Interview: InMotion Hosting’s Sunil Saxena

Sunil Saxena medstifter af InMotion Hosting


Siden starten i 2001 er InMotion Hosting af mange blevet betragtet som en af ​​de største webhostudbydere – især til forretningswebsteder. Baseret i Los Angeles, Californien og med datacentre på både vest- og østkysten, kan de findes øverst på mange bedste webhostelister.

Som kunde selv siden 2009 har jeg personligt oplevet InMotion Hosting’s fremragende service og support. For nylig havde jeg en chance for at chatte med medstifter og EVP af InMotion Hosting, Sunil Saxena. Jeg ville virkelig have hans overtagelse af webhostingbranchen generelt – og hvad InMotion har i fremtiden.

Webhostekat: Når vi starter et nyt år, hvad ser du som de største udfordringer for webhostingfirmaer generelt, og hvad er nogle af InMotion Hosting’s mål?

Sunil Saxena: Nogle af de større udfordringer for webhostingpladsen generelt er at sikre, at vi ud fra et teknologisk synspunkt tilpasser os efter de nye kunders behov. Så for eksempel var en ting, vi identificerede i 2013 og implementerede i 2014, at sikre, at vi havde SSD’er og nogle hurtigere udførende servere til vores kunder. For som de fleste forbrugere ved nu, skal tingene køre hurtigt, tingene skal køre effektivt, og de skal arbejde hele tiden. Så vi har fundet ud af, at med teknologiske ændringer som SSD, men også ved at gøre nogle flere ændringer til nogle af vores funktioner, hjalp det virkelig vores kunder – der for det meste er forretningsejere – virkelig tage deres forretning til det næste niveau.

WHC: For nylig er et par tjenester, som nogle hostingfirmaer har markedsført, administreret WordPress-hostingplaner og Content Delivery Networks. Vil InMotion tilbyde en af ​​disse i den nærmeste fremtid?

SS: Faktisk administrerede vi WordPress-hosting allerede gennem det, der kaldes vores Managed Services Team. Så vi bundterer det ikke som nogle af de andre udbydere, men hvad vi gør er, at vi faktisk har et dedikeret team af mennesker, der ikke kun administrerer WordPress-hosting til dig – men også administrerede hosting generelt. Så ofte vil der, hvad der vil ske, nogle større organisationer komme til os og sige: ”Okay, vi har brug for dig til at konfigurere disse tre særlige dedikerede servere på en bestemt måde, så vi er klar til et nyhedsshow”, eller noget lignende at. Så vores administrerede team kan gøre det.

Og [hvad angår] CDN-udbydere, vil vi faktisk implementere noget i år, der er et mere tæt forhold til nogle af de andre leverandører derude.

WHC: Hvad ville du sige er de 3 vigtigste ting, der adskiller InMotion Hosting fra resten af ​​webhostingfirmaerne?

SS: Som altid siden dagen vi startede er vores kundeservice og support den vigtigste ting for os. Vi har et meget vigtigt sæt af kerneværdier, som alle i organisationen fra mig selv helt ned til de nyeste ansætninger overholder og lever ved. Derudover er det vigtigt, at vi fortsætter med at arbejde med kundeoplevelsen. For selv om webhosting stadig er webhosting, er det meget anderledes nu, end det var for tre år siden – og det vil også være meget forskellige tre år fra nu. Så at have et kundeoplevelsesteam hjælper os med at forstå, hvad kundens behov er, og at [vide] hvad disse ændrede behov er, er meget vigtigt for os. Og så handler det endelig om at levere de rette produkter til vores erhvervskunder og [hjælpe] vores kunder med at få succes. Så igen, arbejde med WordPress, men også komme ud med nogle nye webstedsbygningsværktøjer – og derefter også på den højre ende side, og sørg for, at vores dedikerede servere, vores forhandlerplatforme og vores VPS-hosting betjener kundens behov, så de kan være vellykket. Fordi vores mantra dybest set er: Når vores kunder har succes, har vi succes.

WHC: Datasikkerhed er blevet et meget stort problem, især i det seneste. Hvad kan du fortælle os om, hvordan InMotion Hosting bestræber sig på at beskytte din kundes websteder?

SS: Vi har et dedikeret team af systemadministratorer, der til enhver tid ser og overvåger vores netværk gennem Nagios og faktisk også er på stedet. Så i modsætning til måske nogle andre udbydere, der enten colo [bruger et colocation center] med en anden tjenesteudbyder, eller de faktisk bare videresælger hosting service, har vi faktisk vores egne dedikerede systemadministratorer, der er på stedet 24/7 for at sikre, at de ser serverne ved at overvåge dem og derefter proaktivt håndtere eventuelle hacks, problemer eller noget lignende.

Derudover har vi investeret en hel del penge i noget af vores hardware fra sent. Så implementerede vi for eksempel to meget solide og robuste DDoS-afbødningssystemer i både vores østkyst- og vestkystdatacentre, hvilket har været fantastisk. Så måske er et DoS-angreb, der lammede vores webservere for halvandet år siden, ikke andet end en blip på en graf på dette tidspunkt.

WHC: Cloud Hosting er blevet et andet hott emne. Hvad er dine tanker om skyen og vil InMotion tilbyde skytjenester i fremtiden?

SS: Cloud-hosting er meget varmt! Jeg tror, ​​at alle vil have skyen. Jeg tror, ​​nogle mennesker vil have skyen, men de er ikke sikre på, hvad skyen er. Vi kommer ud med vores egen bare metalsky mod slutningen af ​​2015. [For] mange af vores kunder, der bruger vores VPS-teknologi, virtualiseringsteknologien bag vores VPS er på nogle måder meget skylignende. Men vi vil have et dedikeret skyprodukt mod slutningen af ​​året.

WHC: Ser du længere nede på vejen, hvor ser du branchen i de næste fem eller ti år? Ser du mere udvidelse blandt webhostingfirmaer eller måske en konsolidering i antallet af webhosts tilgængeligt for forbrugere?

SS: Der har været en hel del konsolidering blandt nogle af de større virksomheder derude. Jeg tror, ​​at der vil være mere konsolidering, såvel som vi ser på 2016, 2017, og hvad ikke. Og de, der er i stand til konstant at udvikle sig og yde den bedst mulige service og oplevelse for deres kunder, klarer sig godt. Og jeg tror, ​​at de andre vil være nødt til at tage en tarvekontrol og se, hvad der er vigtigt for dem.

For mere information om InMotion Hosting, se disse relaterede indlæg:

InMotion Hosting anmeldelse

Et indvendigt kig på InMotion Hosting’s Datacenter

Sydkalifornien webhosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector