Millor allotjament VPS

best-vps-web-hosting


ACTUALITZAT El 20 de gener de 2020: l’any passat, vam anunciar els nostres Millors Premis d’allotjament web per al 2019, inclòs el VPS Hosting. No obstant això, els plans d’allotjament web amb un servidor privat virtual requereixen algunes consideracions addicionals. Aquí teniu una ullada ampliada al Best Hosting VPS.

InMotion Hosting

inmotion-vps-hosting

 • Alta disponibilitat Powered by Cloud
 • Entorn VPS gestionat
 • Funcionalitat d’instantània
 • Tecnologia de la zona de velocitat màxima
 • SSD gratuïts
 • Llicència gratuïta cPanel
 • No bloquejat al nombre específic de núvols de CPU
 • Accés d’arrel
 • Garantia de devolució de 90 dies

A2 Hosting

a2-hosting-administrat-vps

 • Disposició ràpida
 • Entorn VPS gestionat
 • SSD gratuïts
 • Trieu la ubicació del servidor
 • CDN de CloudFlare
 • Accés d’arrel
 • Encriptem SSL
 • En qualsevol moment Garantia de devolució de diners

GreenGeeks

greengeeks-vps-hosting

 • Potenciat per un 300% d’energies renovables
 • Trieu entre 5 nivells diferents
 • Temps de resposta a l’assistència al client ràpid
 • Disponible en IP lliures de llista negra
 • SSD gratuïts

Bluehost

bluehost-vps-hosting

 • Disposició ràpida
 • Instal·lador de programari d’un clic: incloent WordPress
 • CPanel millorat
 • Accés d’arrel

Característiques

Tot i que tots aquests plans d’allotjament VPS contenen funcions impressionants, InMotion Hosting és sens dubte el més impressionant. Per començar, la seva característica d’alta disponibilitat combina els avantatges de l’allotjament en núvol amb el vostre servidor privat virtual per obtenir més redundància. També m’agrada molt la funció de funcionalitat de captura de pantalla que us permet tornar a generar l’entorn del servidor fins a un estat anterior en cas que es produís un problema.

inmotion-high-Availability-vpsL’amplificador VPS d’alta disponibilitat d’InMotion Hosting garanteix que el vostre lloc web tingui els recursos adequats.inmotion-vps-server-snapshotsAmb la funcionalitat d’Instantània VPS d’InMotion Hosting, podeu tornar fàcilment el servidor a un estat anterior.

Hi ha moltes altres funcions que es troben als plans VPS de InMotion Hosting, inclosa la seva tecnologia de velocitat màxima, SSD gratuïts, llicència de cPanel gratuïta, a més de la garantia de devolució de 90 dies..

Temps de provisió

Tot i que tots aquests amfitrions web tenien uns bons temps de provisió, l’allotjament A2 era el més ràpid. Gairebé immediatament després de registrar-me, vaig rebre el meu correu electrònic de benvinguda i el meu VPS va anar bé. Per descomptat, el temps de disposició només és part de l’equació. També és fonamental que el vostre entorn estigui configurat i estigui preparat per crear i allotjar el vostre lloc web (vegeu Configuració del compte a continuació). A2 Hosting i InMotion Hosting van ser els dos plans d’allotjament VPS que em van permetre començar immediatament a treballar.
A2-hosting-subministrament ràpidAmb A2 Hosting, obteniu subministrament ràpid.

Configuració del compte

InMotion Hosting i A2 Hosting tenien els procediments de configuració del compte més fàcils i suaus, és a dir, es cuidaven de configurar servidors de noms, registres de zones i altres configuracions del servidor. Per contra, GreenGeeks, tot i que es titula un pla VPS gestionat, requereix que configureu moltes coses vosaltres mateixos. Bluehost es classificaria en algun lloc entremig. Amb Bluehost, la major part del vostre entorn està configurat per a vosaltres, tot i que per accedir a WHM cal que aneu a una àrea diferent, creeu una contrasenya i, després, accediu a la vostra adreça IP. Un procés una mica més llarg que hauria de ser..

Un dels àmbits en els quals dono avantatge a InMotion és el seu panell de gestió de comptes (AMP). Podeu accedir a totes les funcions importants d’aquesta pàgina (per exemple, WHM, cPanel, Cloud Server, Restart del servidor, etc.).
inmotion-vps-account-management-panelEl tauler de gestió de comptes (AMP) de InMotion Hosting us permet accedir ràpidament a la funcionalitat per gestionar el vostre VPS.

Velocitat del lloc web

Pel que fa a la velocitat i el rendiment del lloc web, InMotion Hosting aconsegueix els millors honors. La seva tecnologia de zona de velocitat màxima, juntament amb el maquinari de màxima qualitat, proporcionaven constantment els temps de càrrega més ràpids del lloc. De fet, InMotion era significativament més ràpid que els altres hosts web aquí.

A2 Hosting va tenir els següents temps de càrrega més ràpids seguits de Bluehost i GreenGeeks. Hem provat detalladament cadascun d’aquests plans d’allotjament VPS de diferents ubicacions per obtenir una representació més precisa de la velocitat de cada host web. Aquí teniu un exemple dels resultats de les proves:

Proves de velocitat VPS: oest

vps-speed-tests-oest

Proves de velocitat VPS: Central

vps-speed-tests-central

Proves de velocitat VPS: est

vps-speed-tests-est

Atenció al client

Em complau dir que totes aquestes quatre empreses d’allotjament web ofereixen una atenció al client de qualitat. De fet, és una trucada molt propera quan es tracta del suport VPS. InMotion Hosting ha proporcionat un excel·lent suport al llarg dels anys. I han estat de gran ajuda amb el seu servei d’allotjament VPS. Quant als temps de resposta, A2 Hosting i GreenGeeks han estat els més ràpids. En el passat, Bluehost ha tingut alguns temps de resposta més lents a través del xat en viu. Tot i això, darrerament he notat alguna millora.

Cost / Valor

Cadascuna d’aquestes empreses d’allotjament web ofereix diversos nivells diferents de plans d’allotjament VPS, des del nivell d’entrada fins a plans més intensius en recursos. Tenint en compte la imatge total, InMotion Hosting i A2 Hosting proporcionen el millor valor pel preu que pagueu. Ambdues ofereixen recursos i característiques abundants amb tots els seus plans VPS. Els plans GreenGeeks VPS no proporcionen la mateixa quantitat de recursos a tota la taula, a més, actualment no ofereixen un descompte inicial. Els plans VPS Bluehost tenen un preu competitiu i proporcionen bons recursos. Tot i això, no inclouen tantes funcions com InMotion i A2.
Immotion-best-value-vps-hostingEl VPS Hosting d’InMotion ofereix les característiques més impressionants del preu.

Recomanacions d’allotjament VPS

Aquests quatre allotjaments web són sens dubte algunes de les millors opcions per VPS Hosting. En general, situaríem InMotion Hosting a la part superior de la nostra llista per algunes de les raons esmentades anteriorment. A2 Hosting seria molt a prop. L’allotjament VPS de GreenGeeks és el més adequat per a administradors web amb més experiència. Bluehost seria més adequat si actualment teniu un dels seus plans d’allotjament compartits.

VPS HostPrice
1.inmotion-hosting-vpsInMotion Hosting22,99 dòlars mes. – 54,99 dòlars mes.
2.a2-hosting-vpsA2 Hosting25,00 dòlars al mes – 50,00 dòlars mensuals.
3.greengeeks-vpsGreenGeeks39,95 dòlars mes – 109,95 dòlars mes.
4.bluehost-vpsBluehost19,99 dòlars al mes – 59,99 dòlars mes.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map