Miért van szüksége folyékony webes menedzsment WooCommerce tárhelyre

folyadék-web-menedzselt woocommerce


A WooCommerce nagyszerű, de…

Az e-kereskedelem forró. És amikor egy online áruházat építenek és tartanak fenn, a WooCommerce a legjobb választás. Noha manapság sok más e-kereskedelmi platform létezik, a WooCommerce megadja a WordPress – a legnépszerűbb webes platform – hatalmát és előnyeit. A WooCommerce segítségével az e-kereskedelem webhelyének egyszerű létrehozásának a legjobb egyensúlyát érheti el, valamint az összes olyan fejlett funkcióval, amelyre az elsőrangú online vásárlási élmény létrehozásához szüksége van..

Noha a WooCommerce nagyszerű e-kereskedelmi platform, ez nem mindig ideális megoldás. A WooCommercenak vannak bizonyos hátrányai. Mindenekelőtt a sebesség nem olyan nagy, de van megoldás. A WooCommerce jelentési funkciói szintén nagyon sok kívánnivalót hagynak, de megint van javítás. Vannak más funkciók is, amelyeket javíthatunk, például az elhagyott kocsi helyzetek.

Tehát mi a megoldás a WooCommerce azon kívül eső kérdéseire, mint a sebesség, a jelentések és az egyéb funkciók? Nos, a válasz: Folyékony webes menedzsment WooCommerce tárhely.

Hogy a folyékony web még jobbá teszi a WooCommerce szolgáltatást

A Liquid Web menedzselt hosting megoldásokra szakosodott missziókritikus webhelyek számára. És az e-kereskedelmi webhelyek határozottan az egyik legfontosabb. Itt megnézheti, hogyan javítja a Liquid Web által kezelt WooCommerce tárhely az online áruházat, és növeli annak esélyét, hogy sikeres e-kereskedelmi webhelyet működtessen..

Rendkívül gyors WooCommerce platform

folyadék-web-hosting woocommerce-sebességes
A sebesség minden webhelynél fontos. De amikor az e-kereskedelemről van szó, akkor ez lehet a különbség a hatalmas siker és a teljes kudarc között. A második vagy kettő itt vagy ott jelentheti a különbséget a között, hogy valaki megvásárolja az Ön termékeit, vagy valahova máshova megy. És tudjuk, hogy a Google a webhely sebességére törekszik, tehát határozottan szeretne egy gyorsabban működő webhelyet keresőmotorok teljesítményéhez is. Mint fentebb említettem, a WooCommerce nem feltétlenül a leggyorsabb platform. A Liquid Web azonban nem csupán a sebességgel kapcsolatos problémákkal foglalkozott.

Sok teljesítményvizsgálat után a Liquid Web optimalizálta a WooCommerce tárhely platformját, így online áruházai akár tízszer gyorsabban futhatnak. A kiszolgálók optimalizálva vannak, és az adatkérdezés terhelése 95% -kal csökken!

Továbbfejlesztett jelentéskészítés a Glew.io segítségével

Glew
A WooCommerce nem kínál sok adatot natív jelentésük révén. És ha sikerül több adatot szereznie lekérdezésekkel, általában az online áruház sebessége befolyásolja. Tehát a Liquid Web együttműködött a Glew.io-val, hogy jelentési funkcióikat beépítse a WooCommerce tárhelyébe. Az automatikus szegmentálás és a Glew speciális jelentése révén megszerezheti az összes szükséges adatot, és továbbra is rendelkezik egy gyors, hatékony e-kereskedelemmel foglalkozó webhellyel..

Tartalmazza a Jilt elhagyott kosárfunkcióit

Dob
És mivel az elhagyott kosárhelyzetek eladásokat és pénzt fizetnek, a Liquid Web magában foglalja a Jilt elhagyott kosárfunkcióit is, így visszatérítheti ezeket az ügyfeleket, és növelheti bevételeit.

A folyékony webes menedzsment WooCommerce nem olyan drága, mint gondolnád

Noha a kritikus e-kereskedelmi webhelyeknél a kezelt tárhelyet részesítik előnyben, akkor azt gondolhatja, hogy túl drága a költségvetése szempontjából. Persze, vásárolhat egy olcsó webtárhely-tervet, telepítheti a WordPress-t és a WooCommerce-t, majd létrehozhatja online áruházát, de ahogy fentebb tárgyaltuk, az eredmények kevésbé lesznek ideálisak. De az igazság az, hogy ha mindent figyelembe vesz, amit a Liquid Web Menedzselt WooCommerce tárhely-terveivel kap, akkor valójában nagyon sok érték lesz. A költség nem olyan magas, mint gondolnád. Merüljünk mélyebben, hogy lássuk, mire gondolok.

Tehát talán gondolkodtam, hé, havi 5 dolláros havi webszolgáltatási tervet szerezhetek a WordPress segítségével, majd telepíthetem a WooCommerce szoftvert. És ez mindössze 60 dollárt fog fizetni évente. Ha egy kezelt WooCommerce tárhely-tervvel dolgozom, ez sokkal többet fog nekem fizetni.

