SiteGround vs Liquid Web (2020 május)

folyadék-web-vs-Siteground


Hogyan hasonlít a SiteGround a Liquid Web-hez? A SiteGround vs Liquid Web, látjuk, hogy egy olcsóbb WordPress hosting opció mennyiben felel meg az egyik legjobban prémium kezelt WordPress tárhelymegoldásnak. Megéri-e a Liquid Web a szükséges extra pénzt, vagy biztosítja-e a SiteGround a kívánt WordPress-tárhelyet? Nézzünk közelebbről a fejünk közötti egyeztetés elemzéséhez, mindkét tapasztalatom alapján.

SiteGround vs Liquid Web Részletek

A győztes

CategorySiteGroundSiteGroundFolyékony webfolyadék-webHozzászólások
Beállít Győztes
Vezérlőpult Győztes
Adatközpontok Győztes A SiteGround adatközpontokkal rendelkezik Chicago IL-ben, Amszterdam NL-ben, Szingapúrban és Londonban.
Webhelysebesség Győztes Lásd alább
Biztonsági jellemzők Győztes A SiteGround ingyenes SSL és anti-Hack rendszereket kínál
Adatok biztonsági mentése és visszaállítása Győztes A Liquid Web segítségével automatikus napi biztonsági másolatot kap, amelyet 30 napon belül telephelyen tárol, plusz korlátlan kézi biztonsági másolat készítési lehetőséget.
Automatikus frissítések Győztes A SiteGround automatikus plugin-frissítéseket biztosít, és több irányítást ad a fő és a kisebb törzsfrissítések felett.
szerverek Győztes
Hálózat Győztes
WordPress fejlesztés Győztes A Liquid Web iThemes Sync programot tartalmaz több webhely kezelésére.
SSL Győztes Győztes Nyakkendő. Mindkettő ingyenes SSL titkosítást biztosít.
Tulajdonságok Győztes A SiteGround tartalmazza a cPanel funkciókat és a Korlátlan E-mailt.
Erőforrások Győztes
staging Győztes Lásd alább
Vevőszolgálat Győztes Lásd alább
Pénzvisszafizetési garancia Győztes Időarányos
Ár / érték Győztes

A weboldal sebessége és teljesítménye

Meglepetésünkre, hogy annak ellenére, hogy a Liquid Web közzétette a leggyorsabb weboldalak sebességét, amit látunk – a SiteGround még jobb volt! A SiteGround folyamatos innovációja a host platformjával, a SuperCacher technológiájukkal és a legfrissebb PHP verzióval elképesztő websebességet eredményez. Vessen egy pillantást az alábbiakra: fej-fej ellen tesztek eredményei. A Liquid Web ismét kiváló volt. De a SiteGround jobb volt.
Siteground-vs-folyadék-web-sebesség-teszt-eredmények

Weboldalkészítés

A Liquid Web és a SiteGround egyaránt magában foglalja a webtárhely szolgáltatást. És meglepő módon, bár a Liquid Web a kezelt WordPress tárhely-terv néhány lenyűgözőbb funkcióját biztosítja, az átállás során valóban én inkább a SiteGround megvalósítását részesítem előnyben. Míg a Liquid Web és a SiteGround segítségével könnyedén létrehozhat webhelyének átmeneti példányát, a SiteGround megkönnyíti az átállási helyszínen bekövetkező változások visszahelyezését az élő WordPress webhelyre. Ezzel szemben a Liquid Web esetén le kell töltenie a migrációs plugin-t, majd ezt kell felhasználnia a változtatások életbe léptetésére. Ezért a SiteGround nyeri meg ebben a kategóriában.

Adatok biztonsági mentése és visszaállítása

A SiteGround mindig magában foglalja az automatikus adatmentéseket a tárhelyükkel. És nemrégiben fejlesztették biztonsági mentési és visszaállítási szolgáltatásaikat azáltal, hogy képesek voltak igény szerint biztonsági másolatot készíteni. Azonban 5 kérésre korlátozott példányra korlátozódhat, és csak ingyenesen tartalmazza a GoGeek legfelső szintű tervét. A SiteGround StartUp és GrowBig tárhely-terveivel külön díjat kell fizetnie.

