvédelmet, az adatok biztonsági mentését, a szakaszosítást és még sok minden mást..

A weboldal sebessége és teljesítménye

Ami a weboldal sebességét és teljesítményét illeti, a Liquid Web egyszerűen kiemelkedő. A Liquid Web tesztelésében és tapasztalataiban a legjobb eredményt kaptuk weboldalunkon minden régióban. A Liquid Web WordPress tárhely-platformjának és a képek tömörítési szolgáltatásának kombinációja a lista elejére helyezi őket, ha jobb webhelysebességet keres egy kezelt tárhelyi terv alapján. Határozottan lenyűgöz a weboldal sebessége, amelyet a WordPress-webhelyem elülső és hátsó oldalán tapasztaltam meg.

Nézze meg az alábbiakban a Liquid Web mintaadataink eredményeit:
Folyékony websebesség-tesztek

Automatikus bővítményfrissítések

Határozottan az egyik legegyedibb szolgáltatás, amelyet a Liquid Web-hez kapsz, az a WordPress-bővítmények automatikus frissítése. Noha manapság úgy tűnik, hogy minden gazdagép automatikusan frissíti a WordPress központi frissítéseit, az elavult pluginek használata ugyanolyan veszélyes lehet. Tehát nagyszerű látni, hogy a kezelt hostolási terv valóban frissíti a bővítményeket is!

Engedélyezheti vagy letilthatja az automatikus plugin-frissítést a Liquid Web WordPress irányítópultján.
folyadék-web-automata-plugin-frissítések

Automatikus adatmentés és visszaállítás

A Liquid Web adatmentési és visszaállítási szolgáltatásai rendkívül jó színvonalúak. Webhelyed automatikusan biztonsági másolatot készít naponta, és a biztonsági másolatot 30 napig megőrzik. Biztonsági másolatot manuálisan is készíthet bármikor. A biztonsági másolatok a Felügyelt WordPress irányítópulton érhetők el, ahol könnyen visszaállíthat adatot vagy letölthet biztonsági másolatot.
folyadék-web-adatok-mentéseket

Weboldalkészítés

Mint már korábban említettem, a Liquid Web-fiókjában megtalálható a WPMerge.io, amely webhely-készítési funkciókat biztosít. Míg a WPMerge.io beépülő modul már telepítve van, be kell állítania a jelszavát, és a kapcsolatot be kell állítania mind a WordPress-webhely gyártási, mind szakaszos másolataival.

Bár a WPMerge használatához további telepítési lépésekre van szükség, miután minden beállítást elvégeztünk, nagyon könnyű a változtatásokat áthelyezni az átmeneti helyről az élő produkciós webhelyre..
Folyékony webes WPMerge webhelyszerkesztő

Folyékony webes ügyfélszolgálat

A Liquid Web ügyfélszolgálati ideje kitűnő. Gyorsan hozzáférhet egy támogatási ügynökhöz élő csevegésen keresztül. És bár azt tapasztaltam, hogy a támogatási csapat nagyon hasznos, a Liquid Web a legjobban megfelel a tapasztalt WordPress felhasználók számára. Bizonyos esetekben a támogatás linket biztosíthat egy tudásbázis-dokumentumhoz a kérdésére adott válaszként. Noha ez általában hasznos, valószínűleg több tapasztalatra számíthat a kezelt WordPress tárhely-tervvel kapcsolatban.

A tapasztalt WordPress felhasználók számára ismét jó a támogatás, amelyet a támogatási osztálytól kapunk. De ha még nem ismeri a WordPress alkalmazást, vagy úgy gondolja, hogy további segítségre van szüksége a webhely elindításában, vannak más kezelt WordPress-állomások, amelyek jobban megfelelnek (például WP Engine, Pressable stb.).

Következtetés

A Liquid Web valóban rendelkezik néhány nagyon lenyűgöző funkcióval a kezelt WordPress tárhely-tervhez. Nagyon szeretem, hogy a Liquid Web alacsonyabb költségű kezdő szintű tervet adott hozzáadott webhelyekhez, akiknek szükségük van egy kezelt WordPress gazdagépre. Nagyra értékelem azt az értéket is, amelyet a Liquid Web más WordPress-tárhely-tervekkel társul – lehetővé téve több webhely tárolását, és beleértve az iThemes Sync programot több WordPress-webhely kezelésére.

A Liquid Web határozottan szerepel az én ajánlási listámban a WordPress felhasználók számára, akiknek webhelyükhöz kritikus tárhelyre van szükségük. És a Liquid Web az egyik legnépszerűbb ügynökség az Ügynökségek számára, akik Kezelt WordPress tárhelyet keresnek. Az az érték, amelyet a fentiekben említettem, az összes elérhető prémium egyedi WordPress tárhely-szolgáltatással, valamint a kiemelkedő sebességgel és a weboldal teljesítményével kiváló választás a Liquid Web számára..

A Liquid Web leginkább azoknak a tapasztalt WordPress felhasználóknak felel meg, akik frissíteni akarnak egy kezelt WordPress platformon. Ezenkívül a Liquid Web ideális azoknak a WordPress ügynökségeknek, fejlesztőknek és tanácsadóknak, akiknek ügyfélkritikus tárhelyet igényelnek ügyfeleik számára.

Kattintson ide, ha folyékony webes engedményt szeretne kapni

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector