Az InMotion Hosting kezeli a WordPress tárhelyének áttekintését

inmotion kezelésű-wordpress-hosting


2019 legjobb webtárhelyLegjobb Blogger-tárhely Az InMotion Hosting ügyfélszolgálata 2009 óta vagyok, és üzleti vállalkozásaik tárolási terve kiválónak bizonyult sokféle webhely-platform számára – különösen a WordPress számára. Mind a teljesítmény, mind a támogatás kiemelkedő volt, és az InMotion mindig is az egyik legjobban értékelt web hosting cég volt. Tehát határozottan kíváncsi vagyok, amikor az InMotion emberek ez év elején azt mondták nekem, hogy egy új, kezelt WordPress tárhely platformmal fognak megjelenni. Nos, megérkezett az InMotion által kezelt WordPress, és minden bizonnyal alapos kipróbálást akartam próbálni, hogy megnézze, mennyiben hasonlít a saját üzleti tárhelyükhöz..

InMotion által kezelt WordPress vs Business Hosting

Kezdjük a megszerzett tárhely-szolgáltatás funkcióival. Az InMotion Business Hosting szolgáltatásai mindig rangsorolásunk csúcsán helyezkedtek el. Az új kezelt WordPress tárhely-tervek az üzleti terv alapvető szolgáltatásaira épülnek, és tartalmaznak még erősebb és hasznosabb szolgáltatásokat, amelyeket kifejezetten a WordPress számára optimalizáltak. Itt található egymás mellett a kulcsfontosságú tételek, amelyeket az InMotion Hosting által kezelt WordPress platformon kap, szemben a Business Hosting tervekkel.

Vannak olyan helyzetek, amikor az InMotion Hosting üzleti terv választása jobban megfelelne az Ön számára. A Pro-szintű üzleti tervnek köszönhetően nincs korlátozva a fogadható webhelyek száma. Tehát, ha nagyszámú webhelyet kell létrehoznia, akkor nyilvánvalóan azt akarja választani. És ha a WordPress nem az Ön által választott platform, akkor a kezelt WordPress csomagok nyilvánvalóan nem az Ön számára vannak. Ha azonban a WordPress használatát tervezi, akkor érdemes tovább olvasni.

Üzleti tárhely
Korlátlan sávszélesség
Korlátlan e-mail
Ingyenes SSD meghajtók
Ingyenes adatmentések
Maximális sebességű zónák
Ingyenes SSL
cPanel interfész
A WordPress előre telepítve
BoldGrid Site Builder
90 napos pénz-visszafizetési garancia WordPress tárhely
Korlátlan sávszélesség
Korlátlan e-mail
Ingyenes SSD meghajtók
Ingyenes adatmentések
Maximális sebességű zónák
Ingyenes SSL
cPanel interfész
A WordPress előre telepítve
BoldGrid Site Builder
90 napos pénz-visszafizetési garancia
Fejlett szerver gyorsítótárazás *
Automatikus WordPress frissítések *
Automatikus téma- és plugin-frissítések *
BoldGrid prémium témák és plugin-előfizetés *
Átmeneti környezet *

A WordPress webhelyek felépítése

Mint az InMotion Hosting más webtárhely-tervei, dönthet úgy is, hogy a WordPress előre telepítve van-e a megrendelés leadásakor. Még akkor is, ha úgy dönt, hogy később telepíti a WordPress programot, kihasználhatja a szuper könnyű, egy kattintással történő telepítési lehetőséget a cPanelben. És ha a WordPress-webhelyét egy másik webhelyről költözteti, akkor az InMotion Hosting ingyenes webhely-migrációt biztosít.

Pár különböző lehetőség közül választhat webhelyeinek felépítéséhez. A WordPress használatával a WordPress admin irányítópultján szokásos módon dolgozhat. Vagy ha inkább egy felhasználóbarátabb módszert választ, amellyel gyorsan és egyszerűen elkészítheti a professzionális megjelenésű WordPress webhelyet, akkor használhatja a BoldGrid weboldal készítőt. Az InMotion egy hivatalos BoldGrid host, és szerepet játszott a termék létrehozásában. A BoldGrid részletesebb áttekintése itt olvasható.
boldgrid

Telepítheti a BoldGrid a Fiókkezelő panelen (AMP) vagy a cPanelből.
inmotion-wordpress-hosting-számlavezetési-panel

