Revisió d’allotjament InMotion (2020)

revisió d'immobles-allotjament


Millor allotjament web 2019Millor allotjament de negocis Si busqueu opinions sinceres sobre InMotion Hosting, us animo a llegir el meu comentari basat en les meves experiències personals. Faig més de 10 anys que utilitzo Hosting InMotion. Des del primer dia, estic completament satisfet amb el seu servei i segueixo impressionat amb el seu allotjament web.

Si actualment busqueu que el lloc web funcioni, InMotion val la pena tenir en compte. I, si necessiteu allotjament per al vostre lloc web empresarial, InMotion Hosting és realment una opció fantàstica. Els seus plans d’allotjament d’empresa ofereixen totes les funcions que necessiteu i un bon servei d’atenció al client.

Ja que ha passat un temps des que vaig publicar originalment la meva crítica, he pensat que era hora de revisar i actualitzar les meves experiències amb InMotion Hosting aquí el 2020.

Actualment, InMotion ofereix aquestes característiques impressionants:

 • Tecnologia de la zona de velocitat màxima
 • Espai de disc il limitat
 • Amplada de banda il·limitada
 • Correu electrònic il·limitat
 • SSL privat gratuït
 • Maquinari de classe comercial
 • Preinstal·lació de WordPress, Joomla o PrestaShop
 • cPanel amb més de 400 aplicacions
 • Plans d’allotjament de WordPress gestionats
 • Suport basat en Estats Units de 24 × 7
 • Garantia de devolució de 90 dies

Feu clic aquí per estalviar el 50% en InMotion Hosting

Gran interfície d’usuari i fàcil instal·lació de programari

InMotion Hosting utilitza la interfície cPanel: de molt el millor que es pot utilitzar. A més, utilitzen l’instal·lador d’aplicacions de programari Softaculous. Per tant, si necessiteu WordPress, Joomla, Drupal o una altra aplicació per al vostre lloc web, obteniu instal·lacions fàcils i sense problemes. De fet, amb InMotion tens més de 400 aplicacions.

Immotion-hosting-cpanel

InMotion_Softaculous

La velocitat i rendiment de InMotion Hosting és excel·lent

Tot i que el nostre lloc web ha continuat creixent al llarg dels anys, amb InMotion Hosting continuem experimentant una velocitat i un rendiment impressionants. Mireu a continuació un informe de prova de GTmetrix:

Resultats de proves d’immotion-hosting-speed-test

InMotion continua oferint llocs web de ràpid rendiment amb la seva tecnologia de zona de velocitat màxima. I, mitjançant el seu hosting gestionat de WordPress, també obté una infraestructura optimitzada i una memòria cau avançada del servidor.

InMotion també va ser una de les primeres empreses d’allotjament web que van disposar de discs d’estat sòlid (SSD) que proporcionen una velocitat molt millor als llocs web dels seus clients..

La velocitat i fiabilitat de la xarxa d’InMotion han estat excel·lents. La seva tecnologia Max Speed ​​Zone us permet utilitzar diversos centres de dades per obtenir una velocitat òptima. I la seva xarxa de temps de funcionament del 99,9% manté el vostre lloc correcte i funciona. A continuació, es mostra el nostre registre d’errors que està net:

InMotion_Error_Log

El suport de InMotion és excel·lent

L’assistència al client ha estat sempre un dels béns més actius d’InMotion Hosting. Des del moment que us registreu al vostre compte d’allotjament, l’equip de suport amable i útil d’InMotion està disponible per respondre les vostres preguntes o ajudar-vos en qualsevol problema que pugui aparèixer..

Al llarg dels anys, InMotion ha proporcionat sempre un suport agradable i sensible quan el necessitava. I, a més, continuen ajudant-me amb la resolució ràpida dels problemes quan els contacto.

El temps de resposta ha estat excel·lent i el seu personal de suport és molt amable i amable. En particular, el suport de xat és el millor que hem trobat. A continuació, es mostra un exemple de sessió de suport al xat que vaig tenir amb Jason of Tech Support:

Michael: Hola Jason
Michael: He de tenir les estadístiques web actualitzades manualment. Pot ajudar-me a sortir?
Jason A.: Cosa segur. Les publicaré per tu.
Michael: Gràcies!
Jason A.: Per quin domini els necessitàveu actualitzats?
[He especificat els noms de domini aquí]
Jason A.: Gotcha. Dóna-li 15-30 minuts per actualitzar-lo i hauràs de ser bo.
Michael: Genial! Gràcies per la vostra ajuda Jason!
Jason A.: Cosa segur.
Jason A.: Gràcies per contactar amb nosaltres! Si teniu dubtes, estem oberts les 24 hores del dia. Truqueu, xateu o envieu un correu electrònic en qualsevol moment.
Agrairia qualsevol comentari que poguessis tenir, positiu o negatiu.
Jason A.: Gràcies pel vostre xat. No dubteu en contactar-nos de nou.

Si necessiteu allotjament web per al vostre lloc empresarial, InMotion Hosting és molt recomanable.

Centre de dades d’allotjament InMotion

Des del punt de maquinari i xarxa, InMotion Hosting m’ha demostrat que es compromet a proporcionar les millors especificacions i velocitats possibles. Se’m va permetre visitar el Centre de dades InMotion a Los Angeles, Califòrnia, i vaig veure de primera mà com funciona tot.

Al capdavall de la seva instal·lació, he pogut confirmar el seu compromís amb la seguretat del centre de dades, el maquinari de punta i la protecció de dades i la disponibilitat de xarxa excel·lents. Consulteu l’article del meu bloc per a la meva ressenya completa del Centre de dades InMotion.
Servidors de centres de dades d'allotjament InMotion

El 2015, InMotion Hosting va realitzar encara més actualitzacions al seu centre de dades, incloent la protecció DDoS, els sistemes de cablejat de fibra òptica i les unitats d’estat sòlid als seus servidors..
InMotion Hosting Data Center 2015

Amb els anys, InMotion ha continuat millorant la seva infraestructura i operacions del centre de dades. Consulteu la meva entrevista amb Will Miles, supervisor d’operacions del centre de dades a InMotion Hosting.

Valors bàsics del Hosting InMotion

Realment crec que una de les raons principals per les quals he tingut un gran èxit amb InMotion Hosting és el seu conjunt de valors fonamentals. Quan vaig parlar amb el cofundador d’InMotion, Sunil Saxena, va mencionar com tothom de l’organització (de si mateix cap avall) s’adhereix a aquests valors i els viu. El més important per a ells és que quan els seus clients tenen èxit!

Certificats SSL gratuïts

Un altre gran avantatge que obté d’InMotion Hosting és SSL gratuït, no només qualsevol SSL gratuït, es tracta de certificats SSL gratuïts alimentats per Comodo i cPanel. Actualment, SSL / TLS és una necessitat per als vostres llocs web, tant si teniu un bloc com un lloc de comerç electrònic. A diferència d’algunes altres opcions SSL gratuïtes, els certificats SSL que obteniu a InMotion es poden utilitzar per a comerç electrònic.

Podeu accedir al vostre SSL gratuït des del tauler de gestió de comptes.
inmotion-manage-free-ssl

Després de fer clic a la icona Gestiona gratuïtament SSL bàsic, només cal que activeu l’opció Activa SSL gratuït a Activat. Qualsevol dels dominis que hàgiu configurat a cPanel i resoldre el vostre servidor InMotion ara tindrà SSL!
inmotion-hosting-free-ssl

InMotion Backup Manager

Actualment hi ha bones notícies i notícies sobre la còpia de seguretat de dades a InMotion. A banda, ara han publicat la seva nova eina del Gestor de còpies de seguretat que proporciona funcions excel·lents de recuperació i recuperació de dades.

Tanmateix, el nou gestor de còpies de seguretat requereix un suplement. I, lamentablement, InMotion ha eliminat les còpies de seguretat automàtiques gratuïtes que sempre han estat un dels seus avantatges. Malgrat el cost addicional, la comoditat i el control que obté amb el nou gestor de còpia de seguretat val la pena segons la meva opinió, sobretot quan es tracta de l’allotjament web excel·lent d’InMotion..

Podeu llançar el gestor de còpia de seguretat des de cPanel. Des del tauler de gestió de còpies de seguretat, podeu especificar l’interval de quan es realitzen les còpies de seguretat automàtiques. També podeu programar el dia i l’hora en què es realitzen les còpies de seguretat. I podeu especificar l’abast de quines dades es fa una còpia de seguretat de les dades.

inmotion-backup-manager

Hi ha una pestanya per a la restauració de dades on podeu seleccionar fàcilment les dades que vulgueu restaurar. Les 10 darreres còpies de seguretat de dades realitzades estan disponibles per restaurar.

InMotion Gestió de hosting de WordPress

inmotion-wordpress-hosting
El servei d’allotjament comercial compartit d’InMotion continua sent una de les millors opcions tant per a llocs web comercials com personals. Jo tinc el meu compte de Hosting per a empreses des que em vaig inscriure per primera vegada amb InMotion fa més de 10 anys, i el continuo fent servir per allotjar llocs i correu electrònic.

A més, ara també tinc un pla d’allotjament de WordPress gestionat amb InMotion que estic utilitzant per a aquest lloc web. Si bé els plans d’allotjament compartits d’InMotion són excel·lents per a molts usuaris de WordPress, si busqueu un entorn de WordPress optimitzat amb funcions i rendiment que rivalitzen amb els amfitrions de WordPress gestionats més cars, aleshores recomano l’allotjament de WordPress gestionat per InMotion.

Aquestes són algunes de les funcions que podeu obtenir:

 • Entorn de WordPress optimitzat
 • Cache en servidor avançat
 • Seguretat gestionada amb protecció contra pirates i programari maliciós
 • Actualitzacions automàtiques
 • Creador de llocs web de BoldGrid
 • No hi ha restriccions de connectors

Per a mi, l’avantatge més gran de l’allotjament de WordPress gestionat per InMotion és l’augment de la velocitat i el rendiment que es combinen amb l’excel·lent interfície de suport i suport del client d’InMotion Hosting (cPanel i el seu tauler de gestió de comptes).

Com es compara InMotion amb altres hostes web?

InMotion Hosting vs A2 Hosting
La bona notícia quan compareu Hosting A2 i InMotion Hosting és que per a vosaltres és una situació guanyadora. Ambdues empreses d’allotjament web ofereixen un excel·lent allotjament de llocs web amb un suport excel·lent …

InMotion Hosting vs Bluehost
Es tracta de dos proveïdors d’allotjament web excel·lents i ben establerts. Tant InMotion com Bluehost ofereixen un excel·lent allotjament compartit, VPS i dedicat …

InMotion Hosting vs DreamHost
Aquestes dues empreses d’allotjament web tenen les seves arrels a Califòrnia. InMotion i DreamHost són molt coneguts com a proveïdors de hosting de qualitat …

InMotion Hosting vs Fat Cow
Aquesta comparació entre InMotion Hosting i Fat Cow és realment una de les més fàcils que hem fet mai …

InMotion Hosting vs GoDaddy
En què es compara el pla d’allotjament de GoDaddy amb un pla d’allotjament d’empreses d’una empresa com InMotion Hosting? Si esteu intentant decidir, aquí teniu algunes coses a tenir en compte.

InMotion Hosting vs GreenGeeks
GreenGeeks i InMotion Hosting són dues excel·lents empreses d’allotjament web amb seu al sud de Califòrnia. Ambdós amfitrions web són opcions fantàstiques per als propietaris de llocs web que busquen allotjament web verd …

InMotion Hosting vs HostGator
Ambdues companyies d’allotjament web ofereixen una varietat de plans per a hosting compartit, VPS i hosting …

InMotion Hosting vs InterServer
InMotion Hosting i InterServer són dues excel·lents empreses d’allotjament web que tant utilitzo …

InMotion Hosting vs iPage
InMotion Hosting i iPage són dues excel·lents opcions per a allotjament web. Tot i que hi ha algunes similituds amb els seus plans d’allotjament i tot tipus de propietaris de llocs podrien utilitzar qualsevol d’aquestes empreses d’allotjament web, són idonis per a diferents tipus de llocs web …

InMotion Hosting vs Lunarpages
Aquesta és una de les comparacions d’allotjament web més interessants: dos amfitrions web establerts del sud de Califòrnia (la meva àrea) i dues empreses d’allotjament que tinc experiència personal amb …

InMotion Hosting vs Namecheap
Per a aquells que intenteu decidir entre aquestes dues companyies d’allotjament, aquí teniu la meva comparació detallada de InMotion i Namecheap. Ambdós amfitrions web tenen els seus avantatges i jo …

InMotion Hosting vs Site5
Com s’apleguen InMotion Hosting i Site5 entre ells? Sorprenentment, es tracta d’un concurs unilateral …

InMotion Hosting vs SiteGround
SiteGround i InMotion Hosting són dos dels millors hosts web que podeu trobar. Com a client d’aquestes dues empreses d’allotjament web, he experimentat de primera mà un servei excel·lent i un excel·lent suport …

InMotion Hosting vs Web Hosting Hub
Comparar Hosting InMotion amb el Web Hosting Hub és molt interessant ja que en realitat són empreses germanes …

InMotion Hosting vs Wix
Aquesta comparació entre un pla tradicional d’allotjament web i un paquet de creadors de llocs web fa un cop d’ull al pla d’allotjament comercial d’InMotion Hosting versus el pla de comerç electrònic de Wix …

InMotion Hosting vs WP Engine
Aquesta comparació es centra en la comparació del pla d’allotjament d’empreses d’InMotion amb WP Engine. Dit d’una altra manera, en què es compara un pla d’allotjament no gestionat superior amb un pla d’allotjament d’administració més alt quan es tracta de WordPress …

InMotion Hosting vs 1&1 allotjament
Ambdós amfitrions web ofereixen una àmplia gamma de serveis de hosting inclosos, compartits, VPS i dedicats …

Més ressenyes d’allotjament InMotion

Sembla, certament, que no sóc un elogi d’InMotion. InMotion Hosting ha estat constantment una de les empreses d’allotjament web més ben valorades del voltant. Aquí teniu un exemple de ressenyes d’altres clients de InMotion:
Client de InMotion Arjun
Client de InMotion Russ
InMotion Review Jim S
InMotion Review Stephen R
InMotion Review 9
InMotion Review 6
InMotion Review 7

Recomanació

Estic molt satisfet d’informar que després d’una dècada d’haver estat client d’InMotion Hosting, continuen sent una elecció excel·lent per allotjar els meus llocs web. Des de les funcions que ofereixen en els seus plans d’allotjament, fins al ràpid rendiment dels meus llocs web, fins a l’atenció al client sensible i útil que he rebut, InMotion és definitivament el que desitgeu que la vostra empresa d’allotjament web sigui un gran avantatge per al vostre negoci. o presència personal en línia.

Descompte especial
Una gran notícia! Ara puc oferir un descompte molt especial del 50% de descompte a l’hosting empresarial d’InMotion. Només cal que feu clic a l’enllaç següent. Aquesta és una excel·lent oportunitat per aconseguir el seu paquet d’allotjament web i estalviar diners!

Feu clic aquí per obtenir més informació i descompte del 50% en InMotion Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map