InMotion Hosting Review (2020)

Inmotion-hosting-recenzie


Cel mai bun gazduire web 2019Cea mai bună companie de găzduire în afaceri Dacă căutați recenzii oneste de gazduire InMotion, vă încurajez să citiți recenzia mea pe baza experiențelor mele personale. Folosesc InMotion Hosting de peste 10 ani. Încă din prima zi, am fost complet satisfăcut de serviciul lor și sunt în continuare impresionat de găzduirea lor web.

Dacă în prezent căutați să faceți un site web, atunci InMotion merită cu siguranță să vă luați în considerare. Și, dacă aveți nevoie de găzduire pentru site-ul dvs. de afaceri, InMotion Hosting este într-adevăr o alegere excelentă. Planurile lor de găzduire de afaceri oferă toate caracteristicile de care aveți nevoie, combinate cu un suport excelent pentru clienți.

Întrucât a trecut ceva timp de când mi-am postat inițial recenzia, m-am gândit că a venit momentul să revizuiesc și actualizez experiențele mele cu InMotion Hosting aici în 2020.

În prezent, InMotion oferă aceste caracteristici impresionante:

 • Tehnologia zonei de viteză maximă
 • Spațiu de disc nelimitat
 • Lățime de bandă nelimitată
 • E-mail nelimitat
 • SSL gratuit privat
 • Hardware pentru clasa de afaceri
 • Preinstalarea WordPress, Joomla sau PrestaShop
 • cPanel cu peste 400 de aplicații
 • Planuri de găzduire WordPress gestionate
 • Suport bazat pe 24 × 7 din SUA
 • 90 de zile Garantie de returnare a banilor

Faceți clic aici pentru a economisi 50% din InMotion Hosting

Interfață de utilizare excelentă și instalare software ușoară

InMotion Hosting folosește interfața cPanel – de departe cel mai bun de utilizat. În plus, folosesc programul de instalare a aplicațiilor software Softaculous. Deci, dacă ai nevoie de WordPress, Joomla, Drupal sau o altă aplicație pentru site-ul tău, primești instalări ușoare, fără probleme. De fapt, cu InMotion primiți peste 400 de aplicații.

Inmotion-hosting-cpanel

InMotion_Softaculous

Viteza și performanța gazduirii InMotion este excelentă

Deși site-ul nostru web a continuat să crească de-a lungul anilor, cu InMotion Hosting, continuăm să experimentăm viteză și performanță impresionante. Aruncați o privire mai jos la un raport de test de la GTmetrix:

speed-test-rezultate Inmotion-hosting-

InMotion continuă să ofere site-uri web cu performanță rapidă cu tehnologia lor de viteză maximă. Și, prin intermediul lor Gazduire WordPress administrată, veți obține, de asemenea, o infrastructură optimizată și o memorie în cache a serverului avansat.

InMotion a fost, de asemenea, una dintre primele companii de găzduire web care a oferit unități de stare solidă (SSD) care oferă o viteză mult mai bună pentru site-urile web ale clienților lor.

Viteza și fiabilitatea rețelei InMotion au fost excelente. Tehnologia lor Max Speed ​​Zone vă permite să folosiți mai multe centre de date pentru o viteză optimă. Și rețeaua lor uptime de 99,9% menține site-ul dvs. funcțional și fără probleme. Mai jos este o privire a jurnalului nostru de erori, care este curat:

InMotion_Error_Log

Suportul pentru InMotion este excelent

Asistența pentru clienți a fost întotdeauna una dintre cele mai bune resurse ale InMotion Hosting. Din momentul în care v-ați înscris pentru contul de găzduire, echipa de asistență prietenoasă și utilă a InMotion este disponibilă pentru a vă răspunde la întrebări sau pentru a vă ajuta cu probleme..

De-a lungul anilor, InMotion a oferit în permanență un suport prietenos și receptiv atunci când am avut nevoie. Și ei continuă să mă ajute cu rezolvarea promptă a problemelor atunci când îi contactez.

Timpul de răspuns a fost excelent, iar personalul lor de asistență este foarte amabil și amabil. În special, suportul pentru chat este cel mai bun lucru pe care l-am întâlnit. Mai jos este un exemplu de sesiune de asistență pentru chat pe care am avut-o cu Jason of Tech Support:

Michael: Bună Jason
Michael: Trebuie să-mi actualizez manual statisticile web. Ma poti ajuta?
Jason A.: Sigur. Le voi conduce pentru tine.
Michael: Mulțumesc!
Jason A.: Pentru ce domeniu aveți nevoie pentru ele actualizate?
[Am specificat numele de domeniu aici]
Jason A.: Gotcha. Dă 15-30 de minute pentru a fi actualizat și ar trebui să fii bun să mergi.
Michael: Grozav! Mulțumesc pentru ajutor, Jason!
Jason A.: Sigur.
Jason A.: Vă mulțumim că ne-ați contactat! Dacă aveți întrebări, suntem deschiși 24/7. Apelați, chat sau e-mail oricând.
Aș aprecia orice feedback pe care l-ați putea avea, pozitiv sau negativ.
Jason A.: Vă mulțumim pentru chat. Nu ezitați să ne contactați din nou.

Dacă aveți nevoie de găzduire web pentru site-ul dvs. de afaceri, InMotion Gazduire este foarte recomandat.

Centrul de date de găzduire InMotion

În ceea ce privește aspectele hardware și de rețea, InMotion Hosting mi-a dovedit că se angajează să ofere cele mai bune specificații și viteze posibile. Mi s-a permis să vizitez Centrul de date InMotion din Los Angeles, CA, și am văzut de prima dată cum funcționează totul.

Mergând în culise la sediul lor, am putut să-mi confirm angajamentul față de Securitatea Datelor, hardware-ul Top End și protecția datelor și disponibilitatea rețelei restante. Vedeți articolul meu despre blog pentru revizuirea completă a Centrului de date InMotion.
Servere de centre de date InMotion Gazduire

În 2015, InMotion Hosting a făcut și mai multe upgrade-uri la centrul de date, inclusiv protecția DDoS, sistemele de cabluri cu fibră optică și unitățile de stare solidă pe serverele lor.
InMotion Hosting Data Center 2015

Și de-a lungul anilor, InMotion a continuat să îmbunătățească infrastructura și operațiunile centrelor de date. Vezi interviul meu cu Will Miles, Supervizor de operațiuni în Data Center la InMotion Hosting.

Valorile principale ale gazduirilor InMotion

Cred cu adevărat că unul dintre principalele motive pentru care m-am bucurat de un succes atât de mare cu InMotion Hosting este setul lor de valori de bază. Când am vorbit cu Sunil Saxena, co-fondatorul InMotion, a menționat modul în care toată lumea din organizație (de la sine în jos) respectă și trăiește aceste valori. Concluzia lor este că atunci când clienții lor au succes, au succes!

Certificate SSL gratuite

Un alt beneficiu pe care îl obțineți de la InMotion Hosting este SSL gratuit – nu doar orice SSL gratuit, acestea sunt certificate SSL gratuite alimentate de Comodo și cPanel. În aceste zile, SSL / TLS este o necesitate pentru site-urile dvs. web, indiferent dacă aveți un blog sau un site de comerț electronic. Spre deosebire de alte opțiuni SSL gratuite, certificatele SSL pe care le obțineți la InMotion pot fi utilizate pentru comerț electronic.

Puteți accesa SSL-ul dvs. gratuit din Panoul de gestionare a contului.
Inmotion-gestiona-free-ssl

După ce faceți clic pe pictograma Gestionare gratuită SSL de bază, trebuie doar să activați Activarea SSL gratuit pe Pornit. Orice domeniu pe care l-ați configurat în cPanel și rezolvarea serverului dvs. InMotion va avea acum SSL!
Inmotion-hosting-free-ssl

InMotion Backup Manager

Există vești bune și vești proaste în aceste zile cu privire la salvarea datelor la InMotion. Pe partea de plus, ei și-au lansat acum noul instrument Backup Manager care oferă funcții excelente de backup și restaurare a datelor.

Cu toate acestea, noul Backup Manager necesită o taxă suplimentară. Și, din păcate, InMotion a eliminat backup-urile de date automate gratuite care au fost întotdeauna unul dintre marile avantaje ale acestora. În ciuda costului suplimentar, comoditatea și controlul pe care îl obțineți cu noul Backup Manager merită în opinia mea – mai ales atunci când vine vorba despre serviciul de găzduire web excepțional al InMotion.

Puteți lansa Managerul de rezervă din cPanel. Din tabloul de bord Manager Backup, puteți specifica intervalul în care au loc copiile de rezervă automate. De asemenea, puteți programa ziua și ora la care au loc copiile de rezervă. Și, puteți specifica domeniul de aplicare al datelor de rezervă.

Inmotion-backup-manager

Există o filă separată pentru restaurarea datelor unde puteți selecta cu ușurință datele pe care doriți să le restaurați. Cele mai recente 10 copii de rezervă efectuate sunt disponibile pentru restaurare.

Gazduire WordPress administrată de InMotion

Inmotion-wordpress-hosting
Găzduirea de afaceri partajată a InMotion continuă să fie una dintre cele mai bune opțiuni atât pentru site-urile de afaceri, cât și pentru site-urile personale. Am avut contul meu de Business Hosting de când m-am înscris pentru prima dată cu InMotion în urmă cu 10 ani și îl folosesc în continuare pentru site-uri de găzduire și e-mail.

În plus, acum am și un plan de gazduire WordPress gestionat cu InMotion pe care îl folosesc pentru acest site web. În timp ce planurile de găzduire partajate ale InMotion sunt minunate pentru mulți utilizatori WordPress, dacă sunteți în căutarea unui mediu WordPress optimizat, cu funcții și performanțe care să rivalizeze cu gazdele WordPress gestionate mai scumpe, atunci recomand cu mare încredere Găzduirea WordPress administrată de InMotion.

Iată doar câteva dintre funcțiile pe care le obțineți:

 • Mediu optimizat WordPress
 • Cache server avansat
 • Securitate gestionată cu protecție împotriva hack-urilor și programelor malware
 • Actualizari automate
 • BoldGrid Website Builder
 • Fără restricții de plugin

Pentru mine, cel mai mare avantaj al Găzduirii WordPress administrate de InMotion este viteza și performanța sporită pe care le obții cu combinația excelentă de asistență a clienților și interfața panoului de control al InMotion Hosting (cPanel și panoul de administrare a contului).

Cum se compară InMotion cu alte gazde web?

InMotion Hosting vs A2 Hosting
Vestea bună când compară Găzduirea A2 și InMotion Hosting este că pentru tine este o situație câștigătoare. Ambele companii de găzduire web oferă o excelentă găzduire de site-uri web, cu suport extraordinar …

InMotion Hosting vs Bluehost
Acestea sunt doi furnizori excelenți, bine stabiliți de găzduire web. Atat InMotion, cat si Bluehost ofera servicii de gazduire partajate, VPS si Dedicate …

InMotion Hosting vs DreamHost
Aceste două companii de găzduire web își au rădăcinile în California. InMotion și DreamHost sunt foarte cunoscuți ca furnizori de găzduire de calitate …

InMotion Hosting vs Fat Cow
Această comparație între InMotion Hosting și Fat Cow este cu adevărat una dintre cele mai ușoare pe care le-am făcut vreodată …

InMotion Hosting vs GoDaddy
Cum se compară Planul de gazduire GoDaddy cu un plan de găzduire de afaceri de la o companie precum InMotion Hosting? Dacă încercați să decideți, iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont.

InMotion Hosting vs GreenGeeks
GreenGeeks și InMotion Hosting sunt două companii excelente de găzduire web cu sediul în sudul Californiei. Ambele aceste gazde web sunt alegeri grozave pentru acei proprietari de site-uri care caută găzduire web ecologică …

InMotion Hosting vs HostGator
Ambele companii de găzduire web oferă o varietate de planuri pentru partajare, VPS și hosting dedicat …

InMotion Hosting vs InterServer
InMotion Hosting și InterServer sunt două companii excelente de găzduire web pe care le folosesc amândoi …

InMotion Hosting vs iPage
InMotion Hosting și iPage sunt două opțiuni excelente pentru găzduire web. Deși există unele asemănări cu planurile lor de găzduire și tot felul de proprietari de site-uri ar putea folosi oricare dintre aceste companii de găzduire web, acestea sunt potrivite ideal pentru diferite tipuri de site-uri web …

InMotion Hosting vs Lunarpages
Pentru mine, aceasta este una dintre cele mai interesante comparații de găzduire web: Două gazde web consacrate din sudul Californiei (zona mea) – și două companii de găzduire cu care am avut experiență personală cu …

InMotion Hosting vs Namecheap
Pentru aceia dintre voi care încearcă să decidă între aceste două companii de găzduire, iată comparația mea detaliată a InMotion și Namecheap. Ambele gazde web au avantajele lor și am fost …

InMotion Hosting vs Site5
Cum se acumulează InMotion Hosting și Site5 unul față de celălalt? În mod surprinzător, acesta este un concurs foarte unilateral …

InMotion Hosting vs SiteGround
SiteGround și InMotion Gazduire sunt două dintre cele mai bune gazde web pe care le puteți găsi. În calitate de client al ambelor companii de găzduire web, am experimentat de la început servicii excelente și suport extraordinar …

InMotion Hosting vs Web Hosting Hub
Compararea InMotion Gazduire cu Web Hosting Hub este foarte interesantă, deoarece sunt de fapt companii surori …

InMotion Hosting vs Wix
Această comparație între un plan tradițional de găzduire web și un pachet de constructor de site-uri aruncă o privire asupra planului de găzduire de afaceri a InMotion Hosting față de planul de comerț electronic al Wix …

InMotion Hosting vs WP Engine
Această comparație se concentrează pe modul în care Planul de găzduire a afacerilor InMotion se compară cu WP Engine. Cu alte cuvinte, cum se compară un plan de găzduire de top ne-gestionat cu un plan de gazdă de top gestionat atunci când vine vorba de WordPress …

Gazduire InMotion vs 1&1 Gazduire
Ambele aceste gazde web oferă o gamă largă de servicii de hosting, inclusiv Shared, VPS și Dedicate …

Mai multe recenzii de gazduire InMotion

Cu siguranță se pare că nu sunt singur în lauda mea de InMotion. InMotion Gazduire a fost constant una dintre cele mai bine cotate companii de găzduire web din jur. Iată un exemplu de recenzii ale altor clienți InMotion:
InMotion Client Arjun
Client InMotion Russ
InMotion Review Jim S
InMotion Review Stephen R
Revizuirea InMotion 9
Revizuirea InMotion 6
Revizuirea InMotion 7

Recomandare

Sunt foarte încântat să raportez că, după un deceniu de a fi client InMotion Hosting, acestea continuă să fie o alegere excepțională pentru găzduirea site-urilor mele web. De la caracteristicile pe care le oferă în planurile lor de găzduire, până la performanța rapidă a fulgerului site-urilor mele web, la asistența clienților receptivă și utilă pe care am primit-o, InMotion este cu siguranță ceea ce îți dorești ca compania ta de găzduire web să fie: un avantaj excelent pentru afacerea ta sau prezență personală online.

Preț de vânzare cu reducere specială
Vesti bune! Acum pot oferi o reducere foarte specială de 50% reducere la Business Hosting de la InMotion. Doar faceți clic pe linkul de mai jos. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru dvs. de a primi pachetul de găzduire web și a economisi bani!

Faceți clic aici pentru mai multe detalii și 50% reducere la InMotion Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map