Ulasan Hosting A2 (2020)

a2-hosting-tinjauan


Sekiranya anda mencari jujur Ulasan Hosting A2, tinjauan ini berdasarkan pengalaman peribadi saya menggunakan rancangan hosting Swift Server dan Turbo Server di A2 Hosting.

Siapa A2 Hosting?

A2 Hosting memulakan perniagaan pada tahun 2003 dan beribu pejabat di Ann Arbor, MI. Dengan pusat data di A.S., Eropah, dan Asia, A2 mengkhususkan diri dalam hosting web Berkelajuan Tinggi dan WordPress. Mereka juga mempunyai pilihan VPS, Dedicated, dan Cloud Hosting.

Apa Kelebihan Hosting A2?

A2 Hosting berfungsi sepenuhnya untuk menyediakan web hosting yang sangat pantas. Dengan perkhidmatan A2 Optimized dan Turbo Servers pilihan mereka, mereka menyatakan bahawa anda boleh mendapatkan kelajuan pemuatan halaman sehingga 20 kali lebih pantas daripada host web lain. Dan untuk laman WordPress, A2 memberikan lebih banyak pengoptimuman.

Berikut adalah beberapa ciri utama hosting berkelajuan tinggi A2 Hosting:

 • Perisian Dioptimumkan A2 (WordPress, Drupal, PrestaShop)
 • A2 Dioptimumkan Plugin untuk WordPress untuk memuatkan halaman 6 kali lebih pantas dan keselamatan yang lebih baik
 • CDF CloudFlare
 • Pemacu Keadaan Pepejal (Fail dan Pangkalan Data)
 • Penyimpanan RAID-10
 • Pelayan Turbo dan A2 Optimized Caching dengan Pelan Turbo Pilihan
 • Antara muka cPanel
 • Jaminan Masa Masa 99.9%
 • Jaminan Pulangan Wang Bila-bila masa
 • Sijil SSL Let’s Encrypt Percuma (Dipasang Secara Automatik)
 • Keselamatan Kekal
 • Pilih Lokasi Pusat Data Anda
 • Rangkaian Kelebihan Empat Kali
 • Pra-pemasangan WordPress
 • Sandaran Data Rewind Pelayan
 • Alat Keselamatan Patchman
 • Hosting Web Hijau FutureServe
 • Sokongan Keutamaan

Pusat Data Hosting A2

Selain pusat data mereka di A.S. (Michigan), Eropah (Amsterdam), dan Asia (Singapura), A2 Hosting telah menambahkan pusat data di A.S. barat (Arizona). Selalu bagus untuk mempunyai lebih banyak pilihan lokasi pusat data – kerana kami telah melihat seberapa besar kesannya terhadap kelajuan laman web anda. Dan ingat, dengan A2 Hosting anda boleh memilih lokasi pusat data anda pada waktu pendaftaran. Bersama dengan CDN Cloudflare percuma yang anda dapat dengan rancangan hosting dan persekitaran A2 Hosting yang dioptimumkan, beberapa lokasi pusat data A2 memberi anda peluang untuk laman web berkinerja lebih cepat.

Bagaimana Anda Mendaftar untuk Hosting A2?

Proses pendaftaran untuk Hosting A2 sangat mudah. Setelah memilih kitaran penagihan anda dan memasukkan maklumat akaun anda, anda akan diberi sejumlah pilihan yang dapat anda pilih. Dua perkara utama yang perlu diingat di sini adalah memastikan dan memilih pusat data yang paling dekat dengan kawasan anda (AS, Eropah, atau Asia),
Pusat Data Hosting A2

dan ingat bahawa walaupun perkhidmatan pilihan pasti berguna, mereka akan memerlukan lebih banyak wang. Saya menghargai bahawa A2 Hosting tidak memilih mana-mana item kos tambahan ini – seperti yang dilakukan oleh beberapa host web lain.
Pilihan Hosting A2

Satu lagi perkara menarik mengenai proses pendaftaran di A2 Hosting ialah anda dapat membayar bil anda melalui PayPal, kad kredit, atau cek. Hanya memerlukan sedikit masa untuk mendaftar, dan hampir seketika anda akan menerima sekumpulan e-mel termasuk sambutan daripada Ketua Pegawai Eksekutif A2 Hosting Bryan Muthig, pengesahan pesanan, butiran pemasangan, dan e-mel selamat datang yang mengandungi butiran akaun anda (URL laman web dan pentadbir, pelayan nama, maklumat ftp, dll.).
E-mel Selamat Datang Ketua Pegawai Eksekutif A2 Hosting

Hosting cPanel yang hebat

Dengan A2 Hosting, anda mendapat cPanel dan pemasang perisian Softaculous. Anda boleh mengaksesnya dengan mudah dari halaman akaun Kawasan Pelanggan A2 Hosting anda. Anda kemudian dapat mengakses semua fungsi laman web penting anda – termasuk ciri premium yang anda dapat dengan A2 Hosting. Di antara penyedia hosting web cPanel, A2 Hosting adalah salah satu yang terbaik.
a2-hosting-cpanel

Ciri Premium A2 Hosting

Walaupun semua rancangan A2 Hosting mengagumkan, rancangan Pelayan Turbo mereka mungkin merupakan yang terbaik yang pernah kita lihat dalam julat harga ini. Lihatlah beberapa ciri yang anda dapat.

 • Pemuatan Halaman Lebih Cepat (Hingga 20x)
 • Lebih sedikit Pengguna di Setiap Pelayan
 • Lebih Banyak Sumber bagi setiap Pengguna
 • Pemecut Tapak yang Dioptimumkan
 • Railgun Optimizer
 • Cache LiteSpeed ​​WordPress
 • WooCommerce LiteSpeed ​​Cache

Apa Ciri Bonus yang Anda Dapatkan dengan Hosting A2?

 • Keselamatan Kekal dengan Perlindungan HackScan
 • Sandaran Rewind Pelayan
 • Penghijrahan Laman Percuma
 • Kredit Iklan Bing / Yahoo

Adakah Hosting A2 Bagus?

Saya sangat kagum dengan Hosting A2 Optimized WordPress. Semasa anda mendaftar, WordPress diprapasang dan dikonfigurasi secara automatik untuk prestasi yang lebih pantas. Semasa anda log masuk ke Pentadbir WordPress, anda boleh mengklik tab A2 Dioptimumkan untuk melihat status setiap konfigurasi dan membuat perubahan jika perlu.
Papan Pemuka WordPress Dioptimumkan Hosting A2

Pengoptimuman A2 Termasuk:

 • Caching Halaman
 • Pangkalan Data Caching
 • Objek Caching
 • Penyemak Imbas Penyemak Imbas
 • Minimumkan Halaman HTML
 • Minimumkan Fail CSS
 • Minimumkan Fail JS
 • Pemampatan Gzip
 • Memampatkan Imej
 • Dan Banyak Lagi

Plugin A2 Optimized WP menggabungkan plugin lain seperti W3 Total Cache dan EWWW Image Optimizer. Sebenarnya, pemasangan A2 WordPress anda merangkumi pemalam berikut:
A2 Hosting Plugin WordPress

Adakah Pelayan Turbo Membuat Perbezaan? Ya!

Pelan hosting Swift Server A2 Hosting saya memberikan prestasi dan kelajuan yang sangat baik. Walau bagaimanapun, saya sangat berminat untuk melihat berapa banyak perbezaan memilih rancangan Turbo Server A2 Hosting. Bersama dengan persekitaran A2 Optimized, saya mengaktifkan pilihan Turbo Cache dan Memcached. Saya juga melaksanakan CDN Cloudflare percuma yang disertakan dengan rancangan A2 Hosting anda. Perbezaannya segera dan hasilnya luar biasa.

Berikut adalah beberapa keputusan ujian yang saya terima setelah beralih ke Hosting A2:
a2-hosting-kelajuan-ujian-keputusan

A2 Hosting Turbo Server Lebih Baik Sekarang dengan CEPAT

Sekiranya halaman 20x lebih pantas dimuat, lebih banyak sumber daya, lebih sedikit pengguna per pelayan, pemacu keadaan pepejal, dan persekitaran dioptimumkan A2 Hosting tidak mencukupi untuk anda, Pelayan Turbo A2 Hosting kini menggunakan protokol QUIC untuk prestasi yang lebih baik. QUIC (QUICK UDP Internet Connections) adalah alternatif yang lebih baik daripada TCP standard (protokol kawalan penghantaran). QUIC menyediakan pemuatan halaman yang lebih pantas dengan kependaman yang lebih rendah. Tidak seperti TCP, QUIC menggunakan sambungan berbilang antara komputer, yang bermaksud perjalanan berulang-ulang antara komputer berkomunikasi dihapuskan. Keputusan kami sangat baik.

Kelajuan Laman Web

KEMASKINI: Hosting A2 terus memukau kami dengan kelajuan dan prestasi laman web mereka yang pantas. Bukan sahaja saya kagum dengan prestasi luar biasa laman web kami, tetapi kami juga gembira dengan hasil yang kami lihat dalam ujian berasingan A2 Hosting kami. Lihatlah beberapa data di bawah. A2 telah menghasilkan beberapa masa kelajuan terpantas yang pernah kita alami.
a2-hosting-kelajuan-ujian-keputusan

KEMASKINI: Dan pada tahun 2020, A2 Hosting masih mencatat kelajuan laman web yang mengagumkan.

Dapatkan Laman Web Lebih Cepat dengan Hosting A2

Dalam video ini saya menunjukkan bagaimana kami meningkatkan kelajuan laman web kami dengan Hosting A2 dengan menggabungkan Turbo Server mereka, persekitaran WordPress yang dioptimumkan, dan Cloudflare CDN.

Perlindungan Keselamatan Tambahan

Keselamatan laman web lebih penting daripada sebelumnya. Dan A2 Hosting memberikan keselamatan berterusan dengan perlindungan HackScan percuma, firewall ganda, pertahanan brute force, pengimbasan virus, dan pemantauan keselamatan. Tetapi itu bukan semua yang mereka sediakan. Dengan Patchman Enhanced Security Tool mereka, kelemahan perisian dan perisian hasad dapat dikesan dan tindakan yang sesuai diambil. Saya pasti kagum dengan ciri keselamatan A2 Hosting.
a2-hosting-patchman

Hosting A2 Kini merangkumi Pementasan Laman Web

a2-hosting-wordpress-pementasan
Dan inilah lebih banyak berita baik dari A2 Hosting! A2 kini merangkumi pementasan laman web untuk laman WordPress dan Joomla. Dengan pementasan, anda boleh membuat salinan laman langsung anda dan menguji perubahan di laman pementasan — tanpa menjejaskan laman produksi anda. Kemudian, apabila anda berpuas hati bahawa perubahan baru anda berfungsi dengan baik dan semuanya baik-baik saja, anda boleh mendorong perubahan ini ke laman web langsung anda.

Pementasan biasanya hanya disertakan dalam rancangan hosting terkelola yang lebih mahal, jadi senang melihat A2 menyertakannya tanpa kos tambahan. Dan, itu sebab lain mengapa A2 Hosting pasti menyaingi penyedia hosting web terurus yang terbaik.

Sokongan pengguna

A2 Hosting merujuk kepada staf sokongan pelanggan mereka sebagai Guru Krew. A2 memberikan sokongan Guru Crew yang berpusat di A.S. 24/7/365 melalui sembang langsung, tiket sokongan, telefon dan e-mel. Saya mendapati sokongan Guru Krew sangat baik dengan masa tindak balas yang cepat dan anggota Guru Krew yang membantu. Berikut adalah contoh salah satu sesi sokongan sembang langsung saya.
Sokongan Pelanggan Hosting A2
KEMASKINI: A2 Hosting terus memberikan sokongan pelanggan yang sangat baik dan profesional. Menurut pengalaman saya, sebahagian besar ahli pasukan sokongan barisan Guru Krew lebih mampu menyelesaikan masalah. Walau bagaimanapun, pada beberapa kesempatan di mana anda mungkin perlu menyerahkan item kepada staf Guru yang maju, sokongan pelanggan lebih hebat lagi. Semasa saya menemubual Penyelia Sokongan A2 Hosting, Ryan Flowers, dia bercakap mengenai Krew Guru dan bagaimana mereka lebih suka menggunakan tiket sokongan untuk menyelesaikan masalah dan memberikan hasil terbaik untuk pelanggan mereka. Pengalaman saya sendiri pasti mengesahkan komennya. Ketika saya baru-baru ini mempunyai masalah dengan PHP, kakitangan lanjutan segera menyelesaikan masalah tersebut. Kerja hebat Ryan dan Crew!