A Liquid Web az elérhető legjobb webhelyről készített biztonsági mentési és visszaállítási szolgáltatások. Naponta automatikusan biztonsági másolatot kap a webhelyen kívülről. Ezenkívül bármikor manuálisan készíthet biztonsági másolatot. A Liquid Web tartalmazza a biztonsági mentést és a visszaállítást az összes tárhely-tervvel. És nem korlátozódik bizonyos számú igény szerinti biztonsági mentésre. Ezért a Liquid Web ebből a kategóriából kizárja a SiteGround szolgáltatást.

Vevőszolgálat

A Liquid Web és a SiteGround egyik fő célja a kiváló ügyfélszolgálat biztosítása. Kiemelkedő válaszidőket tapasztaltam meg e házigazdák mindegyikétől. Hasonlóképpen, nincsenek gondunk a kiadási határozatokkal kapcsolatban. Azt fogom mondani, hogy a SiteGround rendelkezik az egyik legszigorúbb képzési programmal ügyfélszolgálati ügynökeik számára, és hogy a részletek iránti különös figyelem minden bizonnyal következetesen megjelenik az általuk nyújtott udvarias és hasznos segítségnyújtás során. Ezért adjuk a SiteGround élét a támogatásnak.

SiteGround
SiteGround

tervek:

 • StartUp (3,95 dollár havonta)
  1 webhely / 10 GB tárhely
 • GrowBig (5,95 dollár havonta)
  Korlátlan webhely / 20 GB tárhely
 • GoGeek (11,95 dollár havonta)
  Korlátlan webhelyek / 30 GB-os tárhely

Adatközpontok: Chicago IL, Amszterdam NL, Szingapúr SG, London UK
Ingyenes domain ?: Nem
Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

A SiteGround kiválasztásának előnyei:

 • A webhely gyorsabb felépítése.
 • Szerverek három kontinensen.
 • Tartalomszállítási hálózat tartalmazza.
 • Kezelt WordPress és Joomla szolgáltatások érhetők el.
 • A házon belüli SuperCacher szolgáltatás tartalmazza.
 • Több ellenőrzés a WordPress automatikus frissítései felett.
 • Automatikus bővítményfrissítések.
 • cPanel és Softaculous Funkcionalitás.
 • Korlátlan e-mail fiók.
 • Gyors és érzékeny élő chat támogatás.

Kattintson ide, ha további részleteket szeretne megtudni a SiteGround-ről

folyadék-web
Folyékony web

tervek:

 • Személyes (29 millió dollár)
  1 webhely / 20 GB tárhely
 • Szabadúszó (69 millió dollár)
  4 webhely / 40 GB tárhely
 • Profi (99 millió dollár)
  10 webhely / 100 GB tárhely
 • Üzleti (149 USD)
  25 webhely / 150 GB tárhely

Adatközpontok: Lansing, Michigan; Phoenix, AZ; Amszterdam, EUR
Ingyenes domain ?:: Nem
Pénzvisszafizetési garancia: Időarányos

A folyékony web kiválasztásának előnyei:

 • Szakterületünk a Upscale Managed Hosting
 • Automatikus bővítményfrissítések
 • 100% Uptime garancia
 • Automatikus képtömörítés
 • Kezeljen több webhelyet az iThemes Sync segítségével
 • iThemes Security Pro
 • Nincs oldalmegtekintési korlát
 • Automatikus napi mentések, amelyeket 30 napig a helyszínen tárolnak
 • Teljes szerver hozzáférés

Kattintson ide, ha további részleteket szeretne látni a folyékony webről

Ajánlást

Kezdetben feltettük a kérdést: Lehet-e versenyezni egy olcsóbb, kezelt WordPress tárhely-tervnek a prémium szintű WordPress tárhely megoldással? Kiderül, hogy a válasz hangos Igen! A SiteGround nemcsak a Liquid Web elleni küzdelemben részesíti a véleményét, véleményünk szerint sok országban valóban hatalmasabb a hostolásuk.

A Liquid Web valóban kiváló minőségű WordPress tárhely-szolgáltató. Ha Ön fejlesztő vagy WordPress iroda, amelynek sok webhelyen kell működnie, akkor a jobb választás a Liquid Web iThemesSync beépítése más fejlesztői funkcióikkal együtt..

Minden más helyzetben azonban javasoljuk a SiteGround alkalmazást. A SiteGround kiemelkedő webhelysebessége és ügyfélszolgálata, valamint az összes többi menedzselt tárhely szolgáltatás, amelyet sokkal alacsonyabb költséggel biztosítanak, a győztesvé teszi őket ebben az összehasonlításban. Nézze meg az alábbiakban a SiteGround áttekintést.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector