Legjobb WordPress tárhely ügynökségek számára

legjobb wordpress-hosting-for-ügynökségek


Ha Ön WordPress-ügynökséget indít vagy már létezik, és a lehető legjobb webtárhelyet keres Önnek és ügyfeleinek, az alábbiakban olvashatom a legfontosabb ajánlásaimat a legjobb WordPress tárhely ügynökségek számára.

Érthető, hogy a kezelt tárhely általában előnyösebb a WordPress ügynökségeknél. A kiegészítő prémium szolgáltatások és a szakértői támogatás lehetővé teszik, hogy jobban összpontosítson nagyszerű WordPress webhelyek létrehozására az ügyfelek számára. És az első három ajánlásom valóban kiválóan kezelt WordPress-tárhely-szolgáltatók.

WP motor

WP motor

A WP Engine a legfontosabb választásom a kezelt WordPress tárhelyhelyzetekben. Mindenféle webhelyhez tárhely-terveket készítenek – az indító webhelyek és a blogok egészen a vállalati WordPress alkalmazásokig. A WP Engine emellett átfogó platformot és környezetet kínál a WordPress ügynökségek és fejlesztők számára.

A WP Engine elkötelezettsége a WordPress tárhely mellett nagy osztalékot fizet ügyfeleinek. A prémium szolgáltatások, a kiemelkedő teljesítmény és a szakértői ügyfélszolgálat tette őket a kezelt WordPress tárhely aranyszabványává. A WordPress-webhelyek gyorsasága és méretezhetősége szempontjából a WP Engine optimalizált platformja saját szabadalmaztatott EveryCache technológiájával következetesen kiváló eredményeket biztosít..

A WordPress fejlesztői és ügynökségei kihasználhatják a WP Engine által biztosított különálló munkakörnyezetek előnyeit. Használhat egy teszttelepítést a fejlesztéshez, és könnyen létrehozhat egy átmeneti helyet, ahol kipróbálhatja a változásokat, mielőtt azokat a termelésbe helyezné. A WP Engine vezető szerepet töltött be az ügynökségek és a fejlesztők számára a számlázás és a tárhely tulajdonjogának könnyű átruházásában az ügyfeleknek az átruházható telepítések és a számlázási átváltás funkciók révén..

A napi automatizált biztonsági mentések mellett a könnyen használható WP Engine műszerfal könnyű hozzáférést biztosít a pillanatkép-adatok biztonsági mentési pontjainak igény szerinti létrehozásához. És visszaállíthatja az elmúlt 40 visszaállítási pont adatait! Hozzáférhet az oldalteljesítmény-eszközhöz, hogy javaslatokat kapjon a webhelyeinek optimalizálására.

A biztonság a WP Engine számára is kiemelt figyelmet fordít. A saját biztonságtechnikai csapataikkal együtt engedélyezheti a két tényezős hitelesítés lehetőségét a fokozott biztonság érdekében.

A StudioPress megvásárlásával a WP Engine magában foglalja a Genesis keretet és az ingyenes StudioPress témákat is, a kezelt WordPress tárhelytervekkel együtt..

Van-e negatív a WP Engine-vel? Nos, bár a digitális élményplatform frissítése a tárhely-terv felsorolásához most még jobb szolgáltatásokat kínál, az árak kissé emelkedtek, és az egyes tervek által megengedett webhelyek száma csökkent. A WP Engine összes tárhely-terve azonban kiváló, és a WordPress összes webhelytulajdonosának – ideértve az ügynökségeket és a fejlesztőket is – a végső menedzselt tárhelyi élményt nyújtja..

WP Motor tárhely tervek

wp-motor-hosting-tervek

Mint láthatjuk a fentiekben, a WP Engine-nek nincs annyi beállított strukturált tárhely-terve – kivéve a növekedési és méretarányos tervüket. Vegye fel velük a kapcsolatot, és könnyen beállíthatja az egyedi tárhely-csomagot, ha más vagy speciális konfigurációra van szüksége.

Ha azt akarja, hogy a WordPress tárhely-szolgáltatásai, a weboldal teljesítménye és a szakértői ügyfélszolgálat a legjobb kombináció legyen az ügynökségek számára, akkor a WP Engine kell az első szempont..

A WP motor előnyei és hátrányai

Előnyök:

 • Saját szabadalmaztatott EverCache technológia a gyorsabb működéshez
 • Tartalmazza a Genesis keretet és az ingyenes StudioPress témákat
 • Tartalmazza a fejlesztési, átmeneti és termelési környezeteket
 • Átruházható telepítések és számlázási átutalás az ügyfelek számára
 • Automatikus napi mentések és 40 pont-visszaállítás
 • Pillanatkép-mentések
 • Automatizált SSL tanúsítványok
 • Kezelt WordPress alapfrissítések
 • Teljesen működő egy kattintással történő átállás
 • Tartalmazza a teljesen kezelt globális CDN-t
 • Két tényezős hitelesítés a fokozott biztonság érdekében
 • Dedikált biztonsági mérnöki csapat
 • Tartalmazza az Oldalteljesítmény irányítópult eszközt

Hátrányok:

 • Magasabb költség a további webhelyek számára

Kattintson ide a WP Engine részletekért

Folyékony web

Folyékony webes menedzsment tárhely

A Liquid Web egy kiemelkedő lehetőség mindenki számára, aki kezeli a kezelt WordPress tárhelyet. És amikor az ügynökségek és fejlesztők webtárhelyéről van szó, akkor a prémium szolgáltatások és a webhelyek számának az egyik legjobb kombinációját kínálják, amelyet az egyes tárhely-tervekkel létrehozhatnak..

A Liquid Web a küldetés szempontjából kritikus webhelyek fogadására összpontosít. És ha több WordPress-webhely tárolására van szüksége, akkor elengedhetetlenek a tárhelytervükhöz tartozó szolgáltatások – kezdve az iThemes Sync-rel. Az iThemes Sync a végső eszköz több WordPress-helyet kezelő ügynökségek számára. Az iThemes Sync segítségével ellenőrizheti webhelye teljesítményét, és jelentéseket küldhet az ügyfeleknek. Ez nagymértékben leegyszerűsíti a témák és a bővítmények frissítését több webhelyen.

Az iThemes Sync mellett a WordPress ügynökségek és fejlesztők kihasználhatják az automatikus plugin-frissítéseket és a képek tömörítését, a napi automatikus biztonsági mentéseket, a valódi webhely-átállítási környezetet és az automatikus SSL-t is. Ami a Liquid Web esetében is remek, hogy nem írnak elő oldalmegtekintési vagy forgalmi korlátozásokat.

A Liquid Web WordPress csapata nagyon lenyűgöző. Összeállítottak egy nagyon tehetséges csoportot, amely szakértői támogatást nyújthat. Néhány alkalommal egy támogatási ügynök egyszerűen megadta a linket egy referenciadokumentumhoz, ahol azt gondoltam, hogy több segítséget nyújtottak. Lehetséges, hogy ezek azonban csak elkülönült események voltak, mivel a legtöbb alkalommal a Liquid Web rugalmas és hasznos támogatást nyújt.

Folyékony webtárhely-tervek

folyadék-web-hosting-tervek

A Liquid Web több választási lehetőséget kínál a WordPress tárhely-tervekhez. Legjobb egyensúlyuk van a prémium szolgáltatások és az egyes tervekkel létrehozható webhelyek száma között. Ha legfontosabb WordPress-tárhely-szolgáltatásokat keres, de nagyobb webhelyek számára is tárhelyre van szüksége, akkor a Liquid Web a megfelelő választás.

Folyékony web előnyei és hátrányai

Előnyök:

 • Az iThemes Sync program több webhely kezelésére is használható
 • Automatikus bővítményfrissítések
 • Automatikus képtömörítés
 • Nincs oldalmegtekintés vagy forgalmi korlátozások
 • Automatikus SSL tanúsítványok
 • Teljes szerver hozzáférés
 • Automatikus napi biztonsági másolat tárolva a helyszínen
 • A valódi megállóhelyet tartalmazza

Hátrányok:

 • Ügyfélszolgálat nem olyan következetes, mint mások

Kattintson ide, ha további részleteket szeretne a folyékony webről

préselhetô

préselhetô

A Pressable nemcsak kiválóan menedzselt WordPress-tárhelyet kínál ügynökségeknek és fejlesztőknek, hanem külön hangsúlyt helyeznek arra, hogy ügyfélszolgálatukat a következő szintre helyezzék. És rendelkeznek olyan hostolási tervvel, amely tökéletesen a WordPress ügynökségek számára van kialakítva. Valójában a létrehozható webhelyek száma és a tárhely-tervek árai alapján a Pressable a legjobb értéket kínálja.

Ha az ügyfélszolgálat a legfontosabb számodra, akkor feltétlenül fontolnia kell a Pressable szolgáltatást. A támogatás elválasztja őket a versenytől. A kapott személyre szabott fedélzeti beépítéssel kezdve a Pressable arra törekszik, hogy a legjobb és legegyszerűbb tárhely-élményt biztosítsa. A feliratkozás után felhívják Önt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben van-e.

Amellett, hogy mindegyik tervvel több webhelyet üzemeltethet, a Pressable nagyszerű szolgáltatásokat kínál az ügynökségek és fejlesztők számára, például együttműködési hozzáférést, így megadhatja és visszavonhatja a webhelyekhez való hozzáférést, így csapata és ügyfelei részt vehetnek a munkafolyamatban. A Pressable-nak számos kapcsolat van a WordPress közösségben. Tehát összekapcsolhatják Önt külső erőforrásokkal, ha szüksége van rájuk (pl. Plugin-fejlesztők, marketing stb.).

A Pressable WordPress tárhelyi platformja tartalmaz beépített gyorsítótárat, automatikus adatmentéseket és optimalizált szervereket. Emellett klónozási és átmeneti környezeteket is kap. A klónozó eszköz időt takarít meg azáltal, hogy gyorsan duplikálja webhelyeit, így nem kell újból dolgoznia a semmiből. A webhely-átmeneti funkció nem teljes átmeneti platform, hanem lehetővé teszi a fejlesztési és a termelési módok közötti váltást. Noha ez hasznos a webhely kezdeti fejlesztése során, remélhetőleg a jövőben a Pressable teljes webhely-készítési funkciókat fog tartalmazni.

Nyomtatható tárhely-tervek

préselhetô-hosting-tervek

A Pressable segítségével testreszabhatja online hostolási tervét a szükséges webhelyek száma vagy oldalmegtekintések alapján. A Pressable itt nyújt a legnagyobb értéket az ár és az egyes tárhely-tervekkel létrehozható webhelyek számának szempontjából. Ha az ügyfélszolgálat a legfontosabb számodra, és sok webhelyet szeretne alacsonyabb áron létrehozni, akkor a Pressable a megfelelő választás.

Nyomható előnyök és hátrányok

Előnyök:

 • Személyre szabott fedélzeti
 • Korlátlan SSD tárolás
 • Tartalmazza az Együttműködő hozzáférést a csapattal és az ügyfelekkel való együttműködéshez
 • A platform a beépített gyorsítótárat tartalmazza
 • Magában foglalja a globális CDN-t
 • A proaktív karbantartás magában foglalja a szerver optimalizálását és a verziófrissítéseket
 • Tartalmazza az automatikus napi és igény szerinti biztonsági mentéseket
 • Tartalmazza a JetPack Premium-ot

Hátrányok:

 • Nem tartalmazza a teljes weboldal-átállási platformot

Kattintson ide, ha további részleteket szeretne kapni a Pressable-ról

A legjobb WordPress tárhely az ügynökségek számára

wp-motor

 • Saját szabadalmaztatott EverCache technológia
 • Ingyenes StudioPress témák
 • Átruházható telepítések
 • Számlázási átutalás

Látogasson el a WP Engine webhelyére folyadék-web

 • iThemes Sync
 • Automatikus bővítményfrissítések
 • Automatikus képtömörítés
 • Nincs oldalmegtekintés vagy forgalmi korlátozások

Látogasson el a Liquid webhelyre préselhetô

 • Személyre szabott fedélzeti
 • JetPack Premium
 • Együttműködő hozzáférés
 • Webhely-klónozási lehetőség

Látogasson el a Pressable webhelyre

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map