Bagaimana Perbandingan Hosting A2 dengan Host Web Lain?

A2 Hosting vs Bluehost
Perbandingan antara A2 Hosting dan Bluehost tidak begitu rapat seperti dulu. Kedua-dua hos web ini menyediakan rancangan hosting web cPanel yang sangat baik …

A2 Hosting vs DreamHost
Perbandingan antara A2 Hosting dan DreamHost ini banyak memfokuskan pada ciri hosting WordPress dan prestasi rancangan hosting mereka…

A2 Hosting vs GoDaddy
Walaupun GoDaddy menawarkan banyak produk dan perkhidmatan (termasuk pengurusan nama domain), perbandingan ini memberi tumpuan sepenuhnya pada rancangan hosting web yang ditawarkan oleh A2 Hosting dan GoDaddy…

A2 Hosting vs GreenGeeks
A2 Hosting dan GreenGeeks benar-benar dua pilihan utama untuk hosting web berbilang domain. Tetapi sama ada anda perlu membuat beberapa laman web atau hanya satu, ia pasti merupakan panggilan dekat mana yang lebih baik…

A2 Hosting vs HostGator
Bagaimana perbandingan A2 Hosting dengan HostGator? Ternyata, A2 Hosting lebih daripada mengadakan persaingan di sini …

A2 Hosting vs InMotion
Berita baik ketika membandingkan Hosting A2 dan InMotion Hosting adalah keadaan win-win bagi anda. Kedua-dua syarikat hosting web ini menyediakan hosting laman web yang sangat baik dengan sokongan yang luar biasa…

A2 Hosting vs InterServer
Inilah satu lagi perbandingan dua syarikat hosting web yang sangat baik yang saya gunakan …

A2 Hosting vs Jaguar PC
Dalam perbandingan ini, kita melihat bagaimana perbandingan A2 Hosting dengan Jaguar PC. Dengan A2 dan Jaguar, anda mendapat rancangan hosting yang…

A2 Hosting vs Web Cecair
Bagaimana perbandingan A2 Hosting dengan Liquid Web? Berikut adalah perbandingan menarik antara dua syarikat hosting web yang luar biasa…

Hosting A2 vs Tapak5
Dalam perbandingan ini, kita melihat A2 Hosting dan Site5. Walaupun kedua-dua hos web ini mempunyai rancangan hosting terstruktur yang serupa (asas, lanjutan, dan turbo), pada pendapat kami salah satunya jelas lebih unggul daripada yang lain…

A2 Hosting vs SiteGround
Membandingkan Hosting A2 dan SiteGround adalah panggilan yang sangat dekat. Mereka berdua menyediakan banyak ciri unik yang memberikan prestasi hosting web yang luar biasa…

A2 Hosting vs Web Hosting Hub
Terdapat beberapa persamaan yang pasti dengan kedua-dua syarikat hosting ini — dengan struktur rancangan hosting dan pangkalan pelanggan sasaran…

A2 Hosting vs Wix
Bagaimana perbandingan A2 Hosting dengan Wix? Perbandingan antara rancangan hosting web tradisional dan pakej pembangun laman web melihat rancangan Turbo Server Hosting A2 Hosting berbanding pakej laman web Wix…

Syor

Untuk laman web hosting berkelajuan tinggi atau WordPress, A2 Hosting adalah pilihan yang tepat. Berdasarkan pengalaman saya, mereka menyediakan rancangan hosting dengan semua ciri penting yang anda perlukan untuk laman web anda. Dan saya mendapati gabungan platform Swift dan Turbo Server mereka, persekitaran WordPress yang dioptimumkan, dan sokongan pelanggan Guru Crew yang sangat baik menjadikan A2 Hosting sebagai penyedia hosting web teratas.

Jadi, untuk meringkaskan semuanya: Pelayan dan perkakasan yang pantas dan pantas; Persekitaran yang dioptimumkan untuk WordPress; CDN CloudFlare percuma untuk memuatkan halaman yang lebih pantas; SEO dan alat pemasaran untuk membuat anda tersenarai di Google; dan sokongan pelanggan yang hebat dari Krew Guru. Semuanya menambah menjadi salah satu hos web kegemaran saya.

Pada masa ini, anda boleh mendapat potongan harga sebanyak 62% untuk A2 Hosting. Klik Di Sini untuk Maklumat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map