SiteGround vs Pressable (2020 május)

látogatásszintű Siteground-honlap látogatás összenyomható


Hogyan hasonlít a SiteGround a Pressable-hoz? Ha WordPress tárhelyet keres, akkor a következő összehasonlítást kell végeznie SiteGround vs Pressable megmutatja, hogyan felelnek meg egymásnak, amikor a kezelt WordPress tárhely-terv összes fontos jellemzőjére vonatkoznak. Noha a SiteGround a megfizethetőbb hostolási lehetőség, a Pressable sok értéket képvisel a host-tervekben szereplő funkciók szempontjából. Lássuk, melyik a legjobb WordPress-tárhely-szolgáltatók közül a jobb választás az Ön számára.

SiteGround vs Pressable Details

A győztes

CategorySiteGroundSiteGroundpréselhetôpréselhetôHozzászólások
Beállít Győztes A SiteGround szolgáltatási ideje jobb.
Vezérlőpult Győztes Győztes Nyakkendő. Mindkét vezérlőpanel egyszerű és könnyen használható.
Adatközpontok Győztes A SiteGround 5 adatközponttal rendelkezik 3 kontinensen.
Webhelysebesség Győztes Lásd alább
Biztonsági jellemzők Győztes A SiteGround Hack Alert figyelést, valamint proaktív szervermegfigyelést és mesterséges intelligencia Anti-Bot rendszert kínál a brutális erőszakos támadások leállításához.
Adatok biztonsági mentése és visszaállítása Győztes A SiteGround magában foglalja az automatikus adatmentést a tárhelyi tervvel. Visszaállíthatja az elmúlt 30 napból. Most már tartalmaznak egy kézi biztonsági mentési lehetőséget.
Automatikus frissítések Győztes A SiteGround automatikusan frissíti mind a WordPress magot, mind a pluginokat.
szerverek Győztes
Hálózat Győztes
WordPress fejlesztés Győztes A Pressable magában foglalja a webhelyek klónozását, fejlesztését és előállítását, valamint lehetőséget az együttműködők hozzáférésének biztosítására.
SSL Győztes Győztes Nyakkendő. Mindkettő ingyenes SSL titkosítást biztosít.
Erőforrások Győztes
staging Győztes A SiteGround valódi webhely-felállítást biztosít, amely egyszerűen átalakítja a változtatásokat az átállástól a termelésig. Lásd alább.
Vevőszolgálat Győztes A SiteGround szigorú támogató személyzetének képzése nyilvánvaló kiemelkedő ügyfélszolgálatában. Lásd alább
Pénzvisszafizetési garancia Győztes A SiteGround 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.
Ár / érték Győztes A SiteGround prémium menedzselt hosting szolgáltatásokat tartalmaz, sokkal alacsonyabb költségek mellett.

A weboldal sebessége és teljesítménye

Mind a tesztelés, mind a két webgazda saját tapasztalataim során, mind a SiteGround, mind a Pressable kiváló websebességet biztosítanak. Nagyszerű munkát végeztek környezetének a WordPress számára történő optimalizálásában.

Különösen a SiteGround kiemelkedik a WordPress webhelysebessége szempontjából – jobb, mint sokkal drágább kezelt WordPress-tárhely-szolgáltató. Ebben az esetben is ez a helyzet. Míg a Pressable gyors weboldal-teljesítményt nyújt, a SiteGround valójában jobb. Az alábbiakban egy minta a teszteredményekről.
Siteground sebességű teszt
préselhetô sebességű teszt

A weboldal sebessége és teljesítménye szempontjából a SiteGround nyeri meg a nyertest.

Weboldalkészítés

A webhelyrendezés érdekes kategória a SiteGround és a Pressable összehasonlításához. Egyik helyzet sem ideális. A Pressable nem biztosítja a webhely valódi megjelenítését. Ide tartozik a fejlesztési és gyártási módok közötti váltás. Alapvetően a gyorsítótárazás és a CDN ki van kapcsolva a fejlesztés során. Bár szeretem ezt a funkciót, inkább inkább azt szeretném, ha egy valódi rendezői platformon szerepelne. Időközben a SiteGround valódi weboldal-átállási platformot kínál – és ez egy nagyon jó. A rendezés azonban csak a legmagasabb szintű GoGeek tárhelytervének része.

Mivel a SiteGround GoGeek terve még mindig olcsóbb, mint néhány prémium menedzselt WordPress megoldásnál, és mivel nagyon jól megtervezték, itt a SiteGround nyeri.

Adatok biztonsági mentése és visszaállítása

A SiteGround és a Pressable automatikus biztonsági mentési megoldásokat kínálnak. Mindazonáltal határozottan jobban szeretem a SiteGround biztonsági mentési és visszaállítási szolgáltatásait. A SiteGround segítségével az adatok automatikusan biztonsági másolatot készítnek minden nap, és dönthet úgy, hogy visszaállítja az elmúlt 30 nap biztonsági másolatainak adatait. Ezenkívül a SiteGround még tovább javította az adatok biztonsági mentését, azzal a képességgel, hogy szükség esetén manuálisan készít biztonsági másolatot.

A Pressable két különféle módszert kínál webhelye biztonsági másolatának készítésére. Használhatja a vezérlőpulton elérhető biztonsági mentési funkciót, az adatokhoz azonban fiókot kell létrehoznia az Amazon-on vagy a Rackspace-en. Alternatív megoldásként dönthet úgy is, hogy a biztonsági mentési funkciót a Jetpack használatával használja, amelyet a tárhelyi terv tartalmaz.

Mivel a SiteGround adatmentési és visszaállítási szolgáltatásai egyszerűbbek, kevesebb munkát igényelnek az Ön részéről, ők is ebben a kategóriában nyernek.

Vevőszolgálat

Örömmel jelenthetem, hogy a SiteGround és a Pressable által nyújtott ügyfélszolgálat a legfontosabb. Mindkét internetes házigazda nagyon érzékeny, segítőkész és udvarias támogatási csoport ügynökei vannak. Mivel a SiteGround összes ügyfélszolgálati tagja kiterjedt képzésen esik át, még mielőtt még az ügyfeleknek segíteni kezdenék, a SiteGround mindig is az egyik legfontosabb (ha nem a legjobb) támogatási szolgáltató volt, amellyel találkoztunk..

Bár a Pressable kiváló ügyfélszolgálatot is nyújt, jelenleg nem kínálnak 24×7-es támogatást élő csevegésen keresztül. Ezért a SiteGround itt él.

SiteGround
SiteGround
tervek:

 • StartUp (3,95 dollár havonta)
  1 webhely / 10 GB tárhely
 • GrowBig (5,95 dollár havonta)
  Korlátlan webhely / 20 GB tárhely
 • GoGeek (11,95 dollár havonta)
  Korlátlan webhelyek / 30 GB-os tárhely

Adatközpontok: Chicago IL, Amszterdam NL, Szingapúr SG, London UK
Ingyenes domain ?: Nem
Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

A SiteGround előnyei

 • Ingyenes weboldal-transzfer.
 • Szerverek három kontinensen.
 • Tartalomszállítási hálózat tartalmazza.
 • A házon belüli SuperCacher szolgáltatás tartalmazza.
 • Automatikus WordPress beépülő modul frissítések
 • Automatizált napi mentések 30 napos visszaállítással
 • Ingyenes SSL titkosítás
 • AI Anti-Bot biztonság
 • cPanel és Softaculous interfészek.
 • Gyors és érzékeny élő chat támogatás.

Kattintson ide a részletekért a SiteGround oldalról

préselhetô
préselhetô
tervek:

 • Személyes (25 millió dollár)
  5 webhely / 100 GB tárhely
 • Starter (45 millió dollár)
  10 webhely / Korlátlan tárhely
 • Pro (90 millió dollár)
  20 webhely / Korlátlan tárhely
 • Ügynökség (225 dollár hónap)
  50 webhely / Korlátlan tárhely

Adatközpontok: Texas, USA
Ingyenes domain ?: Nem
Pénzvisszafizetési garancia: 15 napos próbaverzió

A préselhető előnyei

 • Fejlesztési / gyártási mód funkció
 • Webhely-klónozás a webhelyek gyorsabb létrehozása érdekében
 • Tartalomszolgáltatási hálózat
 • Ingyenes SSL tanúsítványok titkosítása
 • Együttműködő hozzáférési képesség
 • Szerveroldal optimalizálása
 • Malware szkennelés és eltávolítás
 • Jetpack Premium
 • Dedikált WordPress támogatás

Kattintson ide, ha további részleteket szeretne kapni a Pressable-ról

Ajánlást

A SiteGround és a Pressable egyaránt lenyűgözően kezelt WordPress-tárhely-szolgáltatók. Összességében a legtöbb esetben a SiteGround-t ajánlom a Pressable-hez képest. A megfizethető árképzés, a prémium WordPress szolgáltatások és a kiemelkedő ügyfélszolgálat kombinációja biztosítja a SiteGround előnyeit a két WordPress-házigazda összehasonlításakor. Az egyik terület, ahol a Pressable előnyben részesíthető, az a fejlesztő vagy ügynökség, amely több webhelyet szeretne létrehozni az ügyfelek számára. A Pressable funkciói, például a webhelyek klónozása és az együttműködők hozzáférése valószínűleg hasznosak lennének.

A legtöbb WordPress tárhelyzetben azonban a SiteGround nyeri a versenyt ebben az összehasonlításban. Nézze meg az alábbiakban a SiteGround áttekintést.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector