Haastattelu: InMotion Hostingin Sunil Saxena

Sunil Saxena, InMotion Hosting-perustaja


Sen perustamisesta lähtien vuonna 2001, monet ovat pitäneet InMotion-hosting-palvelua yhtenä tärkeimmistä web-palveluntarjoajista – etenkin yrityssivustoille. Ne sijaitsevat Los Angelesissa, Kaliforniassa ja joiden tietokeskukset sijaitsevat sekä länsi- että itärannikolla, ja ne löytyvät monien parhaiden web-hosting-luetteloiden kärjestä..

Olen itse asiakas vuodesta 2009 lähtien kokenut henkilökohtaisesti InMotion Hostingin erinomaisen palvelun ja tuen. Äskettäin minulla oli tilaisuus keskustella InMotion Hosting -yrityksen perustajan ja EVP: n Sunil Saxenan kanssa. Halusin todella saada hänen ottamaan vastaan ​​web-hosting-teollisuuden yleensä – ja mitä InMotionilla on varastossa tulevaisuutta varten.

Web-hosting-kissa: Kun aloitamme uutta vuotta, mitkä ovat mielestäsi suurimpia haasteita web-hosting-yrityksille yleensä ja mitkä ovat joitain InMotion Hosting-tavoitteista?

Sunil Saxena: Jotkut suuremmista haasteista web-isännöintitilalle yleensä ovat varmistaa, että tekniikan näkökulmasta sopeudumme mielestäni asiakkaiden uudempiin tarpeisiin. Joten esimerkiksi yksi asia, jonka tunnistimme vuonna 2013 ja toteutimme vuonna 2014, oli varmistaa, että meillä on SSD-levyjä ja joitain nopeammin toimivia palvelimia asiakkaillemme. Koska useimmat kuluttajat tietävät nyt, asioiden on ajauduttava nopeasti, asioiden on toimittava tehokkaasti ja heidän on toimittava koko ajan. Joten olemme havainneet, että SSD: n kaltaisten teknologisten muutosten kanssa, mutta myös tekemällä joitain lisäominaisuuksia joihinkin ominaisuuksiin, se todella auttoi asiakkaitamme – jotka suurimmaksi osaksi ovat omistajia – todella siirtämään liiketoimintaansa seuraavalle tasolle.

WHC: Viime aikoina pari palvelua, jota jotkut hosting-yritykset ovat edistäneet, ovat ylläpitämät WordPress-hosting-suunnitelmat ja sisällönjakeluverkot. Tarjoaako InMotion jompaa kumpaa näistä lähitulevaisuudessa?

SS: Itse asiassa hallitsemme WordPress-hosting-palveluita jo nimeltään Managed Services -tiimimme kautta. Joten emme niputa sitä kuten jotkut muut palveluntarjoajat, mutta mitä teemme, on se, että meillä on oikeasti omistautunut joukkue ihmisiä, jotka eivät vain hallinnoi WordPress-isännöintiä sinulle, vaan myös hallitsevat isännöintia yleensä. Joten usein, mitä tapahtuu, jotkut suuret organisaatiot tulevat meille ja sanovat: “Okei, tarvitsemme sinun määrittävän nämä kolme erillistä palvelinta tietyllä tavalla, jotta olemme valmiita uutisohjelmaan”, tai jotain vastaavaa että. Joten, johtoryhmämme voi tehdä sen.

Ja mitä tulee CDN-palveluntarjoajiin, toteutamme tänä vuonna jotain, joka on läheisempi suhde joihinkin muihin myyjiin.

WHC: Mitä sanoisit, ovat kolme parasta asiaa, jotka erottavat InMotion Hostingin muista web-hosting-yrityksistä?

SS: Kuten aina aloittamispäivästämme lähtien, asiakaspalvelumme ja tuki on meille tärkein asia. Meillä on erittäin tärkeä joukko perusarvoja, joita kaikki organisaatiossa, minusta aina uusimpiin palkkaan, noudattavat ja elävät. Tämän lisäksi on tärkeää, että jatkamme työtä asiakaskokemuksen parantamiseksi. Koska vaikka web-hosting on edelleen web-hosting, se on nyt hyvin erilainen kuin se oli kolme vuotta sitten – ja se tulee olemaan myös hyvin erilainen kuin kolme vuotta. Joten asiakaskokemustiimin omistaminen auttaa meitä ymmärtämään, mitkä ovat asiakkaan tarpeita, ja [tietäminen], mitä muuttuvat tarpeet ovat, on meille erittäin tärkeää. Ja sitten lopuksi kyse on siitä, että tarjoamme oikeat tuotteet yritysasiakkaillemme ja [autamme] asiakkaitamme menestymään. Joten taas työskentelemme WordPressin kanssa, mutta tulemme tulemaan myös uusien sivustonrakennustyökalujen kanssa – ja sitten myös korkeampaan päähän, varmistaen, että omat palvelimemme, jälleenmyyjäalustamme ja VPS-isäntämme palvelevat asiakkaan tarpeita, jotta ne voivat olla onnistunut. Koska mantramme on pohjimmiltaan: Kun asiakkaamme ovat menestyviä, olemme menestyviä.

WHC: Tietoturvasta on tullut erittäin suuri kysymys etenkin viime aikoina. Mitä voit kertoa meille siitä, kuinka InMotion Hosting pyrkii suojaamaan asiakkaasi verkkosivustoja?

SS: Meillä on oma järjestelmänvalvojien tiimi, joka etsii ja seuraa verkkojamme jatkuvasti Nagios-palvelun kautta ja on myös paikan päällä. Joten toisin kuin ehkä jotkut muut palveluntarjoajat, jotka joko colo [käyttävät colocation center] toisen palveluntarjoajan kanssa tai he tosiasiallisesti vain myyvät hosting-palvelua, meillä on itse asiassa omat järjestelmänvalvojansa, jotka ovat paikan päällä 24/7 varmistaaksemme, että he seuraavat palvelimia seuraamalla niitä ja sitten aktiivisesti käsittelemällä mahdollisia hakkeroita, ongelmia tai jotain sellaista.

Lisäksi olemme investoineet melko vähän rahaa joihinkin laitteistoihimme myöhään. Joten esimerkiksi otimme käyttöön kaksi erittäin järkevää ja vankasta DDoS-lieventämisjärjestelmää sekä itärannikolla että länsirannikon tietokeskuksissa, mikä on ollut hienoa. Joten ehkä DoS-hyökkäys, joka törmäsi web-palvelimillemme puolitoista vuotta sitten, ei ole tässä vaiheessa muuta kuin leimahdus kuvaajassa.

WHC: Cloud hosting -palvelusta on tullut uusi aihe. Mitä mieltä olet pilvestä ja aikooko InMotion tulevaisuudessa tarjota pilvipalveluita??

SS: Cloud hosting on erittäin kuuma! Luulen, että kaikki haluavat pilven. Luulen, että jotkut ihmiset haluavat pilviä, mutta he eivät ole varmoja mitä pilvi on. Me tulemme ulos omalla paljaalla metallipilvillä vuoden 2015 loppua kohti. [Monille] VPS-tekniikkaamme käyttävistä asiakkaistamme VPS: n takana oleva virtualisointitekniikka on tietyllä tavalla hyvin pilvinen. Mutta meillä on omistettu pilvituote vuoden loppua kohti.

WHC: Missä näet teollisuutta seuraavien viiden tai kymmenen vuoden aikana tien varrella? Näetkö lisää laajentumista web-hosting-yritysten keskuudessa tai ehkä kuluttajien käytettävissä olevien web-isäntien määrän vakiinnuttamista?

SS: Joidenkin siellä olevien suurten yritysten keskuudessa on tapahtunut melko vakauttamista. Uskon, että konsolidointia tulee lisää, samoin kuin tarkastelemme vuosia 2016, 2017, ja mitä ei. Ja ne, jotka kykenevät jatkuvasti kehittymään ja tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen palvelun ja kokemuksen, pärjäävät hyvin. Ja luulen, että muiden tulee suorittaa suolen tarkistus ja nähdä mikä on heille tärkeätä.

Lisätietoja InMotion-hosting-palvelusta on seuraavissa aiheissa:

InMotion-hosting-arvostelu

Sisäpiirros InMotion Hosting -palvelun datakeskukseen

Etelä-Kalifornian web-hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map