Ulasan WordPress Terurus Hosting A2

a2-hosting-diuruskan-wordpress-review


A2 Hosting kini telah mengeluarkan rancangan WordPress Hosting Terkelola mereka sendiri. Di dalam ini Ulasan WordPress Terurus Hosting A2, kami akan melihat apa yang anda dapat, bagaimana rancangan WordPress terkelola baru dibandingkan dengan Hosting Bersama A2 Hosting, dan pengalaman dan hasil ujian peribadi saya sendiri pada pakej hosting baru.

Pengenalan

WordPress sentiasa menjadi tumpuan utama A2 Hosting. Rancangan hosting bersama mereka merangkumi beberapa ciri WordPress yang paling mengagumkan yang terdapat dalam pakej hosting yang setanding dari host lain. Oleh itu, barisan hosting WordPress baru mereka agak mengejutkan – memandangkan rancangan hosting Swift dan Turbo yang ada sudah memberikan hasil yang luar biasa. Nampaknya A2 mensasarkan pasaran hosting terkelola premium dengan harga yang sedikit lebih rendah pada perkhidmatan mereka. Adakah layak membeli rancangan WordPress yang dikendalikan dari A2 Hosting? Mari kita perhatikan dengan lebih dekat apa yang anda dapat dalam ciri dan prestasi laman web.

Ciri WordPress Terurus Hosting A2

 • Pelayan Turbo yang lebih pantas disediakan pada setiap rancangan.
 • Pementasan Laman Web terdapat di Plesk
 • Sandaran Mudah dengan Dropbox dan FTP
 • Kemas kini dan Patch WordPress automatik
 • Cache LiteSpeed ​​WordPress
 • Perisian WordPress untuk menguruskan Beberapa Laman Web
 • Tiada Sekatan pada Pemalam

Pelan hosting WordPress Terurus A2 Hosting sememangnya merangkumi semua ciri premium yang anda harapkan dari pakej hosting terkawal berkualiti. Seiring dengan peningkatan sumber daya, mereka termasuk pementasan laman web, sandaran data, dan kemas kini automatik. Juga, terdapat WordPress Toolkit untuk beberapa pemilik laman web. Dan, tidak seperti beberapa rancangan WordPress yang diuruskan yang lain, anda boleh menggunakan plugin yang anda mahukan. Jadi, pada tahap ini, A2 Hosting pasti berjaya.

A2 Hosting WordPress Terurus vs Hosting Bersama

Bagaimanakah hosting WordPress Terkelola A2 Hosting yang baru dibandingkan dengan Hosting Bersama A2? Berikut adalah perbezaan utama:

Pelan / Harga / Sumber:

WordPress Terurus

1 Laman web
$ 12.97 bln.
Laman web: 1
Storan: 10GB 3 Laman web
$ 19.48 bln.
Laman web: 3
Storan: 25GB Tanpa had
$ 37.97 bln.
Laman web: Tidak terhad
Storan: 40GB

Hosting Berkongsi

Lite
$ 3.92 bln.
Laman web: 1
Storan: Tidak terhad Pantas
$ 4.90 bln.
Laman web: Tidak terhad
Storan: Tidak terhad Turbo
$ 9.31 bln.
Laman web: Tidak terhad
Storan: Tidak terhad

Ciri-ciri:

A2 Hosting WordPress Terurus

 • Storan 10GB hingga 40GB
 • Pelayan Turbo pada Semua Rancangan Terurus
 • Antara Muka Pengguna Plesk
 • Pementasan WordPress Plesk
 • Sandaran WordPress Dropbox
 • Lokasi Pelayan – Michigan USA

Hosting Berkongsi A2

 • Storan Tanpa Had
 • Pelayan Turbo pada Pelan Tingkat Atas Sahaja
 • Antara Muka Pengguna cPanel
 • Pementasan WordPress cPanel (Sedang Sedang Dikembangkan)
 • Sandaran Rewind Pelayan
 • Lokasi Pelayan – Michigan USA, Arizona USA, Amsterdam Europe, Singapore Asia

Mendaftar untuk A2 Hosting yang Diuruskan WordPress

Mendaftar untuk rancangan hosting WordPress yang dikendalikan di A2 adalah serupa dengan membeli salah satu rancangan hosting bersama mereka. Untuk maklumat lebih lanjut, lihat ulasan saya mengenai rancangan hosting Swift dan Turbo A2 Hosting.

Antaramuka Plesk

a2-hosting-diuruskan-wordpress-plesk
Salah satu perbezaan terbesar antara WordPress Managed A2 Hosting dan rancangan Hosting Bersama mereka adalah penyertaan antara muka Plesk berbanding cPanel. Panel kawalan Plesk sebenarnya sangat intuitif dan mudah digunakan. Sekiranya anda biasa menggunakan cPanel, anda tidak akan menghadapi kesukaran menggunakan Plesk.

