HostPapa-arvostelu

Hostpapa-arvostelu


Jos et ole perehtynyt HostPapaan, haluat lukea minun HostPapa-arvostelu tässä. Kuten minä, sinäkin hyvin voisit olla iloisesti yllättynyt. Koska HostPapa ei ehkä ole yhtä tunnettu kuin jotkut muut siellä toimivat web-hosting-yritykset, he ovat osoittaneet minulle olevansa parhaita Pohjois-Amerikkaa palvelevia isännöintipalvelujen tarjoajia.

HostPapa-hosting-suunnitelmat

Hostpapa-hosting-suunnitelmat
HostPapalla on kolme tasoa hosting-suunnitelmia, joista valita: Starter, Business ja Business Pro. Heillä on myös vastaava kokoelma optimoituja WordPress-isännöintisuunnitelmia, jotka sisältävät WordPressin ja Jetpackin esiasennuksen. Omaan käyttöön ja testaamiseen valitsin liiketoimintasuunnitelman.

HostPapan käytön aloittaminen

Rekisteröityminen HostPapalla oli helppoa. Muista poistaa valinnat kaikista vaihtoehdoista, joita et halua sisällyttää tilaukseen. Saat heti vahvistusviestin. Noin puolentoista tunnin kuluttua sain tervetuliaisähköpostini, jossa oli kaikki tarvitsemani tiedot HostPapan käytön aloittamiseksi.

Sain myös seurannasta soitetun puhelun HostPapalta vain nähdäksesi miten asiat menivät ja tarvitko apua. Napsauta alla kuunnellaksesi.

Ja Victor seurasi puhelinsoittoaan sähköpostitse – vain kertoakseni minulle, että he ovat käytettävissä, jos tarvitsin apua.

HostPapa-ohjauspaneeli

Hostpapa-cpanel

HostPapan tilin hallintapaneeli antaa sinulle helpon pääsyn cPaneliin. HostPapan cPanel-käyttöliittymä antaa sinulle puhtaan ja helppokäyttöisen ohjauspaneelin, joka tarjoaa nopean pääsyn kaikkiin tärkeisiin web-isännöintitoimintoihisi.

HostPapa-ominaisuudet ja edut

 • cPanel-hosting
 • Mittaamaton kaistanleveys
 • Isäntä rajoittamaton verkkosivustot *
 • Rajoittamaton SSD-tallennustila *
 • Rajoittamaton sähköpostitili *
 • Rajoittamaton MySQL-tietokanta *
 • Lisä CPU- ja MySQL-resurssit *
 • Ilmainen yksi yhdestä -harjoittelu
 • Ilmainen Let’s Encrypt SSL
 • Ilmainen Cloudflare CDN
 • Ilmainen Starter-verkkosivustojen rakentaja
 • Yli 400 ilmaista sovellusta
 • Tukipalvelut ympäri vuorokauden, puhelin, sähköposti ja live-chat
 • 99,9% Uptime
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

* Saatavana Business and Business Pro -suunnitelmilla

HostPapa on upea uusille verkkosivustojen omistajille ja kokeneille verkkovastaaville. Aloittelijoille yksi HostPapan tarjoamista suurimmista eduista on henkilökohtainen 30 minuutin yksi kerralla -harjoitus, joka auttaa sinua aloittamaan onnistuneen verkkosivuston luomisen..

HostPapan hosting-suunnitelmat ovat täynnä ominaisuuksia, joita tarvitaan onnistuneen verkkosivuston luomiseen. CPanelin kautta saatavissa olevien yli 400 sovelluksen lisäksi saat ilmaisen Let’s Encrypt SSL: n, ilmaisen Cloudflare CDN: n ja HostPapan verkkosivujen rakennustyökalun. Business hosting -suunnitelma sisältää myös rajoittamattoman tallennustilan, mittaamaton kaistanleveys, rajoittamaton sähköpostitili ja mahdollisuus isännöidä rajaton määrä verkkosivustoja.

Ainoa negatiivinen kohta tässä on, että siitä veloitetaan lisämaksu, jos haluat automatisoituja tietojen varmuuskopioita. Voit kuitenkin aina suorittaa varmuuskopiot manuaalisesti cPanelin jne. Kautta.

HostPapa Speed ​​Test -tulokset

Olen ehdottomasti vaikuttunut verkkosivustojen nopeudesta HostPapassa. HostPapa toimitti erinomaisen verkkosivustojen nopeuden ja suorituskyvyn kaikilla alueilla sekä henkilökohtaisen kokemukseni että erillisen testauksen yhteydessä. Alla on joitain näytteen tuloksia.

Hostpapa-nopeus-testi-tulokset

Kun valitset Business tai Business Pro -majoitussuunnitelmat, HostPapa tarjoaa ylimääräisiä CPU- ja MySQL-resursseja.

HostPapa-asiakastuki

HostPapa tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea puhelimitse, sähköpostitse ja live-chatin kautta. Löysin HostPapan asiakastuen olevan erinomainen. Vastausajat ovat erittäin nopeita ja tukitiimin jäsenet ovat ystävällisiä ja valmiita auttamaan.

Hostpapa-live-chat-tuki

HostPapalla on myös laaja tietokanta, jonka avulla saat nopeita vastauksia kysymyksiisi. Ja kuten aiemmin mainitsin, saat myös ilmaisen yhden yhden harjoittelun avulla, jotta pääset alkuun ilmoittautumisen jälkeen.

Hostpapa-tieto-base

Suositus

HostPapa yllätti minut kuinka hyvin heidän web-isännöintinsä suoriutui. HostPapa ei petä, olipa kyseessä sitten web-isännöintiominaisuudet, verkkosivuston suorituskyky tai asiakastuki..

HostPapa on yksi parhaista verkkoisäntäkoneista, kun on varmistettava, että heidän asiakkailleen on kaikki tarvittava verkkosivustojensa ylläpitämiseen ja käyttämiseen. Heidän ajoneuvoihinsa asettaminen auttavat kilpailemaan kalliimpien hallittujen hosting-suunnitelmien kanssa.

HostPapaa tulisi ehdottomasti harkita, jos etsit laadukasta cPanel- tai WordPress-hosting-palvelua.

Special Exclusive alennus

Kaiken kaikkiaan olen erittäin vaikuttunut HostPapa-palvelusta. Itse asiassa niiden erinomaisen isännöintitehokkuuden vuoksi olen iloinen voidessani tarjota yksinoikeudellisen alennuksen HostPapalle. Napsauta alla olevaa linkkiä ja voit säästää jopa 74% heidän liiketoimintasuunnitelmaansa. Tai nopeuden ja turvallisuuden parantamiseksi voit säästää jopa 45% HostPapan Business Pro -suunnitelmassa.

Hostpapa-yksinomaisen-alennus-tarjous

Napsauta tätä saadaksesi yksinoikeudellisen 74% alennuksen HostPapa-palvelusta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map