Recenzie HostPapa

Hostpapa-recenzie


Dacă nu cunoașteți HostPapa, veți dori să mă citiți Recenzie HostPapa aici. Ca și mine, puteți fi foarte bine surprins. Pentru că, deși HostPapa este posibil să nu fie la fel de cunoscut ca unele dintre celelalte companii de găzduire web de acolo, mi-au dovedit că sunt printre cei mai buni furnizori de servicii de hosting din America de Nord..

Planuri de gazduire HostPapa

Hostpapa-hosting-planuri
HostPapa are trei niveluri de planuri de găzduire din care să alegeți: Starter, Business și Business Pro. De asemenea, au o gamă corespunzătoare de planuri optimizate de găzduire WordPress care includ preinstalarea WordPress și Jetpack. Pentru propria utilizare și testare, am optat pentru Planul de afaceri.

Noțiuni introductive cu HostPapa

Înscrierea la HostPapa a fost o briză. Asigurați-vă că nu debifați opțiunile pe care nu le doriți să fie incluse în comanda dvs. Veți primi imediat un e-mail de confirmare. După aproximativ o oră și jumătate, am primit e-mailul meu de bun venit cu toate informațiile de care aveam nevoie pentru a începe să folosesc HostPapa.

De asemenea, am primit un apel telefonic de la HostPapa pentru a vedea cum merg lucrurile și dacă am nevoie de ajutor. Faceți clic mai jos pentru a asculta.

Și, de fapt, Victor și-a urmărit apelul telefonic cu un e-mail – doar pentru a mă anunța că sunt disponibile dacă aveam nevoie de ajutor.

Panoul de control HostPapa

Hostpapa-cpanel

Tabloul de bord al contului HostPapa vă oferă acces facil la cPanel. Interfața cPanel a HostPapa vă oferă un panou de control curat, ușor de utilizat, care oferă acces rapid la toate funcționalitățile dvs. importante de găzduire web.

Caracteristici și avantaje HostPapa

 • cPanel Gazduire
 • Lățime de bandă neschimbată
 • Site-uri web nelimitate de gazdă *
 • Stocare SSD nelimitată *
 • Conturi de e-mail nelimitate *
 • Baze de date MySQL nelimitate *
 • Resurse suplimentare CPU și MySQL *
 • Free One on One Training
 • Criptați SSL gratuit
 • CDN gratuit Cloudflare
 • Free Starter Website Builder
 • Peste 400 de aplicații gratuite
 • Suport 24/7 prin telefon, e-mail și chat live
 • 99,9% Optime
 • Garanție de 30 zile înapoi

* Disponibil cu planuri de afaceri și de afaceri

HostPapa este excelent atât pentru noii proprietari de site-uri, cât și pentru maeștri cu experiență. Pentru începători, unul dintre cele mai mari avantaje pe care le oferă HostPapa este unul personal de 30 de minute la o singură sesiune de antrenament pentru a vă ajuta să începeți să creați un site web de succes.

Planurile de găzduire ale HostPapa sunt blocate cu funcțiile de care aveți nevoie pentru a crea un site web de succes. Împreună cu cele peste 400 de aplicații disponibile prin cPanel, veți obține gratuit Lansăm Encrypt SSL, Cloudflare CDN gratuit și constructorul site-ului HostPapa. Planul de găzduire de afaceri include, de asemenea, stocare nelimitată, lățime de bandă neschimbată, conturi de e-mail nelimitate și posibilitatea de a găzdui un număr nelimitat de site-uri web.

Singurul element negativ aici este că există o taxă suplimentară dacă doriți copii de rezervă automatizate de date. Cu toate acestea, puteți rula întotdeauna manual copiile de siguranță prin cPanel, etc.

Rezultatele testului de viteză HostPapa

Sunt cu siguranță impresionat de viteza site-ului de la HostPapa. Atât în ​​experiența mea personală, cât și în testarea noastră separată, HostPapa a oferit o performanță excelentă a site-ului în toate regiunile. Mai jos găsiți câteva dintre rezultatele eșantionului nostru.

Hostpapa-speed-test-rezultate

Când optați pentru planurile de găzduire Business sau Business Pro, HostPapa oferă resurse suplimentare pentru procesor și MySQL.

Asistență clienți HostPapa

HostPapa oferă asistență 24/7 prin telefon, e-mail și chat live. Am considerat că asistența pentru clienți de la HostPapa este excepțională. Timpurile de răspuns sunt super rapide, iar membrii echipei de asistență sunt prietenoși și pregătiți să vă ajute.

Hostpapa-live-chat-suport-

HostPapa are, de asemenea, o bază de cunoștințe extinsă pe care o puteți utiliza pentru a obține răspunsuri rapide la întrebările dvs. Și, așa cum am menționat anterior, veți primi și unul gratuit la o singură sesiune de antrenament, care vă va ajuta să începeți după înscriere.

Hostpapa-cunoștințe de bază

Recomandare

HostPapa m-a surprins cu cât de performant a fost gazduirea lor web. Fie că este important pentru dvs. caracteristicile de găzduire web, performanța site-ului web sau asistența pentru clienți, HostPapa nu dezamăgește.

HostPapa este una dintre cele mai bune gazde web când vine vorba de a se asigura că clienții lor au tot ce au nevoie pentru a-și pune în funcțiune site-urile web. Asistența lor la bord rivalizează cu planurile de găzduire mai scumpe gestionate.

HostPapa ar trebui cu siguranță să fie luat în considerare dacă căutați cPanel de calitate sau găzduire WordPress.

Reducere specială exclusivă

În general, sunt foarte impresionat de HostPapa. De fapt, datorită performanței lor excelente de găzduire, sunt încântat să pot oferi o reducere exclusivă pentru HostPapa. Faceți clic pe linkul de mai jos și puteți economisi până la 74% din planul de găzduire de afaceri. Sau, pentru viteză și securitate sporită, puteți economisi până la 45% în planul Business Pro de la HostPapa.

Hostpapa-exclusiv-discount-oferta

Faceți clic aici pentru o reducere exclusivă de 74% la HostPapa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map