InMotion Hosting VPS -katsaus

Logitech-hosting-VPS-katsaus


Vuoden 2019 paras web-hostingParas VPS-hosting Vuodesta 2009 lähtien olen ollut InMotion Hosting -palvelun asiakas ja nauttinut erinomaisesta palvelusta ja tuesta heidän jaetulla Business Hosting -suunnitelmalla. Lisääntyneen liikenteen ja resurssien tarpeiden vuoksi päätin kuitenkin siirtyä VPS-hosting-suunnitelmaan. InMotionin VPS-ominaisuudet ovat niin hyviä kuin niiden jaetut isännöintisuunnitelmat ovat vieläkin vaikuttavampia, joten oli helppo valita mennä ylläpitämänsä SSD VPS -majoittajan kanssa – pilven ylläpitämä.

Jos harkitset VPS-hosting-palvelua yrityksesi verkkosivustolle tai sinun on siirryttävä ylös jaetusta web-hosting-suunnitelmasta, kehotan sinua lukemaan kokemuksiani InMotion Hosting -palvelun VPS-palvelussa ja näkemään tulokseni.

Hanki 51% alennus InMotion Hosting VPS -palvelusta täältä

InMotionilla on kolme erilaista VPS-hosting-suunnitelmaa:

VPS-1000ha-S
4 Gt RAM-muistia
4TB tiedonsiirto
75 Gt levytilaa
3 omistettu IP-osoite
29,99 dollaria kuukaudessa. VPS-2000HA-S
6 Gt RAM-muistia
5TB tiedonsiirto
150 Gt levytilaa
4 Dedicated IP-osoitteet
49,99 dollaria kuukaudessa. VPS-3000HA-S
8 Gt RAM-muistia
6TB tiedonsiirto
260 Gt levytilaa
5 Dedicated IP-osoitetta
74,99 dollaria kuukaudessa.

InMotion Hosting VPS -ominaisuudet

 • Korkea saatavuusominaisuus reaaliaikaiseen redundanssiin
 • Ilmainen cPanel-lisenssi
 • Ilmaiset SSD-asemat
 • Ylläpito
 • Max Speed ​​Zone -teknologia
 • Suojattu sähköposti
 • Optimoitu verkkokauppaan
 • Resurssien hallintapaneeli
 • Yksittäiskuvan toimivuus
 • DDoS-hyökkäyssuojaus
 • Ilmainen tietojen varmuuskopiointi
 • 99,9% Uptime
 • 90 päivän rahat takaisin -takuu

Kun tilisi on määritetty, voit käyttää sitä tilihallintapaneelista (AMP). Käyttöliittymä on samanlainen kuin InMotionin jaetussa isännöinnissä, mutta huomaat kuitenkin joitain lisävaihtoehtoja:
Logitech-VPS-amp

Manage My Cloud Server tarjoaa nopeita linkkejä, joilla voit pysäyttää ja käynnistää palvelimen uudelleen, saada juuripääsyn sekä käyttää cPanel- ja WHM-ohjelmia. Voit myös seurata resurssien käyttöä kaistanleveyden, levytilan, RAM: n ja keskimääräisen kuormituksen suhteen.

Pidän todella palvelinkaappausominaisuudesta, jota voit käyttää myös tältä alueelta. Kun luot tilannekuvan, voit palata takaisin palvelintiedostojen, tietokantojen ja kokoonpanon tilaan, jos sinulla on ongelma ja sinun täytyy palata takaisin. On tärkeää muistaa, että näitä valokuvia ei ole tarkoitettu korvaamaan tietosi täydellisiä täydellisiä varmuuskopioita – jotka sinun tulisi silti suorittaa. Kun olet luonut tilannekuvan, se on käytettävissä 10 päivän ajan. Jos haluat säilyttää sen pidemmän aikaa, sinun on ostettava pitkäaikainen tallennuspaikka.
Logitech-VPS-palvelin-otoksia

WHM (tai WebHost Manager) antaa sinun muokata ja tarkastella kohteita, kuten palvelimen kokoonpanoa, todennuksia, sähköpostin toimitusraportteja jne..
Logitech-VPS-WHM

Vaikka cPanel InMotion Hosting VPS: llä on erilainen kuin niiden jaetulla hosting cPanelilla, toiminnot ja sovellukset ovat samat (muutamilla lisäyksillä). Voit käyttää palvelintietoja myös oikeanpuoleisessa sarakkeessa. Yksi huomioitava asia on, että VPS cPanel ei sisällä Softaculous -ohjelmiston asennuksia. Sinun on asennettava ohjelmisto, esimerkiksi WordPress, manuaalisesti, tai voit ostaa Softaculous-lisenssin 50 dollarilla vuodessa.
Logitech-VPS-cpanel

Nopeus ja suorituskyky

VPS-isännöinnin tärkein etu on kyky käsitellä suurempia resurssien vaatimuksia, jotta verkkosivustosi voivat toimia sujuvasti, vaikka liikenteesi kasvaa. Tähänastinen kokemukseni InMotion Hostingin VPS-suunnitelmasta on ollut hieno. Verkkosivuston suorituskyky on erinomainen, ja verkkosivustoni nopeus on jopa parantunut. Tässä on vertailu jaetun hosting-tulokseni ja VPS-hosting-tulokseni välillä.
Logitech-shared-hosting-nopeusInMotion-jaetun palvelun nopeusinmotion-VPS-nopeusInMotion VPS -palvelun nopeus

Asiakaspalvelu

Asiakastuki on aina ollut yksi InMotion Hostingin vahvuuksista. VPS Hosting -palvelun avulla on vielä tärkeämpää, että sinulla on tukitiimi, josta voit luottaa. Ja tapauksessani InMotion tarjosi heidän tavanomaista erinomaista apuaan auttaa minua perustamaan VPS-hosting-tilini ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, jotka minulla olivat siirtymisestä VPS: ään..

Tässä on esimerkki chat-kopiosta:
Logitech-chat-transkripti

Suositus

InMotionin VPS-hosting on kaiken kaikkiaan ollut erinomaista. Lisäresurssit yhdessä korkean saatavuuden pilvipalvelimen redundanssin kanssa asetti InMotionin VPS-suositusluettelomme kärkeen. Arvostan erityisesti hallittuja isännöintiominaisuuksia sekä heidän hyödyllistä asiakastukeaan.

Ja verkkosivustoni suorituskyky on ollut hieno – jotain, mitä olen odottanut InMotion Hostingilta vuosien varrella. Tiedän, että on monia muita asiakkaita, jotka jakavat tunteeni heistä. Tässä on esimerkki joistakin sivustollemme lähetetyistä arvosteluista:
InMotion Asiakas Arjun
InMotion-asiakas Steven R
InMotion Asiakas Brad
InMotion-asiakas Danielle
InMotion-asiakas Troy

Yrityssivustoille on tärkeää, että VPS-isännöinnillä on taatut resurssit ja lisätty hallinta palvelinympäristössäsi – varsinkin jos odotat verkkosivustosi liikenteen kasvavan. Ja kaikista käytettävissä olevista VPS-isännöintisuunnitelmista InMotion Hosting saa ehdottomasti ääneni yhdeksi parhaimmista.
Logitech-VPS-hosting

Napsauta tätä saadaksesi 51% alennuksen InMotion Hosting VPS: stä

InMotion Hosting VPS -arvostelut

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map