GreenGeeks-anmeldelse (2020)

greengeeks review


2019 Bedste Web HostingBedste delt hosting, bedste grønne webhosting Når det kommer til Green Webhosting er GreenGeeks uden sidestykke. Powered by 300% Renewable Energy, dette sydlige, CA-baserede webhostingfirma fortjener seriøs overvejelse af dem, der leder efter en delt hosting-plan af høj kvalitet. Hvis du har søgt efter ærlig GreenGeeks anmeldelser, her er min anmeldelse baseret på mine oplevelser som GreenGeeks-kunde.

GreenGeeks-hostingplaner

GreenGeeks har nu ikke kun fornyet deres Shared Hosting-platform, men de har også udvidet deres hosting-lineup. Tidligere tilbød de en all-inclusive hosting plan. Nu har de tilsluttet sig de fleste andre webhoste med at have tre forskellige niveauer af delte webhosting-planer. Der er fordele og ulemper ved den nye struktur.
greengeeks-hosting-planer
På plussiden kan du nu få deres hosting til kun $ 2,95 moh. På den anden side inkluderer hostingplanet for indgangsniveau ikke nogle af funktionerne i GreenGeeks ‘opdaterede hostingplatform. For eksempel, hvis du vil have deres Powercache-teknologi eller øget ydelse, skal du enten få deres Pro- eller Premium-hostingplan.

For de fleste nye og personlige webstedsejere er startplanens startniveau plan mere end tilstrækkelig. Og med den nye lavere indgangsprispris er det en fantastisk plan at starte med. Du kan altid opgradere senere, hvis du har brug for det.

GreenGeeks funktioner

Vi er meget imponeret over, hvad der er inkluderet i GreenGeeks hostingplan. Ud over ubegrænset webplads og dataoverførsel er her nogle funktioner, du får, som du normalt skal betale mere for andre steder:

 • Host ubegrænsede domæner (Pro- og premiumplaner)
 • Gratis domænenavn
 • Gratis webstedsmigration
 • Gratis data-sikkerhedskopi og gratis data-gendannelse (en gang om måneden)
 • Gratis SEO og marketingværktøjer

Ny opdateret hostingplatform

GreenGeeks er endnu bedre nu! I 2017 frigav GreenGeeks deres nye fornyede delte hostingplatform. Resultaterne viser betydelige forbedringer i hastighed og sikkerhed. For det første leverer de nu skalerbare databehandlingsressourcer, hvilket betyder, at hvis du har brug for mere hostingstyrke, behøver du ikke at opgradere til en dyrere VPS-hostingplan. Nogle af de andre forbedringer inden for hastighedsteknologi inkluderer LiteSpeed ​​webservere, MariaDB databaseservere og mest imponerende deres nye Powercache-teknologi.

På sikkerhedssiden tilbyder GreenGeeks nu sikkerhedsscanning i realtid, proaktiv serverovervågning, Linux Secure File System og bedre hostingkontoisolering. Og for WordPress-brugere i 2018 frigav de deres nye login-beskyttelse mod brute force, WordPress Protect. Med WordPress Protect kan ondsindede loginforsøg på websteder opdages og lukkes. Bedst af alt, det er automatisk aktiveret for hver hosting-konto.

For mere information om de nye forbedringer, se min artikel med titlen GreenGeeks Revamped Hosting Platform Testet. Nedenfor er en liste over de største forbedringer og tilføjelser med den nye platform.

Sikkerhed:

 • Realtidssikkerhedsscanning
 • Proaktiv serverovervågning
 • Forbedret isolering af hostingkonti
 • Linux Secure File System
 • WordPress Protect Brute Force Protection

Hastighed:

 • Powercache-teknologi
 • LiteSpeed ​​webservere
 • MariaDB databaseservere
 • Cloudflare-indholdsleveringsnetværk
 • HTTP / 2 aktiveret
 • PHP 7 aktiveret

True Green Web Hosting

GreenGeeks Green Hosting
GreenGeeks er virkelig en branche førende inden for hosting af grøn energi. Deres engagement på 300% vedvarende energi betyder, at de for den energi, de forbruger, sætter tilbage tre gange så meget vindenergi i nettet.

Nu med 5 datacentre tilgængelige

Som en del af deres opdaterede hostinginfrastruktur har GreenGeeks nu fem datacenterplaceringer: Chicago, IL; Phoenix, AZ; Toronto, CAN; Montreal, CAN; og Amsterdam, NL.

GreenGeeks inkluderer nu Free Let’s Encrypt Wildcard SSL

Og nyhederne er endnu bedre med hensyn til webstedets sikkerhed. GreenGeeks tilbyder nu Free Let’s Encrypt Wildcard SSL-certifikater med deres hostingplan. Hvis du undrer dig over, hvorfor de ikke allerede har leveret gratis Let’s Encrypt SSL, som en række andre webhostere gør, er der en god grund. GreenGeeks ønskede at sikre, at de havde en overlegen løsning til at undgå afbrydelser af certifikatfornyelsestjenester, der kan forekomme med standard Let’s Encrypt SSL. Derudover ønskede de en mere effektiv løsning for webstedsejere, så de ikke har brug for flere certifikater for det samme domæne. Med Let’s Encrypt Wildcard SSL er GreenGeeks i stand til at have bedre kontrol over hele processen.

Og nu er SSL-certifikatprocessen endnu lettere ved GreenGeeks med deres nye Let’s Encrypt SSL Installer (se nedenfor).

Tilmelding

GreenGeeks tilmelding
GreenGeeks accepterer betaling med kreditkort eller PayPal, og tilmeldingsprocessen er meget hurtig og nem.

GreenGeeks Tilmelding Tak
Bliv ikke skremt, hvis du ikke får et øjeblikkeligt e-mail-svar efter tilmelding. GreenGeeks verificerer dit køb, før du sender dig dine kontooplysninger.

I mit tilfælde tog det ca. 20 minutter. Du modtager flere e-mails fra GreenGeeks: Loginadgang til kontoadministrator; Kunde- og betalingsfakturaer; og ny kontoinformation (kontrolpanel og FTP-logins, navneservere osv.)
GreenGeeks Email Account Manager Login

Lidt senere modtager du også en e-mail fra GreenGeeks CEO Trey Gardner, der byder dig velkommen og leverer tjeklister over nye kunder, og de, der overfører et websted over, kan følge for at komme i gang. Erfarne webmastere behøver ikke at følge alle disse trin, men det er et dejligt touch for newbies.
GreenGeeks e-mail Trey Gardner

GreenGeeks Account Manager-interface

Mens GreenGeeks ‘Account Manager Dashboard altid har været let at bruge, indeholder den nye version meget mere nyttig information og giver dig direkte adgang til flere funktioner. I den nye Account Manager kan du ikke kun få adgang til din cPanel, du kan også administrere alle dine hostingplaner og domæner, administrere dine SSL-certifikater og få adgang til dine supportbilletter og GreenGeeks-videnbasen.
greengeeks-konto-leder

Jeg er meget glad for, at du får cPanel med GreenGeeks-hosting. cPanel er min yndlingsgrænseflade for webhosting, da det er ekstremt let at navigere og bruge. Med GreenGeeks cPanel-hosting har du adgang til WordPress, Joomla, Drupal og mange andre applikationer til at oprette den type websted, du har brug for.
GreenGeeks cPanel

Lad os kryptere SSL-installationsprogram

Mange webhosts inkluderer nu gratis Let’s Encrypt SSL-certifikater med deres hostingplaner. Imidlertid er processen med installation af SSL med dit domæne ikke altid så let som den burde være. Men med GreenGeeks er nyt Let’s Encrypt Installer – tilgængeligt i det nye Account Manager Dashboard – at tilføje jokertegn SSL til dine domæner nu en leg.
greengeeks-lader-kryptere-ssl-installatør

De store fordele, du får med GreenGeeks Let’s Encrypt SSL Installer, er, at du får nem installation med et enkelt klik på dine SSL-certifikater, din e-mail og underdomæner er automatisk sikret, og dine SSL-certifikater fornyes automatisk.

Hjemmesideydelse

Indtil videre har jeg kun haft positive oplevelser med min webstedshosting og e-mail-præstation på GreenGeeks. Webstedshastighed og tilgængelighed har været fremragende uden problemer på e-mail-siden. Faktisk har e-mail været superhurtig.

Min egen erfaring med GreenGeeks har bevist, at du kan få branchens førende grønne webhosting uden at ofre robuste webhostingsplanfunktioner.

Opdaterede hastighedstestresultater

Som kunde hos GreenGeeks har jeg haft masser af muligheder for at opleve deres webhosting. I 2019 har jeg opgraderet til GreenGeeks Ecosite Premium hostingplan. Og med deres nye opdaterede hostingplatform udførte vi nogle yderligere test. Jeg er glad for at kunne rapportere, at vi fandt, at webstedshastigheden bestemt er forbedret i alle regioner i USA. Nedenfor er nogle eksempler på data. GreenGeeks leverer nogle af de bedste og mest ensartede webstedshastigheder, som jeg nogensinde har oplevet.
GreenGeeks hastighedstestresultater

Kunde support

Min oplevelse med GreenGeeks kundesupport har været stor. Reaktionstiderne på live chat har været fantastiske, og supportpersonalet meget nyttigt.
GreenGeeks Chat Support

GreenGeeks får bestemt høje karakterer i denne kategori.

Møde med GreenGeeks CEO Trey Gardner

Jeg havde for nylig fornøjelsen af ​​at møde med GreenGeeks CEO Trey Gardner. Det var dejligt at høre fra første hånd, hvordan GreenGeeks er blevet førende inden for grøn webhosting, og hvordan de bestræber sig på at give den bedst mulige hostingoplevelse for deres kunder. Ud over at være det mest miljøvenlige webhostingfirma talte Trey også om, hvordan GreenGeeks fokuserer på ikke kun kundesupport men kundesucces. For eksempel er de altid på udkig efter forbedringer for WordPress-bloggere, udviklere og designere.
Michael James og Trey GardnerMøde med GreenGeeks CEO Trey Gardner

Her er linket til min samtale med Trey.

GreenGeeks hjælper med at vise, at du er miljøvenlig!

Du kan nu vise alle, der besøger dit websted, at du er interesseret i miljøet og bruger den bedste grønne webhosting. GreenGeeks har nu oprettet nogle flot badges, som du kan inkludere på dit websted. Her er bare et eksempel på nogle af de badges, du kan vælge imellem. Det er en fantastisk måde at vise, at du har et 300% grønt websted!
greengeeks-website-badges

Flere GreenGeeks anmeldelser

GreenGeeks vs A2 Hosting
GreenGeeks vs Bluehost
GreenGeeks vs GoDaddy
GreenGeeks vs HostGator
GreenGeeks vs InMotion
GreenGeeks vs iPage
GreenGeeks vs SiteGround

Og der er mange andre GreenGeeks-kunder, der er meget tilfredse med deres webhosting. Her er bare et eksempel på, hvad andre har at sige:
greengeeks-kunde-anmeldelser

Ofte stillede spørgsmål til GreenGeeks

Hvad gør GreenGeeks bedre?
GreenGeeks er ikke kun en af ​​de bedste webhostingudbydere for WordPress, Joomla og Drupal websteder, men de er også branchen førende når det kommer til grønt webhosting.

Hvordan er webhosting grønt?
Webhostingbranchen er en af ​​de største miljøforurenere. Og datacentre er nødt til at forbruge enorme mængder energi for at holde alle servere og andet udstyr køligt. Ved at erstatte energien, der bruges med vedvarende energikreditter og implementere anden miljøvenlig forretningspraksis, leverer nogle webværter dog med succes grøn web hosting.

Hvad gør GreenGeeks miljøvenlig?
GreenGeeks erstatter den energi, de bruger, tre gange så meget tilbage i nettet. De samarbejder med Bonneville Environmental Foundation for at købe vindenergi, der sættes tilbage i nettet. Siden 2009 er GreenGeeks blevet anerkendt som en Green Power-partner af det amerikanske agentur for miljøbeskyttelse.

Hvor meget koster GreenGeeks?
I øjeblikket er GreenGeeks delte hostingplaner tilgængelige som følger:
Lite – $ 2,95 moh.
Pro – $ 5,95 mo.
Præmie – $ 11,95 mo.

Hvordan sammenlignes omkostningerne ved GreenGeeks med andre?
GreenGeeks er meget konkurrencedygtigt prissat og giver nogle af den bedste værdi af alle tilgængelige webhotellplaner. Sådan sammenlignes de med SiteGround og Bluehost:

GreenGeeksSiteGroundBluehost
Ecosite Starter – $ 2,95 mo.
Ecosite Pro – $ 5,95 mo.
Ecosite Premium – $ 11,95 mo.
StartUp – $ 3,95 mo.
GrowBig – $ 5,95 mo.
GoGeek – $ 11,95 mo.
Basic – $ 2,95 mo.
Plus – $ 5,45 mo.
Pro – $ 13,95 mo.

Er GreenGeeks en del af EIG?
Nej. GreenGeeks ejes og drives uafhængigt. De har været i forretning siden 2008.

Hvor er GreenGeeks placeret?
GreenGeeks har hovedkontor i det sydlige Californien.

Hvor er GreenGeeks-datacentre placeret?
I øjeblikket har GreenGeeks datacentre i USA beliggende i Chicago, IL og Phoenix, AZ. De har også et datacenter i Montreal, CN og Amsterdam, NL. Du kan vælge hvilket datacenter, der er vært for dit websted.

Hvordan fungerer migrationsprocessen hos GreenGeeks?
GreenGeeks tilbyder gratis webstedsmigreringstjenester til alle deres kunder. Når du har tilmeldt dig GreenGeeks, skal du bare logge ind på dit kontohåndteringspanel og indsende en anmodning om overførsel af websted.

Hvordan fungerer skalerbare ressourcer, hvor du ikke behøver at opgradere til VPS?
Med en GreenGeeks-delt hostingplan kan du købe yderligere ressourcer såsom hukommelse eller RAM i stedet for at skulle opgradere til en dyrere VPS-hostingplan.

Inkluderer GreenGeeks iscenesættelse af websteder?
Ikke i øjeblikket. Men det er i værkerne, og de planlægger at medtage det snart.

anbefalinger

GreenGeeks leverer fortsat fremragende webhosting. De ser ud til at gøre alt godt, og jeg har været meget imponeret over deres service og support. De nylige forbedringer med deres delte hostingplatform har gjort GreenGeeks til en endnu bedre hostingindstilling, der giver fremragende webstedshastighed og ydeevne, fantastiske funktioner til alle typer websteder og lydhør kundesupport..

GreenGeeks er ideel til de webstedsejere, der leder efter en værdiladet web-hostingplan, der ikke kun inkluderer de funktioner, de har brug for lige nu, men også de ressourcer, de har brug for i fremtiden, efterhånden som deres websted vokser. Så hold dette tip i tankerne: Hvis du har brug for en hostingplan, der inkluderer ubegrænset plads og båndbredde (plus giver dig mulighed for at være vært for et ubegrænset antal domæner), behøver du ikke betale for en prisfastsat, delt hosting-plan af premium-niveau. Du kan vælge topgrønt webhosting og få alle de funktioner, du har brug for med GreenGeeks.

Klik her for flere detaljer om GreenGeeks

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map