Prémium WordPress szolgáltatások

Noha nem kell használnia, a BoldGrid nagyon kiemelkedő szerepet játszik az InMotion Menedzselt WordPress tárhelyében. A prémium WordPress számos szolgáltatásának, például az automatikus téma- és plugin-frissítéseknek, az átmeneti és prémium témáknak, valamint a plugin-előfizetésnek, kifejezetten a BoldGrid webhelykészítő használatához kapcsolódik..
boldgrid témákPrémium BoldGrid WordPress témákboldgrid-pluginsBoldGrid WordPress plugins

Az InMotion WordPress tárhelyének igazi csillaga azonban az optimalizált kiszolgálói környezet fejlett szerver-gyorsítótárazással és a Cloud Linux NGINX-szel. A weboldal sebessége és a többi szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az InMotion Hosting által kezelt WordPress nyertes legyen számomra.

WordPress tárhelysebesség és teljesítmény

Itt van az egyik terület, amelyet különösen érdekeltem a kipróbálásban. Az InMotion mindig is az egyik leggyorsabban teljesítő webtárhely volt, amelyet a múltban használtunk. És miután a Menedzselt WordPress tárhelyet tízszer gyorsabban címkézték, mint az alapvető indítási tárhely-terv, határozottan lelkesen vágytunk látni, hogy hogyan teljesít. Az alábbiakban egy adatminta a tesztelésünkből.

inmotion kezelésű-wordpress-speed-vs-business-hosting

Hasonló WordPress webhelyeket teszteltünk mind az InMotion’s Business Hosting, mind a Managed WordPress Hosting platformokon. Mint láthatja, az új kezelt WordPress tárhely lényegesen gyorsabban teljesített. Meglepődtem, hogy az új platform mennyire haladta meg a meglévőt. A Cloud Linux és az NGINX kombinációja, a fejlett szerver-gyorsítótárazás a saját Cache Manager-rel és más egyedi fejlesztések valóban növelik a webhely sebességét. Az InMotion által kezelt WordPress tárhely gyorsabb volt az egész országban. És a Max Speed ​​Zone-n belül még nagyobb különbség volt.

Amit a WordPress irányítópultján is működtem, az az, hogy a háttér-feldolgozási sebesség észrevehetően gyorsabb. A témák és a bővítmények telepítése villámgyors – nagyon lenyűgöző!

WordPress webhelybiztonság

Az InMotion Hosting mindig magas szintű biztonságot nyújtott webhelyeim számára. Csakúgy, mint a sebesség és a teljesítmény, az általuk kezelt WordPress tárhely egy lépéssel tovább halad. A DDoS védelem és a webalkalmazás tűzfalai mellett a WordPress hacke- és malware védelme is elérhető. A fájlokat átvizsgálják és javításra helyezik a sebezhetőségeket, a potenciális veszélyeket pedig karanténba helyezik.

Az InMotion ingyenes privát SSL-t biztosít WordPress-webhelyeihez, amelyeket e-kereskedelem céljából vagy online fizetések elfogadására használhat. Az ingyenes SSL-t könnyedén engedélyezheti a Fiókkezelő panelen, és az ingyenes SSL-tanúsítványokat automatikusan hozzáadja a domainjeihez.
inmotion kezelésű-wordpress-free-ssl

Szakértői ügyfélszolgálat

Az InMotion Hosting egyik erőssége mindig is kiváló ügyfélszolgálat volt. A kezelt WordPress tárhely-tervvel ugyanazt a szakmai és reagáló támogatást éltem meg, amelyet hozzászoktam az InMotionhoz. A 24 × 7-es támogatást telefonon, e-mailben, élő csevegőn vagy Skype-en keresztül érheti el.

Következtetés és ajánlások

Az InMotion a felügyelt WordPress tárhelyével még jobb lehetőséget kínál a komoly WordPress webhelytulajdonosoknak és azoknak, akik prémium WordPress élményt keresnek. És ha hat szintű menedzselt tárhely közül lehet választani, akkor minden bizonnyal képes lesz megtalálni az igényeinek megfelelő tervet. Az InMotion Hosting kezelt WordPress egyesíti üzleti tárhelyének legjobb elemeit az optimalizált környezettel a jobb sebesség és teljesítmény érdekében.

Kattintson ide az InMotion Hosting által kezelt WordPress különleges kedvezményes árainak megtekintéséhez

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map