Una mirada interior al Centre de dades de l’allotjament d’InMotion

Centre de dades d'allotjament InMotion


Per a algunes persones, una empresa d’allotjament web és una entitat arbitrària o independent que d’alguna manera permet que el vostre lloc web sigui accessible en línia en el ciberespai. Suposen que hi ha alguns ordinadors i donen suport a la gent d’alguna manera per fer la feina. Per descomptat, els frikis tecnològics agraden aquest tipus de coses, però potser tots hauríem de reflexionar més sobre el que passa entre bastidors. En què consisteix realment el centre de dades d’una empresa d’allotjament web i com funciona realment?

Fa poc, vaig tenir el privilegi de fer una ullada als escenaris fent un recorregut Centre de dades d’allotjament InMotion a Los Angeles, Califòrnia. Poder veure els cargols i els cargols reals que alimenten els llocs web dels seus clients va ser una experiència increïble. Sempre he considerat que InMotion és la millor opció per a l’allotjament web d’empreses des que em vaig inscriure per primera vegada com a client el 2009. I després de recórrer el seu centre de dades d’art, puc veure per què i com InMotion Hosting és capaç de proporcionar. allotjament web superior per a tots els seus clients.

Servidors del centre de dades InMotion

En primer lloc, hi ha diverses capes de seguretat. Per entrar a l’edifici cal fer el registre i el cribratge i es conserva tot el material en una zona ben protegida. La gran quantitat de servidors de tota la instal·lació em van deixar escapar del tot. Vaig tenir una ullada de prop a tots els servidors d’allotjament dedicats i compartits. Tot el maquinari es manté actualitzat i s’instal·len noves màquines quan calgui.

De fet, a la meva visita hi havia un munt d’ordinadors nous preparats per ser desconnectats i configurats.

InMotion Data Center Nou servidor

És molt evident que InMotion creu tenir el millor equip possible per als seus clients. Entre els servidors finals més importants del centre de dades es troben la sèrie Dell R720 i les màquines T420.

InMotion Data Center Server Dell

Fins i tot vaig fer un cop d’ull a un dels servidors nous amb processadors duals (E5-2430 Xeon) i discs durs de 2 TB amb RAID (1-5-10). Aquestes màquines també poden tenir fins a un terabyte de memòria. Si voleu que no inclogueu especificacions de maquinari, digueu-me que tots els servidors que he vist al centre de dades d’InMotion eren impressionants i més que capaços de produir grans resultats per als vostres llocs web..

Servidor de processador doble de centre de dades InMotion

Qualsevol centre de dades de qualitat ha de garantir que hi ha un subministrament òptim d’energia per a que les coses funcionin i es refredi adequadament per a tots els servidors. Un cop més, se’m va donar l’oportunitat de veure exactament com funciona tot això a InMotion. No només tenen energia de bateria d’UPS d’emergència per a interrupcions o interrupcions temporals, sinó que també tenen alguns generadors de còpia de seguretat massius a l’edifici que poden cobrir una pèrdua d’energia extesa.

Potència de còpia de seguretat del centre de dades InMotion

En termes de refrigeració, hi ha una gran unitat de refrigerador de potència de xarxa Emerson ubicada a tota la instal·lació per mantenir una temperatura òptima de 68 a 70 graus, cosa que garanteix que la temperatura interna dels seus ordinadors no superi els 85 graus.

Refrigeradors del centre de dades InMotion

Si bé InMotion actualitza contínuament i millora els seus servidors, no us haureu de preocupar de les dades dels ordinadors substituïts. Una de les màquines interessants que vaig veure va ser el desgausser del disc dur que utilitzen per esborrar i destruir les unitats dels ordinadors antics. Quan actualitzeu servidors, els discs durs antics es treuen i s’introdueixen en aquesta màquina especial que actua com a magnetitzador i esborra completament totes les dades de la unitat i la fa inutilitzable..

InMotion Data Center Degausser

Abans he escrit sobre la tecnologia de zona de velocitat màxima d’Hosting InMotion i sobre com la velocitat del meu lloc web sempre ha estat excel·lent. El centre de dades de Los Angeles de InMotion està situat idealment al costat de One Wilshire, el centre per a la majoria de connexions a la costa oest. També tenen un altre centre de dades a la costa est que els permet utilitzar les tecnologies de la zona de velocitat màxima. No és estrany que la seva velocitat de xarxa sigui una de les més ràpides entre els amfitrions web.

Servidors de centres de dades d'allotjament InMotion

Fer una mirada al darrere de la mirada a InMotion va ser una experiència molt informativa, però el millor de tot, el meu recorregut pel centre de dades d’InMotion Hosting em va confirmar el seu compromís amb tres de les preocupacions més importants que tenen els clients..

1. Seguretat – El centre de dades InMotion es troba en un edifici molt segur. No trobareu persones aleatòries que passegen per les instal·lacions. I, a la vegada, l’edifici en sí té moltes garanties; El pis del centre de dades està equipat amb seguretat d’última generació.

2. Maquinari de gamma alta – Em va impressionar tot el maquinari. Tots els servidors i altres equips semblen nous, aquí no hi ha màquines obsoletes. Les especificacions de maquinari d’InMotion són les millors que hi ha. De fet, vaig fer una ullada a alguns dels servidors dedicats i compartits més nous que s’estan provant i preparant per utilitzar-los, així com alguns servidors de caixa nova que es posaran en producció.

3. Protecció de dades & Disponibilitat de xarxa – El centre de dades presenta una gran quantitat de refrigeradors per mantenir la temperatura a nivells òptims per a tots els servidors. L’alimentació de bateria d’emergència i els generadors dièsel asseguren un funcionament continu.

Agraïments especials a la gent de InMotion Hosting per haver-me permès recórrer el centre de dades de West Coast a Los Angeles, CA.

Actualització 2015

InMotion Hosting Data Center 2015
Des de la meva visita inicial al Centre de dades d’allotjament InMotion, han realitzat algunes actualitzacions importants, entre les quals hi ha:

 • Ampliació del Centre de dades
 • Implantació del sistema de protecció DDoS
 • Sistemes de cablejat de fibra òptica capaços de 43 TB s. Transmissions de dades
 • Inclusió de conductors d’estat sòlid en els seus servidors

Consulteu la meva revisió del centre de dades d’allotjament d’inMotion 2015 aquí

Hosting InMotion amb més de 50% de descompte

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map