Nos, a Liquid Web valójában sokféle WooCommerce tárhely-tervet tartalmaz, minden árkategóriában. De a példánkban nézzük meg a Liquid Web szokásos menedzsment WooCommerce tárhely-tervét, amelynek ára 207,50 dollár. évente. A Liquid Web olcsóbb és drágább WooCommerce tárhely-terveket is tartalmaz, amint azt az alábbiakban tárgyaljuk, de ebben a példában ismét a standard tervre koncentrálunk.

Természetesen először a csúcstechnológiával kezelt tárhelyet fogod elérni. Példaként egy megfelelő, kezelt WordPress tárhely-tervet veszünk, amely körülbelül 99 millió dollárba kerülne. Most tegyük fel a Glew.io jelentésben. Ha külön vásárolnánk a Glew-t, akkor legalább 199 millió dollárt fizetnének. Ön is kap egy Jilt Elhagyott Kosarat, amely 79 dollárba kerülne. akár 5000 névjegyhez. Ezenkívül megkapja a kiváló Beaver Builder oldalkészítő szabványtervet is, amely 99 dollárba kerül. Láthatja, hova megyek ide. Csak a fenti tételek mellett a költségek megközelítik a 400 dollárt. És ne feledje, hogy valójában még több olyan funkciót kap, mint például ingyenes SSL, ingyenes áttérés, ingyenes témák stb.

Termék / FeatureA becsült költség
Összehasonlítható prémium menedzsment tárhely99 USD mo.
Glew.io jelentések199 dollár havonta.
Jilt elhagyott kosár79 USD mo.
Hódkészítő oldalkészítőÉvi 99 USD.
Ingyenes SSL???
Ingyenes migrációk???
Ingyenes WooCommerce témák???
Teljes becsült havi költség:400 dollár havonta.

Folyékony webes szabványos WooCommerce tárhely-terv Csak 207,50 dollárba kerül. éves számlázási tervről!

Mint láthatja, a Liquid Web által kezelt WooCommerce tárhely segítségével valóban sok pénzt takarít meg, ugyanakkor a véleményem szerint elérhető legjobb WooCommerce tárhelyet hozza létre. És minél fontosabb és üzletkritikus az online áruház neked és vállalkozása számára, annál inkább fontolóra kell vennie a pénz befektetését egy küldetéskritikus tárhely-élménybe..

Folyékony webes menedzsment WooCommerce tárhely-tervek

A Liquid Webnek kiemelkedő választéka van a WooCommerce tárhely-terveivel is, függetlenül attól, hogy az online áruház milyen értékesítési szintet ér el jelenleg. Néhány új menedzselt WooCommerce tárhely-tervek nemrégiben bemutatott bemutatásával valójában csak 39 dollárért kaphatja meg a WooCommerce tárhelyet.

A WooCommerce tárhely-terveinek alapvetően két szintje van:

Alacsonyabb szint az online boltokban, havonta 150–300 tranzakcióval *:
folyadék-web-menedzselt woocommerce-entry-tervek

És egy felső szint az online boltokban, 3000 és 75 000 havi tranzakcióval:
folyadék-web-menedzselt woocommerce fejlett-tervek

* Ne feledje, hogy az alacsonyabb szintű tervekkel nem kapja meg az összes prémium funkciót, amelyet a szokásos és magasabb szintű WooCommerce tárhelyi tervekkel végez.

A Liquid Web WooCommerce hosting csapata kiemelkedő

A jól tájékozott web hosting szakemberekkel kapcsolatban a Liquid Web kiemelkedő munkát végzett a WooCommerce és a WordPress hosting csapatok összeszerelésével. Az évek során megismertem a Liquid Web munkatársait, és valójában ők azok a tehetséges tehetségek, amelyeket a webtárhely-csapat részeként szeretne..

Itt egy hangklip egy interjúból, amelyet a Liquid Web termékek VP-jével, Chris Lema-val készítettem. Chris arról beszélt, hogy a Liquid Web jelentősen javítja a WooCommerce tárhelyi élményét.
https://webhostingcat.com/wp-content/uploads/2019/09/Chris-Lema-on-Liquid-Web-Managed-WooCommerce-Hosting.mp3

Tapasztalataim a folyékony webes menedzsment tárhelynek

2019 legjobb webtárhelyLegjobb WooCommerce Hosting díjnyertes Személyes tapasztalataim a Liquid Web által kezelt tárhelyszolgáltatásokkal, valamint különálló tesztelésem kiváló voltak. Ajánlom a Liquid Web oldalt mindenkinek, aki hosting megoldást keres küldetés szempontjából kritikus webhelyein. És amikor az e-kereskedelemről van szó, a Liquid Web által kezelt WooCommerce tárhely a legjobb megoldás, amelyet az iparban láttam..

Kattintson ide, ha további információt szeretne a folyékony webes menedzsment WooCommerce tárhelyről

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map