InMotion Gazduire Revizuit de gazduire WordPress gestionat

gestionat-Inmotion-WordPress-hosting


Cel mai bun gazduire web 2019Cel mai bun Blogger Hosting Sunt client InMotion Hosting din 2009, iar planul lor de găzduire de afaceri s-a dovedit excelent pentru multe tipuri de platforme de site-uri, în special WordPress. Atât performanța, cât și suportul au fost excepționale, iar InMotion a fost întotdeauna una dintre cele mai apreciate companii de gazduire web. Așadar, am fost cu siguranță curios și interesat când oamenii de la InMotion mi-au spus la începutul acestui an că vor veni cu o nouă platformă de hosting WordPress administrată. Ei bine, WordPress-ul administrat de InMotion a sosit și cu siguranță am vrut să-i ofer o încercare minuțioasă pentru a vedea cum se compară cu Business Business Hosting.

InMotion Gestionat WordPress vs Business Hosting

Să începem cu funcțiile planului de găzduire pe care le primiți. Funcțiile de găzduire de afaceri ale companiei InMotion s-au clasat întotdeauna în topul calificărilor noastre. Noile planuri gestionate de WordPress Gazduire se bazează pe principalele caracteristici ale planului de afaceri pentru a include funcții și mai puternice și utile, care sunt optimizate special pentru WordPress. Iată o privire cot la cot la elementele cheie pe care le primiți cu platforma WordPress InMotion Hosting Managed, spre deosebire de planurile Business Hosting.

Există câteva situații în care optarea pentru un plan de afaceri InMotion Hosting ar fi o potrivire mai bună pentru dvs. Cu Planul de afaceri Pro Level, nu există nicio limită dificilă pentru numărul de site-uri web pe care le puteți găzdui. Așadar, dacă trebuie să creezi un număr mare de site-uri web, evident că ai dori să alegi acest plan. Și dacă WordPress nu este platforma aleasă, atunci în mod clar pachetele gestionate de WordPress nu sunt pentru tine. Cu toate acestea, dacă intenționați să utilizați WordPress, veți dori să citiți mai departe.

Gazduire de afaceri
Lățime de bandă nelimitată
E-mail nelimitat
Drivere SSD gratuite
Copii de rezervă gratuite
Zonele de viteză maximă
SSL gratuit
cPanel Interface
WordPress Pre-instalat
BoldGrid Site Builder
90 de zile Garantie de returnare a banilor Gazduire WordPress
Lățime de bandă nelimitată
E-mail nelimitat
Drivere SSD gratuite
Copii de rezervă gratuite
Zonele de viteză maximă
SSL gratuit
cPanel Interface
WordPress Pre-instalat
BoldGrid Site Builder
90 de zile Garantie de returnare a banilor
Cache server avansat *
Actualizări automate WordPress *
Actualizări automate de teme și pluginuri *
Teme Premium BoldGrid și abonament de pluginuri *
Mediul de înscenare *

Construirea site-urilor dvs. WordPress

Ca și celelalte planuri de găzduire web ale InMotion Hosting, puteți alege să aveți WordPress preinstalat atunci când plasați comanda. Cu toate acestea, chiar dacă alegeți să instalați WordPress mai târziu, puteți profita de opțiunea de instalare super-ușoară cu un clic de pe cPanel. Și, dacă mutați site-ul dvs. WordPress dintr-o altă gazdă web, InMotion Hosting vă oferă o migrare gratuită a site-ului.

Aveți câteva opțiuni diferite pentru crearea site-urilor dvs. web. Puteți lucra cu WordPress în mod convențional în tabloul de bord admin. Sau, dacă preferați o metodă mai ușor de utilizat de a crea rapid și mai ușor un site WordPress cu aspect profesionist, puteți utiliza constructorul de site-uri BoldGrid. InMotion este o gazdă oficială BoldGrid și a contribuit la crearea produsului. Pentru o privire mai detaliată la BoldGrid, puteți citi recenzia mea aici.
boldgrid

Puteți instala BoldGrid din panoul dvs. de gestionare a contului (AMP) sau de la cPanel.
Inmotion-WordPress-hosting-cont de gestionare a panoului

Funcții premium WordPress

Deși nu trebuie să-l utilizați, BoldGrid se prezintă foarte proeminent în găzduirea WordPress administrată de InMotion. O mulțime de funcții premium WordPress, cum ar fi actualizări automate pentru teme și pluginuri, punere în scenă și teme premium și abonament de plugin, sunt legate în mod specific de utilizarea site-ului de web site BoldGrid.
boldgrid-temeTeme WordPress BoldGrid premiumboldgrid-pluginsBoldGrid WordPress Plugin-uri

Cu toate acestea, adevărata stea a găzduirii WordPress a InMotion este mediul serverului optimizat, cu memorie în cache avansată a serverului și Cloud Linux cu NGINX. Viteza superioară a site-ului pe care îl obții cu celelalte funcții face ca InMotion Hosting Managed WordPress să fie un câștigător pentru mine.

Viteză și performanță gazduire WordPress

Iată unul dintre domeniile pe care am fost interesat în mod special să le testez. Din nou, InMotion a fost întotdeauna unul dintre cele mai performante gazde web pe care le-am folosit în trecut. Și cu hostingul lor WordPress gestionat fiind etichetat ca fiind de 10 ori mai rapid decât planul lor de lansare a bazei de lansare, eram cu siguranță dornici să vedem cum funcționează. Mai jos este un eșantion de date din testarea noastră.

gestionat-Inmotion-WordPress-speed-vs-business hosting

Am testat site-uri web similare WordPress atât pe platformele de găzduire în afaceri cât și pe platformele de gazduire WordPress administrate de InMotion. După cum vedeți, noul găzduire WordPress gestionat a fost semnificativ mai rapid. Am fost surprins de cât de mult a depășit-o pe noua platformă. Combinația de Cloud Linux cu NGINX, cache-ul server avansat cu Managerul de cache proprietar și alte îmbunătățiri personalizate îmbunătățesc într-adevăr viteza site-ului. Gazduirea WordPress administrată de InMotion a fost mai rapidă în toată țara. Și în zona de viteză maximă, a existat o diferență și mai mare.

Ceea ce am descoperit și eu în tabloul de bord WordPress este că viteza de procesare a backend-ului este vizibil mai rapidă. Instalarea temelor și a pluginurilor este rapidă – foarte impresionantă!

Securitatea site-ului WordPress

InMotion Gazduire a oferit întotdeauna securitate de top pentru site-urile mele web. La fel ca în ceea ce privește viteza și performanța, găzduirea lor WordPress gestionată face lucrurile cu un pas mai departe. În plus față de protecția DDoS și firewall-urile pentru aplicații web, beneficiați de protecție împotriva hack-urilor WordPress și a programelor malware. Fișierele sunt scanate și corecte pentru vulnerabilități, în timp ce potențialele amenințări sunt în carantină.

InMotion oferă SSL privat gratuit pentru site-urile dvs. WordPress pe care le puteți utiliza în scop de comerț electronic sau pentru a accepta plăți online. Puteți activa cu ușurință SSL-ul dvs. gratuit din Panoul de gestionare a contului și certificatele SSL gratuite sunt adăugate automat la domeniile dvs..
gestionat-Inmotion-WordPress-free-ssl

Asistență pentru clienți experți

Unul dintre punctele forte ale InMotion Hosting a fost întotdeauna sprijinul excelent pentru clienți. Cu planul de găzduire WordPress gestionat, am experimentat același sprijin profesional și receptiv cu care sunt obișnuit să primesc la InMotion. Puteți accesa suportul lor 24 × 7 prin telefon, e-mail, chat în direct sau Skype.

Concluzie și recomandări

Cu Gazduirea lor WordPress Gestionată, InMotion a oferit o opțiune și mai bună pentru proprietarii serioși de site-uri WordPress și pentru cei care caută o experiență premium WordPress. Și cu șase niveluri de găzduire din care să alegeți, cu siguranță veți putea găsi un plan care să se potrivească nevoilor dvs. InMotion Hosting Managed WordPress combină cele mai bune dintre găzduirea lor de afaceri și un mediu optimizat pentru o mai bună viteză și performanță.

Faceți clic aici pentru prețuri speciale la reducere pentru WordPress, gestionat de InMotion

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map