InMotion Hosting Ylläpito WordPress Hosting Review

Logitech hoidettu-WordPress-hosting


Vuoden 2019 paras web-hostingParas Blogger-hosting Olen ollut InMotion Hosting -asiakas vuodesta 2009, ja heidän liiketoimintansa hosting-suunnitelma on osoittautunut erinomaiseksi monenlaisille verkkosivustoille – etenkin WordPressille. Sekä suorituskyky että tuki ovat olleet erinomaisia, ja InMotion on aina ollut yksi parhaiten arvioituista web-hosting-yritysmme. Joten olin ehdottomasti utelias ja kiinnostunut, kun InMotion-ihmiset kertoivat minulle aiemmin tänä vuonna, että he tulevat ulos uuden hallitun WordPress-isäntäalustan kanssa. No, InMotionin hallinnoima WordPress on saapunut, ja halusin varmasti antaa sille perusteellisen kokeilun nähdäksesi kuinka se verrattuna heidän Business Hosting -palveluun.

InMotion-hallinta WordPress vs. Business Hosting

Aloitetaan saamiesi hosting-ominaisuuksien avulla. InMotionin Business Hosting -ominaisuudet ovat aina sijoittuneet arvosanoidemme kärkeen. Uudet hallinnoidut WordPress-hosting-suunnitelmat perustuvat liiketoimintasuunnitelman ydintoimintoihin ja sisältävät vielä tehokkaampia ja hyödyllisempiä ominaisuuksia, jotka on erityisesti optimoitu WordPressille. Tässä on vierekkäinen katsaus avainkohteisiin, jotka saat InMotion Hosting Managed WordPress -alustan sijaan Business Hosting -suunnitelmien kanssa.

Joissakin tilanteissa InMotion Hosting-liiketoimintasuunnitelman valitseminen sopisi sinulle paremmin. Pro-tason liiketoimintasuunnitelmassa ei ole kovaa rajoitusta isäntänä toimivien verkkosivustojen määrälle. Joten jos haluat luoda suuren määrän verkkosivustoja, haluat tietysti valita kyseisen suunnitelman. Ja jos WordPress ei ole valitsemasi alusta, niin hallitut WordPress-paketit eivät selvästikään ole sinulle. Jos aiot kuitenkin käyttää WordPressiä, sinun kannattaa lukea sitä edelleen.

Yritystoiminta
Rajoittamaton kaistanleveys
Rajoittamaton sähköposti
Ilmaiset SSD-asemat
Ilmaiset tietojen varmuuskopiot
Suurimmat nopeusalueet
Ilmainen SSL
cPanel-käyttöliittymä
WordPress esiasennettu
BoldGrid Site Builder
90 päivän rahat takaisin -takuu WordPress-hosting
Rajoittamaton kaistanleveys
Rajoittamaton sähköposti
Ilmaiset SSD-asemat
Ilmaiset tietojen varmuuskopiot
Suurimmat nopeusalueet
Ilmainen SSL
cPanel-käyttöliittymä
WordPress esiasennettu
BoldGrid Site Builder
90 päivän rahat takaisin -takuu
Advanced Server Caching *
Automaattiset WordPress-päivitykset *
Automaattiset teema- ja laajennuspäivitykset *
BoldGrid Premium-teemat ja laajennustilaukset *
Vaiheympäristö *

WordPress-sivustojen rakentaminen

Kuten InMotion Hostingin muut web-hosting-suunnitelmat, voit myös valita, että WordPress on esiasennettu tilauksen tekemisen yhteydessä. Vaikka päätätkin asentaa WordPressin myöhemmin, voit kuitenkin hyödyntää erittäin helppoa yhden napsautuksen asennusvaihtoehtoa cPanelista. Ja jos siirrät WordPress-sivustoasi toiselta verkkoisäntältä, InMotion Hosting tarjoaa ilmaisen verkkosivustojen siirtämisen.

Sinulla on pari erilaista vaihtoehtoa verkkosivustojesi rakentamiseen. Voit työskennellä WordPressin kanssa tavanomaisella tavalla WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneelissa. Tai jos haluat käyttäjäystävällisemmän tavan luoda ammattimaisen WordPress-sivuston nopeasti ja helposti, voit käyttää BoldGrid-verkkosivustojen rakenninta. InMotion on virallinen BoldGrid-isäntä ja auttoi tuotteen luomisessa. Tarkempi kuvaus BoldGridistä voit lukea arvosteluani täällä.
boldgrid

Voit asentaa BoldGrid-tilin hallintapaneelista (AMP) tai cPanelista.
Logitech-WordPress-hosting-tilin hallinta-paneeli

Ensisijaiset WordPress-ominaisuudet

Vaikka sinun ei tarvitse käyttää sitä, BoldGrid esiintyy erittäin näkyvästi InMotionin ylläpitämässä WordPress-isännöinnissä. Monet premium-luokan WordPress-ominaisuuksista, kuten automaattiset teema- ja laajennuspäivitykset, lavastus, premium-teemat ja liitännäistilaukset, liittyvät erityisesti BoldGrid-verkkosivuston rakennusaineen käyttöön..
boldgrid-teematPremium BoldGrid WordPress -teematboldgrid-laajennuksetBoldGrid WordPress -laajennukset

InMotionin WordPress-isäntäpalvelun todellinen tähti on kuitenkin optimoitu palvelinympäristö edistyneellä palvelinvälimuistituksella ja Cloud Linux NGINX: llä. Ylivoimainen sivuston nopeus, jonka saat yhdessä muiden ominaisuuksien kanssa, tekee InMotion Hosting Managed WordPress -sovellus voittajaksi minulle.

WordPress-palvelimen nopeus ja suorituskyky

Tässä on yksi alueista, joista olen erityisen kiinnostunut testaamaan. InMotion on jälleen kerran ollut nopeimmin toimivien verkkoisäntien joukossa, joita olemme aiemmin käyttäneet. Ja koska niiden Ylläpitämä WordPress-hosting merkitään 10 kertaa nopeammin kuin heidän perustavansa Launch-hosting-suunnitelma, olimme varmasti innokkaita näkemään, kuinka se toimii. Alla on testattu testinäytteemme.

Logitech hoidettu-WordPress-speed-vs-liiketoiminta-hosting

Testasimme samanlaisia ​​WordPress-verkkosivustoja sekä InMotionin Business Hosting- että Managed WordPress Hosting -ympäristöissä. Kuten näette, uusi hallittu WordPress-isännöinti suoritettiin huomattavasti nopeammin. Olin yllättynyt siitä, kuinka paljon uusi alusta ylitti nykyisen. Yhdistelmä Cloud Linuxia NGINX: n kanssa, edistyksellinen palvelinvälimuisti niiden omistamalla Cache Managerilla ja muut mukautetut parannukset todella lisäävät verkkosivustojen nopeutta. InMotionin hallinnoima WordPress-hosting oli nopeampaa ympäri maata. Ja Max Speed ​​Zone -alueella oli vielä suurempi ero.

Olen myös todennut toimivan myös WordPress-hallintapaneelissa, että taustan käsittelynopeus on huomattavasti nopeampi. Teemojen ja laajennusten asentaminen on salamannopea – erittäin vaikuttava!

WordPress-verkkosivustojen suojaus

InMotion Hosting on aina tarjonnut huipputurvallisuuden verkkosivuilleni. Aivan kuten nopeuden ja suorituskyvyn suhteen, heidän hallitsemansa WordPress-isäntä vie askeleen eteenpäin. DDoS-suojauksen ja verkkosovellusten palomuurien lisäksi saat WordPressin hakkerointi- ja haittaohjelmasuojauksen. Tiedostot skannataan ja korjataan haavoittuvuuksien varalta, kun taas mahdolliset uhat asetetaan karanteeniin.

InMotion tarjoaa WordPress-sivustoillesi ilmaisen yksityisen SSL: n, jota voit käyttää verkkokauppaan tai online-maksujen vastaanottamiseen. Voit ottaa ilmaisen SSL: n helposti käyttöön tilinhallintapaneelista, ja ilmaiset SSL-varmenteet lisätään automaattisesti verkkotunnuksillesi.
Logitech hoidettu-WordPress-vapaa-ssl

Asiantuntija asiakastuki

Yksi InMotion Hosting -yrityksen vahvuuksista on aina ollut heidän erinomainen asiakastuensa. Hallitsemalla WordPress-isännöintisuunnitelmalla olen kokenut saman ammattitaitoisen ja reagoivan tuen, jonka olen tottunut saamaan InMotionissa. Voit käyttää heidän 24 × 7 -tukea puhelimitse, sähköpostitse, live-chatissa tai Skypen kautta.

Päätelmät ja suositukset

InMotion on hallinnoidun WordPress-isännöinnin avulla tarjonnut entistä paremman vaihtoehdon vakaville WordPress-sivustojen omistajille ja niille, jotka etsivät korkealaatuista WordPress-kokemusta. Ja valitsemallasi kuusi hallittua hosting-tasoa, pystyt varmasti löytämään tarpeitasi vastaavan suunnitelman. InMotion Hosting -hallinta WordPress yhdistää liiketoiminnan parhaat puolet yhdessä optimoidun ympäristön kanssa nopeuden ja suorituskyvyn parantamiseksi.

Napsauta tätä saadaksesi erityiset alennushinnat InMotion Hosting Managed WordPress -sovelluksessa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map