HostPapa Pregled

hostpapa-pregled


Če niste seznanjeni z HostPapa, boste želeli prebrati moje HostPapa Pregled tukaj. Tako kot jaz, ste tudi vi lahko zelo prijetno presenečeni. Ker HostPapa morda ni tako znan kot nekatera druga podjetja za spletno gostovanje tam, so mi dokazali, da spadajo med najboljše ponudnike gostovanja, ki servisirajo Severno Ameriko.

Gostni načrti HostPapa

hostpapa-gostovanje-načrti
HostPapa ima na voljo tri stopnje gostovanja: Starter, Business in Business Pro. Imajo tudi ustrezno linijo optimiziranih načrtov gostovanja WordPress, ki vključujejo prednamestitev WordPressa in Jetpacka. Za lastno uporabo in testiranje sem se odločil za poslovni načrt.

Uvod v HostPapa

Vpis na HostPapa je bil lahek. Označite vse možnosti, ki jih ne želite vključiti v naročilo. Takoj boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo. Po približno uri in pol sem prejel e-poštno sporočilo z vsemi informacijami, potrebnimi za začetek uporabe HostPapa.

Prav tako sem od HostPapa prejel nadaljnji telefonski klic, da sem videl, kako potekajo stvari in če potrebujem kakšno pomoč. Za poslušanje kliknite spodaj.

In Victor je v resnici spremljal telefonski klic z e-pošto – samo da mi je sporočil, da so na voljo, če potrebujem pomoč.

Nadzorna plošča HostPapa

hostpapa-cpanel

Nadzorna plošča računa HostPapa vam omogoča enostaven dostop do cPanela. CPanel vmesnik HostPapa vam omogoča čisto in enostavno uporabo nadzorne plošče, ki omogoča hiter dostop do vseh vaših pomembnih funkcij spletnega gostovanja.

Lastnosti in prednosti HostPapa

 • cPanel gostovanje
 • Neomejena pasovna širina
 • Gostiteljske neomejene spletne strani *
 • Neomejeno shranjevanje SSD *
 • Neomejeni e-poštni računi *
 • Neomejeno baz podatkov MySQL *
 • Dodatni CPU in MySQL Viri *
 • Brezplačno usposabljanje ena na ena
 • Brezplačno Šifriraj SSL
 • Brezplačni CD Cloudflare
 • Brezplačna spletna stran za začetnike
 • Več kot 400 brezplačnih aplikacij
 • Podpora prek telefona, e-pošte in klepeta v živo
 • 99,9% Počasi
 • 30 dnevno jamstvo za vračilo denarja

* Na voljo z načrti Business in Business Pro

HostPapa je odličen za nove lastnike spletnih strani kot tudi izkušene spletne mojstre. Za začetnike je ena največjih prednosti, ki jo ponuja HostPapa, osebni 30 minutni trening na enem vadbi, ki vam bo pomagal začeti ustvarjati uspešno spletno mesto.

Načrti gostovanja HostPapa so zastopani s funkcijami, ki jih potrebujete za izdelavo uspešnega spletnega mesta. Skupaj z več kot 400 aplikacijami, ki so na voljo prek cPanela, dobite brezplačni Šifriraj SSL, brezplačni Cloudflare CDN in graditelja spletnih mest HostPapa. Načrt poslovnega gostovanja vključuje tudi neomejeno shranjevanje, neomejeno pasovno širino, neomejeno število e-poštnih računov in možnost gostovanja neomejenega števila spletnih mest.

Edina negativna postavka je, da se za avtomatizirane varnostne kopije podatkov plača dodatno. Vendar lahko varnostne kopije vedno ročno zaženete prek cPanela itd.

Rezultati testiranja hitrosti HostPapa

Definitivno sem navdušen nad hitrostjo spletnega mesta na HostPapa. Tako v mojih osebnih izkušnjah kot pri ločenem testiranju je HostPapa dosegel odlično hitrost in uspešnost spletnega mesta v vseh regijah. Spodaj je nekaj naših vzorčnih rezultatov.

hitrostni test-rezultati hitrosti gostitelja

Ko se odločite za načrte gostovanja Business ali Business Pro, HostPapa ponuja dodatne vire CPU in MySQL.

Podpora strankam HostPapa

HostPapa ponuja 24-urno podporo po telefonu, e-pošti in klepetu v živo. Podpora za stranke na HostPapi se mi zdi izjemna. Odzivni časi so zelo hitri in člani podporne skupine so prijazni in pripravljeni pomagati.

hostpapa-live-chat-support

HostPapa ima tudi obsežno bazo znanja, s katero lahko hitro najdete odgovore na svoja vprašanja. In kot sem že omenil, na enem vadbi prejmete tudi brezplačno, s pomočjo katerega začnete po prijavi.

hostpapa-baza znanja

Priporočilo

HostPapa me je presenetil s tem, kako uspešno se je izvajalo njihovo spletno gostovanje. Ne glede na to, ali so za vas pomembne funkcije spletnega gostovanja, uspešnost spletnega mesta ali podpora strankam, HostPapa ne razočara..

HostPapa je eden najboljših spletnih gostiteljev, ko gre za zagotovitev, da imajo njihove stranke vse, kar potrebujejo, da postavijo svoja spletna mesta. Njihova pomoč na krovu je tekmec dražjih upravljanih načrtov gostovanja.

Zagotovo bi morali upoštevati HostPapa, če iščete kakovostno gostovanje cPanel ali WordPress.

Posebni ekskluzivni popust

Na splošno sem zelo navdušen nad HostPapa. Pravzaprav sem zaradi svojih odličnih gostovanj vesel, da lahko ponudim ekskluzivni popust za HostPapa. Kliknite spodnjo povezavo in prihranite do 74% na njihovem poslovnem načrtu gostovanja. Lahko pa za večjo hitrost in varnost prihranite do 45% na načrtu HostPapa Business Pro.

hostpapa-ekskluzivna ponudba s popustom

Kliknite tukaj za ekskluzivni 74% popust pri HostPapa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map