Преглед на HostPapa

Hostpapa преглед


Ако не сте запознати с HostPapa, ще искате да прочетете моето Преглед на HostPapa тук. Като мен, вие много добре бихте могли да бъдете приятно изненадани. Защото, въпреки че HostPapa може да не е толкова известен като някои от другите уеб хостинг компании там, те ми доказаха, че са сред най-добрите хостинг доставчици, обслужващи Северна Америка.

Хостинг планове за хостинг

HostPapa хостинг планове
HostPapa има три нива на хостинг планове за избор: Starter, Business и Business Pro. Те също имат съответна гама от оптимизирани планове за хостинг на WordPress, които включват предварително инсталиране на WordPress и Jetpack. За мое собствено използване и тестване избрах бизнес плана.

Първи стъпки с HostPapa

Регистрирането в HostPapa беше леко. Не забравяйте да премахнете отметката от всички опции, които не искате да са включени в поръчката ви. Веднага ще получите имейл за потвърждение. След около час и половина получих моя имейл с добре дошли с цялата информация, която ми беше необходима, за да започна да използвам HostPapa.

Освен това получих последващо телефонно обаждане от HostPapa, само за да видя как вървят нещата и дали имам нужда от помощ. Кликнете по-долу, за да слушате.

И Виктор всъщност последва телефонното си обаждане с имейл – само за да ме уведоми, че са на разположение, ако имам нужда от помощ.

Контролен панел на HostPapa

Hostpapa-вашият бизнес

Таблото за управление на акаунта на HostPapa ви дава лесен достъп до cPanel. CPanel интерфейс на HostPapa ви предоставя чист, лесен за използване контролен панел, който осигурява бърз достъп до всичките ви важни уеб хостинг функции.

Характеристики и предимства на HostPapa

 • cPanel хостинг
 • Непромерена честотна лента
 • Домакини неограничени уебсайтове *
 • Неограничено SSD съхранение *
 • Неограничени имейл акаунти *
 • Неограничен брой MySQL бази данни *
 • Допълнителни CPU и MySQL ресурси *
 • Безплатно обучение едно на едно
 • Безплатни Да шифроваме SSL
 • Безплатен облачен CDN
 • Безплатен стартер уебсайт
 • Над 400 безплатни приложения
 • Поддръжка 24/7 чрез телефон, имейл и чат на живо
 • 99,9% време за изпълнение
 • 30 дневна гаранция за връщане на парите

* Предлага се с планове за бизнес и бизнес програми

HostPapa е чудесен за собственици на нови уебсайтове, както и за опитни уеб майстори. За начинаещи, едно от най-големите предимства, които HostPapa предоставя, е лично 30-минутно едно на едно обучение, което ще ви помогне да започнете да създавате успешен уебсайт.

Плановете за хостинг на HostPapa са опаковани с функциите, от които се нуждаете, за да създадете успешен уебсайт. Заедно с над 400 приложения, налични чрез cPanel, вие получавате безплатни SSL да шифроваме SSL, безплатен Cloudflare CDN и създателя на уебсайтове на HostPapa. Планът за бизнес хостинг включва също неограничено пространство за съхранение, нерегламентирана честотна лента, неограничен акаунт за електронна поща и възможност да хоствате неограничен брой уебсайтове.

Единственият отрицателен елемент тук е, че има допълнително заплащане, ако искате автоматизирано архивиране на данни. Въпреки това, винаги можете ръчно да стартирате своите архиви през cPanel и т.н..

Резултати от теста за скорост на HostPapa

Определено съм впечатлен от скоростта на уебсайта в HostPapa. Както в моя личен опит, така и в нашите отделни тестове, HostPapa предостави отлична скорост и ефективност на уебсайта във всички региони. По-долу са някои от нашите примерни резултати.

Hostpapa от скоростта на тестовите резултати

Когато изберете планове за хостинг на Business или Business Pro, HostPapa предоставя допълнителни CPU и MySQL ресурси.

Поддръжка за клиенти на HostPapa

HostPapa предлага денонощна поддръжка чрез телефон, имейл и чат на живо. Открих, че поддръжката на клиенти в HostPapa е изключителна. Времето за реакция е супер бързо и членовете на екипа за поддръжка са приятелски настроени и готови да помогнат.

Hostpapa-живо чат подкрепа

HostPapa също има богата база от знания, която можете да използвате, за да получите бързи отговори на вашите въпроси. И както споменах по-рано, вие също получавате безплатна на една тренировка, която да ви помогне да започнете след регистрация.

Hostpapa-знанието база

Препоръка

HostPapa ме изненада с това колко добре се представи уеб хостингът им. Независимо дали това е важно за уеб хостинга, за ефективността на уебсайта или за поддръжката на клиенти, HostPapa не разочарова.

HostPapa е един от най-добрите уеб хостове, когато става въпрос за това, че клиентите им имат всичко необходимо, за да стартират и работят уебсайтовете си. Бордовата им помощ съперничи на по-скъпите управлявани хостинг планове.

HostPapa определено трябва да се има предвид, ако търсите качествен cPanel или WordPress хостинг.

Специална изключителна отстъпка

Като цяло съм много впечатлен от HostPapa. Всъщност поради отличното им изпълнение на хостинг, аз съм доволен, че мога да предложа изключителна отстъпка за HostPapa. Кликнете върху връзката по-долу и можете да спестите до 74% от техния бизнес хостинг план. Или за подобрена скорост и сигурност можете да спестите до 45% от плана на HostPapa за Business Pro.

Hostpapa-ексклузивен-отстъпка-оферта

Кликнете тук за ексклузивна отстъпка от 74% в HostPapa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map