Wix pregled

wix pregled


Kot eden vodilnih v hitrih spletnih mestih Wix zagotovo zasluži, če želite spletno mesto hitreje povezati. Čeprav sem naklonjen spletnemu gostovanju nad ustvarjalci spletnih strani, verjamem, da obstaja določen segment spleta, ki je popolnoma primeren za rešitev spletnega mesta, kot je Wix. Tako je, tukaj v mojem Wix pregled pogledali si bomo, kaj lahko Wix ponuja in kdo ima lahko največ koristi.

Wix je bil v ospredju novega vala graditeljev spletnih strani kot alternativa tradicionalnim načrtom spletnega gostovanja. V teh dneh si vse več ljudi in podjetij želi spletno mesto, ne pa spletno gostovanje. Graditelji spletnih strani imajo prednosti in slabosti. V večini primerov res pride do tega, kakšno spletno mesto potrebujete in koliko vsebine bo imelo vaše spletno mesto.

Prednosti uporabe Wixa

 • Brezplačna preizkusna različica in brezplačno spletno mesto
 • Dve možnosti za enostavno ustvarjanje spletnih strani
 • Tone predlog spletnih strani, med katerimi lahko izbirate
 • Preprost za uporabo povleci in spusti urejevalnik strani
 • Dodajte več funkcionalnosti z aplikacijami Wix
 • Brezplačni SSL samodejno dodan na vašo spletno stran

Resnične prednosti Wixa so, da lahko hitro in enostavno zgradite svoje spletno mesto, ne da bi se bali nakupa gostovanja posebej. V Wix lahko dodate katero koli funkcijo spletnega mesta, ki jo potrebujete. Urejanje in spreminjanje spletnega mesta je zelo enostavno in za ustvarjanje lastnega spletnega mesta vam ni treba biti spletni strokovnjak..

Katere spletne strani so najboljše za Wix?

 • Osebna spletna mesta
 • Spletne strani za majhna podjetja (ne-e-trgovina)
 • Restavracije
 • Nepremičnina
 • Potovalna mesta
 • Moda in lepota
 • Zdravje in dobro počutje
 • Svetovanje in mentorstvo
 • Glasba
 • Fotografija
 • Skupnost in izobraževanje

spletna mesta wix-potovanjaPotovalna spletna mesta Wixwix-restavracije-spletne straniSpletne strani restavracij Wixspletna mesta wix-zdravje in lepotaWix spletne strani za zdravje in lepoto

Idealno spletno mesto za Wix je poslovno ali osebno spletno mesto, ki se uporablja za prepoznavanje blagovne znamke in pridobivanje strank. Na primer, spletna brošura spletnega mesta, ki vsebuje standardne strani, kot so podatki o podjetju, opis storitev, izjave strank in kontaktna stran, v Wixu deluje izjemno dobro. Obstajajo nekatere posebne panoge ali niše, za katere je Wix popolnoma primeren, vključno z restavracijami, potovanji, nepremičninami, modo / lepoto, svetovanjem in glasbo.

Izdelava spletnega mesta z Wixom

ustvarjanje spletnega mesta wix
Wix vam dejansko omogoča dva načina za enostavno ustvarjanje spletnega mesta. Izberete lahko, da uporabite njihov sistem za umetno oblikovalno inteligenco ali pa uporabite urejevalnik spletnih mest Wix.

Prednost sistema ADI je, da je enostavnejši za uporabo, od vas zahteva manj dela in hitreje ustvari vaše spletno mesto. Vodite vas po številnih vprašanjih, ki jih sistem nato uporabi za ustvarjanje edinstvenega spletnega mesta za vas. Slaba stran ADI je, da ustvarjena spletna mesta po mojem mnenju ne izgledajo tako dobro in nimate stopnje prilagajanja, ki bi jo morda potrebovali. Zaradi tega raje uporabljam urejevalnik Wix neposredno za izdelavo spletnega mesta.

wix-editorUporaba urejevalnika Wix vam omogoča večji nadzor pri ustvarjanju spletnega mesta. Ko za ustvarjanje spletnega mesta uporabljate urejevalnik Wix, najprej izberete predlogo spletnega mesta. Nato lahko z urejevalnikom povleci in spusti prilagodite strani svojega spletnega mesta. V urejevalniku Wix si lahko preprosto ogledate, kako bo vaše spletno mesto videti tako na namiznem računalniku kot na pametnem telefonu. Ko ste pripravljeni, lahko spletno mesto objavite tako, da preprosto kliknete gumb Objavi.

Pridobite več prilagoditve s kodo Wix

In zdaj lahko svoje spletno mesto še bolj prilagodite. Če imate izkušnje z delom z JavaScriptom, lahko na spletno mesto dodate nekatere napredne funkcije s kodo Wix. S funkcijami kode Wix lahko izdelate aplikacije po meri, ki vključujejo dinamične strani, obrazce in novice, podobne vročilu.
koda wix

Dodajanje funkcionalnosti z aplikacijami Wix

wix-app-market
Druga prednost pri Wixu je, da lahko preprosto razširite funkcionalnost svojega spletnega mesta z aplikacijami, ki jih najdete na Applovem trgu Wix. Tu je le nekaj funkcij, ki jih lahko dodate na svoje spletno mesto:

Obrazci

Magic Form Builder
Ustvarjalec obrazca
Stalni kontaktni obrazec
Hitre ankete
Poštni seznam

Socialni mediji

Instagram Pro
Twitter Feed
Družbeni tok
Ikone družbenih medijev
Facebook trgovina
Krma Pinterest
Yelp
LinkedIn vizitka
Google +1

Spletne rezervacije

Rezervacije v Wixu
Koledar
Zemljevid
Rezervirajte sestanke na spletu
Razpored Pro

Restavracije

Naročila za restavracije
Jedilniki restavracij
Rezervacije
Izpuščena pričevanja
Rezervacije za OpenTable
Klub rojstnih dni

Hotel in potovanje

Hoteli Wix
Rezervacije v Wixu
Preprosti Google Zemljevidi
Rezervacija za najem počitnic

Fotografija

Galerija Wix Pro
Fotografije albumov Wix
Trgovina z umetninami Wix
Prodaja prenosov
Impresivno diaprojekcija
Z desno tipko miške kliknite Zaščita
Pred in po drsniku
Drsnik za video in slike
Urejevalnik fotografij
Dropbox Mapa
FlipFolio
Povečava slike

Spletna trgovina

Trgovine Wix
Gumb PayPal
Prodaja prenosov
Amazonka
Etsy trgovina
Kalkulator Builder
Tabela cen
Spletno plačilo
McAfee Secure
Shranjevanje meritev

Orodja za trženje

Konverzija Popup
Google Adsense
Lokalni vpis Pro
Generator prometa
Ocene kupcev

Orodja za oblikovanje

Trgovina z umetninami Wix
360 slik
Drsnik za video in slike
Opis Pike
Spreminjanje efektov slike
Objavi opombe
Glavni stol
Izdelovalec logotipov

Glasba

Glasba Wix
Video gostovanje iPlayerHD
Bandsintown
Prodaja vstopnic
Koledar prireditev
Prodaja prenosov
SoundCloud
Spotify Sledite
iTunes gumb
Gumb za predvajanje zvoka
Glasbena ozadja
Moja majica

Analytics

Analytics za obiskovalce
Spletna statistika
rankCoach
Marketing in analitika

Večina aplikacij je brezplačnih ali vsaj brezplačna različica. Obstaja tudi nekaj premijskih aplikacij, za katere je potrebna pristojbina. Če želite na spletno mesto dodati aplikacijo, samo kliknite ustrezen gumb Dodaj na spletno mesto.

Nadgradnja na Premium Wix načrt

Ko ustvarite brezplačno spletno mesto Wix, boste lahko videli, ali je to prava platforma za vaše spletno mesto. Če je tako, boste želeli nadgraditi na premijski načrt. Z načrtom spletnega mesta Wix Premium boste lahko odstranili oglase Wix, povezali svoje ime domene s svojim spletnim mestom in pridobili povečana sredstva – vse zelo pomembno, če želite, da je spletno mesto profesionalnega videza uspešno..

Wix ponuja štiri različne načrte vrhunskih spletnih strani:

 • Combo
 • Neomejeno
 • Pro
 • VIP

wix-spletna stran-načrti

Wix ima tudi tri različne načrte spletnih strani za e-trgovino:

 • Business Basic
 • Poslovanje neomejeno
 • Poslovni VIP

wix-e-trgovina načrti

Pomoč strankam

Pri podpori za stranke pri Wixu obstajajo dobre in ne tako dobre novice. Zagotavljajo odlično bazo znanja ali center za pomoč, kot je poimenovan. Obstaja na tone člankov o pomoči o kateri koli temi, povezani s spletnimi mesti Wix. Nekateri članki imajo celo videoposnetke, ki dodatno opisujejo rešitev vaše težave. Predložite lahko tudi vozovnico za podporo ali pokličete na linijo za podporo.

Slaba stran je, da je telefonska podpora omejena, saj je klicni center odprt le od 17. do 17. ure. Pacifiški čas. Prav tako ni na voljo podpore za klepet v živo. Moram pa reči, da je čas odziva na podporni vozovnici dober. Odgovor sem prejel nazaj v pol ure po odprtju vozovnice.

Spet se resnično spusti do tega, kakšno spletno mesto imate. Za spletna mesta za osebna ali mala podjetja, ki se uporabljajo za prepoznavanje blagovne znamke in pridobivanje strank, ki delujejo predvsem kot spletna brošura, je uporabniška podpora zagotovo ustrezna.

Alternativa Wixu

Čeprav je Wix kot nalašč za nekatere vrste spletnih mest, so drugi morda bolj primerni za drugo platformo spletnega mesta. Kot sem že povedal, je Wix idealen za spletna mesta, ki nimajo veliko vsebine, temveč se osredotočajo na več osnovnih spletnih strani, ki delujejo kot sredstvo za pridobivanje kupcev in prepoznavanje blagovne znamke.

Če želite ustvariti blog, priporočam, da si ogledate možnosti programa WordPress, kot sta načrt gostovanja WordPress ali gostitelj spletnega mesta za BoldGrid WordPress.

A2 gostovanje – WordPress gostovanje
SiteGround – Gostovanje WordPress
BoldGrid – WordPress Site Builder

Če potrebujete spletno mesto z veliko količino vsebine, priporočam uporabo sistema za upravljanje vsebine, kot so WordPress, Joomla ali Drupal. Tu je nekaj mojih najljubših spletnih gostiteljev za upravljanje vsebin:

A2 gostovanje
SiteGround
Gostovanje InMotion

In čeprav je Wix zagotovo mogoče uporabiti za ustvarjanje spletnega mesta za e-trgovino, ker telefonska podpora ni na voljo 24 ur na dan in ni podpore za klepet v živo, boste morda želeli poiskati rešitev, kot so Shopify, GoCadral’s GoCentral ali WooCommerce za svojo bolj kritične spletne trgovine.

Shopify – Spletna mesta e-trgovine
GoCentral – GoDaddy Builder spletnih strani
Tekoči splet – WooCommerce pod nadzorom

Še ena točka, ki jo morate upoštevati, trenutno koda Wix na Safariju ne deluje pravilno. Če ste uporabnik sistema Mac, boste morali v brskalnik prenesti in uporabljati Chrome ali Firefox.

Priporočila

Čeprav je Wix več kot sposoben ustvariti vse vrste spletnih strani, obstajajo nekatere vrste spletnih mest, ki so po našem mnenju bolj primerne za uporabo njihovih storitev gradnje spletnih strani. Kot sem že omenil, spletna mesta za majhna podjetja (in osebna spletna mesta), ki delujejo kot spletna oglaševanja v brošurah in se predvsem uporabljajo za prepoznavanje blagovne znamke in pridobivanje kupcev, najbolje delujejo z Wixom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map