Entrevista: Sunil Saxena de InMotion Hosting

Sunil Saxena Cofundador de Hosting InMotion


Des de la seva creació el 2001, InMotion Hosting ha estat molt considerat per molts com un dels principals proveïdors d’allotjament web, especialment per als llocs web de negocis. Amb seu a Los Angeles, Califòrnia, i amb centres de dades tant a la costa oest com a l’est, es poden trobar a la part superior de moltes millors llistes d’allotjament web.

Com a client des del 2009, personalment he experimentat el servei i suport excel·lents de InMotion Hosting. Fa poc, he tingut l’oportunitat de xerrar amb el cofundador i EVP de InMotion Hosting, Sunil Saxena. Realment volia aprofundir en la indústria de l’allotjament web en general, i què té InMotion en el futur.

Cat Hosting Web: en començar un nou any, quins són els principals reptes per a les empreses d’allotjament web en general i quins són alguns dels objectius d’InMotion Hosting.?

Saxena Sunil: Alguns dels reptes més importants per a l’espai d’allotjament web en general són assegurar-se que des del punt de vista tecnològic ens estem adaptant a les diré les noves necessitats dels clients. Així, per exemple, una cosa que vam identificar el 2013 i la vam implementar el 2014 va ser assegurar-nos que teníem SSD i alguns servidors de rendiment més ràpid per als nostres clients. Com que la majoria dels consumidors ho saben, les coses han de funcionar ràpidament, les coses han de funcionar de manera eficient i han de funcionar tot el temps. Així, hem descobert que, amb canvis tecnològics com SSD, però també ha fet alguns canvis més en algunes de les nostres funcions, realment ha ajudat els nostres clients, que en la seva majoria són propietaris d’empreses, realment porten el seu negoci al següent nivell..

WHC: Darrerament, alguns serveis que algunes empreses de hosting venen promovent són els plans gestionats de WordPress i les xarxes d’entrega de contingut. InMotion oferirà qualsevol d’aquestes en un futur proper?

SS: En realitat, gestionem allotjament de WordPress ja a través del que es diu el nostre equip de serveis gestionats. Per tant, no ho agrupem com alguns dels altres proveïdors, però el que fem és que realment tenim un equip dedicat de persones que no només faran allotjament de WordPress gestionat per a vosaltres, sinó que també gestionarà l’allotjament en general. Així, moltes vegades el que passarà és que algunes organitzacions més grans ens acudeixen i ens diuen: “D’acord, necessitem que configureu aquests tres servidors dedicats específics d’una manera determinada perquè estiguem preparats per a un programa de notícies”, o alguna cosa així això. Per tant, el nostre equip gestionat pot fer-ho.

I [quant a] proveïdors de CDN, realment implementarem una cosa que aquest any sigui una relació més estreta amb alguns dels altres venedors que hi ha..

WHC: Quines opcions dirieu són les tres coses més importants que distingeixen InMotion Hosting de la resta d’empreses d’allotjament web?

SS: Com sempre des del dia que vam començar, el nostre servei i atenció al client és el més important per a nosaltres. Tenim un conjunt important de valors bàsics que tots els membres de l’organització des de mi mateix fins a les noves contractacions s’adhereixen i viuen. A més d’això, és important que continuem treballant en l’experiència del client. Perquè, tot i que l’allotjament web continua sent allotjament web, ara és molt diferent del que hi havia fa tres anys, i també seran tres anys diferents. Així doncs, tenir un equip d’experiència al client ens ajuda a comprendre quines són les necessitats del client i [conèixer] quines són aquestes necessitats canviants, és molt important per a nosaltres. I finalment, es tracta de proporcionar productes adequats als nostres clients empresarials i [ajudar] als nostres clients a tenir èxit. De nou, treballant amb WordPress, però també sortim amb algunes eines de creació de llocs nous i, a més, a la part superior superior, assegurant-nos que els nostres servidors dedicats, les nostres plataformes de distribuïdors i el nostre allotjament VPS atenen les necessitats del client per tal que puguin ser reeixit. Perquè el nostre mantra és bàsicament: quan els nostres clients tinguin èxit, tinguem èxit.

WHC: La seguretat de les dades s’ha convertit en un problema molt important, sobretot darrerament. Què ens podeu dir sobre com InMotion Hosting s’esforça per protegir els llocs web del vostre client?

SS: Tenim un equip dedicat d’Administradors del sistema que busquen i controlen les nostres xarxes en tot moment a través de Nagios, i en realitat també estan en el lloc. Així, a diferència d’alguns proveïdors que col·loquen [amb un centre de col·locació] amb un altre proveïdor de serveis o que només revenden el servei d’allotjament, realment tenim els nostres propis administradors de sistema dedicats que estan al lloc les 24 hores del dia per assegurar-se que vetllen pels servidors. controlant-los i, després, tractant de forma proactiva qualsevol problema, problemes o alguna cosa així.

A més, fins al final hem invertit una gran quantitat de diners en alguns dels nostres maquinaris. Així, per exemple, hem implementat dos sistemes de mitigació de DDoS molt sòlids i robusts a la nostra costa de l’est i als centres de dades de la costa oest, cosa que ha estat excel·lent. Per tant, potser un atac de DoS que estava inactiu als nostres servidors web fa un any i mig enrere no és més que un parèntesi en un gràfic en aquest moment..

WHC: Cloud Hosting s’ha convertit en un altre tema temàtic. Què penses sobre el núvol i InMotion proporcionarà serveis al núvol en el futur?

SS: L’allotjament al núvol és molt calorós. Crec que tothom vol tenir el núvol. Crec que hi ha qui vol el núvol, però no estan segurs de què es tracta el núvol. Sortirem amb el nostre propi núvol de metall nu cap a finals de 2015. [Per a] molts dels nostres clients que utilitzen la nostra tecnologia VPS, la tecnologia de virtualització que hi ha al darrere del nostre VPS és, d’alguna manera, molt similar al núvol. Però, tindrem un producte en núvol dedicat cap a finals d’any.

WHC: veient el camí més lluny, on veus la indústria en els propers cinc o deu anys? Vegeu una major expansió entre les empreses d’allotjament web o potser una consolidació del nombre d’hosters web disponibles per als consumidors?

SS: Hi ha hagut una mica de consolidació entre algunes de les empreses més grans que hi ha. Crec que hi haurà més consolidació, a més de mirar els anys 2016, 2017 i què no. I aquells que puguin evolucionar contínuament i oferir el millor servei i experiència possibles als seus clients ho faran bé. I crec que els altres hauran de revisar el budell i veure què és important per a ells.

Per obtenir més informació sobre InMotion Hosting, consulteu aquestes publicacions relacionades:

Revisió d’allotjament InMotion

Una mirada interior al Centre de dades de l’allotjament d’InMotion

Allotjament web del sud de Califòrnia

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector