SiteGround vs Wix (mai 2020) – „Iată ce mi-a luat …”

Siteground-vs-Wix


Cum se compara SiteGround cu Wix? Această comparație între un plan tradițional de găzduire web și un pachet de constructor de site-uri web aruncă o privire asupra planurilor de gazduire gestionate ale SiteGround față de planurile de construire a site-urilor Wix.

SiteGround vs Wix pentru bloguri

Pentru bloggeri, SiteGround este cu siguranță cea mai bună alegere aici. Cu SiteGround, veți obține funcții de găzduire WordPress gestionate la prețuri de hosting comune. SiteGround este recomandat de WordPress.org și este una dintre cele mai bune gazde web pe care le folosesc pentru site-urile WordPress. Și cu tehnologia SuperCacher a SiteGround, blogurile dvs. WordPress se vor încărca foarte rapid.

Deși puteți adăuga un blog pe site-ul dvs. Wix cu aplicația de blogging, există un motiv pentru care WordPress este cea mai populară platformă de pe web. Pentru bloguri, SiteGround este câștigătorul.

SiteGround vs Wix Pentru site-uri de comerț electronic

După cum am văzut cu unele dintre celelalte comparații ale noastre Wix, atunci când decideți între un plan de găzduire web și un plan de construire a site-urilor web, marea compensare este flexibilitatea și controlul, în raport cu ușurința și rapiditatea. Cu SiteGround, puteți alege să utilizați una dintre numeroasele aplicații de comerț electronic disponibile în cPanel. Puteți opta, de asemenea, să utilizați un sistem de gestionare a conținutului, cum ar fi WordPress și să adăugați o componentă de comerț electronic prin WooCommerce. Aceste opțiuni vă oferă un vehicul excelent de vânzare online, cu toate acestea pot fi mai obositoare de utilizat dacă nu aveți experiență de comerț electronic.

Cu Wix, puteți opta pentru pachetul lor de eCommerce Website care include tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă construi mai rapid și mai ușor site-ul dvs. de comerț electronic. Deoarece site-ul web al magazinului dvs. Wix include funcții, cum ar fi coșul de cumpărături, procesul de plată, transportul etc., face procesul de creare a unui site de comerț electronic mult mai ușor.

SiteGround vs Wix pentru site-uri de afaceri mici

Pentru site-urile non-e-commerce, există și compromisul pe care îl aveți cu site-urile magazinelor online. Utilizarea unui plan tradițional de găzduire web, cum ar fi cele de la SiteGround, vă permite multe alte opțiuni pentru crearea site-ului dvs. de afaceri. Și este și mai economic, deoarece pachetul dvs. de găzduire web include multe funcții pentru care va trebui să plătiți suplimentar cu Wix. De asemenea, prefer viteza și performanța site-ului web pe care le obțineți de la SiteGround.

Din nou, avantajul cu Wix este că puteți crea mai rapid și mai ușor site-ul dvs. de afaceri. Pentru începători sau cei care au nevoie de un site web mai de bază pentru afacerea lor, Wix este alegerea mai bună.

Dacă site-ul dvs. de afaceri va include conținut substanțial în care proprietatea și controlul vor avea mai multe probleme, atunci vă recomand să mergeți cu SiteGround.

Comparații SiteGround vs Wix

FeaturesSiteGroundWix
Crearea site-ului ușorStar Feature
Viteza site-uluiStar Feature
ResurseStar Feature
Securitatea site-uluiStar Feature
Relații CliențiStar Feature
TransmisibilitateStar Feature
ValoareStar Feature

SiteGround
SiteGround
5,95 USD lunar.
Traficul neschimbat
Site-uri nelimitate
Spațiu web de 20 GB
Copii de rezervă gratuite
Stocare SSD
E-mail nelimitat
Baze de date nelimitate
SuperCacher
Certificate SSL gratuite
CDN gratuit Cloudflare
Asistență premium
Actualizări Auto WordPress
Garanție de 30 zile înapoi Wix-comparație
Wix
8,50 USD lună.
20 GB Lățime de bandă
20 GB stocare
Domeniu gratuit
Magazin online
Bonuri publicitare de 300 USD
Constructor de forme
Booster site

Avantaje și dezavantaje

SiteGround
Avantajele utilizării SiteGround

 • Pachetul Web complet
 • O gamă largă de aplicații pentru site-uri web
 • Funcții administrate de găzduire furnizate
 • Asistență excelentă prin telefon, e-mail și chat live
 • Mai mult control asupra site-urilor dvs.
 • În caz de nevoie, vă puteți muta site-ul în altă parte
 • Îmbunătățiri continue ale tehnologiei

Dezavantaje ale utilizării SiteGround

 • Durează puțin mai mult să-ți faci site-ul online
 • Necesită mai mult efort din partea ta

Faceți clic aici pentru mai multe detalii pe SiteGround

Wix-comparație
Avantajele utilizării Wix

 • Configurarea rapidă și ușoară a site-ului web
 • Crearea site-ului eCommerce mai ușor
 • Include funcționalitate personalizată pentru companii
 • (Fotografie, restaurante, cazare)
 • Include imagini profesionale de fotografii de stoc

Dezavantaje ale utilizării Wix

 • Sunteți blocat în ecosistemul Wix
 • Nu la fel de multe resurse incluse
 • Opțiuni mai limitate
 • Accesul la asistența clienților nu este la fel de bun

Recomandare

SiteGround este cu siguranță una dintre companiile noastre preferate de găzduire web. Ei se străduiesc constant să ofere cea mai inovatoare tehnologie cu serviciile lor de găzduire. Sunt deosebit de ideale dacă intenționați să utilizați un sistem de gestionare a conținutului, cum ar fi WordPress, Joomla sau Drupal, pentru a vă crea site-ul. Cu SiteGround, veți obține un pachet complet de găzduire web care vă permite, de asemenea, să creați mai multe site-uri web, dacă este nevoie.

În mod normal, am sublinia că Wix este alegerea mai bună pentru cei cu mai puțină experiență web. Cu toate acestea, deoarece SiteGround oferă servicii de găzduire gestionate, cum ar fi actualizări automate și backup zilnic – în combinație cu unele dintre cele mai bune asistențe pentru clienți pe care le puteți obține de la o gazdă web – este o altă poveste aici.

Pentru această comparație, în majoritatea cazurilor, recomandăm SiteGround.

Consultați evaluările de mai jos pentru SiteGround:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map