Ulasan HostPapa

hostpapa-semakan


Sekiranya anda tidak biasa dengan HostPapa, anda pasti mahu membaca buku saya Ulasan HostPapa di sini. Seperti saya, anda boleh terkejut. Kerana walaupun HostPapa mungkin tidak begitu terkenal seperti beberapa syarikat hosting web lain di luar sana, mereka telah membuktikan kepada saya bahawa mereka adalah antara penyedia hosting teratas yang melayani Amerika Utara.

Pelan Hosting HostPapa

hostpapa-hosting-rancangan
HostPapa mempunyai tiga tahap rancangan hosting untuk dipilih: Starter, Business, dan Business Pro. Mereka juga memiliki barisan rancangan hosting WordPress yang dioptimumkan yang termasuk pra-pemasangan WordPress dan Jetpack. Untuk kegunaan dan ujian saya sendiri, saya memilih Rancangan Perniagaan.

Bermula dengan HostPapa

Mendaftar di HostPapa sangat mudah. Pastikan tidak mencentang sebarang pilihan yang tidak mahu disertakan dalam pesanan anda. Anda akan segera menerima e-mel pengesahan. Setelah kira-kira satu setengah jam, saya menerima e-mel selamat datang dengan semua maklumat yang saya perlukan untuk mula menggunakan HostPapa.

Juga, saya menerima panggilan telefon susulan dari HostPapa hanya untuk melihat bagaimana keadaannya dan sekiranya saya memerlukan bantuan. Klik di bawah untuk mendengar.

https://webhostingcat.com/wp-content/uploads/2019/08/HostPapa-Selamat Datang-Call.wav

Dan, Victor sebenarnya telah membuat panggilan telefon dengan e-mel – hanya untuk memberitahu saya bahawa mereka ada sekiranya saya memerlukan pertolongan.

Panel Kawalan HostPapa

hostpapa-cpanel

Papan pemuka akaun HostPapa memberi anda akses mudah ke cPanel. Antara muka cPanel HostPapa memberi anda panel kawalan yang bersih dan mudah digunakan yang menyediakan akses cepat ke semua fungsi hosting web penting anda.

Ciri dan Kelebihan HostPapa

 • Hosting cPanel
 • Lebar Jalur Tidak Bermeter
 • Hoskan Laman Web Tanpa Had *
 • Storan SSD tanpa had *
 • Akaun E-mel Tanpa Had *
 • Pangkalan Data MySQL tanpa had *
 • Sumber CPU dan MySQL Tambahan *
 • Latihan One-One Percuma
 • Let’s Encrypt SSL Percuma
 • CDN Cloudflare percuma
 • Pembina Laman Web Permulaan Percuma
 • Lebih 400 Aplikasi Percuma
 • Sokongan 24/7 melalui Telefon, E-mel, dan Sembang Langsung
 • Masa Penggunaan 99.9%
 • Jaminan Pulangan Wang 30 Hari

* Tersedia dengan Pelan Pro Perniagaan dan Perniagaan

HostPapa sangat bagus untuk pemilik laman web baru dan juga master web yang berpengalaman. Untuk pemula, salah satu kelebihan terbesar yang disediakan HostPapa adalah sesi latihan 30 minit satu demi satu peribadi untuk membantu anda memulakan pembuatan laman web yang berjaya.

Rancangan hosting HostPapa penuh dengan ciri-ciri yang anda perlukan untuk membuat laman web yang berjaya. Bersama dengan lebih dari 400 aplikasi yang tersedia melalui cPanel, anda mendapat Let’s Encrypt SSL percuma, Cloudflare CDN percuma, dan pembangun laman web HostPapa. Pelan Hosting Perniagaan juga merangkumi penyimpanan tanpa had, lebar jalur yang tidak dimeterai, akaun e-mel tanpa had, dan kemampuan untuk menjadi tuan rumah sejumlah laman web yang tidak terhad.

Satu-satunya item negatif di sini ialah terdapat caj tambahan jika anda mahukan sandaran data automatik. Walau bagaimanapun, anda selalu dapat menjalankan sandaran anda secara manual melalui cPanel, dll.

Keputusan Ujian Kelajuan HostPapa

Saya pasti kagum dengan kelajuan laman web di HostPapa. Dalam pengalaman peribadi saya dan ujian berasingan kami, HostPapa memberikan kelajuan dan prestasi laman web yang sangat baik di semua wilayah. Berikut adalah beberapa contoh keputusan kami.

hostpapa-speed-test-keputusan

Apabila anda memilih rancangan hosting Business atau Business Pro, HostPapa menyediakan sumber CPU dan MySQL tambahan.

Sokongan Pelanggan HostPapa

HostPapa menawarkan sokongan 24/7 melalui telefon, e-mel, dan sembang langsung. Saya mendapati sokongan pelanggan di HostPapa sangat baik. Masa respons sangat pantas dan ahli pasukan sokongan ramah dan sedia membantu.

hostpapa-live-chat-sokongan

HostPapa juga mempunyai pangkalan pengetahuan yang luas yang boleh anda gunakan untuk mendapatkan jawapan cepat untuk soalan anda. Dan, seperti yang saya nyatakan sebelumnya, anda juga mendapat sesi latihan satu lawan satu secara percuma untuk membantu anda memulakannya setelah mendaftar.

hostpapa-pengetahuan-asas

Syor

HostPapa mengejutkan saya dengan prestasi web hosting mereka. Sama ada ciri hosting web, prestasi laman web, atau sokongan pelanggan, yang penting bagi anda, HostPapa tidak mengecewakan.

HostPapa adalah salah satu hos web terbaik ketika memastikan pelanggan mereka mempunyai semua yang mereka perlukan untuk menghidupkan dan menjalankan laman web mereka. Bantuan onboarding mereka menyaingi rancangan hosting yang lebih mahal.

HostPapa pasti harus dipertimbangkan jika anda mencari hosting cPanel atau WordPress yang berkualiti.

Potongan Eksklusif Istimewa

Secara keseluruhan saya sangat kagum dengan HostPapa. Sebenarnya, kerana prestasi hosting mereka yang sangat baik, saya gembira dapat memberikan potongan harga eksklusif untuk HostPapa. Klik pautan di bawah dan anda boleh menjimatkan sehingga 74% pada Pelan Hosting Perniagaan mereka. Atau, untuk meningkatkan kelajuan dan keselamatan, anda dapat menjimatkan hingga 45% pada rancangan HostPapa’s Business Pro.

hostpapa-eksklusif-diskaun-tawaran

Klik Di Sini untuk Potongan Eksklusif 74% di HostPapa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map