Hasil Kelajuan dan Prestasi Laman Web

Walaupun keseluruhan kelajuan dan prestasi laman web baik dengan hosting WordPress yang dikendalikan A2, sebenarnya tidak sebaik rancangan Turbo Server hosting bersama mereka. Juga, jika dibandingkan dengan penyedia hosting yang dikendalikan lain, kelajuannya tidak begitu mengagumkan. Dengan sumber tambahan yang disediakan, kami berharap hasil yang sedikit lebih baik.

Berikut adalah beberapa contoh data dari ujian kami:
a2-hosting-diuruskan-wordpress-speed

Pementasan Laman Web

Pementasan adalah bahagian penting dari sebarang rancangan hosting WordPress yang diurus premium. Dan, A2 merangkumi pementasan laman web Plesk dengan hosting mereka yang dikendalikan. Malangnya, prosesnya jauh lebih membosankan daripada dengan beberapa hos WordPress yang dikendalikan. Mula-mula anda harus membuat subdomain untuk menyalin fail laman web anda. Kemudian, anda perlu menyalin fail dan pangkalan data secara berasingan ke subdomain. Anda juga harus mengubah konfigurasi salinan pementasan anda untuk memasukkan pangkalan data, nama pengguna, dan kata laluan yang betul. Dan apabila anda menerbitkan perubahan anda ke dalam pengeluaran, anda perlu menyesuaikan semula tetapan sambungan pangkalan data.

Sandaran dan Pemulihan Data

a2-hosting-dropbox-sandaran
WordPress Terurus A2 Hosting menawarkan sandaran dan pemulihan data Dropbox. Namun, di sinilah saya menghadapi masalah lain, kerana saya diminta e-mel dan kata laluan dan saya tidak pasti apa yang mereka maksudkan – kerana saya mencuba e-mel dan kata laluan akaun saya dan itu tidak berjaya. Ketika saya mula-mula menghubungi sokongan, saya dimaklumkan bahawa mereka tidak dapat menemui butiran mengenai perkara itu dan mereka perlu membuka tiket sokongan. Ternyata, saya diberitahu melalui tiket sokongan bahawa saya perlu membuat akaun dengan Dropbox sendiri sebelum saya dapat menggunakan perkhidmatan ini. Sejujurnya, saya mengharapkan mekanisme sandaran dan pemulihan data disediakan untuk anda dalam rancangan hosting yang dikendalikan.

Kesimpulannya

Sejujurnya, kami agak ingin tahu bagaimana rancangan WordPress Terurus baru dari A2 Hosting akan sesuai dengan barisan produk yang ada. Semua yang anda perlukan dari rancangan hosting WordPress yang dikendalikan berkualiti pasti disertakan. Walau bagaimanapun, rancangan hosting Swift dan Turbo Server A2 Hosting yang ada sendiri sangat luar biasa – anda mendapat banyak ciri yang sama, dan dengan harga yang lebih rendah. Sebenarnya, semasa ujian lebih lanjut, saya sebenarnya lebih suka rancangan hosting Swift dan Turbo Server A2 Hosting yang ada berbanding tawaran WordPress yang baru diuruskan. Jadi persoalan besarnya, adakah anda benar-benar memerlukan sumber tambahan? Dan, adakah mereka layak membayar wang tambahan berbanding memilih untuk memilih rancangan Pelayan Turbo A2 Hosting?

Dari sudut harga mereka, nampaknya WordPress Managed A2 Hosting ditujukan kepada khalayak hosting yang dikendalikan premium (iaitu sebagai persaingan dengan WP Engine, Media Temple, dll.). Sayangnya, pada pendapat kami, A2 Hosting tidak begitu bersedia untuk menghadapi budak besar dalam hal hosting WordPress yang dikendalikan. Kami menghadapi beberapa masalah semasa proses penyediaan dan penyediaan, kakitangan sokongan nampaknya tidak begitu akrab dengan rancangan baru seperti yang anda harapkan, dan beberapa ciri utama seperti pementasan dan sandaran data tidak begitu lancar dan mudah digunakan seperti dari penyedia hosting terurus yang lebih mapan.

Oleh kerana semua rancangan hosting lain dari A2 yang kami gunakan dan uji pada masa lalu adalah luar biasa, kami berharap di masa depan rancangan Hosting WordPress Terkelola mereka akan diperbaiki dan diperbaiki untuk menjadi salah satu yang terbaik di industri ini. Buat masa ini, cadangan saya adalah mengikuti rancangan hosting bersama Swift atau Turbo Server A2 Hosting jika anda mencari hosting WordPress yang sangat baik dengan harga yang berpatutan. Sekiranya anda memerlukan hosting WordPress yang dikendalikan premium, saya cadangkan anda melihat WP Engine, Flywheel, atau Media Temple.

Klik Di Sini untuk Maklumat Lanjut dan Harga Diskaun pada WordPress Terurus A2 Hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map