HostPapa anmeldelse

Hostpapa review


Hvis du ikke er bekendt med HostPapa, vil du læse min HostPapa anmeldelse her. Som mig kunne du meget godt blive overrasket. For mens HostPapa muligvis ikke er så kendt som nogle af de andre webhostingfirmaer derude, har de bevist for mig, at de er blandt de bedste hostingudbydere, der betjener Nordamerika..

HostPapa-hostingplaner

Hostpapa-hosting-planer
HostPapa har tre niveauer af hostingplaner at vælge imellem: Starter, Business og Business Pro. De har også en tilsvarende serie med optimerede WordPress-hostingplaner, der inkluderer forinstallation af WordPress og Jetpack. Til min egen brug og testning valgte jeg forretningsplanen.

Kom godt i gang med HostPapa

Tilmelding på HostPapa var en leg. Sørg for at fjerne markeringen af ​​de indstillinger, du ikke ønsker inkluderet i din ordre. Du vil straks modtage en bekræftelses-e-mail. Efter cirka halvanden time modtog jeg min velkomstmail med alle de oplysninger, jeg havde brug for for at komme i gang med at bruge HostPapa.

Jeg modtog også et opfølgende telefonopkald fra HostPapa bare for at se, hvordan det gik, og om jeg havde brug for hjælp. Klik nedenfor for at lytte.

Og Victor fulgte faktisk sit telefonopkald med en e-mail – bare for at fortælle mig, at de var tilgængelige, hvis jeg havde brug for hjælp.

HostPapa Kontrolpanel

Hostpapa-cpanel

HostPapas kontodashboard giver dig nem adgang til cPanel. HostPapas cPanel-interface giver dig et rent, brugervenligt kontrolpanel, der giver hurtig adgang til alle dine vigtige webhotelfunktioner.

HostPapa-funktioner og fordele

 • cPanel Hosting
 • Umeteret båndbredde
 • Host ubegrænsede websteder *
 • Ubegrænset SSD-lager *
 • Ubegrænset e-mail-konti *
 • Ubegrænset MySQL-databaser *
 • Yderligere CPU- og MySQL-ressourcer *
 • Gratis en til en træning
 • Gratis lad os kryptere SSL
 • Gratis Cloudflare CDN
 • Gratis Starter Website Builder
 • Over 400 gratis applikationer
 • 24/7 support via telefon, e-mail og live chat
 • 99,9% oppetid
 • 30 dages pengene-tilbage-garanti

* Fås med forretnings- og forretningsplaner

HostPapa er fantastisk til nye webstedsejere såvel som erfarne webmastere. For begyndere er en af ​​de største fordele, som HostPapa tilbyder, en personlig træning på 30 minutter, der hjælper dig med at komme i gang med at oprette et vellykket websted.

HostPapas hostingplaner er fyldt med de funktioner, du har brug for for at oprette et vellykket websted. Sammen med de over 400 applikationer, der er tilgængelige via cPanel, får du gratis Let’s Encrypt SSL, gratis Cloudflare CDN og HostPapas webstedsbygger. Business Hosting Plan inkluderer også ubegrænset lagerplads, ubegrænset båndbredde, ubegrænset e-mail-konti og muligheden for at være vært for et ubegrænset antal websteder.

Den eneste negative vare her er, at der er et ekstra gebyr, hvis du vil have automatiske sikkerhedskopier af data. Du kan dog altid køre dine sikkerhedskopier manuelt via cPanel osv.

HostPapa-hastighedstestresultater

Jeg er bestemt imponeret over webstedshastighed hos HostPapa. I både min personlige erfaring og vores separate test leverede HostPapa fremragende webstedshastighed og ydeevne i alle regioner. Nedenfor er nogle af vores prøveresultater.

Hostpapa-speed-test-resultater

Når du vælger hosting- eller Business Pro-hostingplaner, giver HostPapa yderligere CPU- og MySQL-ressourcer.

HostPapa kundesupport

HostPapa tilbyder 24/7 support via telefon, e-mail og live chat. Jeg fandt, at kundesupporten hos HostPapa var fremragende. Responstider er superhurtige, og supportteamets medlemmer er venlige og klar til at hjælpe.

Hostpapa-live-chat-support

HostPapa har også en omfattende videnbase, du kan bruge til at få hurtige svar på dine spørgsmål. Og som jeg nævnte tidligere, får du også en gratis på en træningssession for at hjælpe dig i gang efter tilmelding.

Hostpapa-videnbase

Henstilling

HostPapa overraskede mig med, hvor godt deres webhosting fungerede. Uanset om det er webhostefunktioner, webstedspræstationer eller kundesupport, det er vigtigt for dig, skuffer HostPapa ikke.

HostPapa er en af ​​de bedste webhosts, når det gælder om at sikre, at deres kunder har alt, hvad de har brug for for at få deres websteder i gang. Deres onboarding assistance konkurrerer med dyre styrede hosting-planer.

HostPapa bør bestemt overvejes, hvis du leder efter cPanel- eller WordPress-hosting af høj kvalitet.

Speciel eksklusiv rabat

Generelt er jeg meget imponeret over HostPapa. På grund af deres fremragende hostingydelse er jeg faktisk glad for at kunne tilbyde en eksklusiv rabat til HostPapa. Klik på linket herunder, og du kan spare op til 74% på deres Business Hosting Plan. Eller for forbedret hastighed og sikkerhed kan du spare op til 45% på HostPapas Business Pro-plan.

Hostpapa-eksklusiv-rabat-tilbud

Klik her for en eksklusiv 74% rabat hos HostPapa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map