Et indre blikk på InMotion Hosting sitt datasenter

InMotion Hosting Datasenter


For noen mennesker er et webhotellfirma en vilkårlig eller løsrevet enhet som på en eller annen måte lar nettstedet ditt være tilgjengelig online i nettlesområdet. De antar at det er noen datamaskiner og støtter folk på en eller annen måte med å få jobben gjort. Visst, de teknisk geeksene liker denne typen ting, men kanskje vi alle burde tenke mer på hva som skjer bak kulissene. Hvordan ser et webhotellfirma sitt datasenter virkelig ut og hvordan fungerer det egentlig?

Nylig var jeg privilegert som fikk se litt bak kulissene med en omvisning på InMotion Hosting Datasenter i Los Angeles, CA. Det var en fantastisk opplevelse å se de faktiske muttere og bolter som driver kundens nettsteder. Jeg har alltid ansett InMotion for å være det beste valget for forretningshotell siden jeg først meldte meg som kunde i 2009. Og etter å ha turnert i det moderne datasenteret, kan jeg absolutt se hvorfor og hvordan InMotion Hosting kan tilby topp webhotell for alle kundene sine.

InMotion datasenter-servere

For det første er det flere lag med sikkerhet. Å komme inn i bygningen krever innsjekking og screening, og all maskinvaren oppbevares i et godt sikret område. Jeg ble helt blåst bort av det store antallet servere i hele anlegget. Jeg fikk se nøye på både de dedikerte og delte hosting-serverne. All maskinvaren holdes oppdatert når nye maskiner installeres ved behov.

Faktisk, på mitt besøk var det en haug med nye datamaskiner som var klare til å pakkes ut og settes opp.

InMotion Data Center Ny server

Det er veldig tydelig at InMotion tror på å ha det beste utstyret som mulig for kundene. Blant toppserverne på datasenteret er Dell R720-serien og T420-maskinene.

InMotion Datasenter Dell Server

Jeg fikk til og med se på en av de nye serverne med doble prosessorer (E5-2430 Xeon) og 2 TB harddisker som kjører RAID (1-5-10). Disse maskinene kan også ha opptil en terabyte minne. For de av dere som ikke bruker maskinvarespesifikasjoner, la meg bare si at alle serverne jeg så på InMotion sitt datasenter var imponerende og mer enn i stand til å gi gode resultater for nettstedene dine.

InMotion Data Center Dual Processor Server

Ethvert datasenter av kvalitet må sørge for at det er optimal strømforsyning for å holde ting i gang og riktig kjøling for alle serverne deres. Igjen fikk jeg muligheten til å se nøyaktig hvordan alt dette fungerer på InMotion. De har ikke bare nødstrøm UPS-batteri for midlertidige brownouts eller strømbrudd, men de har også noen massive backup-generatorer under bygningen som kan dekke et utvidet strømtap.

InMotion Data Center Backup Power

Avkjølende er det enorme Emerson Network Power Cooler-enheter som er plassert i hele anlegget for å opprettholde en optimal temperatur på 68 til 70 grader – noe som sikrer at datamaskinens indre temperatur aldri blir over 85 grader.

InMotion Data Center Coolers

Mens InMotion kontinuerlig oppgraderer og gjør forbedringer på serverne sine, trenger du ikke å bekymre deg for at data fra noen av de erstattede datamaskinene blir kompromittert. En av de kule maskinene jeg fikk se var harddisk-degausseren de bruker for å slette og ødelegge stasjonene fra de gamle datamaskinene. Når du oppgraderer servere, blir de gamle harddiskene trukket ut og lagt inn i denne spesielle maskinen som fungerer som magnetizer og tørker fullstendig all data fra stasjonen og gjør den ubrukelig.

InMotion Data Center Degausser

Jeg har skrevet før om InMotion Hosting’s Max Speed ​​Zone-teknologi og hvordan hastighetene på nettstedet mitt alltid har vært utmerket. InMotion Los Angeles Data Center har en ideell beliggenhet rett ved siden av One Wilshire – knutepunktet for de fleste forbindelser på vestkysten. De har også et annet datasenter på østkysten slik at de kan ansette sin Max Speed ​​Zone-teknologi. Det er ingen overraskelse da at nettverkshastigheten deres er en av de raskeste blant webverter.

InMotion Hosting datasenter-servere

Å få se på InMotion etter kulissene var en veldig lærerik opplevelse, men best av alt, min tur til InMotion Hosting-datasenteret bekreftet for meg sitt engasjement for tre av de viktigste bekymringene kundene har.

1. Sikkerhet – InMotion Data Center ligger i et veldig sikkert bygg. Du vil ikke finne noen tilfeldige mennesker som vandrer rundt på fasilitetene. Og mens bygningen i seg selv har rikelig med garantier; I tillegg er datasenteretasjen utstyrt med topp moderne sikkerhet.

2. Topp slutt maskinvare – Jeg var veldig imponert over all maskinvaren. Alt serverne og annet utstyr ser nytt ut – ingen utdaterte maskiner her. InMotion’s maskinvarespesifikasjoner er blant de beste der ute. Faktisk så jeg på noen av de nyeste dedikerte og delte serverne som ble testet og klargjort for bruk, samt noen helt nye boksede servere som snart vil bli satt i produksjon.

3. Data beskyttelse & Nettverkstilgjengelighet – Datasenteret har en overflod av kjølere for å holde temperaturen på optimale nivåer for alle serverne. Nødbatterikraft og dieseldrevne generatorer sikrer kontinuerlig oppetid.

Spesiell takk til folkene på InMotion Hosting for at jeg tillater meg å besøke West Coast datasenter i Los Angeles, CA.

2015-oppdatering

InMotion Hosting Data Center 2015
Siden mitt første besøk i InMotion Hosting Data Center har de gjort noen betydelige oppgraderinger, inkludert:

 • Utvidelse av datasenteranlegget
 • Implementering av DDoS Protection System
 • Fiberoptiske kabelsystemer med kapasitet på 43 TB sek. Dataoverføring
 • Inkludering av Solid State-stasjoner i serverne deres

Se gjennomgangen av mitt datasenter for InMotion Hosting 2015

InMotion Hosting over 50 prosent rabatt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map