Ανασκόπηση GreenGeeks (2020)

greengeeks-κριτική


Best Web Hosting 2019Best Shared Hosting, Best Green Web Hosting Όταν πρόκειται για Green Web Hosting, το GreenGeeks δεν υστερεί σε κανέναν. Με την υποστήριξη των 300% Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, αυτή η εταιρία φιλοξενίας ιστοσελίδων με έδρα το Νότιο, Καλιφόρνια αξίζει σοβαρή εξέταση από όσους αναζητούν ένα ποιοτικό πρόγραμμα φιλοξενίας. Αν ψάχνατε για ειλικρινείς Κριτικές GreenGeeks, Εδώ είναι η κριτική μου βάσει των εμπειριών μου ως πελάτη GreenGeeks.

Σχέδια φιλοξενίας GreenGeeks

Η GreenGeeks όχι μόνο έχει ανανεώσει την πλατφόρμα Shared Hosting, αλλά έχει επίσης επεκτείνει τη σειρά φιλοξενίας. Προηγουμένως, πρόσφεραν ένα all-inclusive πακέτο φιλοξενίας. Τώρα, έχουν ενταχθεί στους περισσότερους άλλους οικοδεσπότες Ιστού έχοντας τρία διαφορετικά επίπεδα προγραμμάτων Shared Web Hosting. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στη νέα δομή.
greengeeks-φιλοξενία-σχέδια
Στη θετική πλευρά, μπορείτε τώρα να λάβετε τη φιλοξενία τους με μόνο 2,95 $. Από την άλλη πλευρά, το πρόγραμμα φιλοξενίας επιπέδου εισόδου δεν περιλαμβάνει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της ανανεωμένης πλατφόρμας φιλοξενίας της GreenGeeks. Για παράδειγμα, εάν θέλετε την τεχνολογία Powercache ή αυξημένη ισχύ απόδοσης, θα χρειαστεί να αποκτήσετε είτε το πρόγραμμα φιλοξενίας Pro είτε Premium.

Για τους περισσότερους νέους και προσωπικούς κατόχους ιστοτόπων, το πρόγραμμα επιπέδου εισόδου Starter είναι κάτι παραπάνω από επαρκές. Και, με τη νέα χαμηλότερη τιμή εισόδου, είναι καλό να ξεκινήσετε. Μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση αργότερα, αν χρειαστεί.

Χαρακτηριστικά GreenGeeks

Είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι με αυτό που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα φιλοξενίας GreenGeeks. Εκτός από τον απεριόριστο χώρο στο Web και τη μεταφορά δεδομένων, ακολουθούν ορισμένες δυνατότητες που έχετε για τις οποίες συνήθως πρέπει να πληρώνετε περισσότερα σε άλλα μέρη:

 • Host Unlimited Domains (Pro και Premium πακέτα)
 • Δωρεάν Όνομα Τομέα
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
 • Δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων και δωρεάν επαναφορά δεδομένων (μία φορά το μήνα)
 • Δωρεάν εργαλεία SEO και μάρκετινγκ

Νέα ανανεωμένη πλατφόρμα φιλοξενίας

Το GreenGeeks είναι ακόμα καλύτερο τώρα! Το 2017, η GreenGeeks κυκλοφόρησε τη νέα ανανεωμένη κοινόχρηστη πλατφόρμα φιλοξενίας. Τα αποτελέσματα δείχνουν σημαντικές βελτιώσεις στην ταχύτητα και την ασφάλεια. Πρώτα απ ‘όλα, παρέχουν τώρα επεκτάσιμους υπολογιστικούς πόρους, πράγμα που σημαίνει ότι εάν χρειάζεστε περισσότερη ισχύ φιλοξενίας, δεν χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση σε ένα ακριβότερο πρόγραμμα φιλοξενίας VPS. Μερικές από τις άλλες βελτιώσεις στην τεχνολογία ταχύτητας περιλαμβάνουν τους LiteSpeed ​​Web Servers, MariaDB Database Servers και τις πιο εντυπωσιακές, τη νέα τους τεχνολογία Powercache.

Από την πλευρά της ασφάλειας, η GreenGeeks προσφέρει τώρα σάρωση ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο, προληπτική παρακολούθηση διακομιστή, Linux Secure File System και καλύτερη απομόνωση λογαριασμού φιλοξενίας. Και για τους χρήστες του WordPress το 2018, κυκλοφόρησαν τη νέα τους προστασία brute force login, το WordPress Protect. Με το WordPress Protect, εντοπίζονται και απενεργοποιούνται κακόβουλες προσπάθειες σύνδεσης σε ιστότοπους. Το καλύτερο από όλα, ενεργοποιείται αυτόματα για κάθε λογαριασμό φιλοξενίας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες βελτιώσεις, ανατρέξτε στο άρθρο μου με τίτλο GreenGeeks Revamped Hosting Platform Tested. Ακολουθεί μια λίστα με τις σημαντικότερες βελτιώσεις και προσθήκες με τη νέα πλατφόρμα.

Ασφάλεια:

 • Σάρωση ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο
 • Προληπτική παρακολούθηση διακομιστή
 • Βελτιωμένη απομόνωση λογαριασμού φιλοξενίας
 • Σύστημα ασφαλών αρχείων Linux
 • WordPress Protect Brute Force Protection

Ταχύτητα:

 • Τεχνολογία Powercache
 • Διακομιστές Web LiteSpeed
 • Διακομιστές βάσης δεδομένων MariaDB
 • Δίκτυο παράδοσης περιεχομένου Cloudflare
 • Ενεργοποιήθηκε το HTTP / 2
 • Ενεργοποίηση PHP 7

True Green Web Hosting

GreenGeeks Green Hosting
Η GreenGeeks είναι πραγματικά πρωτοπόρος στον κλάδο web hosting πράσινης ενέργειας. Η δέσμευσή τους για ανανεώσιμη ενέργεια 300% σημαίνει ότι για την ενέργεια που καταναλώνουν, βάζουν πίσω τρεις φορές περισσότερη αιολική ενέργεια στο δίκτυο.

Τώρα με 5 κέντρα δεδομένων διαθέσιμα

Ως μέρος της ανανεωμένης υποδομής φιλοξενίας, η GreenGeeks έχει τώρα πέντε τοποθεσίες κέντρων δεδομένων: Chicago, IL. Φοίνιξ, ΑΖ; Τορόντο, ΜΠΟΡΕΙΤΕ; Μόντρεαλ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ; και Άμστερνταμ, NL.

Το GreenGeeks περιλαμβάνει τώρα δωρεάν Let’s Encrypt Wildcard SSL

Και, τα νέα είναι ακόμα καλύτερα σε σχέση με την ασφάλεια του ιστότοπου. Η GreenGeeks προσφέρει τώρα δωρεάν πιστοποιητικά SSL Wild Let’s Encrypt με το πρόγραμμα φιλοξενίας τους. Εάν αναρωτιέστε γιατί δεν παρέχουν ήδη δωρεάν το Let’s Encrypt SSL, όπως κάνουν και άλλοι οικοδεσπότες ιστού, υπάρχει ένας καλός λόγος. Η GreenGeeks ήθελε να βεβαιωθεί ότι είχαν μια ανώτερη λύση για την αποφυγή διακοπών υπηρεσίας ανανέωσης πιστοποιητικών που ενδέχεται να προκύψουν με το πρότυπο Let’s Encrypt SSL. Επιπλέον, ήθελαν μια πιο αποτελεσματική λύση για τους κατόχους ιστότοπων, οπότε δεν χρειάζονται πολλαπλά πιστοποιητικά για τον ίδιο τομέα. Με το Let’s Encrypt Wildcard SSL, το GreenGeeks μπορεί να έχει καλύτερο έλεγχο σε ολόκληρη τη διαδικασία.

Και τώρα, η διαδικασία πιστοποιητικού SSL είναι ακόμη πιο εύκολη στο GreenGeeks με το νέο Let’s Encrypt SSL Installer (δείτε παρακάτω).

Εγραφομαι

Εγγραφή στο GreenGeeks
Η GreenGeeks δέχεται πληρωμές με πιστωτική κάρτα ή PayPal και η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ γρήγορη και εύκολη.

Εγγραφή GreenGeeks Ευχαριστώ
Μην ανησυχείτε εάν δεν λάβετε άμεση απάντηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την εγγραφή σας. Η GreenGeeks θα επαληθεύσει την αγορά σας προτού σας στείλει τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Στην περίπτωσή μου, χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά. Θα λάβετε πολλά email από το GreenGeeks: Στοιχεία σύνδεσης διαχειριστή λογαριασμού. Τιμολόγια πελατών και πληρωμής · και Νέες πληροφορίες λογαριασμού (πίνακας ελέγχου και συνδέσεις FTP, διακομιστές ονομάτων κ.λπ.)
GreenGeeks Email Λογαριασμός Διαχειριστής Σύνδεση

Λίγο αργότερα, θα λάβετε επίσης ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της GreenGeeks Trey Gardner, καλωσορίζοντάς σας και παρέχοντας λίστες ελέγχου αντικειμένων νέων πελατών και όσοι μεταφέρουν έναν ιστότοπο μπορούν να ακολουθήσουν για να ξεκινήσετε. Οι έμπειροι webmaster δεν θα χρειαστεί να ακολουθήσουν όλα αυτά τα βήματα, αλλά είναι μια ωραία πινελιά για αρχάριους.
GreenGeeks Email Trey Gardner

Διεπαφή διαχειριστή λογαριασμού GreenGeeks

Ενώ ο Πίνακας ελέγχου λογαριασμού GreenGeeks ήταν πάντα εύκολος στη χρήση, η νέα έκδοση περιλαμβάνει πολύ πιο χρήσιμες πληροφορίες και σας επιτρέπει να έχετε άμεση πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες. Μέσα στον νέο Διαχειριστή λογαριασμού, όχι μόνο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο cPanel σας, αλλά και να διαχειριστείτε όλα τα πακέτα φιλοξενίας και τους τομείς σας, να διαχειριστείτε τα πιστοποιητικά SSL και να αποκτήσετε πρόσβαση στα εισιτήρια υποστήριξής σας και στη βάση γνώσεων GreenGeeks.
greengeeks-διαχειριστής λογαριασμού

Είμαι πολύ χαρούμενος που λαμβάνετε το cPanel με τη φιλοξενία GreenGeeks. Το cPanel είναι η αγαπημένη μου διεπαφή φιλοξενίας ιστοσελίδων, καθώς είναι πολύ εύκολο στην πλοήγηση και τη χρήση. Με τη φιλοξενία GreenGeeks cPanel, θα έχετε πρόσβαση σε WordPress, Joomla, Drupal και πολλές άλλες εφαρμογές για να δημιουργήσετε τον τύπο του ιστότοπου που χρειάζεστε.
GreenGeeks cPanel

Ας κρυπτογραφήσουμε το πρόγραμμα εγκατάστασης SSL

Πολλοί οικοδεσπότες ιστού περιλαμβάνουν τώρα δωρεάν πιστοποιητικά Let’s Encrypt SSL με τα προγράμματα φιλοξενίας τους. Ωστόσο, η διαδικασία εγκατάστασης του SSL στον τομέα σας δεν είναι πάντα τόσο εύκολη όσο θα έπρεπε. Αλλά με το GreenGeeks νέο Let’s Encrypt Installer — διαθέσιμο στον νέο Πίνακα ελέγχου λογαριασμού διαχειριστή — η προσθήκη μπαλαντέρ SSL στους τομείς σας είναι πλέον πολύ εύκολο.
greengeeks-lets-encrypt-ssl-installer

Τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχετε με το GreenGeeks Let’s Encrypt SSL Installer είναι ότι έχετε εύκολη εγκατάσταση με ένα κλικ των πιστοποιητικών SSL, τα email και οι υποτομείς σας ασφαλίζονται αυτόματα και τα πιστοποιητικά SSL σας ανανεώνονται αυτόματα.

Απόδοση ιστότοπου

Μέχρι στιγμής, δεν είχα τίποτα άλλο παρά θετικές εμπειρίες με τη φιλοξενία του ιστότοπού μου και την απόδοση email στο GreenGeeks. Η ταχύτητα και η διαθεσιμότητα του ιστότοπου ήταν εξαιρετικές χωρίς κανένα πρόβλημα από την πλευρά του email. Στην πραγματικότητα, το email ήταν εξαιρετικά γρήγορο.

Η δική μου εμπειρία με το GreenGeeks έχει αποδείξει ότι μπορείτε να αποκτήσετε κορυφαία πράσινη φιλοξενία ιστοσελίδων χωρίς να θυσιάζετε τις δυνατές δυνατότητες του προγράμματος φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Ενημερωμένα αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας

Ως πελάτης της GreenGeeks, είχα πολλές ευκαιρίες να γνωρίσω τη φιλοξενία τους στο διαδίκτυο. Το 2019, έχω αναβαθμίσει το πρόγραμμα φιλοξενίας GreenGeeks Ecosite Premium. Και με τη νέα ανανεωμένη πλατφόρμα φιλοξενίας, κάναμε κάποιες επιπλέον δοκιμές. Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι διαπιστώσαμε ότι η ταχύτητα του ιστότοπου έχει βελτιωθεί σίγουρα σε όλες τις περιοχές των Η.Π.Α. Παρακάτω είναι μερικά δείγματα δεδομένων. Η GreenGeeks προσφέρει μερικές από τις καλύτερες και πιο σταθερές ταχύτητες ιστότοπου που έχω βιώσει ποτέ.
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας GreenGeeks

Υποστήριξη πελατών

Η εμπειρία μου με την υποστήριξη πελατών GreenGeeks ήταν μεγάλη. Οι χρόνοι απόκρισης ζωντανής συνομιλίας ήταν καταπληκτικοί και το προσωπικό υποστήριξης ήταν πολύ χρήσιμο.
Υποστήριξη συνομιλίας GreenGeeks

Η GreenGeeks παίρνει σίγουρα υψηλή βαθμολογία σε αυτήν την κατηγορία.

Συνάντηση με τον CEO της GreenGeeks Trey Gardner

Πρόσφατα είχα την ευχαρίστηση να συναντηθώ με τον CEO της GreenGeeks Trey Gardner. Ήταν υπέροχο να ακούμε από πρώτο χέρι πώς η GreenGeeks έχει γίνει ο ηγέτης στην πράσινη φιλοξενία ιστοσελίδων και πώς προσπαθούν να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία φιλοξενίας για τους πελάτες τους. Εκτός από το ότι είναι η πιο φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων, η Trey μίλησε επίσης για το πώς η GreenGeeks εστιάζει όχι μόνο στην υποστήριξη πελατών αλλά και στην επιτυχία των πελατών. Για παράδειγμα, ψάχνουν πάντα να κάνουν βελτιώσεις για WordPress bloggers, προγραμματιστές και σχεδιαστές.
Michael James και Trey GardnerΣυνάντηση με τον CEO της GreenGeeks Trey Gardner

Αυτός είναι ο σύνδεσμος για τη συνέντευξή μου με τον Trey.

Το GreenGeeks βοηθά να δείξει ότι είστε φιλικοί προς το περιβάλλον!

Τώρα μπορείτε να δείξετε σε όλους όσους επισκέπτονται τον ιστότοπό σας ότι ενδιαφέρεστε για το περιβάλλον και χρησιμοποιούν την καλύτερη πράσινη φιλοξενία ιστοσελίδων. Η GreenGeeks έχει πλέον δημιουργήσει μερικά υπέροχα σήματα που μπορείτε να συμπεριλάβετε στον ιστότοπό σας. Εδώ είναι μόνο ένα δείγμα ορισμένων από τα σήματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε ότι έχετε 300% πράσινο ιστότοπο!
greengeeks-ιστοσελίδα-σήματα

Περισσότερες κριτικές GreenGeeks

GreenGeeks vs A2 Hosting
GreenGeeks εναντίον Bluehost
GreenGeeks εναντίον GoDaddy
GreenGeeks εναντίον HostGator
GreenGeeks εναντίον InMotion
GreenGeeks εναντίον iPage
GreenGeeks εναντίον SiteGround

Και, υπάρχουν πολλοί άλλοι πελάτες της GreenGeeks που είναι πολύ ικανοποιημένοι με τη φιλοξενία τους στο διαδίκτυο. Εδώ είναι μόνο ένα δείγμα του τι λένε οι άλλοι:
greengeeks-κριτικές πελατών

Συχνές ερωτήσεις για το GreenGeeks

Αυτό που κάνει το GreenGeeks καλύτερο?
Η GreenGeeks δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων για ιστότοπους WordPress, Joomla και Drupal, αλλά είναι επίσης ο ηγέτης της βιομηχανίας όσον αφορά την πράσινη φιλοξενία ιστοσελίδων.

Πώς είναι το web hosting πράσινο?
Η βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι ένας από τους μεγαλύτερους ρύπους του περιβάλλοντος. Και, τα κέντρα δεδομένων πρέπει να καταναλώνουν τεράστιες ποσότητες ενέργειας για να διατηρούν δροσερούς όλους τους διακομιστές και τον άλλο εξοπλισμό. Ωστόσο, αντικαθιστώντας την ενέργεια που χρησιμοποιείται με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και εφαρμόζοντας άλλες φιλικές προς το περιβάλλον επιχειρηματικές πρακτικές, ορισμένοι οικοδεσπότες Ιστού παρέχουν με επιτυχία πράσινη φιλοξενία ιστοσελίδων.

Τι κάνει το GreenGeeks φιλικό προς το περιβάλλον?
Το GreenGeeks αντικαθιστά την ενέργεια που χρησιμοποιούν κατά τρεις φορές μεγαλύτερη ποσότητα στο δίκτυο. Συνεργάζονται με το Bonneville Environmental Foundation για την αγορά αιολικής ενέργειας που επαναφέρεται στο δίκτυο. Από το 2009, η GreenGeeks έχει αναγνωριστεί ως Πράσινος Εταίρος από την Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πόσο κοστίζει η GreenGeeks?
Επί του παρόντος, τα κοινά προγράμματα φιλοξενίας GreenGeeks είναι διαθέσιμα ως εξής:
Lite – 2,95 $.
Pro – 5,95 $.
Premium – 11,95 $.

Πώς συγκρίνεται το κόστος των GreenGeeks με τους άλλους?
Το GreenGeeks έχει πολύ ανταγωνιστικές τιμές και παρέχει μερικές από τις καλύτερες τιμές των διαθέσιμων προγραμμάτων φιλοξενίας ιστοσελίδων. Δείτε πώς συγκρίνονται με το SiteGround και το Bluehost:

GreenGeeksSiteGroundBluehost
Ecosite Starter – 2,95 $.
Ecosite Pro – 5,95 $.
Ecosite Premium – 11,95 $.
StartUp – 3,95 $.
GrowBig – 5,95 $.
GoGeek – 11,95 $.
Βασικό – 2,95 $.
Συν – 5,45 $.
Pro – 13,95 $.

Είναι το GreenGeeks μέρος του EIG?
Όχι. Η GreenGeeks ανήκει και λειτουργεί ανεξάρτητα. Λειτουργούν από το 2008.

Πού βρίσκεται η GreenGeeks?
Η GreenGeeks έχει την έδρα της στη Νότια Καλιφόρνια.

Πού βρίσκονται τα κέντρα δεδομένων GreenGeeks?
Προς το παρόν, η GreenGeeks διαθέτει κέντρα δεδομένων στις Η.Π.Α. που βρίσκονται στο Σικάγο, την IL και το Phoenix, AZ. Έχουν επίσης ένα κέντρο δεδομένων στο Μόντρεαλ, το CN και το Άμστερνταμ, NL. Μπορείτε να επιλέξετε ποιο κέντρο δεδομένων φιλοξενεί τον ιστότοπό σας.

Πώς λειτουργεί η διαδικασία μετεγκατάστασης στο GreenGeeks?
Η GreenGeeks προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες μετεγκατάστασης ιστότοπων για όλους τους πελάτες τους. Αφού εγγραφείτε στο GreenGeeks, απλώς συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου του διαχειριστή του λογαριασμού σας και υποβάλετε ένα αίτημα μεταφοράς ιστότοπου.

Πώς λειτουργούν οι επεκτάσιμοι πόροι όταν δεν χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση σε VPS?
Με ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας GreenGeeks, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον πόρους όπως μνήμη ή μνήμη RAM αντί να χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση σε ένα πιο ακριβό πρόγραμμα φιλοξενίας VPS.

Περιλαμβάνει το GreenGeeks σταδιοποίηση ιστότοπου?
Οχι προς το παρόν. Αλλά βρίσκεται στο έργο και σκοπεύουν να το συμπεριλάβουν σύντομα.

Συστάσεις

Η GreenGeeks συνεχίζει να παρέχει εξαιρετική φιλοξενία ιστοσελίδων. Φαίνονται να κάνουν τα πάντα σωστά και έχω εντυπωσιαστεί πολύ με την υπηρεσία και την υποστήριξή τους. Οι πρόσφατες βελτιώσεις με την κοινόχρηστη πλατφόρμα φιλοξενίας έχουν καταστήσει το GreenGeeks μια ακόμη καλύτερη επιλογή φιλοξενίας που παρέχει εξαιρετική ταχύτητα και απόδοση ιστότοπου, εξαιρετικές δυνατότητες για όλους τους τύπους ιστότοπων και ανταποκρίσιμη υποστήριξη πελατών.

Το GreenGeeks είναι ιδανικό για εκείνους τους κατόχους ιστότοπων που αναζητούν ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων με αξία, το οποίο περιλαμβάνει όχι μόνο τις δυνατότητες που χρειάζονται τώρα, αλλά και τους πόρους που θα χρειαστούν στο μέλλον καθώς μεγαλώνει ο ιστότοπός τους. Λάβετε λοιπόν υπόψη αυτήν την συμβουλή: Εάν χρειάζεστε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας που περιλαμβάνει απεριόριστο χώρο και εύρος ζώνης (συν σας επιτρέπει να φιλοξενείτε απεριόριστο αριθμό τομέων), δεν χρειάζεται να πληρώνετε για ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας υψηλότερης τιμής και premium. Μπορείτε να επιλέξετε την κορυφαία πράσινη φιλοξενία Ιστού και να αποκτήσετε όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε με το GreenGeeks.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το GreenGeeks

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map