InMotion-hosting-katsaus (2020)

Logitech-hosting-katsaus


Vuoden 2019 paras web-hostingParas yritysmajoitus Jos etsit rehellisiä InMotion-hosting-arvosteluita, kehotan sinua lukemaan arvosteluani henkilökohtaisten kokemustesi perusteella. Olen käyttänyt InMotion Hostingia jo yli 10 vuotta. Ensimmäisestä päivästä lähtien olen ollut täysin tyytyväinen heidän palveluunsa ja olen edelleen vaikuttunut heidän web-isännöinnistään.

Jos etsit tällä hetkellä verkkosivuston luomista, InMotion on ehdottomasti harkinnan arvoinen. Ja jos tarvitset isäntä yrityksesi verkkosivustolle, InMotion Hosting on todella loistava valinta. Yritysten isännöintisuunnitelmat tarjoavat kaikki tarvitsemasi ominaisuudet yhdistettynä loistavaan asiakastukeen.

Koska on kulunut jonkin aikaa siitä, kun alun perin julkaissin arvosteluani, ajattelin, että on aika käydä uudelleen ja päivittää kokemuksiani InMotion Hosting -palvelusta täällä vuonna 2020.

InMotion tarjoaa tällä hetkellä nämä vaikuttavat ominaisuudet:

 • Max Speed ​​Zone -teknologia
 • Rajoittamaton levytila
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Rajoittamaton sähköposti
 • Ilmainen yksityinen SSL
 • Business-luokan laitteisto
 • WordPressin, Joomlan tai PrestaShopin esiasennus
 • cPanel yli 400 sovelluksella
 • Ylläpito WordPress-hosting-suunnitelmat
 • 24 × 7 yhdysvaltalainen tuki
 • 90 päivän rahat takaisin -takuu

Napsauta tätä, kun haluat säästää 50% InMotion Hosting -palvelussa

Upea käyttöliittymä ja helppo ohjelmistojen asennus

InMotion Hosting käyttää cPanel-käyttöliittymää – ylivoimaisesti paras käyttää. Lisäksi he käyttävät Softaculous -ohjelmiston asennusohjelmaa. Joten tarvitset WordPressiä, Joomlaa, Drupalia tai muuta sovellusta verkkosivustollesi, saat helposti, vaivatta asennuksia. Itse asiassa InMotionilla saat yli 400 sovellusta.

Logitech-hosting-cpanel

InMotion_Softaculous

InMotion Hosting -sovelluksen nopeus ja suorituskyky ovat loistavat

Vaikka verkkosivustomme on kasvanut edelleen vuosien varrella, InMotion Hosting tarjoaa meille edelleen vaikuttavaa nopeutta ja suorituskykyä. Katso alla oleva testiraportti GTmetrixistä:

Logitech-hosting-speed-testi-tulokset

InMotion toimittaa edelleen nopeasti toimivia verkkosivustoja Max Speed ​​Zone -teknologiallaan. Ja niiden ylläpitämän WordPress-hosting-palvelun avulla saat myös optimoidun infrastruktuurin ja edistyneen palvelimen välimuistion.

InMotion oli myös yksi ensimmäisistä web-hosting-yrityksistä, joka tarjosi SSD-levyjä, jotka tarjoavat paljon paremman nopeuden asiakkaiden verkkosivustoille.

InMotionin verkon nopeus ja luotettavuus ovat olleet erinomaisia. Heidän suurimman nopeuden vyöhyketekniikka antaa sinun käyttää niiden useita datakeskuksia optimaalisen nopeuden saavuttamiseksi. Ja heidän 99,9%: n käyttöaikaverkko pitää sivustosi yllä ja toimii hyvin. Alla on puhdas virheloki:

InMotion_Error_Log

InMotionin tuki on erinomaista

Asiakastuki on aina ollut yksi InMotion Hosting -sovelluksen parhaista hyödyistä. InMotionin ystävällinen ja avulias tukitiimi on käytettävissä heti, kun kirjaudut isäntätiliisi, jotta se voi vastata kysymyksiisi tai auttaa sinua kaikissa mahdollisissa kysymyksissä..

InMotion on vuosien varrella tarjonnut jatkuvasti ystävällistä ja reagoivaa tukea tarvittaessa. Ja he auttavat minua jatkamaan ongelman nopeaa ratkaisua, kun otan heihin yhteyttä.

Vastausaika on ollut suuri ja heidän tukihenkilöstönsä on erittäin kohtelias ja perusteellinen. Erityisesti heidän chat-tuki on paras, mitä olemme tavanneet. Alla on esimerkki chat-tukisessiosta, joka minulla oli Jason of Tech Support -tapahtuman kanssa:

Michael: Hei Jason
Michael: Minun on päivitettävä web-tilastoni manuaalisesti. Voitko auttaa minua?
Jason A .: Toki asia. Suoritan heitä puolestasi.
Michael: Kiitos!
Jason A .: Mihin verkkotunnukseen tarvitsit niitä päivitettäväksi?
[Määrittelin verkkotunnukset täällä]
Jason A .: Gotcha. Anna sille 15-30 minuutin päivitys ja sinun pitäisi olla hyvä mennä.
Michael: Hienoa! Kiitos avustasi Jason!
Jason A .: Toki asia.
Jason A .: Kiitos, että otit yhteyttä! Jos sinulla on kysyttävää, olemme avoinna ympäri vuorokauden. Soita, keskustele tai lähetä sähköpostia milloin tahansa.
Kiitos mahdollisesta palautteestasi, positiivisesta tai negatiivisesta.
Jason A .: Kiitos keskustelustasi. Ota rohkeasti yhteyttä uudelleen.

Jos tarvitset web-hosting-palvelua yrityksesi sivustolle, InMotion Hosting on erittäin suositeltava.

InMotion-hosting-tietokeskus

Asioiden laitteisto- ja verkkopuolella InMotion Hosting on osoittanut minulle sitoutuneensa tarjoamaan parhaat mahdolliset tiedot ja nopeudet. Minulla oli oikeus kiertää InMotion Data Centeriin Los Angelesissa, Kaliforniassa, ja näin ensin, miten kaikki toimii.

Menessään kulissien takana heidän toimitilaansa, pystyin vahvistamaan heidän sitoutumisensa Data Centerin tietoturvaan, yläpäälaitteistoon ja erinomaiseen tietosuojaan ja verkon saatavuuteen. Katso blogiartikkelini täydellisestä katsauksesta InMotion Data Centeriin.
InMotion Hosting -keskuksen palvelimet

InMotion Hosting teki vuonna 2015 entistä enemmän päivityksiä datakeskukseen, mukaan lukien DDoS-suojaus, kuituoptiset kaapelointijärjestelmät ja solid-state-asemat palvelimillaan.
InMotion Hosting Data Center 2015

Ja vuosien varrella InMotion on jatkanut parannuksia tietokeskuksensa infrastruktuuriin ja toimintaan. Katso haastatteluni InMotion Hostingin Data Center -operaattorin Will Milesin kanssa.

InMotion Hosting -sovelluksen perusarvot

Uskon todella, että yksi tärkeimmistä syistä, miksi olen nauttinut niin suuresta menestyksestä InMotion Hosting -palvelussa, on heidän perusarvonsa. Kun puhuin InMotionin perustaja Sunil Saxenan kanssa, hän mainitsi, kuinka kaikki organisaation jäsenet (itsestään alaspäin) noudattavat näitä arvoja ja elävät niiden mukaan. Tärkeintä heille on, että kun heidän asiakkaansa ovat menestyviä, he ovat menestyviä!

Ilmaiset SSL-sertifikaatit

Toinen suuri hyöty, jonka saat InMotion Hosting -sovelluksesta, on ilmainen SSL – ei vain vapaa SSL, nämä ovat ilmaisia ​​SSL-varmenteita, jotka toimittavat Comodo ja cPanel. Nykyään SSL / TLS on pakollinen verkkosivustoillesi, onko sinulla blogia tai verkkokauppaa. InMotion-palvelun kautta saamia SSL-varmenteita voidaan käyttää verkkokauppaan, toisin kuin muihin ilmaisiin SSL-vaihtoehtoihin.

Voit käyttää ilmaista SSL-tiliäsi Tilinhallinta-paneelista.
Logitech-hallita vapaa-ssl

Kun olet napsauttanut Hallitse ilmaista perus SSL -kuvaketta, kytke vain Ota ilmainen SSL käyttöön -asetukseksi. Kaikilla verkkotunnuksillasi, jotka olet asettanut cPanelissa ja jotka ratkaisevat InMotion-palvelimellesi, on nyt SSL!
Logitech-hosting-vapaa-ssl

InMotion Backup Manager

InMotionin tietojen varmuuskopioinnista on nykyään hyviä ja huonoja uutisia. Plussapuolena on, että he ovat nyt julkaissut uuden varmuuskopiointityökalun, joka tarjoaa erinomaiset tietojen varmuuskopiointi- ja palautusominaisuudet.

Uusi Backup Manager vaatii kuitenkin lisämaksua. Ja valitettavasti InMotion on poistanut ilmaiset automaattiset tietojen varmuuskopiot, jotka ovat aina olleet yksi suurimmista eduista. Lisäkustannuksista huolimatta uuden varmuuskopioinninhallinnan avulla saamasi mukavuus ja hallinta on mielestäni sen arvoista – etenkin kun se liittyy InMotionin erinomaiseen web-isännöintiin.

Voit käynnistää varmuuskopioinninhallinnan cPanelista. Backup Manager -hallintapaneelissa voit määrittää ajanjakson, jolloin automaattiset varmuuskopiot tehdään. Voit myös ajoittaa päivämäärän ja kellonajan, jolloin varmuuskopiosi tapahtuvat. Ja voit määrittää, minkä tietojen tiedot varmuuskopioidaan.

Logitech-backup-manager

Tietojen palauttamiseen on erillinen välilehti, josta voit helposti valita palautettavat tiedot. 10 viimeisintä suoritettua varmuuskopiota on käytettävissä palauttamista varten.

InMotion-hallinta WordPress-hosting

Logitech-WordPress-hosting
InMotionin Shared Business Hosting on edelleen yksi parhaista vaihtoehdoista sekä yritys- että henkilökohtaisille verkkosivustoille. Minulla on ollut Business Hosting -tilii siitä lähtien, kun kirjauduin ensimmäisen kerran InMotioniin yli 10 vuotta sitten, ja käytän sitä edelleen sivustojen ja sähköpostien ylläpitoon.

Lisäksi minulla on nyt myös hallinnoitu WordPress-hosting-suunnitelma InMotionin kanssa, jota käytän tällä verkkosivustolla. Vaikka InMotionin jaetut isännöintisuunnitelmat ovat hienoja monille WordPress-käyttäjille, jos etsit optimoitua WordPress-ympäristöä, jonka ominaisuudet ja suorituskyky kilpailevat kalliimpien hallittujen WordPress-isäntien kanssa, suosittelen kuitenkin InMotionin hallinnoimaa WordPress-hosting-palvelua..

Tässä on vain joitain saamiasi ominaisuuksia:

 • Optimoitu WordPress-ympäristö
 • Advanced Server Caching
 • Hallittu tietoturva hakkerointi- ja haittaohjelmasuojauksella
 • Automaattiset päivitykset
 • BoldGrid-verkkosivustojen rakentaja
 • Ei laajennuksen rajoituksia

Minulle InMotionin hallinnoiman WordPress-isännöinnin suurin etu on lisääntynyt nopeus ja suorituskyky yhdistäessäsi InMotion Hostingin erinomaiseen asiakastukeen ja ohjauspaneelin rajapintaan (cPanel ja heidän tilinhallintapaneeli).

Kuinka InMotion vertaa muita Web-isäntiä?

InMotion Hosting vs. A2-hosting
Hyvä uutinen vertaamalla A2-hosting-palvelua ja InMotion-hosting-palvelua on, että se on sinulle hyödyllinen tilanne. Molemmat näistä web-hosting-yrityksistä tarjoavat erinomaista verkkosivustojen ylläpitoa erinomaisella tuella

InMotion Hosting vs. Bluehost
Nämä ovat kaksi erinomaista ja vakiintunutta web-palveluntarjoajaa. Sekä InMotion että Bluehost tarjoavat erinomaisen jaetun, VPS- ja omistetun isännöinnin…

InMotion Hosting vs. DreamHost
Näiden kahden web-hosting-yrityksen molemmat ovat juurtuneet Kaliforniaan. InMotion ja DreamHost tunnetaan erittäin hyvin laadun isännöintipalvelun tarjoajina…

InMotion Hosting vs. rasvalehmä
Tämä vertailu InMotion Hosting -sovelluksen ja Fat Cow -tuotteen välillä on todella yksi helpoimmista mitä olemme koskaan tehneet …

InMotion Hosting vs. GoDaddy
Kuinka GoDaddyn hosting-suunnitelma on verrattu InMotion Hosting -yrityksen kaltaisen yrityksen Business Hosting -suunnitelmaan? Jos yrität päättää, pidä mielessä joitain asioita.

InMotion Hosting vs. GreenGeeks
GreenGeeks ja InMotion Hosting ovat kaksi erinomaista web-hosting-yritystä, jotka sijaitsevat Etelä-Kaliforniassa. Molemmat nämä web-isännät ovat loistavia valintoja niille verkkosivustojen omistajille, jotka etsivät vihreää web-majoitusta…

InMotion Hosting vs. HostGator
Molemmat näistä web-hosting-yrityksistä tarjoavat erilaisia ​​suunnitelmia jaetulle, VPS- ja omistetulle isännöinnille…

InMotion Hosting vs. InterServer
InMotion Hosting ja InterServer ovat kaksi erinomaista web-hosting-yritystä, joita molemmat käytän…

InMotion-hosting vs. iPage
InMotion-hosting ja iPage ovat kaksi erinomaista valintaa web-isäntänä. Vaikka niiden hosting-suunnitelmiin liittyy joitain yhtäläisyyksiä ja kaikenlaiset sivuston omistajat voivat käyttää kumpaakin näistä web-hosting-yrityksistä, ne sopivat ihanteellisesti erityyppisiin verkkosivustoihin …

InMotion Hosting vs. Lunarpages
Minulle tämä on yksi mielenkiintoisimmista web-hosting-vertailuista: Kaksi vakiintunutta web-isäntää Etelä-Kaliforniasta (alueeni) – ja kaksi isäntäyritystä, joista minulla on ollut henkilökohtaista kokemusta…

InMotion-hosting vs. nimihuono
Niille teistä, jotka yrittävät päättää näiden kahden hosting-yrityksen välillä, tässä on yksityiskohtainen vertailuni InMotion vs. Namecheap -yritykseen. Kummallakin näistä verkkoisäntästä on etunsa ja olen ollut…

InMotion Hosting vs. Site5
Kuinka InMotion Hosting ja Site5 pinottuvat toisiaan vastaan? Yllättäen, tämä on erittäin yksipuolinen kilpailu…

InMotion-hosting vs. SiteGround
SiteGround ja InMotion Hosting ovat kaikkein parhaista löydettävistä web-koneista. Olen molempien näiden web-hosting-yritysten asiakas, ja olen kokenut ensikäden erinomaista palvelua ja erinomaista tukea …

InMotion Hosting vs. Web-hosting-keskus
InMotion Hosting -sovelluksen vertaaminen Web Hosting Hubiin on erittäin mielenkiintoista, koska ne ovat tosiasiallisesti sisaryhtiöitä…

InMotion-hosting vs. Wix
Vertailussa perinteisen web-hosting-suunnitelman ja verkkosivustojen rakennuspaketin välillä tarkastellaan InMotion Hostingin Business Hosting -suunnitelmaa verrattuna Wixin verkkokauppasuunnitelmaan …

InMotion-hosting vs. WP-moottori
Tässä vertailussa keskitytään siihen, kuinka InMotionin Business Hosting -suunnitelma verrataan WP Engineen. Toisin sanoen, kuinka huippua hallitsematon isännöintisuunnitelma verrataan huippuluokan ylläpitämään isännöintisuunnitelmaan, kun kyse on WordPressistä…

InMotion Hosting vs 1&1 isännöinti
Molemmat näistä verkkoisäntäistä tarjoavat laajan valikoiman isännöintipalveluita, mukaan lukien jaetut, VPS- ja omistetut palvelut…

Lisää InMotion-hosting-arvosteluita

Vaikuttaa todella siltä, ​​että en ole yksin InMotion-kehua vastaan. InMotion Hosting on jatkuvasti ollut yksi parhaiten arvioituja web-hosting-yrityksiä ympäri. Tässä on esimerkki muiden InMotion-asiakkaiden arvosteluista:
InMotion Asiakas Arjun
InMotion-asiakas Russ
InMotion-arvostelu Jim S
InMotion-arvostelu Stephen R
InMotion Review 9
InMotion Review 6
InMotion Review 7

Suositus

Olen erittäin iloinen voidessani kertoa, että kymmenen vuoden ajan olleen InMotion Hosting-asiakas, he ovat edelleen erinomainen valinta verkkosivustojeni ylläpidolle. InMotion on ehdottomasti se, mitä haluat Web-hosting-yrityksen olevan: isännöintisuunnitelmissaan tarjoamilla ominaisuuksilla, verkkosivustojen salamannopealla suorituskyvyllä, vastaanotetuin reagoiviin ja avulias asiakastukiin: Suuri etu yrityksellesi tai henkilökohtainen online-läsnäolo.

Erityinen alennushinta
Hyviä uutisia! Voin nyt tarjota erityisen 50%: n alennuksen InMotionin Business Hosting -palvelusta. Napsauta vain alla olevaa linkkiä. Tämä on erinomainen tilaisuus hankkia heidän web-hosting-paketti ja säästää rahaa!

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja ja 50% alennuksen InMotion Hosting -palvelusta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map