Rrjeti i lëngshëm vs shtypshëm (maj 2020)

lëngshme-web-vs-pressable


Cili ofrues i menaxhimit të WordPress-it të menaxhuar është më i mirë: Likuid Web ose i shtypshëm? Këto dy hoste në internet po bëjnë hapa të mëdhenj për të vendosur praninë e tyre në fushën e hostimit të WordPress. Në këtë krahasim të Ujit të lëngshëm vs të shtypshëm, do të hedhim një vështrim se si ato përputhen kokë më kokë në të gjitha fushat e rëndësishme të hostimit të menaxhuar të WordPress.

Detaje të shtypshme në internet të lëngshme

Fitues

KategoriaLikuid në UebRrjeti i lëngshëmPressablepressableComments
SetupfituesKoha e sigurimit të faqes në internet të Pressable është e shkëlqyeshme.
Paneli i kontrollitfituesfituesTie. Të dy panelet e kontrollit janë të thjeshtë dhe të lehtë për t’u përdorur.
Qendrat e të dhënavefituesLikuid Web ka qendra të të dhënave në vende të shumta.
Shpejtësia e faqes në internetfituesShikoni më poshtë
Karakteristikat e sigurisëfituesPressable përfshin skanimin dhe heqjen e malware, kontrollet e integritetit dhe zbulimin e ndërhyrjes.
Rikthim dhe rivendosje të të dhënavefituesLëngu i Uebit siguron kopje rezervë automatike të përditshme që ruhen në vend. Gjithashtu, mund të ekzekutoni një kopje rezervë manuale kur të keni nevojë.
Përditësime automatikefituesUdhëzimi i Lëngshëm jo vetëm që përfshin përditësime të automatizuara thelbësore të WordPress, por ato gjithashtu azhurnojnë shtojcat tuaja.
Serversfitues
rrjetfitues
Zhvillimi i WordPressfituesLëngu i Uebit përfshin mjete zhvilluesi, skenë dhe iThemes Sync Pro.
SSLfituesfituesTie. Të dy sigurojnë SSL të Encrypt të Lirë.
burimefitues
vënie në skenëfituesLëngu i Ujit përfshin skenimin e vërtetë të faqes në internet. Shikoni më poshtë.
Ndihma për klientëtfituesLiquid Web ofron mbështetje nga WordPress me 24 expert 7 ekspertë. Shikoni më poshtë
Garancia e kthimit të paravefituesRimbursim i vlerësuar me pro.
Çmimi / Valuefitues

Shpejtësia dhe performanca e faqes në internet

Lëngu i Ujit dhe i shtypshëm të dy ofrojnë llojin e shpejtësisë dhe performancës së shkëlqyer të internetit që do të prisni nga ofruesit e pritjes të pritur të WordPress të menaxhuar nga premium. Përvoja ime me të dy hostet në internet ishte shumë pozitive, dhe rezultatet tona të testimit ishin jashtëzakonisht të afërta midis këtyre dyve. Në përgjithësi, Liquid Web postoi rezultate pak më të shpejtë, kështu që ata marrin avantazhin në këtë kategori — por është shumë afër.
lëngshme-web-speed-test
pressable-speed-test-results

Skenimi i faqes në internet

Skenimi i faqes në internet është në karakteristikë interesante kur krahason Internetin e Lëngshëm dhe të Shtypshëm. Nga të dy, Liquid Web ka platformën më të vërtetë të skenave. Por ndërsa mund të krijoni me lehtësi një kopje në skenë të faqes suaj, nuk është aq e lehtë t’i riktheni ndryshimet tuaja në faqen tuaj të internetit të gjallë – duhet të përdorni shtojcën e migracionit të Liquid Web. Nga ana tjetër, Pressable nuk ka në të vërtetë një platformë të vërtetë të skenave, megjithëse mund ta kaloni faqen tuaj të internetit nga mënyra e zhvillimit në prodhim dhe të ktheheni përsëri. Por këtu, rrjeti juaj i shpërndarjes së përmbajtjes dhe caching janë të paafta gjatë zhvillimit. Shtë një tipar i bukur, por jo aq i mirë sa të kesh një mjedis të vërtetë skenik.

Për skenimin e faqes në internet, Liquid Web është fituesi.

Rikthim dhe rivendosje të të dhënave

Të lëngët Web dhe të shtypshëm të dy ofrojnë karakteristika të kopjimit të të dhënave. Por këtu, Liquid Web është padyshim fituesi. Ata kanë një nga kopjet më të mira dhe rivendosin platformat që kam përdorur ndonjëherë. Së bashku me kopje rezervë automatike ditore, lehtë mund të krijoni një kopje rezervë manuale kur të keni nevojë. Dhe, rivendosja ose shkarkimi i një kopje të të dhënave tuaja është gjithashtu një fllad.

Ndërkohë, Pressable siguron dy metoda për të mbështetur dhe rivendosur faqet e internetit tuaj – asnjëra prej të cilave nuk është ideale. Nëse dëshironi të përdorni veçorinë rezervë në panelin e kontrollit, ju duhet një llogari në Amazon ose Rackspace. Ju gjithashtu mund të bëni kopje rezervë të të dhënave tuaja përmes Jetpack që përfshihet në planin tuaj të pritjes.

Kur bëhet fjalë për kopjimin e të dhënave dhe rivendosjen, preferoj përfundimisht zbatimin e Liquid Web. Ata janë fituesi i qartë në këtë kategori.

Ndihma për klientët

Krahasimi i mbështetjes së klientit në Liquid Web dhe Pressable është një telefonatë shumë e ngushtë. Ndërsa ata të dy kanë ekipe mbështetëse efektive, unë do t’i jepja Pressable avantazh për sa i përket përgjigjes dhe dobisë. Sidoqoftë, aktualisht ata nuk kanë mbështetje live chat 24 ×, gjë që është shumë e rëndësishme për mua. Liquid Web nuk ofron mbështetje për biseda live 24 orë, dhe për pjesën më të madhe ato janë gjithashtu të përgjegjshme dhe të dobishme, megjithëse ekipi mbështetës nuk është aq i qëndrueshëm sa Pressable.

Ndërsa asnjë situatë nuk është e përsosur, sepse ato ofrojnë mbështetje 24 × 7, Liquid Web merr përparësinë këtu.

lëngshme e internetit
Rrjeti i lëngshëm

planet:

 • Personal (29 dollarë muaj)
  1 Uebfaqe / 20 GB Ruajtje
 • Lirë ($ 69 muaj)
  4 Uebfaqe / 40 GB Ruajtje
 • Profesionale (99 dollarë)
  10 Uebfaqe / Ruajtje 100 GB
 • Biznes (149 dollarë muaj)
  25 Uebfaqe / Ruajtje 150 GB

Qendrat e të dhënave: Lansing, Michigan; Phoenix, AZ; Amsterdam, EUR
Domain falas ?:: Jo
Garancia e kthimit të parave: Përllogaritje

Avantazhet e zgjedhjes së rrjetit të lëngshëm:

 • Specializohen në Hosting Upscale Menaxhuar
 • Përditësime automatike të prizave
 • 100% Garanci e Uptime
 • Kompresimi automatik i imazhit
 • Menaxhoni shumë faqe në internet me iThemes Sync
 • iThemes Security Pro
 • Nuk ka kufij të shikimit të faqes
 • Rezervime automatike ditore të ruajtura jashtë vendit për 30 ditë
 • Qasje e plotë e serverit

Klikoni këtu për të parë më shumë detaje në Web të lëngshëm

Pressable
Pressable
planet:

 • Personal (25 dollarë)
  5 Uebfaqe / Ruajtje 100 GB
 • Fillestar (45 muaj më parë)
  10 Uebfaqe / Ruajtje e Pafund
 • Pro (90 dollarë)
  20 Uebfaqe / Ruajtje e Pafund
 • Agjensia (225 dollarë në muaj)
  50 Uebfaqe / Ruajtje e Pafund

Qendrat e të dhënave: Texas, SH.B.A.
Domain falas ?: jo
Garancia e kthimit të parave: Gjykimi 15 ditor

Avantazhet e shtypjes

 • Tipari i modës së zhvillimit / prodhimit
 • Klonimi i faqes në internet për krijimin më të shpejtë të sitit
 • Rrjeti i Dorëzimit të Përmbajtjes
 • Aftësia e qasjes së bashkëpunëtorit
 • Optimizimi i faqes së serverit
 • Skanimi dhe heqja e malware
 • Premium Jetpack
 • Mbështetje e përkushtuar WordPress

Klikoni këtu për më shumë detaje mbi shtypjen

rekomandim

Për pritjen e menaxhuar me WordPress me premium, të dy Likuidët dhe Pressable janë zgjedhje cilësore. Bazuar në rezultatet tona më lart, në këtë krahasim do të rekomandonim Liquid Web — posaçërisht për faqet e internetit me mision kritik. Ne gjithashtu na pëlqen Liquid Web për zhvilluesit, konsulentët dhe agjensitë e WordPress. Nëse jeni me një buxhet më të rreptë, atëherë mund të dëshironi të zgjidhni for Pressable — pasi ato ofrojnë çmime më të ulëta për pritjen e shumëfishtë në uebfaqe. Sidoqoftë, në shumicën e rasteve për këtë krahasim, Liquid Web është fituesi. Shikoni vlerësimet tona të rishikimit të Liquid Web më poshtë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map