InMotion Hosting gjennomgang (2020)

inMotion-hosting-gjennomgang


2019 beste webhotellBeste forretningsvert Hvis du leter etter ærlige InMotion Hosting-anmeldelser, oppfordrer jeg deg til å lese anmeldelsen min basert på mine personlige erfaringer. Jeg har brukt InMotion Hosting i over 10 år nå. Siden første dag har jeg vært helt fornøyd med tjenesten deres og fortsetter å bli imponert over webhotellet deres.

Hvis du for øyeblikket er ute etter å få et nettsted til å gå, er InMotion absolutt verdt å vurdere. Og hvis du trenger hosting for virksomhetsnettstedet ditt, er InMotion Hosting virkelig et godt valg. Deres forretningshotellplaner tilbyr alle funksjonene du trenger kombinert med god kundestøtte.

Siden det er en stund siden jeg opprinnelig la ut anmeldelsen min, tenkte jeg at det var på tide å se på og oppdatere erfaringene mine med InMotion Hosting her i 2020.

For øyeblikket tilbyr InMotion disse imponerende funksjonene:

 • Max Speed ​​Zone Technology
 • Ubegrenset diskplass
 • Ubegrenset båndbredde
 • Ubegrenset e-post
 • Gratis privat SSL
 • Business Class maskinvare
 • Forhåndsinstallasjon av WordPress, Joomla eller PrestaShop
 • cPanel med over 400 applikasjoner
 • Administrerte WordPress Hosting Plans
 • 24 × 7 amerikansk basert støtte
 • 90 dagers pengene tilbake-garanti

Klikk her for å spare 50% på InMotion Hosting

Flott brukergrensesnitt og enkel programvareinstallasjon

InMotion Hosting bruker cPanel-grensesnittet – den desidert beste å bruke. I tillegg bruker de installasjonsprogrammet Softaculous. Så enten du trenger WordPress, Joomla, Drupal eller et annet program for nettstedet ditt, så får du enkle, problemfrie installasjoner. Med InMotion får du faktisk over 400 applikasjoner.

inMotion-hosting-cpanel

InMotion_Softaculous

Hastigheten og ytelsen til InMotion Hosting er flott

Selv om nettstedet vårt har fortsatt å vokse gjennom årene, fortsetter vi med InMotion Hosting å oppleve imponerende hastighet og ytelse. Ta en titt nedenfor i en testrapport fra GTmetrix:

inMotion-hosting-speed-test-resultater

InMotion fortsetter å levere nettsteder med rask ytelse med sin Max Speed ​​Zone-teknologi. Og med deres Managed WordPress Hosting får du også en optimalisert infrastruktur og avansert serverbufring.

InMotion var også et av de første webhotellfirmaene som har solid state-stasjoner (SSD-er) som gir mye bedre hastighet for kundens nettsteder.

InMotions nettverkshastighet og pålitelighet har vært utmerket. Deres Max Speed ​​Zone-teknologi lar deg bruke flere datasentre for optimal hastighet. Og deres 99,9% oppetidsnettverk holder nettstedet ditt oppe og går jevnt. Nedenfor ser du feilloggen vår som er ren:

InMotion_Error_Log

Støtten til InMotion er utmerket

Kundestøtte har alltid vært en av InMotion Hosting’s beste eiendeler. Fra det øyeblikket du registrerer deg på hostingkontoen din, er det vennlige og hjelpsomme supportteamet til InMotion tilgjengelig for å svare på spørsmålene dine eller hjelpe deg med eventuelle problemer som kan oppstå.

Gjennom årene har InMotion jevnlig gitt vennlig og responsiv støtte når jeg har trengt det. Og de fortsetter å hjelpe meg med rask problemløsning når jeg kontakter dem.

Responstiden har vært stor, og deres støttepersonell er veldig høflige og grundige. Spesielt er chatstøtten deres den beste vi har opplevd. Nedenfor er et eksempel på en chat-støtteøkt jeg hadde med Jason fra Tech Support:

Michael: Hei Jason
Michael: Jeg må ha webstatistikken manuelt oppdatert. Kan du hjelpe meg?
Jason A .: Visst. Jeg kjører dem for deg.
Michael: Takk!
Jason A .: Hvilket domene trenger du dem oppdatert for?
[Jeg spesifiserte domenenavnene her]
Jason A: Gotcha. Gi det 15-30 minutter å oppdatere, og du bør være god å gå.
Michael: Flott! Takk for hjelpen Jason!
Jason A .: Visst.
Jason A .: Takk for at du kontakter oss! Hvis du har spørsmål, er vi åpne 24/7. Ring, chat eller e-post når som helst.
Jeg vil sette pris på alle tilbakemeldinger du måtte ha, positive eller negative.
Jason A .: Takk for chatten din. Kontakt oss gjerne igjen.

Hvis du trenger webhotell for bedriftssiden din, anbefales InMotion Hosting sterkt.

InMotion Hosting Datasenter

På maskinvare- og nettverkssiden av ting har InMotion Hosting bevist for meg at de er opptatt av å tilby de beste spesifikasjonene og hastighetene som mulig. Jeg fikk lov til å besøke InMotion Data Center i Los Angeles, CA, og så førstehånds hvordan alt fungerer.

Når jeg gikk bak kulissene på anlegget deres, var jeg i stand til å bekrefte deres forpliktelse til Data Center Security, Top End Hardware og fremragende databeskyttelse og nettverkstilgjengelighet. Se bloggartikkelen min for fullstendig gjennomgang av InMotion Data Center.
InMotion Hosting datasenter-servere

I 2015 gjorde InMotion Hosting enda flere oppgraderinger til datasenteret inkludert DDoS-beskyttelse, fiberoptiske kablingssystemer og solid state-stasjoner på serverne deres.
InMotion Hosting Data Center 2015

Og gjennom årene har InMotion fortsatt å gjøre forbedringer av deres datasenterinfrastruktur og drift. Sjekk ut intervjuet mitt med Will Miles, Data Center Operations Supervisor hos InMotion Hosting.

InMotion Hosting sine kjerneverdier

Jeg tror virkelig en av hovedårsakene til at jeg har hatt så stor suksess med InMotion Hosting, er settet med kjerneverdier. Da jeg snakket med InMotions co-grunnlegger Sunil Saxena, nevnte han hvordan alle i organisasjonen (fra seg selv og ned) holder seg til og lever etter disse verdiene. Hovedpoenget for dem er at når kundene deres lykkes, lykkes de!

Gratis SSL-sertifikater

En annen stor fordel du får fra InMotion Hosting er gratis SSL – ikke bare gratis SSL, dette er gratis SSL-sertifikater drevet av Comodo og cPanel. I disse dager er SSL / TLS et must for nettstedene dine, enten du har en blogg eller et e-handelsnettsted. I motsetning til noen andre gratis SSL-alternativer, kan SSL-sertifikatene du får på InMotion, brukes til e-handel.

Du kan få tilgang til gratis SSL fra kontostyringspanelet.
inMotion-styre-free-ssl

Når du har klikket på Administrer gratis grunnleggende SSL-ikonet, er det bare å slå Aktiver gratis SSL til På. Noen av domenene du har satt opp i cPanel og løser til InMotion-serveren, vil nå ha SSL!
inMotion-hosting-free-ssl

InMotion Backup Manager

Det er gode nyheter og dårlige nyheter i disse dager når det gjelder sikkerhetskopiering av data hos InMotion. På plussiden har de nå gitt ut sitt nye Backup Manager-verktøy som gir utmerket funksjon for sikkerhetskopiering og gjenoppretting av data.

Den nye Backup Manager krever imidlertid et ekstra gebyr. Og dessverre har InMotion eliminert gratis automatiske sikkerhetskopier av data som alltid har vært en av deres store fordeler. Til tross for den ekstra kostnaden, er bekvemmeligheten og kontrollen du får med den nye Backup Manager verdt det etter min mening – spesielt når det kommer til InMotion enestående webhotell.

Du kan starte Backup Manager fra cPanel. Fra Backup Manager-oversikten kan du angi intervallet for når dine automatiske sikkerhetskopieringer finner sted. Du kan også planlegge dagen og tidspunktet dine sikkerhetskopieringer finner sted. Og du kan spesifisere omfanget av hvilke data som er sikkerhetskopiert.

inMotion-backup-leder

Det er en egen fane for gjenoppretting av data der du enkelt kan velge dataene du vil gjenopprette. De ti siste sikkerhetskopiene som er utført er tilgjengelige for gjenoppretting.

InMotion Managed WordPress Hosting

inMotion-wordpress-hosting
InMotion’s Shared Business Hosting fortsetter å være et av de beste alternativene for både forretnings- og personlige nettsteder. Jeg har hatt min Business Hosting-konto siden jeg registrerte meg hos InMotion for over 10 år siden, og fortsetter å bruke den til vertsider og e-post.

I tillegg har jeg nå en administrert WordPress Hosting-plan med InMotion som jeg bruker på dette nettstedet. Mens InMotion sine delte hostingplaner er gode for mange WordPress-brukere, hvis du leter etter et optimalisert WordPress-miljø med funksjoner og ytelse som er i konkurranse med dyrere administrerte WordPress-verter, anbefaler jeg InMotion’s Managed WordPress Hosting.

Her er bare noen av funksjonene du får:

 • Optimalisert WordPress-miljø
 • Avansert serverbufring
 • Administrert sikkerhet med hack- og skadelig programvare
 • Automatiske oppdateringer
 • BoldGrid Nettstedsbygger
 • Ingen plugin-begrensninger

For meg er den største fordelen med InMotion’s Managed WordPress Hosting den økte hastigheten og ytelsen du får kombinert med InMotion Hosting’s utmerkede kundestøtte og kontrollpanelgrensesnitt (cPanel og deres administrasjonspanel).

Hvordan sammenlignes InMotion med andre webverter?

InMotion Hosting vs A2 Hosting
Den gode nyheten når du sammenligner A2 Hosting og InMotion Hosting er at det er en vinn-vinn-situasjon for deg. Begge disse webhotellfirmaene gir utmerket webhotell med enestående støtte …

InMotion Hosting vs Bluehost
Dette er to gode, veletablerte webhotellleverandører. Både InMotion og Bluehost tilbyr flott delt, VPS og dedikert hosting …

InMotion Hosting vs DreamHost
Disse to webhotellfirmaene har begge sine røtter i California. InMotion og DreamHost er veldig kjent som kvalitetshotellleverandører …

InMotion Hosting vs Fat Cow
Denne sammenligningen mellom InMotion Hosting og Fat Cow er virkelig en av de enkleste vi noen gang har gjort …

InMotion Hosting vs GoDaddy
Hvordan sammenligner GoDaddy’s Hosting Plan med en Business Hosting-plan fra et selskap som InMotion Hosting? Hvis du prøver å bestemme deg, er her noen ting du må huske på.

InMotion Hosting vs GreenGeeks
GreenGeeks og InMotion Hosting er to utmerkede webhotellfirmaer med base i Sør-California. Begge disse webvertene er gode valg for de eiere som leter etter grønt webhotell …

InMotion Hosting vs HostGator
Begge disse webhotellfirmaene tilbyr en rekke planer for delt, VPS og dedikert hosting …

InMotion Hosting vs InterServer
InMotion Hosting og InterServer er to utmerkede webhotellfirmaer som jeg begge bruker …

InMotion Hosting vs iPage
InMotion Hosting og iPage er to gode valg for webhotell. Selv om det er noen likheter med hostingplanene deres, og alle slags nettstedseiere kan bruke et av disse webhotellfirmaene, er de ideelt egnet for forskjellige typer nettsteder …

InMotion Hosting vs Lunarpages
For meg er dette en av de mest spennende sammenligningene med webhotell: To etablerte webhoteller fra Sør-California (området mitt) – og to vertsfirmaer som jeg har hatt personlig erfaring med …

InMotion Hosting vs Namecheap
For de av dere som prøver å bestemme mellom disse to vertsselskapene, her er min detaljerte sammenligning av InMotion vs Namecheap. Begge disse webvertene har fordelene sine, og jeg har …

InMotion Hosting vs Site5
Hvordan stabler InMotion Hosting og Site5 seg mot hverandre? Overraskende nok er dette en veldig ensidig konkurranse …

InMotion Hosting vs SiteGround
SiteGround og InMotion Hosting er to av de beste webvertene du kan finne. Som kunde hos begge disse webhotellfirmaene har jeg opplevd førsteklasses service og enestående support …

InMotion Hosting vs Web Hosting Hub
Å sammenligne InMotion Hosting med Web Hosting Hub er veldig interessant siden de faktisk er søsterselskaper …

InMotion Hosting vs Wix
Denne sammenligningen mellom en tradisjonell webhotellplan og en nettstedsbyggerpakke tar en titt på InMotion Hosting’s Business Hosting plan versus Wixs eCommerce plan …

InMotion Hosting vs WP Engine
Denne sammenligningen fokuserer på hvordan InMotion’s Business Hosting Plan sammenlignes med WP Engine. Med andre ord, hvordan kan en topp ikke-administrert hostingplan sammenligne med en toppstyrt hostingplan når det gjelder WordPress …

InMotion Hosting vs 1&1 Hosting
Begge disse webvertene tilbyr et bredt spekter av hosting-tjenester inkludert Delt, VPS og Dedikert …

Flere anmeldelser av InMotion Hosting

Det ser ut til at jeg ikke er alene om min ros av InMotion. InMotion Hosting har konsekvent vært et av de bedre rangerte webhotellfirmaene rundt. Her er et utvalg anmeldelser fra andre InMotion-kunder:
InMotion-kunde Arjun
InMotion-kunden Russ
InMotion Review Jim S
InMotion Review Stephen R
InMotion Review 9
InMotion Review 6
InMotion Review 7

Anbefaling

Jeg er veldig glad for å kunne rapportere at de etter et tiår med å være InMotion Hosting-kunde, fortsetter å være et enestående valg for vertskap for nettsteder. Fra funksjonene de tilbyr i hostingplanene sine, til lynraske ytelsen til nettstedene mine, til den responsive og hjelpsomme kundesupporten jeg har fått, er InMotion definitivt det du vil at webhotellfirmaet ditt skal være: En stor ressurs for bedriften din eller personlig online tilstedeværelse.

Spesiell rabatt salgspris
Gode ​​nyheter! Jeg kan nå tilby en veldig spesiell rabatt på 50% av InMotion’s Business Hosting. Bare klikk på lenken nedenfor. Dette er en utmerket mulighet for deg å få deres webhotell-pakke – og spare penger!

Klikk her for mer informasjon og 50% rabatt på InMotion Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector