HostPapa áttekintés

Hostpapa-felülvizsgálat


Ha még nem ismeri a HostPapa alkalmazást, akkor elolvassa az én oldalamat HostPapa áttekintés itt. Mint én, nagyon jól kellemesen lepődhetsz meg. Mivel a HostPapa valószínűleg nem olyan jól ismert, mint a többi internetes tárhely szolgáltató társaság, bebizonyították számomra, hogy az Észak-Amerikát kiszolgáló top hosting szolgáltatók közé tartoznak.

HostPapa tárhely-tervek

Hostpapa-hosting-tervek
A HostPapa három szintű hostolási tervet választhat: Starter, Business és Business Pro. Megfelelő optimalizált WordPress-tárhely-terveket is tartalmaznak, amelyek tartalmazzák a WordPress és a Jetpack előtelepítését. Saját használatra és tesztelésre az üzleti tervet választottam.

Az első lépések a HostPapa használatával

A regisztráció a HostPapa-ban szellő volt. Ügyeljen arra, hogy törölje a jelölőnégyzetet minden olyan lehetőségről, amelyet nem szeretne szerepeltetni a megrendelésben. Azonnal megerősítő e-mailt kap. Körülbelül másfél óra elteltével megkaptam üdvözlő e-mailemet, amely tartalmazza az összes információt, amelyre szükségem van a HostPapa használatának megkezdéséhez.

Ezenkívül nyomon követési telefonhívást kaptunk a HostPapa-tól, hogy megnézhessük a dolgok alakulását, és ha segítségre van szükségem. Kattintson lent, hogy meghallgassa.

És Victor valójában egy e-maillel követte telefonhívását – csak hogy tudassa velem, hogy rendelkezésre állnak, ha segítségre van szükségem.

HostPapa Vezérlőpult

Hostpapa-cpanel

A HostPapa fiókja irányítópultja könnyű hozzáférést biztosít a cPanelhez. A HostPapa cPanel felülete tiszta, egyszerűen használható kezelőpanelt kínál, amely gyors hozzáférést biztosít minden fontos web hosting funkcióhoz..

A HostPapa szolgáltatásai és előnyei

 • cPanel tárhely
 • Nem mért sávszélesség
 • Korlátlan számú webhely *
 • Korlátlan SSD tárolás *
 • Korlátlan e-mail fiók *
 • Korlátlan MySQL adatbázisok *
 • További CPU és MySQL források *
 • Ingyenes egy az edzésen
 • Ingyenes SSL titkosítás
 • Ingyenes Cloudflare CDN
 • Ingyenes kezdő webhelykészítő
 • Több mint 400 ingyenes alkalmazás
 • 24 órás támogatás telefonon, e-mailben és élő csevegőn keresztül
 • 99,9% Uptime
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

* Üzleti és Business Pro tervekkel kapható

A HostPapa nagyszerű új webhelytulajdonosok, valamint tapasztalt webmesterek számára. Kezdőknek a HostPapa egyik legnagyobb előnye a személyes 30 perces egy-egy edzés, amely segít Önnek a sikeres weboldal létrehozásában..

A HostPapa tárhelyi tervei olyan elemekkel vannak feltöltve, amelyekre szükség van egy sikeres webhely létrehozásához. A cPanel-en elérhető több mint 400 alkalmazás mellett ingyenes Let’s Encrypt SSL-t, ingyenes Cloudflare CDN-t és HostPapa webhely-készítőt kap. A Business Hosting terv magában foglalja a korlátlan tárolást, a mérés nélküli sávszélességet, a korlátlan e-mail fiókokat és a korlátlan számú webhely üzemeltetésének lehetőségét is.

Az egyetlen negatív elem itt az, hogy külön díjat számítanak fel, ha automatikus adatmentéseket szeretnének. A biztonsági másolatot azonban mindig manuálisan futtathatja a cPanel segítségével stb.

HostPapa sebesség-teszt eredmények

Határozottan lenyűgözött a HostPapa webhelysebessége. Mind a személyes tapasztalataim, mind a különálló tesztelés során a HostPapa kiváló websebességet és teljesítményt nyújtott minden régióban. Az alábbiakban bemutatunk néhány minta eredményünket.

Hostpapa sebességű teszt-eredmények

Amikor a Business vagy Business Pro tárhelyi terveket választja, a HostPapa további CPU és MySQL erőforrásokat biztosít.

HostPapa ügyfélszolgálat

A HostPapa 24 órás támogatást kínál telefonon, e-mailben és élő csevegésen keresztül. Kiemelkedőnek találtam a HostPapa ügyfélszolgálatát. A válaszidő rendkívül gyors, és a támogató csoport tagjai barátságosak és készek segíteni.

Hostpapa-live-chat támogatás

A HostPapa kiterjedt tudásbázissal is rendelkezik, amely segítségével gyorsan megválaszolhatja kérdéseit. És amint már korábban említettem, akkor egy ingyenes edzést is kapsz egy edzésen, amely segít a regisztráció után.

Hostpapa-tudás-bázis

Ajánlást

A HostPapa meglepte, hogy webszolgáltatásaik milyen jól teljesítettek. Függetlenül attól, hogy a web hosting funkciók, a weboldal teljesítménye vagy az ügyfélszolgálat fontos – számít a HostPapa.

A HostPapa az egyik legjobb webtárhely, amikor ügyelni kell arra, hogy ügyfeleik rendelkezzenek mindazzal, amire szükségük van webhelyeik üzembe helyezéséhez. A fedélzeten lévő segítségükkel a drágább menedzselt tárhely-tervek versenyeznek.

A HostPapa alkalmazását feltétlenül fontolóra kell venni, ha minőségi cPanel vagy WordPress tárhelyet keres.

Speciális exkluzív kedvezmény

Összességében nagyon lenyűgözött a HostPapa. Valójában kiváló tárhelyi teljesítményük miatt örülök annak, hogy exkluzív kedvezményt tudtam nyújtani a HostPapa számára. Kattintson az alábbi linkre, és akár 74% -ot spórolhat meg üzleti vállalkozási tervükön. Vagy a fokozott sebesség és biztonság érdekében akár 45% -ot spórolhat meg a HostPapa Business Pro tervében.

Hostpapa kizárólagos-kedvezmény-ajánlat

Kattintson ide, hogy exkluzív 74% árengedményt nyújtson a HostPapa-n

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector